Хороскоп август 2018 за ТелецГледай в youtubeХороскопът за август 2018 година обещава на Телците такова възхитително състояние на душата, че ще им се иска да творят, да пеят и да танцуват от щастие. Очаквайте незабравими срещи, любовен роман и финансови приходи. Само не се отказвайте от мъдрите съвети на роднините. Именно те ще помогнат на Телците да не разрушат всичко това, което са градили с голямо усърдие.
Хороскопът за август 2018 година съветва Телците да дишат с пълни гърди - свободно и независимо. Така вие ще успеете да постигнете всичко, което сте планирали. Идеите и мислите ще се въплътят в реалността, само не се съмнявайте в своите таланти.

Ако през август Телците бъдат емоционални, то ще срещнат „своя“ човек. И не е нужно да слушат наставленията на възрастните си роднини, защото сами са в състояние да решат проблемите си и то бързо. Околният свят ще ви покаже много възможности, затова бъдете внимателни към дреболиите.
В любовната сфера, през август 2018 година, Телците трябва да станат по-самоуверени. Не се опитвайте да завоювате наведнъж сърцата на всички ухажори, защото ви заплашват разочарования и самота. Вие сте красиви, разностранно развити и сексуални, а това означава, че имате шанс да изявите всичко това при общуване с противоположния пол. Хороскопът за август 2018 година препоръчва на Телците да се променят духовно, а не външно. Вашите принципи са неуместни, когато работата опира до нови запознанства. Умението ви да се адаптирате в околния свят, добродушието и искреността ви са вашите „козове“, които не трябва да изпускате. Важно е да не говорите за своите минуси на характера в присъствието на онзи/онази, които харесвате, защото само ще отблъснете от себе си достойните хора. Борете се с комплексите си сами, не показвайте слабостите си на хората.
Хороскопът за август 2018 година не съветва семейните Телци да започват спорове на битова основа. Особено пред децата или роднините. Всичко това може да се изтълкува различно, а като резултат – вие ще се окажете виновни. Август е идеално време за почивка и пътешествия. Може да се отправите на път със семейството или с близки приятели. Между другото, Телците трябва да ограничат общуването с тези, които са само псевдо приятели. Вероятно те замислят някаква авантюра срещу вас, която ще ви доведе до неприятни последствия.
Хороскопът обещава на Телците кариерен ръст в случай, че те самите упорито работят и отстояват възгледите си. Ако искате да получите висока длъжност, то се дръжте съответстващо. През август трябва да се отнасяте сериозно към задълженията си, а не да преследвате единствено парите. Хороскопът за август 2018 година съветва Телците да се заемат с основен ремонт, а почивните дни да работят на вилата. Разбира се, трябва да си почивате, но не прекалено дълго. На Телците няма да им се наложи да се ядосват заради материалното си положение. Вие ще успеете до края на лятото да отделите сумата, която ви е нужна да домашни и лични нужди. Пазете се да не изгорите на слънцето и винаги си слагайте шапка на главата, особено когато сте на плажа или на вилата.
Здравен хороскоп за август 2018 година за Телец
Хороскопът съветва Телците през август 2018 година да се погрижат за състоянието на сърдечно-съдовата си система. Особено, ако в последно време чувствате, че нещо не е наред. По-често измервайте кръвното налягане, отидете на лекар и не се преуморявайте. В началото на август са възможни не само мигрена и главоболие, но и резки промени на настроението. Във всички случаи на Телците ще им се наложи да отидат до личния си лекар, за да им бъде поставена точна диагноза и назначено лечение.
Хороскопът за август 2018 година препоръчва на Телците по-малко да нервничат, защото много от здравословните проблеми са заради неуравновесеното им психическо състояние. За да изключите наличие на сериозно заболяване трябва да си направите изследвания. Повярвайте, лекарите не хапят! Това означава, че няма защо да се страхувате от тях. Понякога на Телците им се иска да се поглезят с „вредни“ храни, което по никакъв начин не трябва да допускат през август. И още повече употребата на алкохол в неограничени количества. Разработете си щадяща диета и се хранете с режим, а не когато се присетите. Не се паникьосвайте, ако ви се наложи за определено време да се лекувате в болница. Може би така лечението на заболяването ще бъде по ефективно и бързо.
Хороскопът за август 2018 година е приготвил за Телците специален комплекс от упражнения, които ще им помогнат не само да укрепнат физически, но и да постигнат духовна хармония. Това може да бъде гимнастика, тенис, плуване и йога. Разбира се, лежането на дивана е значително по-приятно, но скоро ще се превърнете в човек с невероятни размери – лениви и непривлекателни. Телците през август често ще се ядосват и дразнят на хора, които им мислят само доброто. Помнете, че това отношение може да се върне към вас като бумеранг. Хороскопът съветва да се отървете от натрупващата се агресия. Може да се разхождате в парка, да изкачвате планини или да се усамотявате. А опитвали ли сте да крещите с цяло гърло някъде, далече в природата? Това много помага да изхвърлите негативизма.
Финансов и кариерен хороскоп за август 2018 година за Телец
Хороскопът за август 2018 година съветва Телците да се доверяват на интуицията си, ако към тях постъпят предложения за нови договори или ново работно място. Важно е да не се захващате с всичко едновременно, за да не останете с „пръст в устата“. Поставете си постижими цели и смело се заемете с тяхната реализация. Телците по природа са практични и усърдни, затова не изпускат от поглед дори и нюансите в дейността си.
Август, за Телците, ще бъде плодотворен месец, когато могат да започнат собствен бизнес и да проявят талантите си в някаква умствена дейност. Вие дори ще успеете така удачно да вложите финансите си, че към края на месеца ще получите внушителна печалба. Хороскопът съветва Телците да бъдат сдържани с бизнес партньорите и с колегите си. Вие понякога сте така праволинейни, че това едва ли се харесва на околните.
Кариерният и финансов хороскоп за август 2018 година бърза да напомни на Телците, че „хората се посрещат по дрехите“. Ако планирате да станете ръководител на фирма, то спешно си купете костюм, вратовръзка и обувки. То дори и секретарите трябва да изглеждат стилни и издържани, нали така? Още повече, че всичко това не струва чак толкова много. Минете по магазините, ще имате средства за това, не пречи да си запишете час в салон за красота и да си направите нова прическа, маникюр и грим – всичко това ще подчертае външния ви вид.
Хороскопът за август 2018 година е приготвил за Телците изгодни сделки, които ще им открият много перспективи за бъдещето. Помнете, ако правите планове, то трябва да ги въплъщавате в живота още днес! В края на месеца ви очаква голям бонус, поощрение от началството и делова командировка зад граница. По Пълнолуние (26 август) не трябва да взимате решения, да влагате пари и да започвате големи дела. Най-добре е да завършите старите проекти.
Любовен хороскоп за август 2018 година за Телец
Любовният хороскоп за август 2018 година съветва Телците да не прекаляват с демонстриране на самочувствието си, а да оставят на показ онова, което привлича противоположния пол. Особено, онези природни чувственост и темперамент, които им придават харизма. Самотните Телци през август ще искат не само устойчиви отношения, но и официален брак. Имате някой/някоя в предвид? Ако отговорът е „да“, то направете всичко, за да ви отговорят положително. А от случайни интимни връзки е по-добре да се откажете, ако искате да запазите не само репутацията си на порядъчен човек, но своето скъпоценно здраве.
Любовният хороскоп за август 2018 година препоръчва на Телците, които имат избраник/ца, да пазят отношенията си старателно. Естествено, че не всичко е гладко и точно, но често прекалявате с критиката. По натура Телците са ревниви, затова им е трудно да скриват емоциите си в любовта. През август 2018 година трябва да намирате компромиси при общуването с партньора/ката. Иначе ще разрушите добрите отношения, заради собствената си несговорчивост и принципиалност. Вие и сами не сте идеални, затова дръжте под контрол емоциите си.
В семейството на Телците, през август, всичко ще бъде чудесно. Началството обещава отпуска, което означава, че още в началото на месеца може да купите билети за желаната дестинация. Ако искате да се скарате с някого, по-добре излезте от дома си, разходете се или отидете на да боксирате крушата в тренажорната. Любовният хороскоп за август 2018 година препоръчва на Телците различни начини да изгонят от себе си „бесовете“ и „диктатора“, за да не стигнат до развод. В деня на Пълнолунието (11 август) не е желателно да организирате семейни мероприятия, да си уреждате срещи и да взимате важни решения. Най-добре е този ден да го прекарате в комфортна домашна обстановка.