Хороскоп април 2018 за ВезниГледай в youtubeПрез април, Везните трябва да станат решителни и целеустремени. Само така ще постигнете високи резултати в професионалната област. Астрологичната прогноза за април 2018 година съветва Везните да общува по-често с нови хора, но не забравяйте и за старите си приятели. За преумножение на капитала са нужни знания и трудолюбие.
Везните понякога се „крият“, за да не им се налага да предприемат нищо. Но по такъв начин няма да решите проблемите си през април 2018 година. Жълтото Куче съветва да станете по-смели и по-самоуверени, за да постигнете желания резултат, както в службата, така и във финансовата сфера. Хороскопът за април 2018 година не обещава на Везните „лек“ път, но във всички начинания ще им помага.
В личния си живот, Везните също трябва да се „събудят“ и да станат инициативни. И тогава, около вас, ще започне не само да „подскача принца на бял кон“, но и адски много обожатели. Между другото, много от тях ще бъдат достойни и верни. Везните, през април 2018 година трябва да направят всичко възможно, за да се появи любимия човек на хоризонта. Не бъде скромни, превъплътете се в образа на дива котка или благороден рицар. Хороскопът за април 2018 година съветва Везните да не се оплакват от липсата на любов, а да променят външния си вид и някои качества на характера си.

Важно е да не станат прекалено усърдни и да се „натресат“ на този/тази, който не би бил добрия спътник в живота. Ако усетите, че приближава депресия, то си намерете „слушател“, който да ви изслуша и да ви подскаже някои добри съвети. През април 2018 година, Везните сами ще успеят, с помощта на интуицията си, от стотиците ухажори да изберат единствения и неповторимия. Само внимателно се оглеждайте, за да не го изпуснете от поглед.
Везните, през април, трябва да бъдат бодри и жизнерадостни, за да не разпръскват около себе си тъга. Така ще успеете да привлечете не само интересни хора, но и да намерите своята половинка. Не бързайте, любовта избира тези, които умеят да чакат.
Хороскопът за април 2018 година е приготвил за Везните неприятни изненади по отношение на здравето. Възможни са чести простуди, безсилие и уморителна кашлица. Помнете, ако спазвате мерките за профилактика или си направите ваксина, ще избегнете вирусните инфекции. В средата на април Везните ще ги измъчват болки в гърба, а и хроничния гастрит ще напомни за себе си. Изобщо, лекувайте се веднага и внимателно, за да можете да работите добре и да укрепвате финансовото си положение. И никакви стресове, „вселенски“ мъки и печална маска на лицето, защото болестите обожават песимистичните хора. Още повече, че Везните постоянно ще бъдат заобиколени от грижовни и близки хора.
Хороскопът за април 2018 година предсказва на Везните приятно пътуване към края на месеца, което ще им помогне да повишат настроението си. Възможно е това да бъде и почивка в санаториум или курорт. Животът ви ще се измени напълно, ако го погледнете под друг ъгъл. През пролетта, Везните трябва да дишат с пълни гърди и да бъдат абсолютни оптимисти, а не да се затварят в себе си.
Здравен хороскоп
През този месец, Везните трябва спешно да оставят пушенето, особено, ако многократно са се опитвали да го направят. Спрете се и помислете, какво ви дава този вреден навик? Нищо освен финансови загуби, зависимост и неприятен дъх в устата. И, ако Везните претеглят всички плюсове и минуси, ще успеят да застанат на пътя на здравословния начин на живот. През април 2018 година, Жълтото Куче ще ви изпрати абонаментна карта за басейн. Посещавайте го редовно!
Хороскопът за април 2018 година не препоръчва на Везните да планират далечни пътешествия. Има риск да попаднат в аварийна ситуация и да получат сериозна травма. Особено, ако попаднат на място, където има сериозни поледици. През април трябва да пазите гърба и краката си, за да не попаднете в ортопедична клиника. Важно е да избягвате физическите натоварвания, както в спортната зала, така и на полето. Хороскопът съветва Везните, през април, да се откажат от консумирането на пикантна храна. А консумацията на шоколад и сладки храни ще повлияе положително на организма ви, като ще добави позитивност и енергия. Сутрин може да пиете по едно силно кафе с любимите си бонбони. Не се тормозете, това няма да се отрази по никакъв начин на фигурата ви.
Априлският хороскоп изпраща няколко съвета на Везните – как да избегнат нервните сривове и да отпуснат емоционално. Най-добре е да отидете на стрелбището и да постреляте, вместо да изливате гнева си върху близките. Музика, песни, танци и йога – това ще помогне на Везните да се разсеят и да премахнат мрачните мисли през април, да станат по-малко импулсивни. Понякога е полезно просто да помълчат и да си починат в усамотение. Вие сами на себе си може да станете психолози, ако силно го искате.
Кариерен и финансов хороскоп
Кариерният и финансов хороскоп за април 2018 година не съветва Везните стремително да взимат решения, които се отнасят до пари и основна работа. Най-добре е да посветите време на себе си, да отидете до някой моден бутик и да си купите нещо, което е много различно, много против вашия досегашен начин на обличане. Нали искате през пролетта да се заредите с позитивизъм и да изглеждате като супер модел от списание.
По натура, Везните са консервативни, затова се отнасят с голямо внимание към радикалните промени. През април 2018 година вие няма да тръгнете да сменявате работата си, независимо, че работите на това място повече от десетина година. Ето това е вярност и преданост. Хороскопът съветва Везните да поискат повишение на заплатата или нова длъжност. Иначе, така и ще си останете до пенсия на тази позиция. Необходимо е да се замислите за по-перспективна професия, да започнете да учите или да повишавате квалификацията си.
Хороскопът за април 2018 година препоръчва на Везните да открият у себе си скрития потенциал, за да станат творчески и активни личности. Ако ви предложат участие в крупни проекти и начинания, не се страхувайте! По този начин Везните ще успеят не само да направят кариера, но и да подобрят финансовата ситуация. Защото през април тя не е на нивото, което вие сте очаквали!
Везни ще се нуждаят от помощта на близки хора и могат без съмнение да заемат пари от тях. Важно е да работите с интерес и вдъхновение, а не с досада и тормоз. Хороскопът за април 2018 година препоръчва на Везните да сложат ред на работното си място. Разбира се, никой не може да ви нарече безотговорни и неакуратни, но не трябва да бъде разхвърляно. Иначе вие сами няма да може да намерите онова, което ви трябва в нужния момент. По Новолуние (16 април) не е желателно да се занимавате с инвестиции, да взимате спешни решения и да подписвате документи.
Любовен хороскоп
Ако Везните все още не са срещнали любим човек, то през април 2018 година е възможно съдбоносно запознанство. Ясно е, че вие няма да седите и да скучаете в усамотение, затова отрано се погрижете за новата си фризура и модния си гардероб. Разбира се, не всичко модно ще ви бъде по вкуса, но все пък бъдете ярки и незабравими. Любовният хороскоп за април 2018 година обещава на Везните предложение за брак от човек, който отдавна е безумно влюбен във вас. Ако това се случи по време на Пълнолуние (30 април), то не бързайте да взимате решение. Оставете си още време да опознаете човека, затова бъдете внимателни!
През април 2018 година, Вените могат да измислят за себе си такова нещо, че сами да застинат в изумление. Не предизвиквайте събития, които, по презумпция, не могат да ви се случат. А, ако ситуацията вече се е случила, то я оставете в миналото. Любовният хороскоп за април 2018 година съветва Везните по-малко да страдат за минал роман, а по-бързо да започнат нов. Вие сте така очарователни и сексуални, че нито един обожател няма да остане равнодушен. Само не проявявайте своите страсти още на първата среща, защото ще ви сметнат за лекомислена особа. Не пречи, Везните през април 2018 година да станат по-самоуверени, ако се отнася до сериозни отношения и сключване на брак. Не се страхувайте как изглеждате, вие умеете да контролирате своето поведение, когато сте сред хора.
В семейството на Везните се очакват не само спорове със съпруга/та, но и с роднините. Предстои ви усърдно да доказвате своето мнение, защото ще се откажете прави. Любовният хороскоп за април 2018 година препоръчва на Везните по-често да се вслушват във вътрешния си глас, а не в мнението на околните. Колкото по-решителни и самостоятелни бъдете, толкова по-бързо ще постигнете своето в семейния живот. Но не забравяйте и за работата си, защото пълното „потапяне“ в семейните грижи и задължения може да ви доведе до финансова криза. Везните не трябва прекалено кардинално да променят живота си, а само леко да го коригират в началото на месеца.