Хороскоп април 2018 за ДеваГледай в youtubeХороскопът за април 2018 година съветва Девите да обърнат внимание на външния си вид. Не е ли време да го промените леко и да добавите пролетни краски? Посетете козметик, стилист и масажист, за да учудите света със снобския си вид. В службата ще появят завистници и конкуренти, затова очаквайте трудна борба.
Хороскопът за април 2018 година препоръчва на Девите да отхвърлят всички съмнения и да станат по-самоуверени. Тогава успехът в делата и в любовта няма да ги накарат дълго да чакат. Нека завистниците и конкурентите да си злословят и да клюкарстват, защото Девите, през април, с лекота ще се справят с всички проблеми и ще неутрализират конфликтните ситуации.
И така, Девите трябва да живеят с вяра в собствените си сили, а не да търсят повод за униние. Ако искате да подобрите външността и фигурата си, то започнете да се храните по определена, щадяща диета. За кариерния ръст ще са ви нужни не само знанията и опита, но и мъдрите съвети на деловите партньори. Важно е Девите, през април, да бъдат оптимистично настроени и мотивирани за нови постижения. Вие смело ще се хвърлите в бой, само, за да постигнете желаната цел.
Хороскопът за април 2018 година съветва Девите да се стремят към всичко ново, оригинално и перспективно. Това се отнася не само за основната ви работа, но и за личния живот.

Вие ден след ден ставате все по-добри и позитивни, затова не се оглеждайте за предишните си грешки. Ако бъдете в хармония с душата си и стабилни с парите, то никакви прегради няма да ви уплашат. През април при Девите ухажорите ще изобилстват, като половината от тях ще бъдат готови да се сражават за тази очарователна дама. Но само сърцето и интуицията ще ви подскаже кого да изберете и с кого да свържете своята съдба. Пазете се, през април, да не попаднете в лапите на коварен и неискрен избраник/ца. От начало го/я опознайте от близо, а след това се съгласете на по-близки отношения. Девите трябва да уважават себе си и своите чувства, а не да се водите по тези, които ги използват за свои интереси.
В работната сфера Девите нямат равни, защото са инициативни и отговорни. От вас ще взимат пример колегите, а началството едва ли ще успява да ги поощряват и хвалят. Ако през април 2018 година ще предложите за осъществяване неординарни проекти, то те без съмнение ще бъдат успешно завършени. Благодарение на упоритостта и разумността си, Девите ще успеят така бързо да повишат финансовото си ниво, че всички наоколо ще им завидят. Само трябва да внимават за поведението си в определени кръгове, иначе ще пострада репутацията им.
Хороскопът за април 2018 година съветва Девите, в средата на месеца да се вгледат в обкръжението си. Не само в службата, но и в домашна обстановка. Може несправедливо да бъдете оклеветени или да ви провокират към конфликт. Девите трябва да се държат така, че никой да не им иска нито пари, нито да иска помощта им за решаване на битови въпроси. В края на април 2018 година може да започнете предприемаческа дейност или собствен бизнес. Само внимавайте, заради заетостта си и преследването на финансови приходи, да не разрушите семейството си. Девите трябва да се борят с егоистичните си прояви и да станат по-нежни към близките си хора.
През април 2018 година при Девите могат да възникнат проблеми с гръбначния стълб. За себе си ще напомнят остеохондроза и радикулит, затова непременно се обърнете към лекар специалист. Ефективното лечение ще ви помогне да се справите с проблемите по-бързо, отколкото народните средства. В края на април Девите ще се сблъскат с още един проблем – пролетна алергия. А главата ще ви боли, заради вашата нервност и умора.
Здравен хороскоп
Девите през април 2018 година трябва спешно да започнат борба с вредните навици. Дори и да смятате, че пушенето и алкохолът не разрушават вашия организъм, все пак бъдете внимателни. Колкото повече мързелувате и се отнасяте безхаберно към своето състояние, толкова по-бързо ще попаднете в болница с хроничен проблем. Хороскопът за април 2018 година съветва Девите да се разхождат вечер преди лягане, да се хранят с определен режим и да изключат физическото натоварване. Разбира се, не е необходимо да се занимавате активно със спорт, но гимнастика за гърба трябва да правите. Особено, ако цял ден седите зад компютъра или работите на бюро, в офис.
През април 2018 година при Девите могат да се появят проблеми със стомашно-чревния тракт. Може да бъде от лошо хранене или от пасивен начин на живота. Необходимо е да преминете изследване в клиника и да дадете необходимите анализи. Хороскопът за април 2018 година не съветва Девите да се хранят нощем или да се застояват пред телевизора до сред нощ, защото ще получат дълбоки, тъмни кръгове под очите. През април Девите трябва да си вземат абонаментна карта за фитнес или басейн. Изберете това, което повече ви харесва, не уморявайте организма си с чести тренировки. Времето вече позволява сутрешното тичане, затова може да го сложите в графика си.
Искате да отслабнете до лятото, затова намерете в интернет подходящи упражнения и се занимавайте ежедневно по 15-20 минути. Буквално след месец Девите ще бъдат поразени от ефекта, ще станат стройни и доволни. А и самооценката им видимо ще нарасне. Хороскопът за април 2018 година препоръчва на Девите рационално да използват енергията си. Не общувайте с тези, които са ви малко приятни, заобиколете се с приятни, във всеки смисъл, хора. Важно е Девите сами да се мотивират за постигане на целите си. Ако ви харесват красивите и младите, стегнатите и бодрите, то значи, че трябва да се стремите през април 2018 година да станете такива – вие имате всички предпоставки, а и желание.
Кариерен и финансов хороскоп
През април 2018 година, Девите ги очакват не само неприятни инциденти в службата, но и парична криза. От вас зависи да определите правилно приоритетите за месеца, а също и да напишете рационално бюджета си. Ако пред очите ви стои план за действие, то проблемите видимо ще се „отдръпнат“. Хороскопът за април 2018 година ще помогне на Девите да намерят мотив, за да се придвижат на горе по кариерната стълбица. Вие леко сте се отпуснали, затова и работата „стои“ на едно място. Ако Девите са се разочаровали от своята професия, то може да започнат да учат и да се занимават с нещо ново. Между другото, за вашата творческа натура има доста доходни предложения в интернет.
През април Девите трябва да станат решителни, за да не изгубят набелязания път. Оставете съмненията в миналото, а в бъдещето гледайте уверено. Кариерният и финансов хороскоп за април 2018 година е приготвил примамливи проекти за Девите, от реализацията на които ще зависи по-нататъшното ви професионално израстване. А за финансовото положение не се притеснявайте. През април Девите ще бъдат готови да помогнат не само на близките си роднини, но и на приятелите си. Само не взимайте кредити, защото ще се наложи да връщате парите няколко години. А добрите си идеи не задържайте само за себе си, защото могат да ви донесат добри доходи.
Хороскопът за април 2018 година не препоръчва на Девите рязко да напускат работата си, ако не са намерили ново място. „Свободното движение“ може да ви вкара в такава „дупка“, че дори близките няма да успеят да ви помогнат да излезете. Но, ако на хоризонта се появят влиятелни хора и перспективни предложения, тогава можете смело да рискувате. По Пълнолуние (30 април) не е желателно Девите да правят планове, да организират пътувания и да взимат решения. През почивните дни може да посещавате психологически тренинги, семинари и да повишавате квалификацията си. Важно е Девите да правят всичко с удоволствие, а не защото така трябва. Тогава всяко занимание през април ще им носи не само доходи, но и морално удовлетворение.
Любовен хороскоп
През пролетта на всички им се иска да има емоции, чувства и ярки признания. Девите също мечтаят за любов, затова през април 2018 година ще започнат да действат по-уверено, а не да чакат „принца под прозореца“. Приятелите, които вече са създали устойчиви отношения, ще ви помогнат да се изпълните с вдъхновение. Любовният хороскоп за април 2018 година също обещава на Девите да намерят своята половинка, ако сами решат да бъдат по-смели. Не търсене онзи/онази, който красиво говори, а обърнете внимание на ухажорите, които, заради вас, са готови на благородни постъпки. А, ако Девите имат човек, който отдавна, силно харесват, могат да направят смела стъпка към него/нея.
Самотните Деви трябва по-често да бъдат сред хората, да посещават културни мероприятия и да не се отказват от срещи. Тренинги, кино, кафе, компании с приятели – всичко това ще бъде само от полза, ако имате желание да започнете нов и незабравим роман. Любовният хороскоп за април 2018 година съветва Девите да си запишат час за козметик и за салон на красотата. Разбира се, вие знаете, че от външният вид много зависи. Особено, ако вие отдавна не сте на 16! През април, хороскопът не препоръчва на Девите да се съгласяват за брак, дори и ако избраникът е настоятелен. Едва ли ще съюзът ще бъде щастлив и дълготраен.
По Новолуние (16 април ) изобщо не ходете на срещи с нови хора. Иначе ви очакват само разочарование и обиди. Желателно е да се подготвите мислено за нещо ново и да поработите над душевното състояние. Ако вече си представяте идеалния мъж или жена, то го потърсете сред новите си познати. През април 2018 година е важно Девите да общуват повече, да се срещат с хора, а не да се затварят в себе си.
В началото на април е възможна тъга и апатия, но с това състояние трябва непременно да се преборите. Защото на улицата е пролет и е време за любов и романтика. Любовният хороскоп за април 2018 година обещава на Девите чудесно време, когато съдбоносна среща ще преобърне живота им. Но бъдете внимателни и не отказвайте предложенията дори и на хора, които са ви по-малко симпатични. В семейството на Девите всичко ще бъде хармонично и уютно. Отделяйте повече време на съпруга/та и децата, излизайте по-често сред природата. А може дори да се отправите на пътешествие за седмица.