Хороскоп април 2018 за РибиГледай в youtubeХороскопът за април 2018 година обещава на Рибите ярки промени във всички области на живота. В любовта предстои сами да смените тактиката си на поведение, иначе избраникът/цата ще ви се „качи на главата“. Финансовата страна ще бъде безоблачна до момента, когато не решите да вложите всичките си пари в бизнес. От начало помислете всичко до най-дребните детайли, а след това се хвърляйте в действия.
През април 2018 година Рибите ще влязат в абсолютно нов етап от живота си, ако не се изплашат от резките промени. Това особено се отнася за личната сфера, в която е необходимо да коригирате отношенията си с избраника/цата и да си станете самодостатъчни. Хороскопът за април 2018 година препоръчва на Риби да се ценят повече и да пазят нервната си система, да не угаждат за всичко на любимия човек.
Дори, ако на Риби им се струва, че съдбата щедро ги е възнаградила за предишната им самота, все пак, в любовта, не е редно да толерират капризите на избраника/цата. Обърнете внимание на работата и общувайте повече с приятелите, тогава животът ще стане по ярък и наситен. Ако Рибите поискат, ще могат не само да очароват любимия човек, но и да постигнат своите цели.

Вярвайте в себе си и в силите си, както ви съветва хороскопът за април 2018 година. Разбира се, трябва непрекъснато да работите над себе си, за да постигнете по-високи резултати в кариерата. Ще се появят толкова „плюсове“ в характера ви, че ще бъдете чудесен позитивен човек. Рибите са трудолюбиви и отговорни, което началството ще оцени по заслуги. Смело се хващайте за тези проекти, които по-рано са ви се стрували неосъществими.
На Рибите през април 2018 година им е съдено да станат генератори на оригинални идеи, а също и да получат желаната, почетна длъжност. Ако получите добър доход, то го запазете за отпуската. Не харчете всички пари за дреболии, развлечения и ненужни дрехи. Само пестеливостта ще ви помогне да запазите натрупания капитал. Рибите трябва да станат сдържани в емоциите си, както в службата, така и у дома. И още един съвет от Жълтото Куче - не критикувайте тези, с които отдавна работите или сте приятели, защото сами ще подроните репутацията си.
Хороскопът за април 2018 година е приготвил ценна информация за Рибите, която ще им послужи за творческите им планове. Вие ще проявите способностите си не само на хартия, но и в дизайнерската сфера. През април Рибите ще бъдат страхотни кулинари, фризьори или шивачи. Важно е да не се отдавате на илюзии и да не се „заглеждате“ далече в бъдещето. Живейте за днешния днес и се изпълвайте с вдъхновение. Защото пролетта може да ви донесе, както полети, така и падения. Особено, в любовната сфера.
Хороскопът за април 2018 година препоръчва на Рибите да обърнат внимание на психическото си състояние. Ако след раздялата с избраника/цата, вие не можете да влезете във форма, то се запишете за психолог. Важно е да не се „потопите“ в алкохол, защото при вас съществува склонност към зависимости. През април 2018 година, хороскопът ви съветва да не робувате на модните течения, а да се обличате според времето на вън. Възможни са простуди, ангини и възпаление на белия дроб.
Здравен хороскоп
През април 2018 година, Рибите ще искат да прегърнат безкрайността, но времето, по никакъв начин, няма да им стигне. Може би е добре да оставите това празно начинание и да спрете да бързате срещу съдбата?! Успокойте се и обмислете всичко, за да не направите глобални грешки в живота си. Освен това, Рибите могат да разклатят здравето си, ако не са внимателни. Контролирайте своите емоционални изблици и поведението си, пред вас се откриват маса перспективи. Важно е, Рибите да се заобиколят с приятни и искрени хора, а не да преследват мечтите. Пощадете душевното си състояние, иначе в средата на пролетта ще се озовете в болнично легло, на системи.
Хороскопът за април 2018 година препоръчва на Рибите да избягват общуването с тези, които са болни от грип или друго инфекциозно заболяване. Вие, буквално, сте като попивателна, ще поемете всяка зараза, затова бъдете внимателни при близки отношения. Независимо от времето, Рибите трябва да се разхождат на вън, по улицата или в парка. Разходките, активните игри на чист въздух и околната природа ще ви помогнат да се ободрите и да станете по-силни. По отношение на храненето, Рибите трябва да сложат акцент на плодовете, зеленчуците и белтъчната храна. Не забравяйте и шоколада, защото сладкото придава оптимизъм, а също и помага на мозъка да работи.
Рибите, през април 2018 година, трябва да се огледат в огледалото и да си направят съответните изводи. Ако леко сте напълнели, то бързо влезте в спортната зала и отидете в салон за красота. Само, в началото се консултирайте с лекар, дали не са вредни физическите натоварвания, за вас. Хороскопът за април 2018 година съветва Рибите да си направят кръвни изследвания, да посетят офталмолог и ревматолог. Особено, ако зрението ви рязко се е влошило и често ви боли гърба. По-малко седете пред компютъра и редовно правете гимнастика за гръбначния стълб.
А как се храните напоследък? Постоянно прихапвате на крак? Значи, вероятно стомаха и червата не са в добро състояние. За да оправите нервното състояние, трябва да слушате музика, да гледате комедии и да се срещате с позитивни хора. А, ако всичко това не помага, то напишете молба за отпуск и тръгвайте да пътувате. Макар че, през април 2018 година вие можете отлично да си починете и на вилата, и на село …
При Рибите са се натрупали много проблеми, но половината от тях можете да решите, ако станете по-решителни и приложите чувството си за хумор. Понякога вие съзнателно се затваряте в себе си, за да драматизирате още повече ситуацията. Ако през този месец се занимавате със самоанализи и нагнетявате обстановката, то е ясно, че ще попаднете в кабинета на психиатъра. Така че, помислете кое е важно за вас – доброто самочувствие или мислите за миналото.
Кариерен и финансов хороскоп
Хороскопът за април 2018 година съветва Рибите да си изградят точен план за бъдещето. Така по-добре ще разберете как да действате в службата и да постигнете финансово благополучие. За да постигнат желаните цели и кариерен ръст, Рибите не трябва да се отказват от подкрепата на деловите партньори и приятелите. Всичко ново и креативно ще ви донесе такива плодове, на които вие ще се наслаждавате много години. Важно е, в критичния момент Рибите да не се объркат, а да се доверят във всичко на богатия си опит и фантазия. Само чувствата и импулсивността могат да ви навредят във финансовите въпроси.
Рибите могат смело да започнат собствен бизнес през април. Това може да бъде и някакъв творчески проект. Вие сте толкова уверени и съобразителни, че дори „акулите“ от комерсиалните структури ще ви завидят. Кариерният и финансов хороскоп за април 2018 година е подготвил за Рибите пакет от документи, с които може смело да отидат до всяка рекламна агенция. На всякъде ще ги приемат с отворени обятия, а при подписването на книжата и финансовите отчети се отнесете сериозно. През април 2018 година Рибите могат да се обърнат за помощ към юрист, за да бъдат сигурни в договора или сделката.
През април 2018, Рибите може да сменят местоработата си, а също и да се издигнат по кариерната стълбица. Колегите ви ще се гордеят с вас, а шефа ще ви отпусне приличен бонус. Важно е да не „кръшвате“ от пътя, не се суетете и не бъдете прекалено мнителни. През този месец са възможни неприятни слухове зад гърба ви. По-скоро, завистливи колеги са решили да изпитат вашата устойчивост. Дори и не се опитвайте да се замисляте или да изяснявате отношенията. Бъдете над всичко, тогава ще получите това, което заслужавате - почит, уважение и материално възнаграждение.
Хороскопът за април 2018 година препоръчва на Рибите да не поглеждат назад, когато са в трудни ситуации, а да бъдат упорити и настойчиви. До вас има надеждни приятели, затова не се страхувайте от нищо. Във финансовата сфера, през април, ще се наложи да спазвате строга икономия и рационален подход към покупките. Разбира се, Рибите трудно пестят, но това е нужно не само за вас, но и заради благополучието на близките ви хора. Немалка сума ще отиде за продукти, битови услуги и лечение. Но, ако Рибите работят, не са „скръстили“ ръце, то кризата няма да ги уплаши. Хороскопът съветва да съставите месечен бюджет, за да се подсигурите срещу големи и ненужни харчения. По Пълнолуние (30 април) не трябва да влагате пари в съмнителни предприятия.
Любовен хороскоп
Ако през април 2018 година, Рибите не умрат от скука, то ще измъчат околните с въпросите си: „Кога ще срещна своето щастие?“. Ако сте готови за промени и искате да се промените, самите вие, то никого и за нищо не питайте. Любовният хороскоп за април 2018 година препоръчва на Рибите да се погрижат за личния си живот, за неговото организиране на по-високо ниво. Стига сте живели сами и стига сте градили образа на идеалния/та в мислите си. Огледайте се наоколо, непременно ще намерите онзи/онази, който е готов за вас „и душата си на дявола да продаде“. Разбира се, такива жертви не са нужни на Рибите, но няма да се откажат от благородни постъпки и скъпи подаръци.
През април, при Рибите ще появи рядък шанс не само да започнат красив роман със симпатичен човек, но и да сключат щастлив брак. Разбира се, всичко това няма да се случи едновременно, но любовта ще избухне от пръв поглед. Страстта ще бъде такава, че Рибите дори няма да могат да контролират своите чувства. Помнете, че разочарованието може да бъде тежко, затова, по-добре опознайте първо новия си избраник/ца.
Любовният хороскоп за април 2018 година съветва Рибите да създадат отношения с представители на знаците Лъв, Овен или Скорпион. Представителите на тези знаци са по-подходящи за вас, в сравнение с останалите, както по характер, така и по темперамент. Влюбените Риби ще се страхуват да запознаят любимия/та с родителите си. Но през април 2018 година такава среща ще се случи и то не само в доброжелателна, но и в по домашному топла атмосфера. Важно е вие самите да не се притеснявате и да мълчите през цялото време на тази знаменателна среща. Ако обичате човека, то и вашите роднини непременно ще бъдат благоразположени към него/нея, от цялото си сърце.
За семейните Риби ще бъде добре да прибягнат към изненади през този месец, а също и да обкръжат домашните с внимание и грижи. Спомнете си заедно за нещо забавно и ярко в миналото, а също и често излизайте сред природата. Любовният хороскоп за април 2018 година препоръчва на Рибите да организират културни занимания, а не постоянно да се веселят с приятели. Гледането на „филми за възрастни“ ще помогне на Рибите да избегнат еднообразието в интимната сфера, а също и организирането на романтични вечери, на свещи. По природа Рибите са чувствени и сексуални, това не трябва да крият от човека, когото обичат и на когото се доверяват. Не забравяйте да обновите гардероба си през април 2018 година, да внесете в него пролетни цветове. По Новолуние (16 април) не трябва да планирате срещи и да се занимавате с организиране на личния си живот.