Хороскоп август 2018 за БлизнациГледай в youtubeПрез август на Близнаците хронично няма да им достига внимание и грижи от страна на близките им хора. Ще имате усещането, че всички са ви забравили, ще ви бъде обидно и досадно. Само не си помисляйте да се усамотявате и да се криете от тези, които искрено ви обичат. Хороскопът за август 2018 година съветва Близнаците да уравновесят своето душевно състояние с помощта на йога или медитация. И още, вземете си абонаментна карта за плувен басейн.
Душевното състояние на Близнаците, през август, няма да бъде на нужното ниво. Ще ви се струва, че роднините и приятелите абсолютно не ви разбират

, критикуват ви и изобщо не ви забелязват като личности. Ще се питате, дали трябва да не сте така благоразположени към околните? Хороскопът за август 2018 година съветва Близнаците да се успокоят и да контролират своите емоции. Освен това, може да се запишат на йога или да си вземат карта за басейн. Физическите упражнения ще доведат до хармония на душата и тялото.
През август на Близнаците им предстои да се борят със занижената си самооценка. Това е особено странно, защо вие по природа сте комуникативни и оптимистични хора. Ако все пак работата тръгне в тази посока, със сигурност ще изпаднете в депресия, а също ще останете без верните си приятели. В любовта, хороскопът за август 2018 година е приготвил за Близнаците интересни срещи, но не си и помисляйте да преследвате идеала. Включете здравия си разум, за да не попаднете в плен на илюзиите. Ако самотата ви е уморила, не отказвайте срещите и романтичните пориви.
В семейството, Близнаците не трябва да поемат ролята на лидер, защото и без друго, на всички е ясно, че вие сте стопани на положението. Разправиите със съпруга/та временно ще нарушат идилията ви, затова трябва първи да тръгнете към отстъпки, защото мечтаете за комфорт и стабилност в семейния живот. Работната атмосфера през август 2018 година ще бъде същата, както и преди - доброжелателна и активна. Заплатата ви е висока, длъжността - достойна, затова не трябва да се тревожите.
Хороскопът за август 2018 година предсказва за Близнаците отпуска, затова, още в началото на месеца можете да начертаете маршрута и да организирате пътешествието. Нови срещи, искрено приятелство и финансови приходи – всичко това ще имате в края на лятото. Само бъдете отворени за новостите, а също и не забравяйте да се вслушвате във вътрешния си глас. Хороскопът препоръчва на Близнаците да се вгледат в човека, с когото съдбата ще ги срещне внезапно. В началото отношенията могат да бъдат приятелски, а след това да преминат в сериозна връзка. Само усмирете ревността си.
Здравен хороскоп за август 2018 година за Близнаци
През август храненето на Близнаците трябва да бъде написано до най-дребните детайли, за да не навредят на стомаха и черния дроб. Вие постоянно купувате продукти от категория „вредни“, затова не се учудвайте, че някъде нещо ви боли, дърпа, отича. Хороскопът за август 2018 година съветва Близнаците сериозно да се заемат със своята фигура, да правят гимнастика и да се откажат от пушенето. Само здравословният начин на живот ще ви помогне да подобрите самочувствието си и да не разклатите организма си. А, ако формите ви са се закръглили, не обвинявайте огледалото за всичко. Това са вашите банички, тортички и шоколади, които са свършили своята коварна дейност. И така, спешно се запишете за прием при диетолог и забравете пътя към баничарницата.
Хороскопът предсказва на Близнаците гастрит, панкреатит или обостряне на стомашната язва, затова няма да минете без лекарска намеса. Но, ако в началото на август акцентирате вниманието си върху храненето, то може спокойно да минете без инжекции, анализи и таблетки. Не забравяйте да пиете кисело мляко, в него има полезни, за стомаха, бактерии, яжте овесени ядки и извара. Важно е всичко да бъде с мярка, за да не навредите на своето здраве. Хороскопът за август 2018 година обещава на Близнаците реализиране на стари идеи, затова настроението им ще бъде превъзходно. А както е известно, позитивните емоции притежават лечебни свойства. Ако Близнаците решат да започнат занимания в спортна зала, то ще трябва непременно да се консултират с инструктор. Възможно е не всички упражнения и натоварвания да са ви полезни.
Разбира се, в края на месеца, Близнаците трябва да бъдат по-често на чист въздух, да излизат сред природата и да ходят пеша. Времето предразполага към сутрешно бягане, каране на колело и печене на плажа. Плодовете и зеленчуците трябва да бъдат на трапезата ви.
Хороскопът за август 2018 година препоръчва на Близнаците да консумират повече месо, риба и млечни продукти. Ако имате вредни навици, време е да се разделите с тях. Особено, ако възрастта ви вече не е младежка и не ви отива да купонясвате по цяла нощ, да пиете алкохол до забрава, да пушите по кутия и повече на ден. Вие сами разбирате, че умората, сивия цвят на лицето и скоковете на кръвното наляга – всичко това ви пречи да бъдете бодри и очарователни.
Кариерен и финансов хороскоп за август 2018 година за Близнаци
Кариерният и финансов хороскоп за август 2018 година препоръчва на Близнаците да се захванат с най-трудните задачи и да използват оригинални решения за реализиране на плановете си. Всичко това ще ви бъде от полза за кариерата, финансовото положение и репутацията в обществото. Ако искате да учите или да повишите квалификацията си, то в началото на август събирайте документи за кандидатстване. Развивайте в себе си не само талантите, но и самоувереността си.
През август Близнаците ще бъдат прекалено чувствителни към всяка критика и забележка. Старайте се да бъдете емоционално сдържани, за да не развалите отношенията си с колегите. Естествено, че не могат всички на около да ви обичат, затова не се и опитвайте да предразположите към себе си тези, с които нямате никаква работа. Ако Близнаците се научат да се изолират от ласкатели и неприятни личности, около тях ще останат само истински приятели.
Хороскопът не съветва през август 2018 година да пътувате в командировка и да организирате далечно пътешествие. Идеите, плановете и личния си живот се старайте да не афиширате, дори и пред близките си хора.
Хороскопът за август 2018 година предсказва на Близнаците, че всичко, което са планирали, ще се осъществи в живота. Голяма е вероятността да ви предложат нова работа, която да ви бъде близка по дух и интереси. Ако се занимавате с технически разработки или с научни изследвания, то в края на август очаквайте голям бонус. Само работете усърдно и по план, а недейте да спите до обяд и не забравяйте задълженията си. Не мързелувайте, а работете над себе си! Още повече, че още при раждането природата щедро ви е наградила с решителност и гъвкав ум.
На Пълнолуние (26 август) Близнаците не трябва да се занимават със собствен бизнес, да взимат решения и да назначават важни срещи. Паричната ситуация ще се оправи, ако вие си намерите допълнителна работа. Важно е да не взимате кредити! Ако вложите пари в начинание, което друг ви е препоръчал, скоро ще „изгорите“. Само добре обмислените решения могат да ви доведат до успех и благополучие през август.
Любовен хороскоп за август 2018 година за Близнаци
Любовният хороскоп за август 2018 година предсказва успех в личния живот за Близнаците, а също и възстановяване на отношенията с бивш/а любов. Но, ако вие сте самотни и мечтаете да се влюбите, то Купидон ще ви помогне, особено, ако не започнете сами да се дърпате от запознанства и срещи. В началото на август, Близнаците трябва да се разходят по магазините и да обновят гардероба си. Защото, нали искате да блеснете с красота и шармантност пред любимия човек?
В средата на август на Близнаците им предстои да направят избор – кой от ухажорите да приема и с кого да се разделят. Мислете сами и решавайте сами! Важно е после да не съжалявате за своя избор. Разбира се, тук е важен зова на сърцето, но и за разума не трябва да забравяте. Любовният хороскоп за август 2018 година не съветва Близнаците да градят отношения върху меркантилни интереси. Такива отношения няма да живеят дълго, а ще похарчите много време и енергия за тях. А, ако Близнаците вече имат спътник в живота, трябва да пазят любовта с цялата си душа. Помнете, че обидите и гордостта могат да застанат между вас и да доведат до раздяла. Отношенията могат да бъдат запазени само в случай, че са искрени и без натиск.
На семейните Близнаци им предстои, през август, да направят проверка на чувствата си за устойчивост. За съжаление, тези изпитания няма да бъдат преодолени от всички двойки, но към всичко трябва да се отнасяте философски. Важно е, че след този “изпит“ вие ще бъдете уверени на 100% кой истински ви обича и към кого изпитвате не просто симпатия, а искрени чувства. Любовният хороскоп за август 2018 година е приготвил за Близнаците няколко урока, които ще им помогнат да „освежат“ интимната близост.
По Новолуние (11 август) не се препоръчва да се карате с близките си, да ходите по срещи и да тръгвате на дълъг път.