Хороскоп август 2018 за РакГледай в youtubeХороскопът за август 2018 година не обещава на Раците ярки промени в живота. Но за какво са ви, когато всичко при вас се случва така страхотно. На вас ви е спокойно, комфортно и уютно в обкръжението на семейството. Що се отнася до работата и парите, то и тук няма за какво да се ядосвате. През август Раците ще постигнат всичко за което дълго са мечтали. Затова може да не съжалявате за кариерата, финансовото си положение и любовта.
Ако през август 208 година, Раците очакват от съдбата невероятни подаръци и ярки промени, то е добре да не мислят за това. Животът ви ще се движи напред по една и съща, обичайна схема: работа – дом - работа. Но това съвсем не е лошо, нали?

Важно е, че не се очакват някакви големи катастрофи и проблеми, а това вече е добре! Хороскопът за август 2018 година обещава на Раците завидна стабилност във всички сфери на живота – любовна, професионална и финансова. Затова може да се радвате на лятото, на слънцето и на всичко, което ви заобикаля.
Личният живот на Раците, през август, ще зависи от това, какво самите те искат. Ако това е банален флирт и срещи без обвързване, то не се отказвайте от всичко това. А тези, които са настроени за сериозни и официални отношения, хороскопът им обещава верен и надежден спътник в живота. Раците живеят за чувствата и затова няма да се хванат просто с някой. В средата на август е възможна среща с човек, с когото вие не само ще се сприятелите, но и ще започнете съвместен проект. Но дори и в този случай трябва да се доверявате повече на себе си, а не на новия познат и неговите „красиви“ обещания.
Хороскопът за август 2018 година предсказва за Раците интересно увлечение, което ще им помогне да разкрият много свои способности. Само не мързелувайте и не се съмнявайте в себе си, защото ще изпуснете шансовете си за успех. Хобито ще се окаже не само занимателно, но и към края на лятото ще започне да ви носи доходи. В средата на август, Раците ще получат предложение за работа, което много ще ги заинтригува. Но, ако преследвате само парите, то ще потънете в скука и рутина, което за вас е подобно на смърт. Около вас ще се окажат доста завистници и хора, които мечтаят да видят Раците в кризисно положение.
Хороскопът за август 2018 година не съветва Раците да бърза и да правят изводи без предварително да са обмислили. Дори, ако ситуацията се развива не във ваша полза, не бързайте да я променяте. Най-добре е да се уедините и да анализирате всичко. Творческите Раци, през август, ще достигнат такива върхове, че славата и популярността ще станат за тях обичайни.
Хороскопът съветва да се стремите към вдъхновение, хармония и душевен комфорт. Тогава Раците ще избегнат и негативните хора в своя живот, и депресивното състояние.
За да запазят доброто си здраве, през август 2018 година Раците трябва да обръщат внимание и на най-дребните симптоми. Хороскопът за август 2018 година препоръчва на Раците да си направят изследвания, да дадат кръв и да посетят ендокринолог. Особено, ако рязко сте отслабнали или обратно, напълнели сте. По-малко се карайте с възрастните си роднини, защото това може да стане причина за нервен стрес.
Здравен хороскоп за август 2018 година за Рак
Ако през август 2018 година, Раците отлагат посещението на лекар, то е сигурно, че ще загубят своето скъпоценно здраве. Вие рядко се отнасяте безхаберно към себе си, защо в края на лятото си позволявате такова поведение? Повярвайте, таблетките и народните средства за лечение не са панацея, затова бъдете здравомислещи личности. Дори и да нямате време да ходите по болници, все пак не изоставяйте грижите за болестите, особено хроничните. Хороскопът за август 2018 година предсказва за Раците сезонна алергия и лека простуда. Но от всичко това може бързо да се отървете, ако бъдете внимателни към здравето си.
Хороскопът не съветва Раците да живеят на предела на силите си, а също и да хабят енергията си за празни дейности. През август слънцето не е така силно, както в началото на лятото, но все пак трябва да се пазите от изгаряне и прегаряне. Ако имате проблеми с кръвното налягане или съдовете, то трябва да си направите изследвания в клиника. И още – пазете се от инфекции, защото именно те могат да доведат до заболяване на ставите. Дали е трудно да оставите пушенето? Може би, но не и за Раците, които отдавна са поели курс към здравословен начин на живот. Разбира се, този път не е лесен, но всичко е възможно, ако го поискате много и станете целеустремени.
Хороскопът за август 2018 година съветва Раците да се погрижат не само за физическото, но и за психическото си състояние. Постоянното напрежение, битовите проблеми и конфликтите с роднините могат да ви извадят от равновесие за броени секунди. Трябва не само да приемате успокоителни средства, но и да живеете под точно определен режим. Хранете се правилно, наспивайте се и се занимавайте със спорт. Аромотерапията и духовните практики ще бъдат полезни за Раците, през август. За укрепване на имунитета трябва да приемате препарати. В края на август ви очаква изненадващо и приятно пътуване в друг град или друга страна.
Кариерен и финансов хороскоп за август 2018 година за Рак
Любовните преживявания така силно ще вълнуват Раците, че временно дори ще забравят за кариерата и работата си изобщо. На втори план ще отидат и материалните проблеми, които не трябва да остават без внимание. Хороскопът за август 2018 година съветва Раците да довършват всяко нещо и по-малко да се връщат към предишните си недостатъци. В никакъв случай не влагайте средства в нещо, което малко познавате. Това може да ви доведе до финансов крах или да ви доведе до конфликти с деловите партньори.
Отношенията между Раците и началството ще бъдат напрегнати. Причината ще се крие в това, че вие твърде настоятелно ще доказвате своето мнение, а също ще се опитвате да внедрите проекти, които не са утвърдени от шефа. Нужно е да си съставите бюджет, план за действие и да определите приоритетите си. В средата на месеца Раците ще се запознаят с влиятелен човек, който ще ги подкрепя в много отношения и ще им помогне във финансов план. Хороскопът за август 2018 година е приготвил за Раците доходно хоби, с което някога са се занимавали. А това означава, че имат шанс да преуспеят и да блеснат с талантите си.
Луна е покровителка на знака Рак, затова през август ще имате възможности да си намерите допълнителна работа и да постигнете заветните си цели. Старайте се да се захващате с двете си ръце за всичко, което съдбата ви поднася. Подписвайки документи, трябва да бъдете безкрайно внимателни, за да не обвинявате себе си по-късно. Кариерният и финансов хороскоп за август 2018 година съветва Раците да бъдат пестеливи и да събират пари за отпуска или пътуване. Разбира се, не ви заплашва недоимък, но на всеки се случват „черните дни“.
През август Раците ще бъдат щедри на съвети към другите, от които, между другото, никой не се нуждае. Дръжте си езика зад зъбите и не ходете там, където не ви искат. Тогава и ще живеете спокойно, и ще работите добре. По Новолуние (11 август) трябва да отмените деловите пътувания, съвещания и преговори. Не решавайте служебни проблеми.
Любовен хороскоп за август 2018 година за Рак
На всички е известно, че не е лесно да се срещне „втората“ половинка. Но, ако вярвате и се надявате, а също и полагате много усилия за това, то е възможна съдбовна среща. По характер Раците са домошари, затова и в личния живот предпочитат да чакат, а не да действат. Любовният хороскоп за август 2018 година съветва Раците да бъдат инициативни и да се вглеждат в хората до себе си. Дори и да започнете роман с колега/колежка, който/която отдавна харесвате, или със съсед/съседка, никой няма да ви осъди, защото това е личен въпрос, нали така? В средата на август 2018 година Раците могат да се влюбят от пръв поглед, затова едва ли ще обръщат внимание на нещата в службата или на това, какво ще кажат хората. Важно е, човекът до вас напълно да ви се доверява, да бъде нежен и отзивчив. Не се опитвайте да форсирате събитията, а още по-малко и да правите предложение за брак. По-дълго се срещайте с избраника/цата, опознайте го/я и след това мислете за сватба.
Любовният хороскоп за август 2018 година обещава на влюбените Раци невероятно време, когато ще могат да си починат заедно с половинката. Романтичният период продължава, вие сте заедно и не забравяйте за цветята, комплиментите и клетвите за вярност. Помнете, че през август жените Раци трябва по-малко да се доверяват и да не приемат „баламурниците“ за истински мъже. Ако са ви направили скъп подарък, то това не винаги говори за искрени чувства и сериозни намерения.
Раците, които са семейни, постоянно ще се нуждаят от опека, топлина и грижи. Колкото и да е странно, вашият брак е влязъл в задънена улица, не се разбирате със съпруга/та, а и настроението ви никак не е лятно. Може би вие ревнувате? Любовният хороскоп за август 2018 година препоръчва на Раците да бъдат по-малко мнителни и уязвими, за да запазят съюза. Променете своята тактика на поведение и отношението си към семейството, тогава животът ще стане по-интересен и хармоничен. Старайте се да се поощрявате един друг за всичко, което правите, а не да се критикувате за дребните пропуски и грешки.
На 26 август е Пълнолуние, затова в този ден не трябва да организирате срещи, пътувания и семейни тържества. Възможни са големи скандали с роднини, затова бъдете много сдържани и внимателни в думите.