Хороскоп април 2018 за СтрелецГледай в youtubeПрез април 2018 година на Стрелците ще им се наложи да контролират не само своите думи, но и изказванията на избраника/цата си. Но тези изрази той/тя е научил/а от вас, нали? Очаквайте изненади и в личния живот, и в службата. Хороскопът за април 2018 година не съветва Стрелците да спорят с колегите и шефа, иначе може да се лишите от любимата си доходна работа.
Хороскопът за април 2018 година препоръчва на Стрелците, преди всичко, да се оправят с личния си живот. Ако отношенията ви с избраника/цата ви носят само разправии и скандали, то е най-добре да се разделите. Разберете, че вашите настойчивост и решителност могат само да задълбочат всичко онова, което сега „виси на косъм“. През април Стрелците трябва да поставят всичко над „джи“ точката, за да продължат да се движат уверено напред.
Поведението, както и изказванията на Стрелците също не винаги са уместни и нежни, затова през април 2018 година е по-добре да помълчат и да не критикувате околните. Ако искате да постигнете желаното, то се въоръжете с цялата си воля. Хороскопът за април 2018 година не съветва Стрелците да взимат прибързани решения, особено когато са нервни. Иначе ще ви се наложи с години да оправяте грешките и да търсите прошка от хората.

Ще провърви в любовта на Стрелците, които не се страхуват да признаят чувствата си и напълно да се доверят на близкия си човек. Ухажори ще имате толкова много, че дори ще се наложи да направите разписание с кого и къде да се видите. Само бъдете внимателни, за да не се разочаровате след това от онзи/онази, на когото/която сте шепнали любовни думи. На самотните Стрелци нищо няма да им попречи да флиртуват и да правят нови запознанства. Семейните – трябва да забравят за извънбрачните романи, ако не искат да стигнат до скандали, развод и делба на имущество.
Важно е да бъдете винаги и навсякъде, а не да си седите пред компютъра у дома или в офиса. Стрелците през април 2018 година ще успеят да очароват много, затова не трябва да се съмняват в своите възможности на любовния фронт. Хороскопът за април 2018 година е приготвил за Стрелците доста работа, която ще се нуждае от отговорен подход. Не трябва да се отказвате от дребните задачи, защото от тях зависи по-нататъшната ви кариера и финансовото ви положение. През април Стрелците трябва по всякакъв начин да укрепват репутацията си и да бъдат в центъра на вниманието. Задължително ще ви забележат влиятелни хора, които ще ви помогнат да решите сериозни проблеми. Приз Стрелците чувството им за хумор е превъзходно, затова те лесно могат да намерят допълнителни доходи в сферата на изкуството и бизнеса.
Почит, признание и доходи – това обещава на Стрелците хороскопът за април 2018 година. Материалната ситуация е относително стабилна, затова не трябва да се отказвате от покупки и развлечения. По отношение на здравето – нищо сериозно не заплашва Стрелците през април 2018 година. Разбира се, не трябва да пренебрегват елементарните профилактични мерки и правилният режим на хранене. Старайте се да почивате на обяд, да правите гимнастика и ходите на повече културни мероприятия. Важно е Стрелците, през април, да не се преуморяват и да се наспиват, тогава ще имат страхотно настроение и оптимизъм. Обличайте се според времето, защото началото на пролетта е непредсказуема.
Здравен хороскоп
Стрелците, за разлика от много други знаци, се отнасят много внимателно към своето здраве. Те не само, че внимателно се вслушват в непознатите симптоми, но и редовно си правят изследвания. Какво пък, може да се гордеете с това! Хороскопът за април 2018 година съветва Стрелците да бъдат бдителни към самочувствието си, защото месецът е доста травмоопасен. Може да получите счупване, разтягане или травма по време на тичане или занимания в спортната зала. А и в градината не бъдете много усърдни, за да не „прекарате“ гърба си. През април не е желателно да планирате пътуване на далечни разстояния със собствения си автомобил.
Разбира се, да си представим Стрелците без пътешествия е все едно да видим таралеж без бодли. Те постоянно са в движение, изпълнени с идеи и нещо замислят. Ако през април 2018 година свалите рано шапката или топлите обувки, ясно е, че ще се простудите. Старайте се да се обличате не според модата и настроението си, а според времето. В средата на месеца за себе си могат да напомнят хроничните заболявания, затова няма да бъде лошо да посетите личния си лекар. Стрелците не трябва сами да си поставят диагноза и да се самолекуват. Оставете това на опитните медици, а вие събирайте положителна енергия!
Хороскопът за април 2018 година препоръчва на Стрелците да си вземат абонаментна карта за тренажор и да тренират, но под ръковството на опитен инструктор. Особено, ако сте понатрупали излишни килограми, а искате да изглеждате стройни. Ако ви е скучно да ходите сами поканете приятел/ка за компания. Така и мотивацията ви ще нарасне, и ще взимате пример един от друг. Важно е да не се претоварвате, а и да започнете борба с вредните си навици.
През април 2018 година Стрелците могат да си намерят такова занимание, което да ги зарежда с позитивизъм и в същото време да им помага да се отпуснат след изнурителното ежедневие. Може да се отървете от негативизма с помощта на йога и медитация, и да станете по-духовни и по-уравновесени. През април можете смело да изберете активен спорт за себе си, а през уикенда да плувате и да ходите на сауна. Важно е да правите всичко възможно, за да укрепвате здравето и имунитета си. За Стрелците е важна подкрепата на близките, затова през този месец ще намерят взаимното разбирателство с тези, които искрено обичат.
Кариерен и финансов хороскоп
През април 2018 година Стрелците може да сменят не само работата си, но и специалността. Особено, ако тази мисъл стои отдавна в главата им. Защото вие мечтаете да бъдете победители не само в любовта, но и в кариерата. Хороскопът за април 2018 година съветва Стрелците да си намерят такова място, на което ще получат невероятни перспективи. Банално е да седите в офис и да чакате да мине времето, това не е за вас, затова пишете заявление за напускате и смело търсете нещо подходящо, именно за вас, за вашата натура. През април не трябва да действате спонтанно, а по предварително разработен план. Тогава никой няма да ви обвини в мързел или безотговорност, или за ниската заплата.
Хороскопът за април 2018 година е приготвил за Стрелците доста интересни проекти, за които, все още, не трябва да разказвате на приятели и колеги. Старайте се в началото всичко да обмислите, до най-дребните детайли, а след това да пристъпите към реализирането им. По Новолуние (16 април) не започвайте нови дела и не влагайте пари в нищо. В средата на месеца е възможна борба с конкуренти, а също и конфронтация с тези, които се опитват да ви провокират към конфликти. Планетата Уран ще подкрепя Стрелците, затова никакви завистници и неприятели няма да бъдат страшни. През април 2018 година преговорите ще протичат успешно, а също и съвещанията, командировките и сделките. Важно е да бъдете самоуверени и да не „кръшвате“ от набелязания път.
Кариерният и финансов хороскоп за април 2018 година съветва Стрелците по-малко да се вълнуват за дреболии, защото те само ще каляват волята ви. Тези, които се стремят към успеха, винаги получават най-доброто. Творческите Стрелци ще търсят вдъхновение във всичко, което ги заобикаля. Само не се суетете излишно и не прибързвайте със събитията, тогава Музата сама ще ви се яви, в прекрасен образ. През април 2018 година може да вземете отпуска, дори да не е дълга, а само седмица, напр. Желателно е по това време, Стрелците да оставят всичко и да заминат за провинцията. Но не планирайте задгранични пътувания, те ще ви изтощят морално. Почивка сред природата ще бъде от полза за физическото и емоционалното ви състояние.
Любовен хороскоп
През април 2018 година, най-накрая, любовта и успеха ще се усмихнат на Стрелците. Това няма да бъде просто лек роман, а истински и дълготрайни отношения. Възможно е още през това лято да сключите брак с избраника/цата. Любовният хороскоп за април 2018 година е подготвил на Стрелците съдбоносна среща, която те са чакали отдавна. Само помнете, че своите природни критичност и свободолюбие трябва добре да прикриете.
Семейните Стрелци ги очаква бурно изясняване на отношенията със съпруга/та. И то не само едно, а няколко. Вие постоянно се карате заради битови неуредици и недостиг на пари, но ситуацията не се подобрява. Може би е време да започнете съвместен бизнес? Любовният хороскоп за април 2018 година съветва Стрелците да седнат и спокойно да обсъдят, с близкия си човек, всички настоящи проблеми. А и да намерите път за бързото им и успешно разрешаване. Откровения разговор може не само да даде на Стрелците интересни мисли, но и да им помогне да възродят угасналите чувства. През април 2018 година, на вас ще ви се наложи да се борите за любовта си, а не да бъдете просто наблюдател.
Стрелците ги очаква изненада, засягаща роднините им. Само не изпадайте в паника, дори и да ви се стори ужасна. През април 2018 година ще имате достатъчно сили и възможности за реализацията на всички планове. Важно е да не отпускате ръце в най-отговорния момент. Емоциите и избухванията на недоволство дръжте под контрол, иначе ще се наложи да се обърнете за помощ към психотерапевт. Любовният хороскоп за април 2018 година препоръчва на Стрелците да бъдат по-малко импулсивни, ако въпросът опира до тяхното лично пространство и независимост. Спомнете си, че не живеете сами, затова трябва да се съобразявате с близките си. Дори, ако някой не е съгласен с вас относно битови и жилищни въпроси, не трябва да викате и „тропате“ с крак. В същото това време, Стрелците не трябва да се насилват да живеят с човек, към когото отдавна са охладнели. По Пълнолуние (30 април) не трябва да подписвате документи, да взимате решения и да организирате пътувания.