Хороскоп април 2018 за БлизнациГледай в youtubeПрез април на Близнаците просто ще им се иска да изчезнат и да се скрият в тъмнината. Възможно е така да ви действа пролетната депресия или раздялата с любимия човек. Хороскопът за април 2018 година съветва Близнаците да свалят напрежението с помощта на духовни практики или общуването с позитивни хора. Бъдете внимателни на пътя . месецът е травмоопасен.
Близнаците, през април 2018 година ще искат просто да се наслаждават на живота и спокойно да си почиват. Никаква работа и, още повече проблеми, няма да ги тревожат. Но, ако така продължат дълго, ще останат без любимата си работа, приятели и пари. Хороскопът за април 2018 година съветва Близнаците да бъдат сдържани, когато чуят по свой адрес негодуванията на роднините си, защото те справедливо ви обвиняват.
През април 2018 година Близнаците трябва спешно да се заемат с усъвършенстване на вътрешния си свят. Вие често ще се дразните, ще избухват емоциите ви и ще спорите с околните. Ако Близнаците имат приятел, на когото могат напълно да се доверят, то могат да се обърнат, именно към него, за подкрепа. Друг изход от трудната ситуация е разговорът с опит психолог.

Хороскопът за април 2018 година не препоръчва на Близнаците да се впускат в авантюри, да рискуват и да инициират конфликти. Внимавайте какво говорите, иначе рискувате да обидите тези, които абсолютно не го заслужват. Дори, ако през април се появят затруднения при получаването на финанси, не се стремете да ги заработвате по „лесния“ начин. Най-добре е Близнаците да се откажат от важните решения, иначе, в бъдеще, ще съжалявате за това.
Близнаците по природа са праволинейни и стремителни, което може да застраши личния им живот. Ако вие все още не сте срещнали „своя“ човек, то не бързайте да търсите любовта. Понякога е по-добре да има затишие, отколкото да имате отношения с недостоен избраник/ца.
Хороскопът за април 2018 година е приготвил за Близнаците перспективни моменти в службата. С началството може да се създаде казусна ситуация, в която ще бъдете виновни и двамата. Внимавайте за това, задачите да изпълняват всичко и в срок. Бъдете отговорни, за да не се лишите от добра длъжност с висока заплата. През април 2018 година, Близнаците могат сами да провокират конфликт с колегите, затова бъдете по-внимателни в поведението си.
Спокойно и внимателно вършете своята работа, а не завиждайте на сътрудниците, които са по-добри професионалисти от вас. В средата на април 2018 година при Близнаците ще се появят успехи в кариерата, но не трябва да очакват трансцедентални постижения. Ако искате да подпишете договор, то подходете към това разумно и търпеливо. Възможно е да получите прилична сума, но не си и помисляйте да харчите всички пари. Премия очаква само тези Близнаци, които имат голям стаж и притежават истински професионализъм.
Хороскопът за април 2018 година препоръчва на Близнаците да се отнасят внимателно към здравето си. Пролетното време е непредсказуемо, затова не бързайте да сваляте шапката и топлите ботуши. Ще подобрите самочувствието си с помощта на витамини, спортни упражнения и позитивно настроение. Ако се разболеете, по-добре си останете няколко дни у дома. Ако Близнаците усетят, че към тях се прокрадва депресия, то трябва да общуват повече с тези, които могат да ги подкрепят морално и да им дадат мъдър съвет.
Здравен хороскоп
Близнаците, през април 2018 година, ще се безпокоят не само по същество, но и по непонятни причини. Възможно е пролетната промяна на времето да действа така на нервната им система. За да постигнат комфорт в душата, трябва по-често да се разхождат на чист въздух, да общуват с позитивни хора и, разбира се, да концентрират вниманието си върху духовната страна на живота. По Пълнолуние (30 април) не е желателно да ходят на лекар и да започват лечение.
Хороскопът за април 2018 година обещава на Близнаците проблеми със стомаха и червата. За да се появи добър апетит, може да пиете полиненаситени мастни киселини и да се консултирате с диетолог. Ако през април Близнаците се хранят правилно, ще усетят прилив на сили и енергия. Започнете борба с вредните навици, сутрин правете гимнастика и се обливайте с хладен душ. Последното хранене за деня при Близнаците не трябва да е след 8 часа вечерта. Иначе, с пълен стомах ще ви бъде трудно да заспите и е възможно да възникне безсъние.
Хороскопът съветва Близнаците да избягват преохлаждането. Ако не искате целия месец да тичате по лекари и да сте в болнични, то вземете профилактични мерки за хроничните заболявания. Особено, ако имате астма, бронхит или други заболявания на белия дроб. Не се препоръчва сами да се лекувате, защото усложненията може да са сериозни. Жълтото Куче настоятелно препоръчва да укрепвате нервната система, да нормализирате съня и храненето. Черният чай заменете със зелен, а от силното кафе е добре изобщо да се откажете през април 2018 година. Мед, билки и лимон – това е полезно за вас и е ефективно за имунитета.
Хороскопът за април 2018 година съветва Близнаците пълноценно да си почиват след работния ден. Ако времето позволява, може активно да спортувате. В почивните дни ходете на басейн или сауна. Няма да бъдат излишни масажът и закаляващите процедури. Между другото, през пролетта Близнаците трябва да се погрижат за външното си преобразяване. Вие отдавна не сте посещавали салон за красота. Новият ви образ през април ще бъде като ярка въздишка. Срещите с добри приятели добавя оптимизъм, а също и ходенето на кафе или излет сред природата. Позволявайте си веселие и танци, защото това зарежда с оптимизъм.
Кариерен и финансов хороскоп
Кариерният и финансов хороскоп за април 2018 година препоръчва на Близнаците сериозно да се заемат с плачевното си материално положение. Вие едва-едва „свързвате двата края“, затова трябва спешно да си потърсите допълнителна работа. Желателно е да съставите бюджет не за месеца, а до края на пролетта. Всичко онова, с което усърдно се заемат Близнаците ще започне да носи доходи. Важно е да имат цел, а перспективните предложения сами ще ви намерят през април 2018 година.
Близнаците не трябва да закъсняват за работа, иначе ще започнат конфликти с началството. Старайте се да се отнесете отговорно към задачите и с желание да реализирате потенциала си. Хороскопът за април 2018 година съветва Близнаците внимателно да подписват документи и да бъдат стегнати в работата си. Помнете, че дребните грешки ще ви струват скъпо. Нужно е да се концентрирате не само върху важната, но и върху дребната работа. През април приоритетите трябва така да бъдат определени, че да не навредят на личния живот и на здравето ви.
В средата на април 2018 година, Близнаците най-накрая ще въплътят в работата си стари и големи проекти. Препятствията на пътя ви ще бъдат минимални, което ще се отрази добре на кариерата. Към успеха може да стигнете по-бързо, само, ако сте сплотени с деловите си партньори и елиминирате конкурентите. Планетата Марс ще помогне в трудните дела и ще изпълни Близнаците с небивало упорство към победа. Хороскопът за април 2018 година препоръчва на Близнаците да избягват авантюристичните начинания и риска. Възможно е вие да спечелите прилична сума пари от лотария, макар че за това, вие трябва сами да направите нещо, а не да се уповавате на щастливия случай.
През април 2018 година Близнаците ги очакват приятни изненади във финансов план. Ако бъдете пестеливи и не купувате непотребни неща, то ще се натрупат достатъчно финанси за отпуска и за пътешествие.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за април 2018 година съветва Близнаците да разнообразят личния си живот. Но не с мимолетни романи и интимни удоволствия, а романтични срещи и искрени чувства. Близнаците обожават да се „къпят“ в признания и комплименти. Важно е да не се поставяте в тесни рамки – дом – работа – дом. Иначе ще бъдете стресирани и няма да срещнете своята половинка. По-малко се дразнете и викайте по близките си, дръжте емоциите си под контрол. За да се влюбят истински, Близнаците през април трябва да станат отстъпчиви, внимателни и сантиментални.
По натура Близнаците са твърде импулсивни, особено в моментите, когато трябва да бъдат коректни и сдържани. Ако искате в живота си ярки чувства, то работете над себе си. Любовният хороскоп за април 2018 година е подготвил за Близнаците роман с колега/колежка. Вие отдавна се заглеждате по този човек, затова избухването на чувствата няма да бъде взаимно. Важно е да не се страхувате и да не чакате избраника/цата да направи първите стъпки. Обратно, инициирайте среща и измислете нещо неординарно за разговор. Близнаците твърде много време прекарват с приятели, което им пречи да намерят своя човек в многолюдната тълпа. Посещавайте мероприятията, където има много хора от вашия кръг и интереси. Но и не забравяйте да обновите гардероба си, внимавайте за външността си и следете за онова, което сега е стилно и модно.
Любовният хороскоп за април 2018 година препоръчва Близнаците да станат сериозни и разсъдителни, ако въпросът опре до създаване на семейство. Не „мътете“ главата на човек, когото не обичате. Разбира се, винаги може да се разделите като приятели, а не като врагове, затова се погрижете от рано. При семейните Близнаци не се очакват кардинални промени в живота през април 2018 година. Всичко ще бъде достатъчно хармонично, без разправии и чупене на чинии. В краен случай, ако възникнат спорове със съпруга/та, то е най-добре да обсъдите всичко спокойно. За да освежат чувствата, Близнаците трябва да поканят половинката си на ресторант или да организират пътуване. По Новолуние (16 април) не трябва да предприемате активни действия, да планирате пътуване и големи мероприятия. Денят е негативен и са възможни травми.