Хороскопи април 2018Гледай в youtubeЧудесно пролетно настроение ще ви съпътства на всякъде – в службата, на улицата и в домашна обстановка. Ако вие сте в празнична еуфория, то е време сериозно да се замислите за укрепване на здравето и за внедряване в работа. Хороскопът за април 2018 година съветва да оправите хранителния си режим, сутрин да правите гимнастика и да започнете борба с вредните навици.
И така, колкото по-рано се заемете с подобряване на самочувствието си, толкова по-добре. През април не трябва да пренебрегвате мерките за профилактика и да бъдете лекомислени. Ако имате желание да промените външния си вид, то се обърнете към опитни фризьори, козметици и стилисти. Именно те ще могат да ви преобразят до неузнаваемост. Естествено, в най-добрият смисъл на тази дума. Позитивното настроение през април 2018 година ще ви помогне да избегнете дългата депресия. Но, ако вие продължите да общувате с негативни хора, то може да загубите положителния си заряд и безценното си време.
Хороскопът за април 2018 година съветва да се разходите по магазините, за да се зарадвате с модни дрехи. Понякога, дори и дребните придобивки повдигат настроението, нали така? Важно е, вие да вървите уверено по пътя си и да не се съблазнявате по разни авантюри. В любовната сфера се очакват такива ярки промени, че душата ви ще бъде изпълнена от удоволствие. През април 2018 година много ще срещнат не просто „своя“ човек, но и ще създадат щастлив и устойчив съюз.
Хороскопът за април 2018 година препоръчва да не хленчите и да не се оплаквате от съдбата, най-добре е да станете от дивана и да се разхождате вечер в парка. Възможно е да се запознаете с интересни хора или да срещнете любимия човек. Важно е да не преследвате идеала, а да приемете човека такъв, какъвто е. Защото вие също не искате да променяте кардинално характера или навиците си, нали? В семейния живот ще царят тишина и благодат, макар и не винаги. Ако започнете да критикувате съпруга/та и игнорирате неговите/нейните знаци на внимание, флиртувате наляво и надясно, то конфликтът ви е „в кърпа вързан“.
Астрологичната прогноза за април 2018 година препоръчва да бъдете сдържани в думите и благородни в действията си. Пролетното време позволява да излизате сред природата, да се занимавате активно със спорт и, разбира се, да се влюбите. Не забравяйте да се срещате със старите си приятели, да пътувате и да се развличате. Особено, ако вашия живот е в затворен кръг – дом – работа – дом. През април 2018 година трябва да се радвате на дреболиите, наслаждавайте се на природата и дори пейте от щастие. А, ако си вземете отпуска отидете на санаториум или в някой курорт. Всичко ще бъде по-добро отколкото да си седите у дома пред телевизора и да съжалявате, че сте си взели отпуска.
Природата наоколо разцъфтява, затова, вие трябва да вземете пример от нея. Важното е да не прекалявате с любовните романи, интимните срещи и емоции. Иначе, вашите планове не само, че ще рухнат, но и ще ви създадат много проблеми. Активността през април 2018 година ще помогне само на тези, които до този момент са спали добре и само са наблюдавали случващите се събития.
Хороскопът за април 2018 година обещава добър период. Внимателното и меко отношение към близките хора трябва да бъде приоритет! Вие постоянно сте заети с работа, което може да не се харесва на домашните. Защото битовите и жилищни въпроси няма да се разрешат от само себе си. Има възможност да разширите или да купите по-просторно жилище. През април 2018 година много ще се върнат към предишни обожатели, а някои ще срещнат „единствения/та и неповторим/а“. Пролетта е време за романтика, нежност и любов, затова никой, през този месец, няма да остане без надежди и ярки чувства. Трябва да бъдете много внимателни на пътя, у дома и в службата, когато работите с режещи предмети, защото има риск да получите травма или счупване.

Хорсокп април 2018 за ОвенГледай в youtubeПрез април Овните ще мечтаят и ще витаят в облаците, люлеейки се в любимия си стол. Вие адски се само-съжалявате и таите надежди, че всичко ще се оправи от само-себе си. Хороскопът за април 2018 година предсказва на Овните труден месец, ако те мързелуват и пропускат изгодните предложения.
Ако през април Овните мечтателно се размотават по дивана, то нито пари ще видят, нито кариера ще направят. Напоследък вие постоянно мързелувате, отдавате се на илюзии и се оплаквате от съдбата. Хороскопът за април 2018 година не обещава на Овните благополучие и щастие, ако те и си останат в състояние на сънливост и унесеност.
Овните трябва уверено да погледнат в бъдещето, за обмислят всичко внимателно и да работят ден и нощ. Само тогава може да постигнете всичко, което искате. В годината на Жълтото Куче нито един представител на знака Овен няма да остане сам или отхвърлен от обожателите. Обратно, в личния живот се очакват глобални промени към по-добро. Хороскопът за април 2018 година съветва Овните да флиртуват, да намигат на очарователните представители на противоположния пол и да проявяват инициатива. Ако ви е трудно да изберете единствения, то се вслушайте в гласа на сърцето си. А Овните, които вече имат любим човек, не трябва да преживяват по повод личния си живот. Всичко е прекрасно, хармонично и, най-важното, без излишни вълнения.

Хороскоп април 2018 за ТелецГледай в youtubeАстрологичната прогноза за април 2018 година препоръчва на Телците да не спират на постигнатите успехи, а ревностно да вървят напред към нови хоризонти и перспективи. Вие можете без съжаление да се разделите с ненужните вещи, хора и чувства. Но, ако финансите не ви стигат трябва да започнете собствен бизнес.
Телците през април 2018 година ще бъдат настроени по-бойно, затова решително ще се насочат към промените и успеха. Омръзнали са ви рутината и скуката, а това означава, че трябва активно и стремително да действате. Хороскопът за април 2018 година не препоръчва на Телците да се оглеждат в предишните си грешки и проблеми. Това се отнася както за работата, така и за приятелите и любовната сфера.
На Телците хронично няма да им достига време, за да осъществят всичко планирано през април 2018 година. Но вие сте изпълнени със сили и самоувереност, което ще се отрази благоприятно на начинанията в професионалната област. Предстои ви да изпълнявате не само старата, но и новата си работа. В любовта ви очакват емоции, признания и красив роман. Хороскопът за април 2018 година съветва Телците спешно да се заемат с организирането на личния си живот. Не чакайте любимия човек да направи първата крачка, вие сами се заемете с тази задача.

Хороскоп април 2018 за БлизнациГледай в youtubeПрез април на Близнаците просто ще им се иска да изчезнат и да се скрият в тъмнината. Възможно е така да ви действа пролетната депресия или раздялата с любимия човек. Хороскопът за април 2018 година съветва Близнаците да свалят напрежението с помощта на духовни практики или общуването с позитивни хора. Бъдете внимателни на пътя . месецът е травмоопасен.
Близнаците, през април 2018 година ще искат просто да се наслаждават на живота и спокойно да си почиват. Никаква работа и, още повече проблеми, няма да ги тревожат. Но, ако така продължат дълго, ще останат без любимата си работа, приятели и пари. Хороскопът за април 2018 година съветва Близнаците да бъдат сдържани, когато чуят по свой адрес негодуванията на роднините си, защото те справедливо ви обвиняват.
През април 2018 година Близнаците трябва спешно да се заемат с усъвършенстване на вътрешния си свят. Вие често ще се дразните, ще избухват емоциите ви и ще спорите с околните. Ако Близнаците имат приятел, на когото могат напълно да се доверят, то могат да се обърнат, именно към него, за подкрепа. Друг изход от трудната ситуация е разговорът с опит психолог.

Хороскоп април 2018 за РакГледай в youtubeХороскопът за април 2018 година обещава на Раците труден период, когато ще се нуждаете от цялото си умение и спартанско търпение. Важно е да не се криете в своята раковина и да не се страхувате от никого. Защото вие сте сили духовно, а това е най-важното качество при търсенето на успех в работата и на истинската любов. Дерзайте и всичко ще се получи!
Пролетта е в своя разгар, а Раците са изпълнени с надежди и нови идеи. Вие се гордеете с това, че не сте загубили оптимизма си през зимата и през април ще успеете да постигнете желаните цели. Макар че понякога ще ви иска да избягате и да скриете от всички. Хороскопът за април 2018 година съветва Раците по-често да бъдат в обществото, да проявяват инициатива и спокойно да възприемат всичко, което се случва наоколо.
Колкото по-малко се притесняват и имат по-висока самооценка, толкова по-добре, Раците, ще изкарат месеца. Не трябва да се ядосват, заради дребните неуспехи, защото те ви правят по-силни духом. В любовната сфера, Раците трябва да бъдат решителни и да не се съмняват в тези, които са благоразположени към тях от цялото си сърце. Ако знаете, че много зависи от вас, то укрепвайте отношенията си с избраника/цата.

Хороскоп април 2018 за ЛъвГледай в youtubeЛъвовете, през април, ще бъдат толкова настоятелни, че околните хора ще се разпръснат във всички посоки. Вие ще искате да промените не само себе си и професията си, но и околния свят. Хороскопът за април 2018 година съветва Лъвовете да бъдат внимателни с решенията, иначе ще се „разплащат“ за всичко със „златни монети“ и със скъпоценното си здраве.
Хороскопът за април 2018 година предсказва на Лъвовете нелек период, когато ще бъде необходимо да довършат и стари дела, и да докажат на всички своите гениални таланти. Но, благодарение на Лъвската решителност и упорство, те ще постигнат успех, както в личната, така и в професионалната сфера.
Любовта ще бъде гладка, ако Лъвовете сдържат вродения си темперамент. Пред вашия натиск няма да устои нито един обожател, затова може да не се съмнявате в признанията. Разбира се, повишената импулсивност може да навреди на Лъвовете, през април 2018 година. Старайте се да държите емоциите си под контрол, а не да изказвате мнението си наляво и надясно. В любовта, вие, първоначално трябва да постоите план, а след това да действате уверено и бързо. Ако Лъвовете вече имат избраник/ца, то не трябва да се заглеждат по други. Едва ли ще ви бъде простено, но със сигурност ще ви бъде отмъстено. В края на април, вие ще признаете любовта си на човек, който, за съжаление, не изпитва същите чувства към вас. Възможна е депресия, от която ще се отървете, благодарение на надеждни приятели.

Хороскоп април 2018 за ДеваГледай в youtubeХороскопът за април 2018 година съветва Девите да обърнат внимание на външния си вид. Не е ли време да го промените леко и да добавите пролетни краски? Посетете козметик, стилист и масажист, за да учудите света със снобския си вид. В службата ще появят завистници и конкуренти, затова очаквайте трудна борба.
Хороскопът за април 2018 година препоръчва на Девите да отхвърлят всички съмнения и да станат по-самоуверени. Тогава успехът в делата и в любовта няма да ги накарат дълго да чакат. Нека завистниците и конкурентите да си злословят и да клюкарстват, защото Девите, през април, с лекота ще се справят с всички проблеми и ще неутрализират конфликтните ситуации.
И така, Девите трябва да живеят с вяра в собствените си сили, а не да търсят повод за униние. Ако искате да подобрите външността и фигурата си, то започнете да се храните по определена, щадяща диета. За кариерния ръст ще са ви нужни не само знанията и опита, но и мъдрите съвети на деловите партньори. Важно е Девите, през април, да бъдат оптимистично настроени и мотивирани за нови постижения. Вие смело ще се хвърлите в бой, само, за да постигнете желаната цел.
Хороскопът за април 2018 година съветва Девите да се стремят към всичко ново, оригинално и перспективно. Това се отнася не само за основната ви работа, но и за личния живот.

Хороскоп април 2018 за ВезниГледай в youtubeПрез април, Везните трябва да станат решителни и целеустремени. Само така ще постигнете високи резултати в професионалната област. Астрологичната прогноза за април 2018 година съветва Везните да общува по-често с нови хора, но не забравяйте и за старите си приятели. За преумножение на капитала са нужни знания и трудолюбие.
Везните понякога се „крият“, за да не им се налага да предприемат нищо. Но по такъв начин няма да решите проблемите си през април 2018 година. Жълтото Куче съветва да станете по-смели и по-самоуверени, за да постигнете желания резултат, както в службата, така и във финансовата сфера. Хороскопът за април 2018 година не обещава на Везните „лек“ път, но във всички начинания ще им помага.
В личния си живот, Везните също трябва да се „събудят“ и да станат инициативни. И тогава, около вас, ще започне не само да „подскача принца на бял кон“, но и адски много обожатели. Между другото, много от тях ще бъдат достойни и верни. Везните, през април 2018 година трябва да направят всичко възможно, за да се появи любимия човек на хоризонта. Не бъде скромни, превъплътете се в образа на дива котка или благороден рицар. Хороскопът за април 2018 година съветва Везните да не се оплакват от липсата на любов, а да променят външния си вид и някои качества на характера си.

Хороскоп април 2018 за СкорпионГледай в youtubeХороскопът за април 2018 година препоръчва на Скорпионите да бъдат пестеливи и рационални в покупките. Защото вие купувате всичко, което видите, това не е нормално, нали? Напишете си бюджета, спазвайте правилния режим и се заемете със здравето. Ако Скорпионите си останат максималисти, то ще им трудно и в личния живот, и в работната сфера.
Скорпионите по натура не са твърде пестеливи и практични, но през април 2018 година трябва да се замислят сериозно за финансовото си положение. Започнете да спестявате, левче по левче, и към края на пролетта ще натрупате прилична сума. Хороскопът за април 2018 година не съветва Скорпионите да се отнасят към всичко твърде превзето и придирчиво. Откажете се от вродения си максимализъм, за да се наслаждавате не само на слънцето, но и на дъждовното време зад прозореца.
И така, през април 2018 година Скорпионите трябва да станат по-гъвкави и лоялни. Тогава и отношения с колегите ще се оправят, а и началникът ще ви предложи кариерно израстване. Излишната напористост и принципиалност може само да ви навреди. Особено, ако Скорпионите искат да се изкачат нагоре по кариерната стълбица. Макар че, може просто да напуснете предишната си работа и да си намерите дело, което да ви е по душа. Хороскопът за април 2018 година препоръчва на Скорпионите да станат по-уверени, за да въплътят в работата смелите си идеи.

Хороскоп април 2018 за СтрелецГледай в youtubeПрез април 2018 година на Стрелците ще им се наложи да контролират не само своите думи, но и изказванията на избраника/цата си. Но тези изрази той/тя е научил/а от вас, нали? Очаквайте изненади и в личния живот, и в службата. Хороскопът за април 2018 година не съветва Стрелците да спорят с колегите и шефа, иначе може да се лишите от любимата си доходна работа.
Хороскопът за април 2018 година препоръчва на Стрелците, преди всичко, да се оправят с личния си живот. Ако отношенията ви с избраника/цата ви носят само разправии и скандали, то е най-добре да се разделите. Разберете, че вашите настойчивост и решителност могат само да задълбочат всичко онова, което сега „виси на косъм“. През април Стрелците трябва да поставят всичко над „джи“ точката, за да продължат да се движат уверено напред.
Поведението, както и изказванията на Стрелците също не винаги са уместни и нежни, затова през април 2018 година е по-добре да помълчат и да не критикувате околните. Ако искате да постигнете желаното, то се въоръжете с цялата си воля. Хороскопът за април 2018 година не съветва Стрелците да взимат прибързани решения, особено когато са нервни. Иначе ще ви се наложи с години да оправяте грешките и да търсите прошка от хората.

Хороскоп април 2018 за КозирогГледай в youtubeХороскопът за април 2018 година предсказва на Козирозите период, когато ще ги хвалят и боготворят. И това ще се случва не само в службата, но и в семейството. Какво пък, ако вие наистина сте толкова страхотни, докажете го с действията си. Например: направете кариера, заработете пари, постройте дом и поседете дърво в градината.
Козирозите през април 2018 година ще бъдат във фокуса на всеобщото внимание, почин и обожание. Но е важно, че това е нравствено и духовно развитие, за което вие незаслужено бяхте забравили по-рано. Хороскопът за април 2018 година съветва Козирозите не само уверено да се движат към целилите, но и да сложат акцент на вътрешния си облик.
Да не бъдем лукави, Козирозите харесват дори неприкритото ласкателство, което ги поставя на пиедестал. Постоянно ще ви хвалят, ще търсят съветите ви и дори ще ви възнасят до небето. Но Жълтото Куче препоръчва на Козирозите да бъдат внимателни, за да не попаднат под зависимост от собствената си персона!  За какво ви е тази самовлюбеност, когато е по-добре да използвате кипящата си енергия и очарование за осъществяване на плановете?! Хороскопът за април 2018 година препоръчва на Козирозите да се погледнат отстрани, за да си направят изводи и леко да се променят.

Хороскоп април 2018 за ВодолейГледай в youtubeПрез април Водолеите трябва търпеливо и мълчаливо да преживеят този момент, когато зад гърба им ще „пълзят“ клюки и сплетни. Ако усещате, че сте виновни за всичко, което се случва, то е най-добре да признаете и да се разкаете. Хороскопът за април 2018 година не съветва Водолеите да се шегуват със здравето си. Иначе усложненията могат да бъдат много сериозни.
Хороскопът за април 2018 година съветва Водолеите да бъдат внимателни и търпеливи. Наоколо ще бушуват такива страсти и сплетни, че вие няма да успеете да контролирате емоционалното си състояние. Важно е да не се поддавате на паника и да бъдете самоуверени. Абсолютно трябва да забравите за бурните си реакции, за да не дадете повод за още по-големи слухове.
Водолеите през април 2018 година трябва станат разумни и сдържани, както в службата, така и на любовния фронт. Вие не за първи път се сблъсквате с трудности, затова си спомнете тактическите си ходове и се облягайте на миналия си опит. На Водолеите ще им провърви в любовта само, ако спрат да настъпват с агресия. Съдбата вече ви е давала уроци, затова извлечете от тях всичко, което може да ви е нужно.

Хороскоп април 2018 за РибиГледай в youtubeХороскопът за април 2018 година обещава на Рибите ярки промени във всички области на живота. В любовта предстои сами да смените тактиката си на поведение, иначе избраникът/цата ще ви се „качи на главата“. Финансовата страна ще бъде безоблачна до момента, когато не решите да вложите всичките си пари в бизнес. От начало помислете всичко до най-дребните детайли, а след това се хвърляйте в действия.
През април 2018 година Рибите ще влязат в абсолютно нов етап от живота си, ако не се изплашат от резките промени. Това особено се отнася за личната сфера, в която е необходимо да коригирате отношенията си с избраника/цата и да си станете самодостатъчни. Хороскопът за април 2018 година препоръчва на Риби да се ценят повече и да пазят нервната си система, да не угаждат за всичко на любимия човек.
Дори, ако на Риби им се струва, че съдбата щедро ги е възнаградила за предишната им самота, все пак, в любовта, не е редно да толерират капризите на избраника/цата. Обърнете внимание на работата и общувайте повече с приятелите, тогава животът ще стане по ярък и наситен. Ако Рибите поискат, ще могат не само да очароват любимия човек, но и да постигнат своите цели.