Хороскоп април 2018 за КозирогГледай в youtubeХороскопът за април 2018 година предсказва на Козирозите период, когато ще ги хвалят и боготворят. И това ще се случва не само в службата, но и в семейството. Какво пък, ако вие наистина сте толкова страхотни, докажете го с действията си. Например: направете кариера, заработете пари, постройте дом и поседете дърво в градината.
Козирозите през април 2018 година ще бъдат във фокуса на всеобщото внимание, почин и обожание. Но е важно, че това е нравствено и духовно развитие, за което вие незаслужено бяхте забравили по-рано. Хороскопът за април 2018 година съветва Козирозите не само уверено да се движат към целилите, но и да сложат акцент на вътрешния си облик.
Да не бъдем лукави, Козирозите харесват дори неприкритото ласкателство, което ги поставя на пиедестал. Постоянно ще ви хвалят, ще търсят съветите ви и дори ще ви възнасят до небето. Но Жълтото Куче препоръчва на Козирозите да бъдат внимателни, за да не попаднат под зависимост от собствената си персона!  За какво ви е тази самовлюбеност, когато е по-добре да използвате кипящата си енергия и очарование за осъществяване на плановете?! Хороскопът за април 2018 година препоръчва на Козирозите да се погледнат отстрани, за да си направят изводи и леко да се променят.

Не трябва да живеете за събитията, защото времето е краткотрайно и годините изчезват безвъзвратно. Обърнете внимание на това, което може, по най-добрия начин, да повлияе на личния ви живот и на работната сфера.
През април 2018 година, Козирозите често ще се връщат към миналото. Вие дори ще забравите, че живеете в настоящето. Едва ли хороскопът може да ви награди с любов, ако вие сами отхвърляте всички, които се грижат за вас. Само адекватното поведение ще помогне на Козирозите, през април, да използват рационално богатия си потенциал. Вие сте силни и умни личности, затова спрете да се оплаквате и да се утешавате с надежди.
В любовната сфера, при Козирозите всичко ще се оправи стремително, ако те сами преразгледат възгледите си за стабилни отношения. Ако на хоризонта се появи достоен избраник/ца, то хороскопът за април съветва Козирозите да се хванат за него/нея с двете си ръце. Такъв „щастлив билет“ не се пада на всеки, помнете това! Семейните Козирози е добре да поемат „управлението“ на семейството. Вашите леко старомодни възгледи за семейството и възпитанието на децата ще ви помогнат да запазите най-ценното, което имате в живота.
В службата, за Козирозите всичко ще бъде прекрасно, затова, без съмнение, може да се захванете с нови проекти. Началството ви цени, а колегите ви уважават. Между другото ви е нужна добра заплата и кариера. Тогава работете така, все едно, че сте за първи ден тук! Грижите и битовите проблеми няма да заобиколят Козирозите през април, но не е нужно да прехвърлят всичко това върху гърба на роднините си. Важно е да не лъжете сами себе си, тогава отношения с близките хора ще бъдат безоблачни. Не трябва да обръщате внимание на завистниците и конкурентите, нека те „тънат в своята тиня“, докато не разберат, че вие сте решителни и непобедими.
Хороскопът за април 2018 година е приготвил за Козирозите няколко ценни съвета относно здравето. Хранете се под строг режим, не си позволявайте да мързелувате, а също внимавайте за състоянието на гръбначния стълб и ставите. Всички знаят, че Козирозите не могат да издържат ходенето по болници и лекари, но през април 2018 година, все пак, трябва да се запишете за специалист, ако нещо ви заболи или започнат да ви безпокоят бъбречни колики или главоболие.
Здравен хороскоп
През април 2018 година здравето при Козирозите може сериозно да се „разклати“, ако те се отнасят безхаберно към него. Вие се храните с всичко поред, спите малко и пушите по кутия на ден. От тук следва гастрит, проблеми със съдовете и срив на кръвното. А възможно ли е с такъв „букет“ от проблеми да тръгнете да пътувате? Пред всичко посетете личния си лекар, направете си изследвания и чак след това стягайте куфарите. Хороскопът за април 2018 година не препоръчва на Козирозите да консумират пикантна и солена храна, иначе ще се наложат да правят редица изследвания, да се лекуват и да отложат отпуската си за есента.
Разбира се, на Козирозите ще им бъде трудно, през април 2018 година да се откажат от любимите си блюда, но, все пак, здравето ви е доста по-скъпо, нали? Когато пазарувате, купувайте само това, което е полезно за организма ви, а не което ви е вкусно. През април Козирозите трябва често да бъдат на чист въздух, сутрин да тичат, веднъж седмично да ходят на сауна, за да могат да се освободят от токсините. Не е задължително да спазват строга диета, може две-три седмици да консумират щадяща здравето им храна. Закалявайте силата на волята си и организма, като цяло, за да не седите, в бъдеще, с часове в ДКЦ-то.
Хороскопът за април 2018 година не съветва Козирозите да се отказват напълно от сладкото и тестеното, но трябва да спазват мярката. Между другото, захарта може да смените с мед, а солта да бъде хималайска. Освен това, хороскопът съветва да се храните често, но с малки порции. И задължително укрепвайте нервната система, за да не си го изкарвате на близките и колегите. През април 2018 година, Козирозите трябва да следват препоръките на личния си лекар, а не да слушат вътрешния си глас. Понякога интуицията ви подвежда.
Планирайки работния график и режима за почивка, Козирозите, още след седмица, ще се почувстват по-бодри и изпълнени с енергия. През април може да отидете на масаж, да посетите козметик и да се запишете за фитнес.
Кариерен и финансов хороскоп
През април 2018 година, Козирозите ще мислят само за отпуска и пълноценна почивка. Ще имате възможност не само да си прекарате страхотно времето зад граница, но и да спестите добра сума пари по време на пътуването. Единствено е добре, за билетите да се погрижите от рано, а също и за необходимите вещи и документи. Хороскопът за април съветва Козирозите да довършат старите си дела, за да може нищо да не ги притеснява по време на отпуската. Помнете, колкото повече неща не завършите, толкова по-дълго ще се „разправяте“ с тях.
Финансовото положение на Козирозите, през април 2018 година, ще бъде отлично, затова е време да помислят за нов гардероб и посещение на салон за красота. Защото заработените пари трябва да ви носят удоволствие, а не да събират прах „под възглавницата“. Особено, ако сте красива жена, на която всички наоколо обръщат внимание. Ако няма как да излязат в отпуск през април, Козирозите може да си намерят допълнителна работа или някакво хоби. Хороскопът за април 2018 година е приготвил за Козирозите препоръки, как бързо и лесно да натрупат пари. Единствено, вие трябва да станете по-пестеливи и практични в покупките.
По Пълнолуние (30 април) Козирозите не трябва да планират пътуване по работа, да взимат решения ида подписват договори. А също, забравете за финансови вложения в крупни проекти. В средата на месеца ще ви върнат стар дълг, с лихва, което ще ви дойде много добре по време на пътешествието. Кариерният и финансов хороскоп за април 2018 година съветва Козирозите да проявят таланти в творческата сфера. Заемете с жар със реализирането на идеите, започнете да изучавате нова професия. През април, пред вас са открити всички пътища.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за април 2018 година не съветва Козирозите да прекарват цялото си време в службата, защото близките ще започнат да ви ревнуват и да се карате за всичко. Постарайте се да отделяте повече внимание на тези, които ви обичат и тъгуват за вас. Роднините, със своите упреци и въпроси за личния живот, вече са досадили на самотните Козирози. Може би са прави и вие трябва сериозно да се замислите за семейство и деца. Козирозите не са особено склонни към развитие на депресия, но през април тя може да ги завладее, особено, ако те самите се поддадат на съмнения и започнат да реагират бурно на всичко случващо се.
Любовният хороскоп за април 2018 година съветва Козирозите да сключат брак с избраника/цата. Ако вие отдавна планирате сватба, то този месец е идеален за такова събитие. Животът с любимия човек ще бъде не само хармоничен, но и продължителен. Важно е, преди да предприемат такава важна крачка в живота, Козирозите да премислят всичко добре. Тук не може да правите грешка, всичко трябва да бъде основателно.
Свободните Козирози могат през април 2018 година да купонясват, да се развличат и да си уреждат срещи за месец напред. Ако имате желание да сключите брак, преди това си намерете отделно жилище. Финансовото положение на Козирозите позволява крупни покупки и дори придобиване на недвижим имот.
Любовният хороскоп за април 2018 година не препоръчва на Козирозите да променят поведението си в семейните отношения. Ако вие вече сте семейни, старайте се поведението ви да съответства на този статус. Емоциите могат само да навредят на брака, затова оставете лошото си настроение отвън, преди прага на дома. По характер Козирозите са доста лоялни и търпеливи, но едва ли ще могат да простят изневярата на любимия човек. Уви, през този месец ви предстои да преживеете и такъв стрес. Важно е да не се опитвате да отмъщавате. Всичко ще се оправи, ако спокойно поговорите и обсъдите проблема заедно. По Новолуние (16 април) Козирозите не трябва да взимат решения, особено съдбоносни.