Хорскоп август 2018 за ЛъвГледай в youtubeПрез август не пречи Лъвовете да отидат на море или зад граница. В краен случая да отидат на село, където има красива природа, а могат и за риба да отидат. А, ако шефа е против вашата отпуска му обяснете, че сте уморени. Хороскопът за август 2018 година препоръчва на Лъвовете отрано да си купят билетите за пътуването. Тогава никой и нищо няма да може да ви спре.
Лъвовете така упорите са работили цяло лято, че е време да си починат. Помислете си добре къде бихте искали да отидете през август – на море, на село при роднини или някъде в Европа. Желателно е да не пътувате сами, а с любимия човек.

Хороскопът за август 2018 година обещава на Лъвовете прекрасен месец, в който няма да имате време да скучаете. Очакват ви само положителни емоции и много нови впечатления.
Август ще бъде отбелязан при Лъвовете с приятни изненади не само в службата, но и в личния живот. Бонусът ще им помогне да оправят финансовите си проблеми, а качественото изпълнение на проектите ще добави уважение от страна на колегите. Самотните Лъвове ще имат възможност да устроят съдбата си, защото вие сте така чаровни и самоуверени, че няма да останете без ухажори. Важно е да бъдете предани на онзи/онази, с който/която вече се срещате. Хороскопът за август 2018 година ви съветва да не изневерявате и да не флиртувате извън връзката си. Старайте се да бъдете хладнокръвни и сдържани във всички казусни ситуации. Не се насилвайте да правите нещо, което е против вашите интереси и душевното ви настроение.
На производствените въпроси Лъвовете са „царе“, но да ремонтират компютър или друга техника, не е в тяхната компетентност. Лошото е, че всичко това може да се случи точно преди отпуската, но вие реагирайте спокойно и философски на всичко, което се случва не по ваша вина. Животът е непредсказуем и всичко може да се случи. Приятелите на Лъвовете ще ги подкрепят във всичко, морално и материално. Към вас също ще се обръщат за съвети – не отказвайте.
Хороскопът за август 2018 година препоръчва на Лъвовете да огледат дома си и да планират ремонт или разместване. Направете планове и се постарайте да реализирате всичко. Мислите, че няма да можете сами да се справите с такава задача? Не се ядосвайте, вие имате талант да направите всичко. При семейните Лъвове остро ще стои въпросът с възпитанието и училището на децата. А за финансовото положение няма да ви се наложи да се притеснявате. Ще имате начален капитал и за бизнеса, и пари за нуждите на семейството.
Здравен хороскоп за август 2018 година за Лъв
Колкото по-бдително се отнасят Лъвовете към свое здраве през август, толкова по-добре. Естествено, не е нужно да тичате при всеки симптом при доктора, но не трябва и да пренебрегвате простудата или гастрита, например. За депресии, Лъвовете са прекалено силни личности, но въпреки това могат да станат тъжни и раздразнителни за дреболии. Хороскопът за август 2018 година препоръчва на Лъвовете винаги да се „държат в ръце“, тогава няма да имат поводи за разправии и за агресивно поведение.
Работата през август може да отнеме много от енергията и силите на Лъвовете, затова не трябва да остават без почивка, макар и само през почивните дни. Ако при всяко напрежение вие посягате към чашката, то зависимостта може да се окаже голяма. Старайте се през август да бъдете в компании, където не се злоупотребява с алкохола.
Хороскопът съветва Лъвовете да се хранят с продукти, които съдържат витамини, минерали и белтъчини. Но, само, ако вашата фигура позволява да се „отпуснете“ и да хапвате вкусни и приятни храни. Лъвовете, при които често се наблюдава понижаване на кръвното налягане, трябва винаги да имат под ръка нужните медикаменти. Хороскопът за август 2018 година препоръчва на Лъвовете да се разхождат повече, по-рано да си лягат и сутрин да правят гимнастика. Това ще ви позволи да поддържате тялото си в тонус, а психиката в нормално състояние. Лъвовете трябва да сменят кафето и силния чай със сокове, компоти и билкови чайове. Обичате ли сладкото? Хапвайте, но с мярка! В по-голяма степен, през август, отдайте предпочитание на месото и рибата. Ако имате хронични заболявания, непременно си направете изследвания.
През август на Лъвовете им предстои да се занимават не само със своето здраве, но и с това на близките си. Ако ги настроите положително, те ще ви гледат, сякаш виждат Хипократ. Важно е вие самите да бъдете активни, радостни и без намек за това, че може да се случи нещо непоправимо. Хороскопът съветва Лъвовете по-малко да седят, да се возят в автомобил и да прекарват времето си на компютъра. Ако отдавна не сте играли волейбол, футбол или тенис, означава, че е време да съберете приятелите и да го направите. Занимавайки се във фитнес залата, не пренебрегвайте съветите на инструктора. Защото, ако увредите гърба или скъсате връзки, то сами ще си бъдете виновни.
Кариерен и финансов хороскоп за август 2018 година за Лъв
Делата ви през август могат да тръгнат „на долу“, ако сами не се застраховате и не се погрижите за по-нататъшната си дейност. През месеца може да получавате пари, но няма да бъдат толкова, колкото сте очаквали. Макар че не е изключено да получите в наследство дом или кола. А, ако си купите билет от лотарията ще имате шанс да забогатеете. Хороскопът за август 2018 година препоръчва на Лъвовете рационално да похарчат парите, които са получили. Например, вложете една част в личен бизнес или в недвижим имот. А, ако ви е налегнала апатия или умора, организирайте си празник за душата – отидете на ресторант, на бар или се качете с приятели в планината.
През август не е желателно Лъвовете да подписват договори и документи. Има вероятност да попаднете в авантюри, машинации или изобщо да изгубите всичко, което сте трупали дълги години. За да не се объркате и да не попаднете в „схема“, трябва да си поставите точна цел. Кариерният и финансов хороскоп за август 2018 година предсказва на Лъвовете успешно решаване на всички трудни проблеми. На хоризонта няма да видите нито едно облаче. Единственото, което може да „затъмни“ настроението ви през този месец е завистта на колегите и подлостта на конкурентите. Във всички случаи не си позволявайте да стигате до тяхното ниво, а още повече да отмъщавате, да псувате или да тропате с крака. Лъвовете трябва да се усмихват мило на всичко, които им желаят злото. Ето тогава недоброжелателите просто ще пукнат от злоба.
Хороскопът за август 2018 година препоръчва на Лъвовете да си вземат краткотраен отпуск, ако голямата отпуска е далече. Вероятно шефът ще се съгласи, когато види големия обем работа, която сте изпълнили. По време на почивката се поглезете с нещо приятно, отпуснете се и завържете полезни приятелства. Силите ви ще се възстановят по-бързо, отколкото сте си мислили. А след август, Лъвовете ще се захванат с работа още по-настървено.
На Пълнолуние (26 август) не трябва да назначавате важни срещи, да пътувате в командировка и да взимате решения. Този ден не е подходящ за нови дела и делови общувания.
Любовен хороскоп за август 2018 година за Лъв
През август Лъвовете ги очакват доста изненади в любовната сфера, затова трябва да се подготвят отрано. Ще има и предложения за брак, и разочарования, и раздели. Любовният хороскоп за август 2018 година не съветва Лъвовете да форсират събитията, още повече, рязко да ги променят. Вгледайте се в ухажорите, които могат да ви бъдат добра партия. Не притеснявайте тези, които могат да изпитват истински чувства към вас, защото, в днешно време, истинската любов и със свещ не можеш да намериш.
При влюбените Лъвове отношенията с избраник/цата ще бъдат на приливи и отливи, ту ще отслабва, ту ще нарастват. Ако наблюдавате всичко това спокойно, нищо страшно няма да се случи. Основното е, да не се опитвайте да развързвате никого към себе си и да го държите на сила. Любовният хороскоп за август 2018 година предсказва на Лъвовете отлично разрешаване на всички лични проблеми. Този, който е предопределен за вас от съдбата, ще остане завинаги с вас. Откровените разговори, романтичното ухажване и милите подаръци – всичко това ще позволи да крепите отношенията си, затова бъдете готови. По натура Лъвовете са горди и независими, което понякога им пречи в личния живот. Постарайте се да бъдете по-мили, по-отстъпчиви и прозорливи, за да срещнете истински любимия си човек.
Любовният хороскоп за август 2018 година прогнозира за семейните Лъвове нов и ярък период в отношенията. Дори битовите и финансовите проблеми няма да ви потискат. Лъвовете ще правят всичко по силите си, за да освежат чувствата, да добавят в тях нежност и страст. Но в същото време, ако отношенията със съпруга/та са станали непоносими, то хороскопът ви съветва да сложите точка на всичко. Разривът може да ви бъде от полза, ако е временен. Само не се опитвайте веднага да замените бившия/бившата си любим/а. Най-добре е да се заровите в работа или да се заемете с някакво ново хоби, отколкото да търсите приключения.
На 11 август (Новолуние) не подходящо да се срещате, да организирате семейни празници или да спорите с близките си.