Хороскоп април 2018 за ЛъвГледай в youtubeЛъвовете, през април, ще бъдат толкова настоятелни, че околните хора ще се разпръснат във всички посоки. Вие ще искате да промените не само себе си и професията си, но и околния свят. Хороскопът за април 2018 година съветва Лъвовете да бъдат внимателни с решенията, иначе ще се „разплащат“ за всичко със „златни монети“ и със скъпоценното си здраве.
Хороскопът за април 2018 година предсказва на Лъвовете нелек период, когато ще бъде необходимо да довършат и стари дела, и да докажат на всички своите гениални таланти. Но, благодарение на Лъвската решителност и упорство, те ще постигнат успех, както в личната, така и в професионалната сфера.
Любовта ще бъде гладка, ако Лъвовете сдържат вродения си темперамент. Пред вашия натиск няма да устои нито един обожател, затова може да не се съмнявате в признанията. Разбира се, повишената импулсивност може да навреди на Лъвовете, през април 2018 година. Старайте се да държите емоциите си под контрол, а не да изказвате мнението си наляво и надясно. В любовта, вие, първоначално трябва да постоите план, а след това да действате уверено и бързо. Ако Лъвовете вече имат избраник/ца, то не трябва да се заглеждат по други. Едва ли ще ви бъде простено, но със сигурност ще ви бъде отмъстено. В края на април, вие ще признаете любовта си на човек, който, за съжаление, не изпитва същите чувства към вас. Възможна е депресия, от която ще се отървете, благодарение на надеждни приятели.

Хороскопът за април 2018 година не препоръчва на Лъвовете да започвате роман с човек, който има семейство и деца. Ако проектирате ситуацията върху себе си, ще разберете колко трудно се осъзнава предателството. Може да взимате стремителни решения за личния си живот само в случай, че всичко сте премислили добре.
В службата, Лъвовете ще трябва да доказват своята квалификация, както на колегите, така и на началството. Шефът често ще ви критикува, затова бъдете сдържани, ако искате да запазите своето място. Друга възможност е, Лъвовете през април 2018 година да търсят друга работа, а също и да започнат обучение за по-перспективна професия. Повишение в службата очаква само онези, които подхождат отговорно към всички задачи, независимо дали са трудни или дребни. В средата на месеца може да разчитате на приличен доход и връщане на дългове.
Хороскопът за април 2018 година предсказва на Лъвовете доста изненади във финансовата сфера. Ако искате да постигнете стабилност и да попълните сметката, то си намерете допълнителна работа, но, само графикът ви позволява, а и близките не са против прекалената ви заетост. Творческите Лъвове ще успеят да се придвижат напред и да учудят околните със своите неординарни проекти. През април 2018 година очаквайте кратки командировки, делови срещи и изгодни договори. Лъвовете ще се запознаят с хора, с които ще имат успешно сътрудничество.
Хороскопът за април 2018 година съветва Лъвовете да се отнесат сериозно към своето здраве, да не игнорират симптомите за болест. Ако нервите ви са опънати, пазете се от стрес и сривове. Най-добре е от рано да вземете профилактични мерки и да посетите специалист. Април 2018 година е опасен за получаване на травми за Лъвовете, затова внимателно работете с режещи предмети.
Здравен хороскоп
През април 2018 година Лъвовете трябва повече да се разхождат на чист въздух, а по-малко да си седят у дома и в офиса. Свежият въздух ще им бъде от полза и ще им помогне да се заредят с положителна енергия. Задължително спазвайте правилата на здравословния начин на живот. Хороскопът за април 2018 година не съветва Лъвовете да „решават“ проблемите с употреба на алкохол, а депресията с изобилна „бърза храна“. Иначе, към края на пролетта няма да се познаете, нито външно, нито морално. Лъвовете трябва спешно да влязат във фитнеса, а през почивните дни да ходят на хижа в планината.
Не се страхувайте, че ще претоварите организма си със спортни занимания, защото силите и възможностите на Лъвовете са много. Ако се обърнете към инструктор за препоръки, то още в края на април ще почувствате, че сте намалили теглото си и сте стегнали фигурата си. Не слагайте акцент на проблемите, които ще се решат сами във времето. А, ако лекар ви препоръча оперативно лечение, то непременно си вземете болнични. Плуване, фитнес, аеробика и танци – всичко това трябва да бъде планирано в седмичното разписание на активните Лъвове.
Хороскопът за април 2018 година съветва Лъвовете да се заемат с активни видове спорт, които ще ги направят още по-целенасочени и по-силни. Вие самите скоро ще се убедите в това, че спорта помага да се развивате не само физически, но и духовно. Вие ще възпитате в себе си тези качества, които отдавна сте искали да притежавате. През април 2018 година Лъвовете трябва правилно да си поставят цели, за да намерят верния и най-кратък път за постигането им. В края на месеца е възможно спешно пътуване, по-скоро по лични дела. Важно е да подготвите всичко необходимо за пътуването и да гледате позитивно на живота. Не охкайте и не ахкайте, дори и да възникнат затруднения в живота.
Финансов и кариерен хороскоп
Ако в любовта, Лъвовете се държат като „царе на положението“, то защо и в работата да не бъдат такива?! Още повече, че вие имате много енергия и желание, за да постигнете желаните цели. Кариерният и финансов хороскоп за април 2018 година препоръчва на Лъвовете да премислят всичко, внимателно, да съберат опит и да се устремят напред, към успехи. Ако Лъвовете се проявят като инициатори на идеи и генератори на планове, то началството ще им осигури достойна длъжност. Важно е да бъдат честни и искрени, както към себе си, така и с колегите.
През април 2018 година Лъвовете ще започнат да управляват доста ловко и дори ще раздават заповеди на хората от екипа. Помнете, че така вие рискувате да разклатите своя авторитет, който сте градили с години. По-добре бъдете лоялни и наблюдателни, за да постигнете резултати в кариерата.
Хороскопът за април 2018 година съветва Лъвовете да започнат да учат. Ако отдавна сте искали да смените професията или работа, времето е дошло. Много са готови да започнат личен бизнес, което също е актуално и похвално. Особено, ако Лъвовете имат спестени средства, които могат уверено да вложат в някаква стока. Колкото по-практични и рационални бъдете през април 2018 година, толкова по-бързо ще заемете висок статус в обществото. А натрупания капитал пазете за бъдещи крупни придобивки.
На Лъвовете им предстои доста да поработят, но това няма да е напразно. Защото още в края на април упорития труд ще бъде възнаграден по заслуги. Важно е Лъвовете да се научат да икономисват, а не да харчат пари на ляво и на дясно. Ако гардероба ви и без това се пука, заради много дрехи в него, то защо ви е нужно да купувате поредния костюм или рокля! Хороскопът за април 2018 година вече е приготвил за Лъвовете списък с покупки и е разписал бюджета за целия месец. Ако следвате съветите, ще останете с пари. По Пълнолуние (30 април) не трябва да взимате важни решения и пари на заем за дълъг срок. Лъвовете са в състояние сами да излязат от трудното финансово положение, ако си намерят допълнителна работа. А и близките няма да ви оставят да бедствате.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за април 2018 година съветва Лъвовете да акцентират вниманието си върху душевния комфорт, а не да преследват мними надежди и илюзии. Ако някой ви отблъсква, не се унижавайте. През пролетта ще има много ярки и романтични срещи. В личния живот на Лъвовете, много ще зависи от тях самите. Ако вие посрещате с усмивка всеки ден, то април ще преживеете позитивно. И е естествено, че ще привличате към себе си същите интересни и оптимистични хора.
В средата на април 2018 година Лъвовете може да се запознаят с човек, който е доста по-млад от тях. Какво пък, любовта няма възраст, затова флиртувайте и не съжалявайте за нищо, няма значение какво ще казват околните. Любовният хороскоп за април 2018 година не съветва Лъвовете да бързат и да встъпват в интимна близост с избраника/цата на първа среща. Нека има повече романтика и нежни чувства, а не банален секс. Разбира се, по натура Лъвовете са грижливи и темпераментни, но в любовната сфера е нужен тънък подход. Излишната емоционалност може да доведе до разочарования и раздели. Харизматичните Лъвове трябва да внимават за отривистото си поведение и да бъдат по-внимателни с непознатите хора. Може да срещнат користна особа, която да ги остави без пукната стотинка в джоба.
Топли и крепки отношения през април 2018 година, Лъвовете могат да имат с представители на знаците Лъв, Телец и Овен. Вие сами ще се учудите, колко бързо ще намерите общ език с тях. Важно е Лъвовете също да бъдат настроени за сериозни и дълготрайни отношения, а не за мимолетни романи.
Любовният хороскоп за април 2018 година не препоръчва на Лъвовете постоянно да си спомнят за миналото. Дори, ако раздялата с половинката е била тягостна, оставете неприятното чувство зад себе си. Ако „си почистите“ мислите, ще разберете, че сте направили това ненапразно. Сърцето на Лъва ще бъде открито за нови победи на любовния фронт. В семейството на Лъва, през април са възможни разправии и изясняване на отношенията със съпруга/та. Те може да бъдат както на битова, така и на финансова основа. Кой повече от Лъва ще следи половинката си, подозирайки я в измяна. Не е ли по-добре да поговорите честно и откровено, отколкото да се вживявате в ролята на детективи? Ако нямате сериозен повод за ревност, през април 2018 година дори и не си помисляйте да организирате „преследване и дебнене“. По Новолуние (16 април) не е желателно Лъвовете да планират срещи, запознанства с нови хора и пътувания извън града.