Хороскоп април 2018 за ВодолейГледай в youtubeПрез април Водолеите трябва търпеливо и мълчаливо да преживеят този момент, когато зад гърба им ще „пълзят“ клюки и сплетни. Ако усещате, че сте виновни за всичко, което се случва, то е най-добре да признаете и да се разкаете. Хороскопът за април 2018 година не съветва Водолеите да се шегуват със здравето си. Иначе усложненията могат да бъдат много сериозни.
Хороскопът за април 2018 година съветва Водолеите да бъдат внимателни и търпеливи. Наоколо ще бушуват такива страсти и сплетни, че вие няма да успеете да контролирате емоционалното си състояние. Важно е да не се поддавате на паника и да бъдете самоуверени. Абсолютно трябва да забравите за бурните си реакции, за да не дадете повод за още по-големи слухове.
Водолеите през април 2018 година трябва станат разумни и сдържани, както в службата, така и на любовния фронт. Вие не за първи път се сблъсквате с трудности, затова си спомнете тактическите си ходове и се облягайте на миналия си опит. На Водолеите ще им провърви в любовта само, ако спрат да настъпват с агресия. Съдбата вече ви е давала уроци, затова извлечете от тях всичко, което може да ви е нужно.

Хороскопът за април 2018 година съветва Водолеите, които все още са сами, да не търсят целенасочено своята втора половинка. Това, което ви принадлежи по право, никога няма да ви подмине. Водолеите по натура са впечатлителни и раними, затова в личния живот често се водят по другите. Но през април трябва да бъде обратното, да станете решителни и целеустремени, за да не пропуснете съдбоносната среща. В работната сфера Водолеите ще станат много по-отговорни, което ще учуди както началството, така и колегите. Вие нито веднъж няма да закъснеете за работа, а също и смело ще се захващате за всичко ново и креативно. Само близките ви няма да бъдат твърде доволни, заради честото ви отсъствие от дома. Постарайте се да концентрирате вниманието си върху важните моменти, а също и да заобиколите с грижи роднините.
Хороскопът за април 2018 година препоръчва на Водолеите да се вслушват в интуицията си. „Шестото“ чувство няма да ви подведе в трудни ситуации, а приятели могат да ви посъветват нещо, което да ви доведе до крах. Семейният живот трябва да бъде приоритет за Водолеите, дори ако кариерата се нуждае от много сили и упорство. Почивайте повече, общувайте с нови хора и не се поддавайте на обиди, ако конкурентите се активизират в края на април 2018 година. Ще имате много проекти, а целите ще бъдат още повече. Значи, трябва да разпределите своя график така, че да не пилеете енергията си напразно. Жените Водолеи може да заемат висок пост, което ще ги доведе до неоспорим успех в обществото. Мъжете от този знак, обратно, ще бъдат подложени на неуспехи и ще се сблъскат с финансова криза.
През април при Водолеите могат да възникнат неприятности със здравето, но те леко ще ги преодолеят, ако на време започнат лечение. Това може да бъде грип, простуда или ангина. Хороскопът за април 2018 година е приготвил за Водолеите мед, билки и чай от джинджифил, които ще укрепят имунитета им и ще им помогнат да се борят с простудните заболявания. Важно е Водолеите, в преследване на кариерен ръст и пари, да не забравят за най-ценното в живота - здравето.
Здравен хороскоп
Хороскопът за април 2018 година препоръчва на Водолеите непременно да си направят изследвания. Вашата енергия и сили са на „нулата“, затова трябва да подобрите самочувствието си бързо. Пролетната умора, безсънието и нередовното хранене е довело Водолеите до физическо изтощение. Да, и нервната система също страна през април 2018 година. Ако вие и сами не сте доволни от външния си вид, то трябва да предприемете нещо кардинално. В средата на месеца могат да се появят проблеми с червата и черния дроб. В този случай народните методи на лечение няма да свършат работа, само лечението на специалист ще ви помогне да отстраните неприятностите.
За да бъде на висота психическото състояние, Водолеите трябва да отидат на лекар-специалист. Ако имате възможност си вземете две седмици отпуска и се изпълнете с позитивна енергия. Но това не трябва да бъде като лежите на дивана, а като правите гимнастика, пиете витамини и провеждате закалителни процедури. През април 2018 година хороскопът съветва Водолеите да се прегледат при ендокринолог, кардиолог и гастроентеролог. Важно е да не се страхувате, а смело да чуете всичко, което докторите ще коментират.
Хороскопът за април 2018 година съветва Водолеите да посетят салон за красота, да почистят лицето си и да си направят нова, стилна прическа. Всичко това ще ви добави настроение, а това означава, че и здравето ви ще укрепне. Защото нашите мисли и вътрешното ни състояние се отразяват на организма, а във вашия случай и на кожата. За Водолеите, през април ще бъде важна подкрепата и вниманието от страна на близките. Вие непременно ще сполучите, ако сами не спрете да игнорирате съветите на тези, които искрено ви обичат.
През април 2018 година, Водолеите не трябва да бързат за никъде и да правят далечни планове. Нека всичко върви по своя ред, а вие се заемете сами със себе си и своето здраве. Никаква тъга, мъка и мрачни мисли. Настройвайте се за добро, тогава то е дойде във вашия живот стремително и за дълго. Бъдете щедри и доброжелателни с околните, тогава през април няма да бъдете заплашвани от самота и депресия. Понякога е нужно Водолеите откровено да поговорят с някой роднина, за да им олекне на душата. Не се страхувайте да се покажете слаби, защото всеки човек се нуждае от грижа и внимание. По Пълнолуние (30 април) не трябва да ходите на лекар и не планирайте лечение в клиника.
Кариерен и финансов хороскоп
През април 2018 година, Водолеите ще се хващат ту с едно, ту с друго дело. В същото време, нито едно от тях няма да бъде доведено до завършване. На вас ви пречи безпокойството и недостига на време, затова се постарайте да си съставите точен график за работа. Хороскопът за април 2018 година съветва Водолеите да възпитават у себе си силата на волята, пунктуалността и дисциплината. Вие имате богат творчески потенциал, затова заявете себе си на висок глас. Помнете, че ако през април се появят оригинални идеи, то трябва да ги реализирате незабавно. Нали искате да се издигнете в кариерата?
Финансовата ситуация бързо ще се оправи, ако Водолеите започнат собствен бизнес. Наистина, ще се наложи да работите не по-малко от шест дни седмично, но затова доходът ще бъде колосален. Хороскопът за април 2018 година обещава на Водолеите интересни предложения, изгодни договори и командировки. Насочете се към нещо конкретно, за да не изпуснете възможността да преуспеете. Водолеите може да изучат друга специалност или да повишат сегашната си квалификация. Важно е да не мързелуват и да не се надяват на подкрепата на „богата леля“. Ако през април 2018 година, Водолеите бъдат уверени и стегнати, то с лекота ще заемат достойна длъжност, с добра заплата. Не се съмнявайте в своите възможности и талант, защото са очевидни.
Кариерният и финансов хороскоп за април 2018 година препоръчва на Водолеите да планират всичко, за да не направят непоправими грешки в службата. Ако нещо не ви устройва, основателно то сменете тактиката си на поведение или напуснете. Пред Водолеите през април 2018 година постоянно ще стои избор, а последната дума ще бъде тяхна. Ако вие морално сте готови за кардинални промени, то не се съмнявайте и вървете напред. Само не се затваряйте в себе си и не посвещавайте цялото си време на работата. Иначе домашните ще останат на втори план, което ще бъде изпълнено с конфликти и неразбирателства. По Новолуние (16 април) Водолеите не трябва да влагат пари в бизнес, да дават на заем, а също и да се заемат с големи проекти.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за април 2018 година съветва Водолеите да взимат самостоятелно всички решения относно личния си живот. По-малко слушайте приятелите си, особено тези, които имат малък опит зад гърба си. Старайте се да не разказвате за новия си любовен роман дори на близките си, защото самите вие все още не сте уверени в устойчивостта на отношенията. През април Водолеите могат да бъдат твърде уязвими и сантиментални, което ще им създаде много проблеми. Емоциите и чувствата се опитват да „изкочат“ навън, но вие се комплексирате и се опитвате да ги скриете от избраника/цата си? Е, тогава така и ще си преживеете пролетта сами.
През април 2018 година е добре Водолеите да не поемат повече работа, отколкото могат да свършат. Важните решения нека ги взима избраника/цата ви, а вие дръжте своето мнение за себе си. В личния живот ви предстои да се борите за човека, който истински ви харесва и ви е скъп. Любовният хороскоп за април 2018 година е приготвил списък с достойни обожатели за Водолеите, но именно тези, с които вие искате да прекарате живота си. Тогава си съберете мислите, оставете идеалния образ и преминете към активни действия. Любовта обожава, когато за нея се сражават.
През април 2018 година Водолеите могат да създадат прекрасен и устойчив съюз с Рак или Риби. Между вас ще съществува не просто психологическа, но и интимна съвместимост. В семейството регулярно ще възникват спорове, заради недостатъчно внимание от ваша страна, нежни думи и романтика. Любовният хороскоп за април 2018 година препоръчва на Водолеите да станат по внимателни и страстни, за да не отблъснат съпруга/та си от себе си. Организирайте семеен празник, излет сред природата и вечеря на свещи, с шампанско. Разбира се, Водолеите са по-склонни да бъдат приятели с избраника/цата, но в семейството са нужни ласки и близост, не забравяйте за това. Прекарвайте повече време заедно с половинката си.