Хороскоп август 2018 за СтрелецГледай в youtube  През август Стрелците ще разменят енергията си за всякакви глупости и безсмислени връзки. Може би ще им бъде от полза да се запишат на някакъв курс, да си намерят хоби и де се „поровят“ в душата си. За да се отърват от негативизма си е нужно да се заемат с йога или медитация. Хороскопът за август 2018 година препоръчва на Стрелците да внесат дребни корекции във външния си вид, за да станат още по-привлекателни.
Стрелците са стремителни и общителни хора, затова през август ще търсят нови приятели и ярки впечатления. Желателно е да стабилизират своя живот, за да изключат неприятностите и безразсъдните действия. Могат да четат прочитна литература

, да се заемат със самообразование, учене и повишаване на квалификацията си. Хороскопът за август 2018 година препоръчва на Стрелците да се заемат с йога и духовни практики, за да постигнат вътрешна хармония. Негативните емоции ще бъдат предостатъчно, затова трябва да постигнете спокойствие и да се изолирате от ненужните хора.
В личния живот на Стрелците, през август 2018 година, е възможно всичко – и незабравими срещи, и тъжни раздели. Ако очаквате, че принца сам ще ви намери, то ще си останете сами. Трябва да обръщате внимание на хората, които са близки по интереси, а не само по темперамент. Ако ще флиртувате наляво и надясно, то не трябва да разчитате на сериозни любовни отношения.
Хороскопът за август 2018 година съветва Стрелците, в работата да проявяват увереност и пунктуалност, а емоционалните изблици да оставят в страни. Ако реализирате успешно нов проект, то шефът няма да ви остави без премия и висока длъжност. Важно е да бъдете смели и да проявявате ентусиазъм, дори и да ви се иска повече да си почивате с приятели, отколкото да залягате над скучните задачи. По-малко критикувайте колегите, особено в присъствието на началството. Иначе, именно на вас ще се падне честта да разчиствате проблемните проекти в службата.
Финансовата сфера през август ще бъде относително спокойна, защото е възможно да ви върнат пари, дадени на заем. А и вие се постарайте да върнете вашите дългове към колеги и приятели.
През август ви предстои често да подреждате куфарите си, защото ви очакват доста пътувания. Ще има и делови командировки, и туризъм, а в края на месеца е възможно да се изкачите високо в планината. Но Стрелците обожават да пътуват, затова с радост ще приемат всякакви преживявания. Още повече, че могат да опознаят нови неща и да направят запознанства. Хороскопът за август 2018 година е приготвил за Стрелците добър съвет – не се преохлаждайте по време на пътуванията, а също и не дегустирайте непознати храни. Иначе, отравянето ще наруши всичките ви планове.
Здравен хороскоп за август 2018 година за Стрелец
През август при Стрелците се очакват такива резки промени в настроението, че дори те сами няма да се познаят. За вас не е характерно да нервничите и да се паникьосвате, но в края на лятото психиката ви ще бъде на границата на възможностите. Хороскопът за август 2018 година съветва Стрелците да не си „изсмукват пръстите“ проблеми. Ако не можете сами да се справите с вътрешното си състояние, запишете се на психотерапевт. Но помнете, че таблетките не са панацея, а собствената ви позитивна настройка може да ви изведе от депресия. По възможност се заобиколете с хора, които не мрънкат, а се радват на живота. Те не само, е ще ви изслушат, но и ще разберат всички ваши тревоги и вълнения. Важно е да вярвате в себе си, да не се „самоизяждате“ и да не гледате мрачно на света.
Хороскопът препоръчва през август да ходите на кафе, да се събирате с приятели, а също и да се поглезите с покупки. Възможни са проблеми в дейността на стомаха и бъбреците, затова още в началото на месеца вземете мерки. Не трябва да влизате във водоеми, защото вече са хладни. По отношение на интимния живот, Стрелците трябва да бъдат внимателни, ако не искат да получат за награда букет от венерически болести. Ограничете се до един сексуален партньор.
Хороскопът за август 2018 година не съветва Стрелците да се занимават със самолечение. Много важна ще бъде подкрепата на хората, които ви обичат и уважават. Не се страхувайте да им звъните когато ви е трудно, защото топлите отношения и добрите думи действат на организма по-благотворно от всякакви лекарства. Не пречи, през август, временно, Стрелците да сменят обстановката, да си намерят някакво приятно увлечение и често да излизат сред природата. Лятото си отива, а вие все още нямате достатъчно приятни спомени за този период. Изобщо, правете всичко, което искате, изпълвайте се със сили и енергия и тогава животът ви ще стане много по-слънчев, дори и в мрачните дни.
Хороскопът за август 2018 година съветва Стрелците да се заемат със спорт, да участват в някакви съревнования и в масови мероприятия. Това е много по-добре отколкото да седите и да тъгувате у дома. Още повече, че до вас непременно ще се намерят енергични и инициативни личности. Между другото, Стрелците, най-накрая ще осъществят отдавнашната си мечта да станат известни блогъри. Ще успеят да привлекат вниманието на много хора, които са готови да подкрепят всяка авантюра или да напишат страхотна статия. Мотив винаги ще се намери, само не мързелувайте! За да реализирате желанията си не е нужно много, само да си зададете цел, да намерите съмишленици и да подберете нужната информация. Важно е да не се потискате и да укрепвате здравето си.
Кариерен и финансов хороскоп за август 2018 година за Стрелец
Хороскопът за август 2018 година обещава на Стрелците успех в сферата на дейност, на която са посветили много години. Упоритостта в работата ще бъде възнаградена с премия и уважение от страна дори на опитните колеги. Кариерният ръст е възможен, ако приложите максимално усилия, знания и време за постигане на целите. В началото на август, Стрелците могат да бъдат повишени на висока длъжност, затова си купете но костюм. Единственото, което може да спре успеха на Стрелците – това е мързелът и безотговорността. Вие дори ще решите да напишете молба за напускате, което е много глупаво. Докато не сте си намерили подходящото място, оставете всичко така, както е.
Между другото, на Стрелците не им достига нещо елементарно – усърдие и внимание. Без тях не е възможно да постигнете желаните резултати, а също и да укрепите материалното си положение. На Новолуние (26 август) не трябва да се занимавате с капиталовложения, защото загубите ще бъдат огромни. Кариерният и финансов хороскоп за август 2018 година не препоръчва на Стрелците през този ден да сключват сделки и да подписват договори. Вие няма да постигнете това, на което сте разчитали. Затова пък, има шанс да си намерите хоби, което да ви бъде не само интересно, но и да ви носи доходи. Помнете, че е нужна строга икономия във всичко, за да запазите стабилността на финансите си. Ако бюджета ви вече е съставен, не трябва да купувате неща, които след това ще изхвърлите или ще оставите на рафта да събират прах. Това се отнася не само за вещи, но и за продукти.
Хороскопът за август 2018 година е приготвил за Стрелците малко неприятни изненади в работния колектив. Оказва се, че много не само, че ви недолюбват, но и правят интриги зад гърба ви. Както се казва, не можете да бъдете мили на всички, но и не трябва да създавате конфликти. Още повече, да правите анализи пред шефа. Стрелците ще имат много по-малко проблеми в общуването с колегите, ако възприемат всичко спокойно и с усмивка. Хороскопът не ви съветва през август 2018 година да давате пари на заем на никого, дори и на тези, на които имате пълно доверие. Спомнете си по-добре момента, когато не са ви върнали заемите, при това същите такива „честни“ хора. Понякога трябва да бъдете цинични и практични, за да не влезете вие в тежки дългове. Месец август 2018 е подходящ за командировки, затова не отказвайте, за пореден път, да поживеете в друг град или държава.
Любовен хороскоп за август 2018 година за Стрелец
Ако Стрелците още не са наясно със своите чувства, през август трябва да го направят. Тогава отношения с избраника/цата ще станат ясни, а вие още веднъж ще се убедите, какво той/тя означава за вас. Любовният хороскоп за август 2018 година предсказва на Стрелците бурни разправии, които ще отнемат много от силите и енергията им. Но резултатът ще ви зарадва, защото връзката с партньора/ката значително ще укрепне. Важно е да не се доверявате на някой, който многократно ви е лъгал и предавал, а да намерите човека, с когото надеждно да крачите по живота. Ако Стрелците поемат инициативата в свои ръце, няма да бъдат заплашвани от самота. В средата на август е възможно пътешествие по море, където се очаква красив роман и страстни признания. Хороскопът съветва да не се хвърляте на първия/първата срещнат/а, защото разочарованията ще бъдат неизбежни. Старайте се да бъдете открити при общуването, но не и твърде доверчиви.
Любовният хороскоп за август 2018 година съветва влюбените Стрелци да се стараят да опознаят избраника/цата си. Разбира се, вие отдавна се познавате, но някои страни от характера предстои да откриете, по време на романтичните моменти. Вие ще разберете колко нежна и внимателна е вашата половинка. Само не се опитвайте да променяте човека, та нали и вие самите не обичате да ви критикуват. В средата на август 2018 година Стрелците може да получат предложение за брак на стар/а познат/а. Вие не сте очаквали, че обикновеното приятелство може да доведе до такъв неочакван обрат. Но, ако и вие самите изпитвате чувства, то това е истинско щастие, което не се случва често. Важно е да не се опитвате да натрапвате мнението си, а да се вслушвате в това което говори той/тя. Взаимното разбирателство е ключ към хармонични и устойчиви отношения.
В семейството на Стрелците е възможна раздяла, заради ревност. По-малко обръщайте внимание на това, кой го/я е погледнал, какви комплименти му/й е направил. Защото вие сами разбирате, че вашата половинка очарова всеки с невинната си усмивка. Любовният хороскоп за август 2018 година препоръчва на Стрелците да работят над себе си, да контролират емоциите и да се доверяват на близкия си човек. По Новолуние (11 август) не е желателно да организирате семейни празници, да ходите по срещи и да изяснявате отношенията с половинката.