Хороскоп август 2018 за ВезниГледай в youtubeПреди да се заемат с нова работа или да влагат парите си в някакво начинание, на Везните им е нужно време, за да обмислят всичко до най-дребните детайли. Не бързайте с изводите и решенията, иначе ще направите много непоправими грешки. Астрологичната прогноза за август 2018 година съветва Везните да сложат акцент върху това, което може да ги изведе на върха на успеха и да укрепи авторитета. Само бъдете благоразумни и внимателни във всичко.
Пред Везните през август 2018 година ще се разкрият не само нови хоризонти, но и направо ще заискри дъга в много сфери на живота.

Само трябва да бъдете внимателни, когато взимате решения. Трябва да си поставяте приоритетите така, че да намерите свободна ниша и за кариера, и за любов. Хороскопът за август 2018 година препоръчва на Везните внимателно да крачат към успеха. Може дори се подиграват на своите грешни действия, за да не бъдат обвинени в момента, когато получават своя лавров венец.
В личния живот, Везните трябва самостоятелно да решават проблемите си, а не да се надяват на близките си. По характер вие сте независими личности, но така рядко използвате тези си качества в любовта. Реагирайте спокойно, а не бързо, на всичко, което се случва около вас. Тогава хороскопът за август 2018 година няма да пожали за Везните нито нови чувства, нито искрена страст. По-малко се ядосвайте за това, което колегите говорят, защото техните думи не са истина. Премислете до най-дребните детайли външния си вид, особено, ако са ви назначили на висока длъжност. Едната усмивка не е достатъчна за постигане на кариерен ръст, повярвайте!
През август, Везните трябва да повишат квалификацията си, да учат и дори да усвоят нова професия. За това ще им помогнат различните семинари, курсове и конференции. Хороскопът за август 2018 година ще помогне на Везните при борбата им с конкурентите, които в края на лятото явно мечтаят да им подложат динена кора. Не се докарвайте до нервен срив, иначе ще се наложи да се лекувате дълго и изнурително. Всякакви реформи ще ви бъдат от полза, затова не се страхувайте от промените. В семейния живот ще се наложи на Везните да се занимават с лечение на децата и на възрастните си роднини. Ще ви отидат много пари, но от здраве не трябва да се спестява.
В средата на август може да възникне конфликт с шефа, заради вашето повърхностно отношение към работата. Възможно е да сте уморени и да мечтаете за отпуска. Тогава е необходимо бързо да довършите старите си проекти и да напишете заявление. Хороскопът за август 2018 година препоръчва на Везните да не взимат спонтанно решение да напуснат, дори и ситуацията да се е нажежила до край. Това не е най-добрият месец за такива кардинални промени.
Здравен хороскоп за август 2018 година да Везни
През август, Везните трябва да се отнасят внимателно при общуването си с хора, които черпят от тяхната енергия. Не се съмнявайте, че такива личности съществуват. Ако приятелите или колегите постоянно ви използват за отдушник, време е да ги поставите на място. А най-добре ще бъде да ги оставите на техните си жалби, сълзи и депресии. Все пак Везните не са наети за безплатни психолози! Разбира се, че може да им съчувствате, но не до степен, че след това да лежите у дома си с главоболие и пълна апатия.
Хороскопът за август 2018 година съветва Везните да обърнат особено внимание на хроничните заболявания. Ако често ви болят ставите, то се обърнете към лекар-специалист. Дългия престой пред компютъра и слабо подвижният начин на живот може да доведе до сериозни заболявания. На Везните им е нужна пълноценна почивка, гимнастика и плуване. Ако сте започнали лошо да спите, то няма да ви мине от един валериан. Квалифицираният лекар ще ви помогне да определи проблема и да ви назначи ефективно лечение. Ако сте предразположени към жлъчно-каменна болест, то нормализирайте храненето. Всичко може да се реши, ако се заемете навреме.
Хороскопът за август 2018 година съветва Везните да преминат профилактични изследвания, а също да укрепят имунитета си преди есенния сезон. Особено, ако често боледувате от грип и хващате инфекции. Закалявайте организма си с всякакви методи, за да не се налага след това да взимате болнични. През август още може да се къпете на открито и да се печете, затова, Везните трябва да го правят поне веднъж седмично.
Кариерен и финансов хороскоп за август 2018 година за Везни
През август, Везните трябва да бъдат по-малко активни и словоохотливи, иначе отношенията в колектива ще се развалят. Постарайте се да правите това, което е нужно на вас, а не да си врете носа в чуждите работи. Луната ще ви помогне във всички начинания, но вие и сами трябва да бъдете безкрайно внимателни. Хороскопът за август 2018 година предсказва на Везните повишение в длъжност и прилична заплата. Всичко това вие наистина заслужавате. Няма да е лошо част от парите да спестите, защото планирате пътуване до морето.
През август, най-накрая, Везните могат да се поглезят с нови придобивки. Това може да бъде не само нов телевизор, но и разширение на жилището или автомобил. Финансовият и кариерен хороскоп за август 2018 година дори е написал бюджета на Везните за целия месец, за да не бъде нито един лев похарчен за ненужни вещи. Разходите трябва да бъдат равни на доходите, тогава няма да ви се наложи да правите строги икономии. Не се страхувайте да предложите една-две рационализации в трудовия ви колектив. Шефът ще отбележи вашето настървение с премия и похвална грамота. Доста сили и енергия ще бъдат нужни на Везните в края на месеца, за подписване на документи. Но това ще си струва усилията.
Хороскопът за август 2018 година не съветва Везните да взимат заем дори и от близките си, защото ще им бъде трудно да ги върнат, а ще се наложи. Още повече, че Везните са честни хора, т.е. няма да присвоят нито стотинка. Старайте се да помагате на роднините и приятелите си, но отделяйте средства за собствените си нужди. В края на месеца е възможно предложение за нова и перспективна работа, което трябва да обмислите до септември. Помнете, че не всичко е такова, какво ви се струва в първия момент.
На Новолуние (26 август), Везните трябва да се откажат от пътувания, взимане на решения и важни преговори. Прекарайте този ден в уютна и спокойна обстановка.
Любовен хороскоп за август 2018 година за Везни
Любовният хороскоп за август 2018 година предсказва на Везните както леки интрижки, така и сериозни отношения. Към каквото сте склонни, с това ще ви възнагради Купидон. Само не започвайте няколко романа наведнъж, защото ще се объркате в ухажорите. Прибързаните решения само ще навредят на Везните, защото август не предразполага към официален брак. Особено, ако вие самите не сте готови да сложите халка на пръста си и да организирате пищна сватба, макар и да нямате поводи да се съмнявате, и да не се доверявате на избраника/цата си. Везните умеят да разбират хората и да претеглят всяка своя крачка.
В личния живот на Везните се очакват промени, но не толкова радикални, колкото би им се искало. Възможно е да се върнете към човек, с когото сте се срещали преди и дори сте живели на семейни начала. Някои ухажори могат да попаднат в списък „неприемливи“, което също не е чудно. Любовният хороскоп за август 2018 година не обещава на Везните лек път, затова трябва да станат по-инициативни, но максимално отстъпчиви. Постарайте се да бъдете честни с тези, които изпитва симпатия към вас. А в службата трябва да избягвате романите, за да не се появят слухове и сплетни.
Ако Везните вече са влюбени и щастливи, то трябва да се постараят да запазят всичко това. Романтичните ухажвания, подаръците и нежните думи ще ви помогнат да не развалите красивите отношения. Създайте за избраника/цата си такава обстановка, че да не я забравят никога. Тогава и решението да ви направят предложение за брак няма да бъде спонтанно, а напълно премислено и разумно.
Любовният хороскоп за август 2018 година предсказва на семейните Везни неразбирателство и разправии със съпруга/та. Без тях нито една двойка не минава, но вие очевидно прекалявате с нещо. Спомнете си началото, вашата първа среща, първата целувка и искрените признания. Тогава и отношенията ще се променят към по-добро, защото не искате да загубите човека, с когото заедно сте разрешили много проблеми. Всички изпитания се дават на Везните, за да започнат да ценят повече своя дом и семейството си.
На Новолуние (11 август) не трябва да се карате, да спорите и да взимате решения. Откажете се също от семейния празник и от изясняване на отношенията с любимия човек.