Хороскоп април 2018 за ТелецГледай в youtubeАстрологичната прогноза за април 2018 година препоръчва на Телците да не спират на постигнатите успехи, а ревностно да вървят напред към нови хоризонти и перспективи. Вие можете без съжаление да се разделите с ненужните вещи, хора и чувства. Но, ако финансите не ви стигат трябва да започнете собствен бизнес.
Телците през април 2018 година ще бъдат настроени по-бойно, затова решително ще се насочат към промените и успеха. Омръзнали са ви рутината и скуката, а това означава, че трябва активно и стремително да действате. Хороскопът за април 2018 година не препоръчва на Телците да се оглеждат в предишните си грешки и проблеми. Това се отнася както за работата, така и за приятелите и любовната сфера.
На Телците хронично няма да им достига време, за да осъществят всичко планирано през април 2018 година. Но вие сте изпълнени със сили и самоувереност, което ще се отрази благоприятно на начинанията в професионалната област. Предстои ви да изпълнявате не само старата, но и новата си работа. В любовта ви очакват емоции, признания и красив роман. Хороскопът за април 2018 година съветва Телците спешно да се заемат с организирането на личния си живот. Не чакайте любимия човек да направи първата крачка, вие сами се заемете с тази задача.

Ако през април Телците бъдат инициативни, то още в края на пролетта ще създадат устойчиви отношения и дори ще стигнат до брак. Само не се опитвайте още на първата среща да осведомите избраника/цата за всички свои лични и финансови проблеми. Бъдете открити, но не до такава степен.
Ако Телците се занимават с бизнес, то през април 2018 година ги очакват доходи и постижения. Ваша стара мечта най-накрая ще се осъществи, още повече, в крупни проекти. Важно е Телците да се окажат на правилното място в правилното време. Тогава няма да изпуснат взаимноизгодните проекти и ще сключат успешни сделки.
Априлският хороскоп за 2018 година препоръчва на Телците да се погледнат отстрани и леко да изменят външния си вид. Ако заемате солидна длъжност, то и имиджът трябва да съответства на нея. С колегите си, Телците трябва да държат „отворени ушите“ си и да не говорят за плановете и грандиозните си идеи. Завистници могат да ви устроят такива проблеми, че да ви бъде трудно да излезете от тях, дори и влиятелни личности да се окажат близо до вас.
През април 2018 година Телците трябва да се въоръжат с търпение и упоритост, за да преодолеят всички прегради, които срещнат по пътя си. Емоциите ще преливат, но само душевното равновесие ще ви помогне да постигнете кариерен успех. В семейния живот често ще възникват спорове на битова и материална основа. Хороскопът за април 2018 година съветва Телците да бъдат практични с парите и деликатни с близките си хора. И още един ценен съвет – не се обиждайте за дълго на тези, които са ви истински скъпи. А и сами не забравяйте понякога да се извините, ако сте засегнали някого. Ако се опитате да „преследвате“ големите пари, ще загубите всичко, което имате.
За да бъде добро здравето на Телците през април 2018 година, трябва бързо да се откажат от пушенето и употребата на алкохол в големи количества. Само здравословният начин на живот ще им помогне да запазят прекрасно самочувствието си.
Здравен хороскоп
Ако през април, Телците не започнат да се отнасят внимателно към своето здраве, то ще си осигурят хронични болести и чести простуди. Вие постоянно недоспивате, храните се на крак и сте абсолютно скарани със спорта. Хороскопът за април 2018 година съветва Телците да преминат медицински изследвания и сериозно да се отнесат към своето здраве. В следствие на постоянно ви претоварване, както физическо, така и психическо, може да стигнете до депресивно състояние. Само на 30 април, когато е Пълнолуние, не се препоръчва на Телците да ходят на лекар, а още повече, да се занимават със самолечение.
Мисълта за режима на хранене трябва винаги да стои в главата на Телците, през април 2018 година. Вие бъркате като се храните с всичко наред – мазно, тестено, пържено, пикантно. Ако наистина е така, то не само гастрит, но и язва ще си докарате. В средата на април е възможно сериозно отравяне, ако не гледате срока на годност на продуктите, с които се храните.
Не е желателно да ядете много плодове и зеленчуци, защото те съдържат много нитрати. Възможна е проява на алергия към цъфтящи растения. Във всички случаи, Телците трябва да се консултират с алерголог, а не да купуват различни таблетки в аптеката. Хороскопът за април 2018 година настоятелно препоръчва на Телците да помислят за своето психическо състояние. Не трябва да се ядосвате напразно, особено, ако проблемите могат да се решат. Иначе, ще „се докарате“ до стрес и депресия.
Телците, през април 2018 година, не трябва в никакъв случай да се шегуват със здравето си. Разбира се, вие понякога се отнасяте повърхностно към неприятните симптоми, но те могат да бъдат „сигнал“ за сериозни заболявания. Помнете, че ако не реагирате на време на тези сигнали, то след това ще се наложи да тичате по болници, да харчите за лекарства и да взимате болнични.
Кариерен и финансов хороскоп
Телците по натура са труженици, но обичат да работят за себе си и за благото на близките си хора. През април 2018 година едва ли ще се прицелите в кариерата и милионите. Макар че всичко е възможно, ако работите 24 часа в денонощието и сключвате изгодни сделки. Хороскопът за април 2018 година съветва Телците понякога да си почивате, за да ви остане време за любимото увлечение. Особено, ако сте уморени, раздразнени и вече сте се изчерпали професионално. На Телците са им нужни нови емоции и цели, за да постигнат успех и да укрепят финансовото си положение. Не се страхувайте да напуснете, ако усещате, че постъпвате правилно. Телците през април 2018 година ще се противопоставят по всякакъв начин на промените, но те са им нужни за по-нататъшното израстване и перспективи. Нужно е да бъдете активни и решителни хора, а не консерватори. А на 16 април (Новолуние) не трябва да взимате решения, да се занимавате с финансови въпроси и да планирате командировки.
Хороскопът за април 2018 година предсказва за Телците такава месторабота, такава, за която отдавна са си мечтали. Тя ще ви устройва не само заради заплатата, но и заради общата обстановка в колектива. Графикът е почти идеален, заплатата - прилична, а и хората наоколо - доброжелателни. А какво повече може да искате?! В плановете на Телците е и започването на собствен бизнес. Тази мисъл харесва и на Жълтото Куче, което е радостно да ви подкрепя в такова грандиозно и изгодно дело. Що се отнася до взимането на кредит от банката, то първо обмислете всичко, а след това оформяйте документите.
През април 2018 година, Телците трябва внимателно да подписват документите и ценните книжа. Ако направите и най-малката грешка или пропуск, то ще се наложи да се обърнете към юрист и всичко да направите отново. Кариерният и финансов хороскоп за април 2018 година не съветва Телците да се занимават с продажба или покупка на недвижим имот, а също и да сключват договори. Всичко е толкова нестабилно, че може да доведе до финансов крах. И е много важно да не рискувате, както с парите, така и със собствената си репутация. През април 2018 година Телците може да попаднат в полезрението на мошеници и лъжци.
Помагайте на хората, но в началото проверявайте до колко те са честни и безкористни. Телците не оставят никого без помощ и подкрепа, но през април 2018 година е нужно да бъдат внимателни при общуването с малко познати личности. Колкото и да е странно, но понякога трябва да отказвате молби, за да не ви се качат на главата някои хора. Желателно е отказът да звучи естествено и спокойно от устата на Телците. Не са ви нужни излишни вълнения и конфликти.
Любовен хороскоп
Ако през април 2018 година, Телците се отнасят твърде лекомислено към чуждите чувства, то ще получат същото отношение в отговор. А вие така си мечтаете за истинска и силна любов. Какво пък, време да преосмислите и да промените своето отношение към тези, които ви обожават. Любовният хороскоп за април 2018 година предсказва на Телците прекрасни отношения с избраника, ако бъдат емоционално сдържани. Иначе не може да става и дума за сериозна връзка. На Телците ще им се завие свят от големия брой обожатели/ки, с които им предстои да се сблъскат през април 2018 година. Но помнете, че изборът ще трябва вие да направите, а не да разчитате на случайността. Макар че, вие едва ли сте духовно готови за решителната крачка в личния живот.
Любовният хороскоп за април 2018 година обещава на Телците главозамайващ роман с вече познат човек. Разбира се, в началото ще бъдете леко шокирани, но няма да заблудите чувствата си. Оставете всичко на „самотек“, защото съдбата ще постави всичко по своите места. През април 2018 година Телците е най-добре да се откажат от всички мимолетни срещи. Иначе ще се появят проблеми със здравето. Проверете чувствата на избраника/цата, а след това си правете изводи относно вашите отношения.
През април 2018 година Телците трябва да изберат за партньор/ка хора, родени под знаците Риби, Водолей или Овен. С тях може да имате не само искрени отношения, но и устойчив брак. Ако Телците осъзнаят, че вече са готови за семейство и деца, то не трябва да се бавят. Бъдете честни и откровени с избраника/цата, за да прехвърлите проблеми в бъдещето.
Любовният хороскоп за април 2018 година е приготвил ярък и неочакван сценарии за личния живот на семейните Телци. В средата на месеца, вие и съпруга/та ще тръгнете да пътувате, без значение дали е кратко или далечно. През април 2018 година Телците не трябва да забравят за романтиката, нужно е по-често да подаряват на любимия/та цветя и да правят изненади. Помнете, че надеждните отношения се основават на доверие, а не на ревност и подозрителност.