Хорсокп април 2018 за ОвенГледай в youtubeПрез април Овните ще мечтаят и ще витаят в облаците, люлеейки се в любимия си стол. Вие адски се само-съжалявате и таите надежди, че всичко ще се оправи от само-себе си. Хороскопът за април 2018 година предсказва на Овните труден месец, ако те мързелуват и пропускат изгодните предложения.
Ако през април Овните мечтателно се размотават по дивана, то нито пари ще видят, нито кариера ще направят. Напоследък вие постоянно мързелувате, отдавате се на илюзии и се оплаквате от съдбата. Хороскопът за април 2018 година не обещава на Овните благополучие и щастие, ако те и си останат в състояние на сънливост и унесеност.
Овните трябва уверено да погледнат в бъдещето, за обмислят всичко внимателно и да работят ден и нощ. Само тогава може да постигнете всичко, което искате. В годината на Жълтото Куче нито един представител на знака Овен няма да остане сам или отхвърлен от обожателите. Обратно, в личния живот се очакват глобални промени към по-добро. Хороскопът за април 2018 година съветва Овните да флиртуват, да намигат на очарователните представители на противоположния пол и да проявяват инициатива. Ако ви е трудно да изберете единствения, то се вслушайте в гласа на сърцето си. А Овните, които вече имат любим човек, не трябва да преживяват по повод личния си живот. Всичко е прекрасно, хармонично и, най-важното, без излишни вълнения.

През април 2018 година на Овните ще им се наложи да се разкъсват между семейството и работата. Те могат всичко да съвместят успешно, ако планират действията си от рано. Желателно е да не си губите времето и енергията за дребни дела, заради които често възникват конфликти между вас и избраника/цата. Защото, ако чувствата ви един към друг угаснат, то ще бъде много трудно отново да разгорите огънят на любовта. Самотните Овни не трябва да разчитат на среща с втората си половинка, защото мислите им през април ще бъдат далече от истински отношения и създаване на семейство.
Семейните Овни трябва да решават всички проблеми заедно със съпруга/та и близките си роднини. Ако искате да се усамотите или да бъдете активни, то предварително разработете тактиката си. Хороскопът за април 2018 година предсказва на Овните доста интересни неща, но основната част от успеха ще зависи само от тяхната целеустременост. Сложете акцент върху финансовото положение, иначе пролетта ще влезете в дългове и ще разпилеете всички натрупани средства. Изобщо, Овните са упорити и настойчиви, затова през април 2018 година ще успеят да постигнат успех, както в професионалния, така и в личния живот. Шефът ще забележи вашата работа, ако не се оттеглите от преките си задължения.
През април Овните трябва да укрепят имунитета като закаляват организма си. Хороскопът за април 2018 година съветва Овните да пият витамини, да се хранят под определен режим и най-важното, оптимистично да гледат на живота. Тогава нищо няма да ги отмести от правилния път. През април Овните, както никога по-рано, ще разберат, че на света няма нищо по-скъпо от здравето.
Здравен хороскоп
През април 2018 година нервите на Овните окончателно ще „сдадат“, затова трябва непременно да приведете в хармония душевното си състояние. Вие често преживявате напразно, дразните се и ставате защитници на конфликтни моменти.
Хороскопът на април 2018 година препоръчва на Овните да се заемат йога, плуване или танци. Ако чувствате, че сте попаднали в лапите на депресията, то спешно се запишете за психолог. Не напрягайте ситуацията до степен, да се наложи да гълтате антидепресанти. Овните, през април трябва да нормализират съня си, да не седят до късно през нощта в интернет и да стават рано. Не забравяйте за гимнастиката и движението. За да имат чудесно настроение, Овните трябва да започнат да се хранят правилно и да общуват с позитивни хора.
Щадящата диета и спортните упражнения ще помогнат на Овните да свалят вътрешното напрежение и да коригират фигурата си през пролетта. Само не трябва да гладуват и да се отказват от сладкото и тестеното. Защото въглехидратите също помагат да сте радостни и енергични. А, ако искате да се отървете от излишните си килограми, то здравният хороскоп за април 2018 година ви съветва да влезете в спортната зала. Но не е нужно да тренирате до изнемогване, а просто да следвате инструкциите на треньора.
И е важно Овните да си починат от работа. Преследването на кариерното израстване ще ви струва скъпо, затова се спрете за момент и се погрижете за своето самочувствие. Ако през април 2018 година решите да излезете в отпуск, то е най-добре да отидете в провинцията при приятели или на хижа в планината.
Кариерен и финансов хороскоп
Кариерният и финансов хороскоп за април 2018 година съветва Овните по-често да се доверявате на вътрешния си глас, за да не направите грешка в професионалната сфера. Проблемите трябва да се решават веднага, а не да се отдавате на размисли и да се доверявате на чуждо влияние. Разумният подход и практицизмът ще помогнат на Овните да направят правилен избор и да не загубите онова, което са трупали години. През април 2018 година Овните може смело да си потърсят нова месторабота. Вие имате толкова енергия и потенциал, че ще успеете навсякъде. Особено, ако имате цел и желание да се трудите. Важно е да не преследвате всичко, веднага, а да избирате един вид дейност, за да постигнете висок резултат.
Хороскопът за април 2018 година съветва Овните да си намерят хоби, което им харесва и ще им носи доходи. Само внимавайте да не ви пречи на основната работа. Предстои ви да връщате дългове, а също и да вземете заем от приятели или роднини. Затова, през април, особено предприемчивите и делови Овни ще сключат изгодни сделки. Вас ви уважават дори конкурентите, заради оригиналните идеи и перспективните проекти. Овните трябва да прекарват почивните дни със семейството и приятелите си.
Началството е доволно от работата на Овните, но те не трябва да се отказват от нови задачи. В края на април 2018 година трябва да отидете при шефа с молба за увеличение на заплатата. Колкото по-уверен е тона ви, толкова по-добре за бъдещото ви сътрудничество. Кариерният и финансов хороскоп за април 2018 година не съветва Овните да бъдат твърде емоционални и натрапчиви, иначе сами ще развалят цялата „картинка“, а и репутацията си. Мислете какво казвате. В средата на април е възможна борба не само с конкурентите, но и със завистници. Помнете, че от ваша страна трябва има само доброжелателност и холивудска усмивка. По Пълнолуние (30 април) на Овните не се препоръчва да подписват договори и да взимат решения.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за април 2018 година съветва Овните да се разделят с мислите си за човека, с когото са се разделили наскоро. „Дайте път“ на новите си чувства, тогава животът ще ви стори по-интересен и цветен. Около вас има доста ухажори, сред които е онзи, който е готов на всичко за вас. Важно е да не обръщате внимание само на външните качества на човека, а се постарайте да опознаете дълбочината неговата душа. През април Овните ги очакват много срещи и признания, ще бъдат изпълнени с ентусиазъм и нежност.
Ако Овните през април 2018 година твърде настойчиво преследват любовта, то тя ще избяга от тях в противоположната страна. Спокойно и уверено се заемете със своите дела, тогава ще забележите онзи, който не е равнодушен към вас. Любовният хороскоп за април 2018 година обещава на Овните неочаквано запознанство, изпълнено с романтика и симпатия. Отношенията с избраника ще бъдат така искрени и страстни, че Овните ще забравят за миналите си любовници. Това няма да бъде банален флирт и лекомислен роман, а истинска любов, зя който така дълго сте мечтали.
По Новолуние (16 април) Овните не трябва да планират срещи и да правят официално предложение на любимия човек. Денят е негативен, затова може да ви донесе доста сериозни проблеми в личния живот. Успешна връзка през април може да имате с представители на знаците Рак, Дева или Водолей.
Семейните Овни трябва да сменят гнева с нежност, а също да бъдат по-малко критични по отношение на съпруга/та. Ако ще карате с него/нея за всяка глупост, то работата може да стигне до раздяла. Любовният хороскоп за април 2018 година препоръчва на Овните да стабилизират отношения с човека, с когото са в законни отношения вече доста години. Организирайте романтична вечеря, втори меден месец или вземете карта за санаториум. Уран може да влия лошо на семейните отношения, затова трябва да бъдете внимателни в думите и поведението си.
Емоциите и агресията дръжте под контрол, иначе април 2018 година ще стане за Овните месец на раздори и тягостна раздяла. Овните не се отнасят към моногамните индивиди, затова винаги се стремят към изненади и изразяване на чувства към нов партньор/ка. Излишната импулсивност може да вкара брака на Овните в „задънена улица“.