Хороскоп април 2018 за РакГледай в youtubeХороскопът за април 2018 година обещава на Раците труден период, когато ще се нуждаете от цялото си умение и спартанско търпение. Важно е да не се криете в своята раковина и да не се страхувате от никого. Защото вие сте сили духовно, а това е най-важното качество при търсенето на успех в работата и на истинската любов. Дерзайте и всичко ще се получи!
Пролетта е в своя разгар, а Раците са изпълнени с надежди и нови идеи. Вие се гордеете с това, че не сте загубили оптимизма си през зимата и през април ще успеете да постигнете желаните цели. Макар че понякога ще ви иска да избягате и да скриете от всички. Хороскопът за април 2018 година съветва Раците по-често да бъдат в обществото, да проявяват инициатива и спокойно да възприемат всичко, което се случва наоколо.
Колкото по-малко се притесняват и имат по-висока самооценка, толкова по-добре, Раците, ще изкарат месеца. Не трябва да се ядосват, заради дребните неуспехи, защото те ви правят по-силни духом. В любовната сфера, Раците трябва да бъдат решителни и да не се съмняват в тези, които са благоразположени към тях от цялото си сърце. Ако знаете, че много зависи от вас, то укрепвайте отношенията си с избраника/цата.

Хороскопът за април 2018 година препоръчва на Раците да се трудят упорито, дори и всички ви мисли да са насочени към почивката и морския бряг. Само настойчивостта и целеустремеността ще ви позволи да изградите кариера и да укрепите финансовото си положение. Добре ще бъде и в любовта Раците също да бъдат романтични и самоуверени. Не мислете, че розите и серенадите са останали в миналото. Ако през април 2018 година Раците направят предложение на любимия човек, то този брак обещава да бъде щастлив и дълъг.
Макар, че на някои двойки, в средата на пролетта, ще им се наложи да се разделят. По природа Раците са чувствителни и уязвими, затова на тях им е трудно да прощават и да търпят изневерите. Но, ако вие постоянно се оглеждате назад, то ситуацията в личния ви живот ще бъде трудна. Хороскопът за април 2018 година съветва Раците да бъдат сдържани, да не се „лутат“ в догадки, а директно да попитат избраника/цата за чувствата му/й.
Тези, които се занимават с личен бизнес, през април ще се борят с конкуренти. Търсете надеждни делови партньори, за да се подсигурите срещу загуби и банкрут. Ако Раците поискат, то ще успеят да преодолеят много препятствия по пътя към успеха. Ако разработите точен план за действие, то тактиката ще „сработи“ във ваша полза. Важно е през април 2018 година да бъдете внимателни и бдителни, особено при подписването на важни документи.
Грижите и неприятностите ще изобилстват при Раците, затова се старайте да намерите подкрепа при близките си. Не прехвърляйте проблемите си на чужд гръб, а просто поискайте мъдър съвет. Не е желателно да споделяте тайните си с тези, които малко познавате. Иначе вашето емоционално състояние и репутация силно ще пострадат.
Хороскопът за април 2018 година препоръчва на Раците да пазят нервната си система. Особено, ако вече сте имали предпоставки за депресия и срив. Работете над себе си ден и нощ, тогава ще постигнете душевен комфорт. Не се огорчавайте много, ако финансовата ситуация се окаже кризисна. Защото вие вече сте преживявали този „житейски урок“. Важно е отношенията с роднините да не стигат до обиди и съдебни процеси. В началото на април 2018 година, Раците трябва първи да поемат курс към помирение с човек, с когото отдавна са се скарали. Оставете гордостта си на страни, защото добрите отношения са ценни. Пазете здравето си, което може видимо да се „разклати“, заради алергии, болки в ставите и неправилно хранене.
Здравен хороскоп
През април 2018 година Раците ще се чувстват прекрасно – стегнати, румени и изпълнени с енергия. Но, ако не се разделите с вредните си навици ще се ядосвате на себе си. Самочувствието ви ще бъде на висота, затова оставете пушенето, употребата на алкохол и лоши думи. Хороскопът за април 2018 година препоръчва на Раците да се заемат със спорт, нека денят им да започва със сутрешен крос. Но не си помисляйте да се отказвате, ако навън времето е дъждовно и студено. Правете гимнастика у дома, взимайте хладен душ и тичайте на работа. Така и фигурата ви ще се стегне, и имунитетът ще укрепне. През април Раците може да попаднат в лапите на депресията, което е удивително за тяхната тънка и ранима натура. Но, ако нормализират хранителния си режим и почивка, никакъв стрес няма да ги завладее.
Често Раците сами си измислят болести и си поставят диагнози. Ето с това ще се наложи Раците да се преборят през април 2018 година. И не търсете в таблетките панацея срещу заболяванията. Ако гълтате всичко поред, то ще си докарате маса проблеми със здравето. Хороскопът за април 2018 година съветва Раците да се лекуват под контрол на лекар, а не да си изписват лекарства от интернет. В средата на месеца са възможни проблеми със стомашно-чревния тракт, съдовете и сърцето. Ако симптомите се окажат твърде силни, то спешно се обърнете към специалист. Но Раците, в голяма степен, са способни сами да си помогнат, ако бъдат по-оптимистични и спрат да се ядосват за всичко. Емоционалният фон е нестабилен, затова се вземете в ръце, особено, по време на разговори с началството или роднини.
Кариерен и финансов хороскоп
На Раците, през април 2018 година ще им предложат да реализират наведнъж няколко мащабни проекта, с които те ще се заемат с удоволствие. Важно е предварително да премислите дали силите ще ви стигнат и дали парите ще ви удовлетворяват. Има риск да загубите повече, отколкото ви обещават. Хороскопът за април 2018 година съветва Раците да не изпускат от погледа си дреболиите, които могат да саботират дейността им. Не подписвайте договори, когато сте под въздействие на моментен импулс, иначе ще съжалявате. Ако искате да смените работата или специалността си, то не се страхувайте. Отхвърлете съмненията и ще успеете да преодолеете вътрешните си бариери, които ви пречат да се реализирате напълно.
Кариерният и финансов хороскоп за април 2018 година препоръчва на Раците от начало да съставят точен план за действие, а след това да се захванат за работа. Само точната стратегия и тактика ще ви помогнат да напълните портфейла си през април. За тези, които мечтаят да се изкачат по кариерната стълбица, съдбата е приготвила неочаквана изненада. Но за целта е необходимо да знаете какви цели конкретно преследвате. Ако искате да станете успешни и състоятелни, то трябва повече да общувате с такива хора. През април 2018 година, Раците няма да имат и минута за почивка и срещи с приятели. Работата ще ги ангажира до такава степен, че няма да си спомнят за купони и забавления. Ако Раците работят в екип, ще трябва да се вслушват в съветите на опитните сътрудници. Повишавайки своята квалификация ще се появят възможности да изявят талантите си в друга, по-голяма фирма.
През април, перспективите за Раците ще бъдат наистина много. Но някои от тях ще станат химера, затова няма да е лошо да внимавате. Намирайки се под покровителството на планетата Уран, Раците могат да направят доста грешки и неправилни крачки. Хороскопът за април 2018 година не съветва Раците да влизат в дългове и да взимат кредити. Отнасяйте се внимателно към капиталовложенията, които ви препоръчват партньорите или приятелите ви. Раците по характер са щедри и отзивчиви, затова през април ще започнат да харчат пари и да глезят всички с подаръци. По Пълнолуние (30 април) не трябва да сключвате сделки и тръгвате в командировка.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за април 2018 година не съветва Раците да бързат със сключването на официален брак. Може просто да наемете квартира и да живеете там с любимия човек. Така ще проверите чувствата си, взаимно, и ще уредите съвместно съжителство. Самотните Раци могат да флиртуват, да се запознават и да пръскат чара си наоколо. Обожателите ще бъдат толкова много, че дори Жълтото Куче ще се затрудни на кого да отдаде предпочитанието. Жените Раци не трябва да се натрапват на мъже, които вече нееднократно са ги отхвърляли. Към предишни връзки също не се връщайте, защото вие само ще загубите времето и емоциите си.
През април 2018 година, Раците трябва да внимават за своето емоционално състояние. Вие ще бъдете така импулсивни и непоследователни в действията си, че сами ще си навредите. Първо постигнете вътрешна свобода, а след това станете независими! Любовният хороскоп за април 2018 година не съветва Раците да се паникьосват, ако ситуацията в личния живот не тръгне така, както те са го планирали. Отделете внимание на своята външност, купете си модни дрехи и посетете салон за красота. Тогава вие ще привлечете към себе си не само достойни, но и надеждни ухажори.
В края на април 2018 година Раците може да се запознаят с човек, който веднага ще им направи предложение. Такава стремителност трябва да ви напрегне, а не да ви радва. Ако не сте готови за сериозен обрат на събитията, то го кажете на партньора си. От друга страна Раците не трябва да бъдат твърде взискателни в любовта. Не си правете илюзии за тези, които не са достойни. Още повече, не трябва да преследвате красавците/красавиците, защото за семейство е нужно нещо повече от „красиво лице“.
Семейните Раци ги очаква още един меден месец, изпълнен с изненади, романтика и пътувания. Вие сте готови да отидете до края на света, единствено, за да бъдете с половинката си и да ви бъде комфортно и уютно заедно. Любовният хороскоп за април 2018 година е приготвил за Раците още един подарък – раждането на дете и придобиване на собствен дом. Старайте се по-често да организирате вечеря на свещи и правете подаръци на любимия човек. През пролетта, както никога, ще искате да правите и да чувате искрени признания. През април Раците няма да скучаят, съдбата ще бъде на страната на хората, които ценят искрените чувства. Ако възникнат недомлъвки и спорове с избраника/цата, то вие лесно ще успеете да направите компромиси. По Новолуние (16 април) на Раците не препоръчва да ходят на срещи, да планират пътувания и сватба.