Хороскоп август 2018 за КозирогГледай в youtubeАстрологичната прогноза за август 2018 година предсказва на Козирозите труден период, когато ще се наложи да доказват своята компетентност във всички жизнени ситуации. Ако се научите бързо и без паника да решавате настоящите си проблеми, ще станете още по-устойчиви и издръжливи. В емоционален план Козирозите трябва да бъдат сдържани, за да не попаднат в конфликтна ситуация през август.
През август 2018 година, Козирозите ги очакват предостатъчно проблеми и неприятни ситуации, но не трябва да се ядосват много, заради това. Иначе, вие ще развалите не само настроението, но и здравето си.

Най-добре е да седнете, да се успокоите и да помислите по какъв начин може да решите всичко. Хороскопът за август 2018 година няма да остави Козирозите без подкрепа, особено, ако те не започнат постоянно да се оплакват на околните от своите многобройни проблеми. Успехът ще бъде на страната на тези, които са самоуверени и решителни, дори и в трудните моменти – нека тези думи станат ваш девиз!
Личният живот на Козирозите ще се подреди като приказка. Среща, признание и сватба. Разбира се не в този темп, но много ще прилича. Вече не ви се иска да се размотавате с леки флиртове, а имате желание да създадете семейство, свой дом и дечица. Хороскопът за август 2018 година обещава на Козирозите страхотен месец, приличащ на „меден“. Та дори и да се наложи да живеете с избраника/цата си под наем, на семейни начала, но и това е прекрасно начало. Важно е да се въоръжите с търпение и да си поставите цели. Козирозите стават твърде упорити и несговорчиви, когато се отнася до финансите и бита. Но през август такава позиция може да развали идилията, помнете това. Самотните Козирози, в края на август, могат да се влюбят от пръв поглед. За съжаление чувствата могат така бързо да угаснат, както са и започнали.
През август, Козирозите е по-добре да не влизат в спорове и да не изказват мнението си сред колегите. Приемете друга тактика, спазвайте неутралитет. За какво са ви излишни вълнения, преживявания и агресивно отношение от страна на колегите? Още повече, че интуицията на Козирозите е на високо ниво. Именно тя ще им подскаже как да действат в една или друга ситуация. Хороскопът за август 2018 година препоръчва на Козирозите леко да се отдръпнат от бурното общуване и да изпълняват внимателно и качествено работата си. Началството ще ви уважава за отговорният подход към задачите, което означава, че ще получите желаната длъжност. Много желания ще се въплътят в живота, защото Козирозите рядко се спират по средата на пътя. Важно е през август да си съберат мислите и да се съсредоточат върху нещо конкретно.
Хороскопът за август 2018 година е приготвил за Козирозите мъдри съвети, които да им помогнат да запазят устойчиво здравето си. Гимнастика сутрин, закаляващи процедури и каране на колело вечер, само не се „оливайте“, за да не ядосате Жълтото Куче!
Здравен хороскоп за август 2018 година за Козирог
Козирозите през август трябва да редуват работа с почивка, за да не се окажат капнали в края на месеца. От психическото напрежение трябва да предпазвате не с помощта на алкохол, а със спорт. Между другото, защо до сега не сте си взели абонаментна карта за басейн или за фитнес? Забравили ли сте? Това отношение към здравето, като цяло, няма да ви доведе до нищо добро. Хороскопът за август 2018 година съветва Козирозите да се движат повече, да ходят пеша, а не до баничарницата да се возят с колата.
Козирозите през август трябва да стават от леглото с първи петли, да правят гимнастика, да се обливат с хладен душ и … напред! Към нови постижения! Няма да е излишно тичането в парка, а ако отдавна искате да си купите тренажор или пътечка за бягане, то реализирайте това свое желание. Ще ви бъде много по-удобно да се занимавате със спорт у дома, отколкото да преминавате през целия град, за да отидете до спортната зала. Ако Козирозите мечтаят да отслабнат, то не трябва да сами да разработват диетата си. По-добре е да се обърнат към специалист, който ще им помогне да съсредоточат вниманието си върху полезните и нужните за вашия организъм продукти.
На Пълнолуние (26 август), Козирозите не трябва да ходят в болница и да се занимават с лечение. Само в краен случай може да отидете на лекар. От безсъние трябва да се лекувате с помощта на народната медицина, а не да гълтате приспивателни. Хороскопът за август 2018 година препоръчва на Козирозите да бъдат по-дълго сред природата, още повече, че времето позволява и на плажа да полежат, и по града да се разхождат … Хороскопът съветва Козирозите да посещават сауна и да правят дихателни упражнения, за да укрепят имунитета си. Между другото, също ще бъде полезно да полежите на тишина, особено, ако сте подложени на нервно разстройство.
Кариерен и финансов хороскоп за август 2018 година за Козирог
На Козирозите ще им се наложи доста да поработят през август, ако искат леко да се доближат до заветната цел. Вие искате да постигнете успех в кариерата и да увеличите доходите си, а това означава, че не трябва да се надявате на късмета, а да се трудите сами! Хороскопът за август 2018 година не обещава големи пари на Козирозите, но и в нужда няма да изпаднат. Ако планирате да спестявате за отпуска, то започнете да икономисвате. Съставете си бюджет за месеца, за да не ви съблазняват ненужните покупки. Само не си и помисляйте да взимате заеми, защото ситуацията ще се задълбочи.
На Новолуние (11 август) не е желателно Козирозите да дават пари, дори и на близките си. Рисковите начинания и машинациите могат да ви докарат до задънена улица. Хороскопът съветва Козирозите, през август да не влагат пари дори и в личния си бизнес. Нека първо всичко да се успокои, а след това купувайте необходими те ви стоки и устройвайте офиса си. Възможно е някой от приятелите да се опитва да въвлече Козирозите в авантюра с пари. Не се водете по емоциите, мислете с главата си. Затова пък, инвестирането в недвижими имоти, в средата на август 2018 година, Хороскопът счита за успешни. Важно е по-често да се вслушвате в съветите на тези, които вече са го правили. Не е желателно да се захващате с много дела наведнъж, защото няма да успеете да довършите нищо едно.
Понякога, дори и на сериозните и трудолюбиви Козирози им се налага да се борят с мързела си. През август именно това ще им се случи. С неохота ще ходят на работа, ще се занимават с бизнес и ще заработват пари. Всичко вече им е омръзнало и това означава, че е време за отпуска! Хороскопът за август 2018 година е приготвил на Козирозите такава вълнуваща екскурзия, че направо може да им се завиди. След пълноценната почивка вие отново ще се заемете с работата си, но вече с толкова сили, настървение и желание, че конкурентите ви ще се разпръснат на различни страни. В средата на август, Козирозите могат внезапно да изпитат нужда от помощ от приятели и роднини. Какво пък, всички понякога се оказваме в такова положение, затова не се комплексирайте. Търсете нови партньори, звънете на тези, с които по-рано сте работили, а също така и не отказвайте да взимате участие в обществени дела. Всичко това ще помогне на Козирозите да укрепят репутацията си, която по принцип е добра.
Любовен хороскоп за август 2018 година за Козирог
Всичко, което очаква Козирозите през август е или началото на голяма любов, или мимолетно увлечение. Но, ако вие си останете максималисти и идеалисти, то няма да срещнете човека, когото да можете да нарече „своя съдба“. Ще се наложи дори да бъдете настоятелни и да убеждавате любимия/та си, затова бъдете търпеливи. Любовният хороскоп за август 2018 година съветва Козирозите, временно, да забравят за гордостта и амбициите си, за да запазят топли отношенията с избраника/цата. В средата на месеца е възможна истинска любов, затова бъдете готови за всичко. Какво пък, вие дори да сте очарователни и умни, все пак не можете да се харесвате на всички, примирете се с това. Важно е да не се паникьосвате и да не плачете, защото със сълзи няма да си помогнете. Козирозите трябва да преразгледат своите възгледи за личния си живот и любовта, и тогава те ще се "оправят“.
Любовният хороскоп за август 2018 година препоръчва на Козирозите да се заемат с търсенето на самостоятелен дом, ако до този момент живеят при родителите си. Вероятно на вашия/вашата избраник/ца им е неудобно да остават да нощуват при вас. През август е необходимо да решите дали да сключите официален брак или просто да живеете на семейни начала. Трети вариант няма, защото вие искрено се обичате един друг. Още повече, че самите Козирози мечтаят за свое жилище, семейство и деца. Тогава не стойте на средата на пътя, смело направете предложение на любимия човек.
Семейните Козирози, през август, ще живеят все така с мъчителния проблем от къде да вземат пари и как да се отърват от битовите проблеми. Може би ще решите всички тези проблеми заедно със съпруга/та, а няма да се усамотявате и да се терзаете сами с мислите си. Любовният хороскоп за август 2018 година съветва Козирозите да разнообразят интимните си отношения, тогава ще дойде и духовната близост. Вие имате толкова общи неща с половинката, а мечтите ви са различни. Забравихте ли за романтичните вечери на свещи и подаръците? И така, Козирозите през август трябва да премислят всичко до най-малките подробности, за да не разрушат прекрасния си брак. От къде да вземете вдъхновение и енергия? Разбира се, че един от друг!