Хороскоп август 2018 за РибиГледай в youtube Хороскопът за август 2018 година предсказва на Рибите доста изненади в любовта и в службата. Важно е да не се хващате за всичко веднага, защото ще се окажете в капан. Трябва да живеете по точно разработен график, за да постигнете желаните резултати. В личния живот, през август, ще бъдете истински романтици, за да срещнете своята втора половинка.
През август 2018 година на Рибите ще им се наложи да преживеят много невероятни моменти, както в любовта, така и службата. Вие сте дейни, енергични и, най-важното, изпълнени със сили и желания. Хороскопът за август 2018 година препоръчва на Рибите да действат по план, а не да се захващат със всичко, веднага.

Няма да ви се наложи да скучаете, защото около вас всичко ще бъде много интересно и ново. Ще ходите на кино, театър, романтични срещи… изобщо, водопад от приятни изненади.
За да устроите личния си живот през август, ще ви се наложи временно да се откажете от своята маска на загадъчност и мистика. Ако искате да срещнете истинската любов, то не се крийте от нея зад твърдите си люспи. Хороскопът за август 2018 година препоръчва на Рибите да бъдат общителни и чаровни, тогава Купидон ще им подари прекрасни, взаимни чувства. А тези, при които сватбата вече чука на вратата, не трябва да тероризират избраника/цата напразно. Нагнетявайки обстановката, вие сами ще попаднете в капан. Хороскопът съветва Рибите през август да се стремят към хармония и взаимно разбирателство, а не да плуват срещу течението.
През август Рибите ще имат много желания, но дори и четвърт от тях няма да се сбъднат, ако седите със скръстени ръце. Ако работа не ви устройва, търсете друга! Ако началникът е твърде критичен и несговорчив, тогава поговорете с него в кабинета му! А, ако мечтаете за собствен бизнес, то хороскопът за август 2018 година ви е приготвил началният капитал и изгодните договори. Достигайки целите самостоятелно и упорито, вие ще станете успешни и състоятелни личности. А и вашият авторитет в обществото ще нарасне.
През август, Рибите в никакъв случай не трябва да нервничат, иначе здравето ще ги предаде. А на кого сте нужни винаги кисели, депресирани и мърморещи?! Разбира се характерът си е характер, но се постарайте да се държите прилично. Още повече, че приятелите и роднините ви търсят и се опитват да ви помогнат. Ще ви се наложи доста да поработите, затова хороскопът за август 2018 година ви е разработил специална програма минимум, за да ви остава време за почивка, общуване с нови хора и занимания със спорт. Не трябва да живеете само за кариерата и постигане на благосъстояние. Помнете, психическото ви състояние е на границата и за здраве ще похарчите доста пари. Между другото, през август финансите ще стигнат за всичко на Рибите. Важно е, обаче, да не изчерпате всички резерви до началото на септември.
Здравен хороскоп за август 2018 година за Риби
Понякога Рибите бързо се паникьосват заради състоянието на своето здраве, а понякога, обратно, отнасят се безхаберно към него. Но, ако вие не намерите златната среда, ще имате доста проблеми. Хороскопът за август 2018 година съветва Рибите да бъдат внимателни към хроничните заболявания. Именно те ще напомнят за себе си в края на лятото. Очаквайте големи енергийни загуби. Важно е да не претоварвате организма си, както психически, така и физически. Рибите трябва спокойно да реагират на всичко случващо наоколо, иначе ще стъпят на пътя към психиатрията. Помнете, че издръжливостта е добра до определена степен, затова не трябва да жертвате здравето си.
През август 2018 година, Рибите трябва да се хранят правилно и да пренебрегват режима. Желателно е да добавите в рациона си овесени ядки, плодове и зеленчуци. Мъжете, представители на знака Риби, трябва укротят жаждата си за плътски удоволствия, защото може да стигнете до венеролог. Ако не искате да се занимавате с активен вид спорт, то може сутрин да тичате, да правите гимнастика и да се запишете на танци. Важно е винаги да бъдете в тонус, да не мързелувате и да разнообразявате живота си.
Хороскопът за август 2018 година обещава на Рибите „бойно“ настроение и не търсете причини за униние. Вие ще започнете често да се ровите в мислите и в миналите си действия. Естествено, това ще ви доведе до нервен срив и преживявания. В средата на август Рибите трябва да бъдат внимателни, когато шофират автомобила си или когато карат колело. Ако карате бързо, не се учудвайте, че сте попаднали в авария или ви се налага да платите „солена“ глоба. Не злоупотребявайте с тежката храна и алкохола, дори и през този месец да ви очакват безбройни купони.
Рибите могат да попаднат в болница с отравяне, ако започна да ядат всичко поред, с нечисти ръце. Ако тръгнете да пътешествате по морски дестинации, избягвайте екзотичните блюда. Особено, ако до сега никога не сте опитвали нищо необичайно, а още повече пикантно. Хороскопът съветва Рибите да наблегнат на витамините, но не в таблетна форма, а в натурален вид. Защото през този месец плодовете и зеленчуците са в изобилие. Погрижете се за външния си вид, направете си прическа и татуировка. Всичко ново във вашия вид непременно ще привлече внимание.
Кариерен и финансов хороскоп за август 2018 година за Риби
Август, за Рибите ще бъде изпълнен с работа. Вие, разбира се, сте готови да се заемете с големи и изгодни проекти, но не и от сутрин до късно вечер да се намирате в задушния офис. Хороскопът за август 2018 година съветва Рибите да не влагат пари в нещо ново и непознато. Старайте се да спестите пари за отпуската си. Има възможност да станете знаменити и известни на целия свят, но за целта е нужно доста да се постараете. Рибите могат да придвижат своите идеи на високо ниво и в нужните кръгове, което значително ще укрепи финансовото им положение и ще им помогне да изградят връзки. Само не трябва да правите жертви, заради пари и кариера. Иначе лесно ще се пречупите морално и много ще загубите.
Рибите прекрасно разбират не само хората, но и как и с какво се занимават. През август ще си изберете именно тази професия, която ще ви храни до старостта ви. Само си помислете, дали е нужно рязко да променяте нещо! Кариерният и финансов хороскоп за август 2018 година съветва Рибите внимателно да преразгледат всички свои идеи, планове и замисли. Някои от тях могат да ви доведат не само до тежка конкуренция и провал, но и до загуба на сили и енергия. При творческите Риби обратно, очаква ги време на процъфтяване. Вие с такъв ентусиазъм и вдъхновение ще въплътите желанията си в живота, че няма да останат никакви съмнения във вашите таланти.
На Пълнолуние (26 август), Рибите не трябва да организират командировки, съвещания и преговори с делови партньори. Важните решения също е по-добре да отложите, за да не съжалявате по-късно. А що се отнася до икономисване при покупките, то ще се отрази положително на Рибите. Вие не се замисляте твърде, когато харчите пари за различни глупости. А след това се питате: „За какво са ми всички тези боклуци?“. Хороскопът за август 2018 година предсказва на Рибите успех в комерсиалните дела. Но само в случай, ако вече сте оформили предприемаческата си дейност, събрали сте документи, намерили сте пари за стоката. Помнете, че през август промените няма да бъдат във ваша полза. Това означава, че няма да бъде лошо Рибите да се въоръжат с търпение, сила на волята и влиятелни приятели.
През август 2018 година, Рибите не е желателно да влизат в дългове и да взимат кредити. Ще се появят много възможности, за да оправите материалното положение със собствените си сили. В краен случай си намерете допълнителна работа или си спомнете за старо хоби, което може да ви донесе доходи.
Любовен хороскоп за август 2018 година за Риби
Ако Рибите още не са срещнали своята втора половинка, то през август късмета ще им се усмихне. Къде и по какъв начин съдбата ще ви срещне с избраника/цата е трудно да се каже. Постарайте се по-често да бъдете сред хората, в компании и на различни мероприятия. Любовният хороскоп за август 2018 година препоръчва на Рибите да се вгледат в колегите или в стар приятел. Възможно е вашите отношения да станат не само приятелски, ако вие мило им се усмихнете. Желателно е да не се увличате по случайни връзки, защото може да произтекат много проблеми от това. Разбира се, да се правите на недостъпни също не трябва, но бъдете внимателни във всичко.
При самотните Риби през август е възможен такъв бурен роман, че всички наоколо да ви завидят. Старайте се да не казвате на никого с кого и кога сте се запознали. Особено, ако сред вашите приятели има заядливи самотници. Любовният хороскоп за август 2018 година предсказва на Рибите завист и клюки, което ще развали вашето настроение в края на лятото. Помнете, че новият обожател няма да падне сам от небето, ако вие сами не започнете да действате. А, за да запазят топли и искрени отношенията с човека, който им е харесал, Рибите трябва да станат малко по-меки и достъпни. В добрия смисъл на тази дума.
През август 2018 година, Рибите няма да преживеят нито един ден в самота. Е, разбира се, ако сами не пожелаят това. Вие постоянно ще бъдете в обществото, ще се запознавате и ще се влюбвате. Какво се е случило с вас? От къде се е взела тази смелост? Хороскопът е „за“ такова поведение и инициативност. В средата на август Рибите могат да имат роман с човек, с когото се познават от детството. Няма да е чудно, ако още този месец сключите брак. Ще помислите сериозно и за свой дом, и за деца.
Семейните Риби през август 2018 година няма да имат особени поводи за разправии и скандали със съпруга/та. Всичко ще бъде мирно, гладко и с доза романтика. Дори и вече да живеете „сто“ години заедно, напред ви очакват още толкова щастливи и безоблачни дни. Любовният хороскоп за август 2018 година съветва Рибите да организират пътуване до морето или в чужбина. Още повече, че вие със съпруга/та така дълго сте мечтали за това, а и пари за билети сте спестили. При разговорите с любимия човек, Рибите не нужно винаги да изказват своето мнение. Най-добре е да си го задържат за себе си, за да не възникнат разправии. Битовите проблеми решавайте заедно, така ви съветва хороскопът. А, ако на Рибите им се иска да разнообразят интимния си живот, могат и в секс-шоп да отидат, но без да се смущават. Вероятно многократно вече са си мислили за това.
На Новолуние (11 август) Рибите не трябва да влизат в спорове с близките си, защото може да се обърне в голям конфликт. Откажете се от пътувания, рискови начинания и срещи.