Хороскоп август 2018 за ДеваГледай в youtube Хороскопът за август 2018 година препоръчва на Девите да мислят повече за себе си и за своите проблеми, отколкото постоянно да се грижат за другите. Разбира се, че е необходимо да се подкрепят приятелите и близките, но личният живот сам няма да оправи. През август Девите постоянно ще остават в службата, забравяйки за дома, семейството и битовите дела. Ако продължите в този дух, то ще подкопаете здравето си.
През август 2018, Девите ще бъдат много активни и грижовни, но само към околните, а не към себе си. Вие дори ще съпровождате в магазина тези, които имат нужда да си купят някакви продукти. Между другото, кога вие за последен път сте посещавали салон за красота

или сте ходили на масаж? Разбира се, че сте забравили. Хороскопът за август 2018 година съветва Девите по-малко да мислят за работа през почивните дни. Нужно е повече да си почивате, да общувате с приятели и да се радвате на дребните неща. Помнете, ако поемете отговорността за другите хора върху себе си, скоро ще се окажете в пълна зависимост. Нужно е да се спрете на време, да се отпуснете и да помечтаете на тишина. Тогава и талантите ви ще се разкрият, и с енергия ще се заредите.
Девите се отличават с духовност и способности в различни сфери, единствено е необходимо да забележат, че ги имат. През август трябва да преживеете сериозни отношения, а не лекомислени флиртове. Времето позволява да излизате сред природата и да се веселите в компании. Хороскопът за август 2018 година предсказва за Девите интересно запознанство, което ще прерасне в любовен роман. Няма нищо недостижимо, ако го поискате силно. В средата на месеца, Девите ги очаква пътешествие, което отдавна е било в списъка им с план за лятото. Море, пясък и много впечатления очакват тези, които обожават всичко ново и оригинално.
На някои от Девите ще им се наложи да се борят с мързела си, защото през август ще им бъде трудно да се настроят на работна вълна. Но, ако имате заветна цел, то е необходимо да я постигнете. Разбира се, не всички методи да добри, затова разгледайте най-удобните за реализация. Хороскопът за август 2018 година препоръчва на Девите да се отнасят сериозно към преките си задължения. Началството ви наблюдава, затова не забравяйте дори и рутинните си задачи. Голям бонус очаква Девите, които не слушат съветите на колегите, а изпълняват стриктно плана си. Дори и това да води до клюки, бъдете уверени и сдържани. Не всичко се решава с помощта на разправии и агресивно поведение.
През август Девите често ще изпитват недоволство към самите себе си, което може да ги вкара в капан или да ги доведе до депресивно състояние. Гонете надалече тъгата и негативните мисли, защото те пречат на плодотворната работа и личния живот. Хороскопът за август 2018 година обещава на Девите напрегнати отношения с домочадието. Роднините ще се опитат да „пречупят“ вашите стереотипи, което ще бъде напразно. На финансова основа могат да възникнат конфликти, затова не помисляйте да взимате пари на заем или кредит от банка. В края на август Девите ще имат роман с колега, което може да се отрази на кариерното им изкачване.
Здравен хороскоп за август 2018 година за Дева
През август 2018 година Девите могат да получат алергични реакции и е добре да бъдете предварително подготвени с нужните таблетки. Повишената умора в работата ще се отрази както на психическото, така и на физическото им здраве. Затова в средата на месеца, планетата Меркурий ще помогне на Девите да реализират мащабните си идеи и творческите си замисли. Само избягвайте стресовите ситуации, за да не се наложи да променяте плановете си и да не се карате с близките си.
Хороскопът за август 2018 година съветва Девите да включат в рациона си продуктите, които повишават имунитета. Това ще им бъде полезно за есента, когато настъпва пика на простудните и инфекциозните заболявания. Ходете на масажи, запишете за йога или фитнес. Всичко това ще позволи на Девите да придобият красиви форми, духовно равновесие и да отслабнат. Не трябва да забравяте и за външния си вид. През август ще бъде полезно да си правите подхранващи и очистващи маски с плодове и зеленчуци. Хороскопът препоръчва да не се лекувате самостоятелно, дори и да сте прочели от корица до корица медицинската енциклопедия. Само опитен лекар ще бъде в състояние да постави диагноза и да назначи нужните процедури.
През август Девите трябва да станат леко егоистични, за да се погрижат за себе си, а не само за близките си. Защото доброто здраве не може да се върне, ако сте се отнасяли безхаберно към него. Само не си измисляйте предварително болести, защото това ще ви доведе до психоза. Настройте се позитивно и не се страхувайте от лекарите. По отношение на храненето – наблегнете на мляко, млечни и морски продукти.
Какво да правите с разклатената си нервна система? Не трябва веднага да тичате при психотерапевт, защото можете просто да преразгледате своя хранителен режим и да си намерите някакво занимание по душа. По-често бъдете на чист въздух, ходете пеша и се любувайте на красивите залези. Така видимо ще подобрите настроението си и ще се заредите с бодрост. Хороскопът за август 2018 година препоръчва на Девите да използват медитация, плуване и преди лягане да взимат вана с ароматни масла. Само не се опитвайте да се жалите на всички поред, колко ви е труден животът, защото това е измислено, не е истина. Погледнете на света различно. Ако искате да бъдете откровени, то вероятно в компанията ви има човек, на когото бихте могли да излеете душата си.
Кариерен и финансов хороскоп за август 2018 година за Дева
Хороскопът за август 2018 година обещава на Девите дребни финансови затруднения. Помнете, ако имате свой бизнес, трябва да се отнасяте към него отговорно. В службата също не всичко ще бъде гладко, затова се старайте да сдържате емоциите си. Началството ще ви се кара за дреболии, затова предварително се запасете с търпение. Но в края на август, Девите могат внимателно да поискат от шефа отпуска и бонус. Само тонът ви да бъде мек.
В делови план Девите ги очаква ударен месец. Ще успеете да привлечете на своя страна колеги, партньори и дори конкуренти. Възможно, заслугата за всичко това да е на вашата комуникативност, затова й благодарете. Кариерният и финансов хороскоп за август 2018 година препоръчва на Девите да си поставят реални цели, за да не се разочароват след това и да изпаднат в паника. Вие често се стремите към постигането на несметно богатство, което не винаги е уместно в професионалната сфера. Но, ако все пак заработите неприлично голяма сума, то я вложете в недвижим имот. Девите умеят да пестят пари, а също и да ги харчат рационално за покупки. Значи, няма причина да се безпокоите за финансовото си положение през август.
В началото на август пред Девите ще открият нови кариерни перспективи. Някое приятно събитие ще ви позволи да погледнете по-оптимистично на ситуацията. Хороскопът за август 2018 година не съветва Девите да престъпват закона, защото наказанието ще бъде сурово. Машинации, авантюри и капиталовложения – всичко това трябва да заобикаляте от километър разстояние. За какво са ви нужни глоби, ходене до съда, адвокати? За Девите ще бъде добре да укрепват авторитета си пред тези, с които се канят да работят. Изработете си тактика, която ще ви помогне да завършите първи, без загуби. Хороскопът препоръчва на Девите да не пускат вход своята любима черта от характера - критичността. Така вие не само ще изплашите, но и ще отблъснете от себе си достойните ухажори и приятели. Ако имате желание да направите кариера, то трябва не да „ходите по главите на другите“, а с честни и искрени средства.
На Пълнолуние (26 август), Девите трябва да се откажат от подписването на договори, сделки и далечни командировки. Има риск да изгубите голяма сума и да се окажете в неприятно положение.
Любовен хороскоп за август 2018 година за Дева
Любовният хороскоп за август 2018 година предсказва за самотните Деви незабравима романтична среща. А дали ще задържите това прекрасно чувство, ще зависи само от вас. Започнете да се променяте и вътрешно, и външно, за да станете още по-привлекателни за противоположния пол. В средата на август, в живота на Девите ще се появи човек, който ще ви приеме такива, каквито сте. Това е много важно, когато искате да се хвърлите с главата напред в истинската любов и да доверите напълно своето сърце на избраника/цата. Само не изграждайте в мислите си образа на идеалния спътник в живота. Още повече, че за реалистичните Деви това няма смисъл.
Промени в личния живот, разбира се, че ще има. Но за това трябва да станете смели и по-уверени. Ако имате желание да се запознаете с надежден партньор, то не се заглеждайте по тези, които са много млади или се отнасят към вас като към приятели. Вие сте страстна и общителна личност, затова в края на лятото има шанс да срещнете „своя“ по темперамент и по интереси човек. Любовният хороскоп за август 2018 година не съветва Девите да ходят на срещи по Новолуние (11-ти август), а също и да взимат важни решения. Само хармоничните отношения ще ви подарят това, за което отдавна си мечтаете - стабилност, вярност и семейство. Много ще започнат роман с човек, който само след седмица ще поиска да ги заведе до олтара. Помнете, че решението ще бъде ваше.
В семейните отношения при Девите ще назрее такава жестока криза, че ще им се иска да избягат през глава, по-надалече. Но именно това не трябва да правят. Любовният хороскоп за август 2018 година съветва Девите да запазят пълно спокойствие и да скрият по-дълбоко гордостта си. Може би със съпруга/та имате различни представи за щастливо семейство? Един протестира, друг постоянно се кара. Старайте се да разрешите всички спорове по мирен път и по-малко разказвайте за тях с приятелите и съседите. Девите са мъдри и практични, затова ще успеят да изгладят всички трудни моменти в семейния живот. И без помощта на странични и твърде любопитни хора.