Хороскоп април 2018 за СкорпионГледай в youtubeХороскопът за април 2018 година препоръчва на Скорпионите да бъдат пестеливи и рационални в покупките. Защото вие купувате всичко, което видите, това не е нормално, нали? Напишете си бюджета, спазвайте правилния режим и се заемете със здравето. Ако Скорпионите си останат максималисти, то ще им трудно и в личния живот, и в работната сфера.
Скорпионите по натура не са твърде пестеливи и практични, но през април 2018 година трябва да се замислят сериозно за финансовото си положение. Започнете да спестявате, левче по левче, и към края на пролетта ще натрупате прилична сума. Хороскопът за април 2018 година не съветва Скорпионите да се отнасят към всичко твърде превзето и придирчиво. Откажете се от вродения си максимализъм, за да се наслаждавате не само на слънцето, но и на дъждовното време зад прозореца.
И така, през април 2018 година Скорпионите трябва да станат по-гъвкави и лоялни. Тогава и отношения с колегите ще се оправят, а и началникът ще ви предложи кариерно израстване. Излишната напористост и принципиалност може само да ви навреди. Особено, ако Скорпионите искат да се изкачат нагоре по кариерната стълбица. Макар че, може просто да напуснете предишната си работа и да си намерите дело, което да ви е по душа. Хороскопът за април 2018 година препоръчва на Скорпионите да станат по-уверени, за да въплътят в работата смелите си идеи.

Участвайте в масови мероприятия, запознавайте се с перспективни хора и вярвайте в своите таланти. През април 2018 година трябва да зададете темпо, което да ви помогне да изпъкнете и да си осигурите предимство пред конкурентите.
Но, ако Скорпионите изберат пасивния начин на живот, то „люлеенето по вълните“ няма да им донесе нито щастие в личния им живот, нито финансово благополучие. През април по-малко говорете, повече съзерцавайте случващото се. Така ще укрепите своя авторитет и ще успеете да намерите верният начин за решаване на старите си проблеми.
По Новолуние (16 април) за Скорпионите е най-добре да си бъдат у дома, да не се захващат с важни дела и да не тръгват на път. В любовната сфера, хороскопът за април 2018 година предсказва за Скорпионите няколко изненади. Страстите ще кипят, емоциите ще се завихрят, а чувствата ще изискват взаимност. Пролетта така действа на темпераментните Скорпиони, които не си представят живота без любов. Важно е да не се влюбват в недостойния човек, иначе разочарованията и обидите ще подтикнат Скорпионите към депресия. А след това ще се появят и пагубните пристрастия. Намерете сили в себе си, да не се оплаквате от съдбата, а да обърнете ситуацията на своя страна.
Скорпионите са силни по характер хора, затова през април 2018 година ще успеят да преодолеят всички препятствия поставени на пътя към успеха. В колектива ще станат онези, от които ще взимат пример, а също и ще искат съвети, дори по-опитните сътрудници. В края на април, шефа непременно ще даде бонус на Скорпиона и ще изрази благодарност.
Хороскопът за април 2018 година предсказва на Скорпионите много нови задължения, както в службата, така и в семейството. Колкото по-сериозно подходите към това, толкова по-добра ще бъде вашата кариера, а и материалното ви положение. Ще ви предстои много работа, но и възнаграждението ще бъде доста високо. Важно е, през април 2018 година, Скорпионите да не забравят за почивката и за режима на хранене. Ако отдавна сте искали да пътувате до морето, то сега може да го направите. В средата на април са възможни проблеми с гръбначния стълб. Това може да е или дискова херния, или обостряне на остеохондрозата. Важно е също да сложите в ред нервите, за да не се нахвърляте на всички по всеки повод.
Здравен хороскоп
Хороскопът за април 2018 година не предсказва здравословни проблеми за Скорпионите. Всичко ще бъде относително спокойно и гладко, ако не забравяте за мерките за профилактика и укрепване на имунитета. Разбира се, от грип никой не е застрахован, но Скорпионите ще успеят лесно да се изолират от тази напаст. Вие не сте свикнали да бъдете лениви, да се самоизяждате и да се ядосвате напразно. Затова Жълтото Куче уважава Скорпионите.
През април 2018 година на Скорпионите ще им се иска винаги и във всичко да бъдат лидери, което е похвално. Вие имате толкова много сили и енергия, че другите просто ви завиждат. Само при преследване на мечтите не губете самообладанието си, здравия разум и здравето си. В началото на април започнете да пиете витамини и си направете изследвания. Защото, ако болестите не се лекуват, те ще станат хронични и ще ви натоварят с усложнения. Хороскопът за април 2018 година препоръчва на Скорпионите да посетят стоматолог, особено, ако отдавна не сте ходили. От това, че Скорпионите седят дълго през компютъра, възниква главоболие, радикулит, невралгии и рязко се влошава зрението.
Само не си поставяйте диагноза сами, а се консултирайте с лекар. А и задължително започнете борба с вредните навици. Пушене, алкохол и неправилно хранене – всичко това не само влошава самочувствието, но и скъсява живота. Нали не чувате това за първи път? Хороскопът за април 2018 година не съветва Скорпионите да ядат нощем. Иначе, не само, че ще хванете безсъница, но и ще се появят излишни килограми. И така, спешно влезте в спортната зала, но не забравяйте да си вземете абонаментна карта за басейн. Плуването ще бъде полезно за болния ви гръб. Ако Скорпионите през пролетта се погрижат за себе си и за своето здраве, то през цялата година няма да се наложи да ходят до поликлиниката.
Кариерен и финансов хороскоп
През април 2018 година изгодните предложения ще се посипят върху Скорпионите, като от рог на изобилието. Такива перспективи и финансови успехи още не сте срещали на пътя си. Важното е Скорпионите да не се ръководят от емоциите, а от разума. Кариерният и финансов хороскоп за април 2018 година препоръчва на Скорпионите да си изработят стратегия, за да постигнат успех в професионалните дела. Не рискувайте парите и репутацията си, не правете грешни стъпки. Особено, ако искате да напуснете веднага работата си. Макар че Скорпионите имат предвид няколко интересни места, все пак доза здравословен ентусиазъм няма да навреди.
Жените Скорпиони, през април 2018 година не трябва да започват служебен роман с шефа. Дори, ако по този начин сте решили да направите кариера. Такава авантюра е много вероятно да не премине безследно. Хороскопът за април 2018 година съветва Скорпионите да се заемат с продажба на недвижими имоти и да създадат основа за нови проекти. В творческата област ще ви провърви много повече, отколкото в техническата. За дребните битови придобивки непременно ще се намерят пари, а за покупка на дом или кола ще се наложи да почакате. През април 2018 година на Скорпионите ще им се наложи да похарчат известна сума за възрастните си роднини.
Хороскопът за април 2018 година не препоръчва на Скорпионите да заемат пари както от приятели, така и от банка. Дори и да ви предложат кредит с нисък процент, не си и помисляйте да се съблазнявате и да подписвате договори. През април 2018 година Скорпионите трябва да потърсят онези, които на тях им дължат пари. Стига сте съжалявали тези хора, защото те не се замислят за състоянието на вашия портфейл или за настроението ви. В средата на април са възможни изгодни договори и сделки, затова не изпускайте възможността да ги сключите за дълъг период. По Пълнолуние (30 април) Скорпионите не трябва да планират важни дела, командировки и капиталовложения.
Любовен хороскоп
Скорпионите не са свикнали да отстъпват в любовта, затова, през април 2018 година, едва ли ще „свърнат“ от набелязания път. Ако имате заветна мечта, то трябва непременно да я осъществите. Любовният хороскоп за април 2018 година предсказва на Скорпионите не само чувства в отговор, но и много разочарования. Възможно е за това да са си виновни те самите, защото често обръщате внимание на тези, които са по-стройни и по-симпатични. Време е вече да потърсите подходящата/подходящия, както по възраст, така и по статус, за да станете двойка. Скорпионите са страстни, обаятелни и умни, затова и половинката трябва да им съответства. През април 2018 година, около вас ще има толкова много поклонници, че ще трябва само да гледате и да избирате. Не се учудвайте, ако получите, наведнъж, три предложения за брак.
Скорпионите през април 2018 година могат да започнат роман с човек, към когото винаги са се отнасяли като към приятел. Но, какво пък, не можеш да излъжеш сърцето. Този човек ще ви отговори с взаимност. Любовният хороскоп за април 2018 година съветва Скорпионите сто пъти да премислят, всичко да претеглят, а след това да вземат решение относно новия си избраник/ца. Разбира се, животът не е хубав без романтика и ласки, но и не е редно да потъвате в сълзи слез изневяра и раздяла, също не е редно.
Понякога си позволявайте да бъдете сами и свободни, за да се срещате с приятели, да ходите на кафе и да потанцувате до сутринта. Възможно е именно в такава компания да се запознаете с този/тази, който ще стане вашият скъп и любим. През април 2018 година Скорпионите могат да създадат успешен брак, затова не трябва да отказват предложения. Възможно е дори да се влюбят и това да разруши семейството. Ето тук трябва да бъдете крайно внимателни, иначе целият месец ще го изживеете, все едно сте върху вулкан.
Любовният хороскоп за април 2018 година препоръчва на Скорпионите да внесат разнообразие в интимната сфера. Но все пак не е необходимо да демонстрират бурния си темперамент. Особено, ако сте семейни. Включете в своите отношения със съпруга/та повече внимателност, романтика и нежност. Тогава сами ще забележите, как през април 2018 година, семейният ви живот ще разцъфти. Излизайте по-често сред природата, ходете на кино или на театър. Важно е Скорпионите да отделят повече внимание на децата и съпруга/та.
През април 2018 година вие трябва да избягвате лекомислените връзки, които могат да доведат до проблеми със здравето. На Скорпионите им харесва да се чувстват значими и любими, но вие трябва да проявите към себе си и великодушие. А, за да покорите човека, когото харесвате, са нужни не красиви думи, а благородни действия.