Хороскоп февруари 2018 за ВодолейНа Водолеите така им харесва нищо да не правят и да съзерцават околните, че през февруари ще им бъде трудно да се настроят на работна вълна. Е, тогава не очаквайте милост от съдбата и големи приходи. Хороскопът за февруари 2018 година съветва Водолеите да се ориентират към нови постижения и организиране на личния си живот. Но, не трябва да забравяте да следите и за здравето си. Иначе простудата дълго ще ви задържи в постелята, а в момента болнични не ви трябват.
Хороскопът за февруари 2018 година обещава на Водолеите спокоен живот без проблеми и излишни тревоги. Не трябва да се ядосвате за работа или за финанси.

Стопанинът на 2018 година, Жълтото Куче, ще бъде винаги до Водолеите, затова могат да разчитат, че винаги ще имат неговата подкрепа.
През февруари 2018 година Водолеите могат да опитат силите си в различни направления. Ако отдавна сте искали да станете масажисти или кулинари, то запишете се за курсове. Усвоявайки новата професия, Водолеите ще успеят да открият в себе си нови таланти и ще внесат ярки цветове в ежедневието си. Още повече, че вие адски сте се затъжили за приключения и свежи впечатления. Хороскопът за февруари 2018 година препоръчва на Водолеите да бъдат внимателни с любовните интриги. Ако преминете границата, ще съжалявате. Това се отнася, особено за тези, които имат намерение да „изведат“ избраника/цата си от семейството му/й. През февруари при свободните Водолеи ще възникне роман с колега/колежка. Вие сами ще бъдете инициатори на такива отношения, затова се постарайте никой да не ви осъжда. Особено в присъствието на новия/новата ви възлюбен/а.
За да постигнат желаното в кариерата, Водолеите трябва доста да се постараят. През февруари 2018 година забравете за развлеченията и шумните компании, а се заровете през глава в работата си. Тогава съдбата щедро ще ви възнагради с финанси и перспективни проекти. Важното е Водолеите да не „кръшват“ от набелязания път. Дори и да възникнат трудности и препятствия, вие трябва да бъдете решителни и активни. През февруари 2018 година може леко да рискувате, ако се стигне до това, а да фантазирате и да мечтаете, трябва по-малко!
Хороскопът за февруари 2018 година предсказва на Водолеите интересни запознанства, както делови, така и любовни. Ако бъдете сдържани ще успеете да привлечете на своя страна надеждни партньори. Бизнесът е сложно нещо, но Водолеите знаят с какво да се заемат и как да постигнат успех. Възможно е са притежавате вроден талант и търпение за това. Само не забравяйте да следите здравословното си състояние. Февруари е студен и непредсказуем месец, затова трудно ще се опазите от простудите. Водолеите трябва да се обличат според прогнозата навън.
Хороскопът за февруари 2018 година е приготвил за Водолеите много събития и изненади, а дали ще бъдат добри или не толкова, ще зависи само от тях. Ако вие не внимавате за думите и действията си, то ще попаднете в такъв проблем, че ще се ужасите. Постарайте се да не казвате всичко и на всички в очите, иначе обидата ще бъде кръвна. По природа Водолеите са добри и порядъчни, но ако ги изкарат от равновесие, то отсрещната страна може да чуе много „интересни“ неща по свой адрес. През февруари 2018 година трябва по-малко да се конфронтирате с любимия човек. Макар че, ако оправите битовото и финансовото положения, то споровете ще отпаднат от само-себе си, а отношенията ще станат по-крепки и искрени.
Здравен хороскоп
Водолеите са факири да си създават проблеми, особено, ако се отнася до здравето. Най-дребничкото кихане или лека хрема се възприема като истинска трагедия и Водолеите веднага тичат в болницата. Хороскопът за февруари 2018 година не препоръчва на Водолеите да бъдат прекалено мнителни, но за здравето, разбира се, трябва да внимават.
Простудните заболявания в наше време на „мутирали“, затова на лекарите им е все по-трудно и по-трудно да ги лекуват. През февруари 2018 година Водолеите могат да хванат вирус, но само, ако забравят за профилактичните мерки. За да не ги болят гърба и краката, не е достатъчно да правят всяка сутрин гимнастика, а и да посетят ортопед. Особено, ако имат заболяване на гръбначния стълб или остеохондроза.
Хороскопът за февруари 2018 година съветва Водолеите да преминат изследвания в клиника, ако за себе си им напомнят хронични заболявания. Движете се повече, не седете дълго пред компютъра. Сутрин – крос и контрастен душ, а вечер – йога и отпускаща вана. Но и не трябва да пренебрегвате хранителния режим. През февруари 2018 година, Водолеите трябва да гледат позитивно дори на ситуации, които по-рано са ги изваждали от равновесие. Не пречи да си проверите зрението, особено, ако в семейството имате близък със заболяване на очите.
Хороскопът за февруари 2018 година съветва Водолеите да поставят акцент върху фигурата си. Особено, ако през зимата са понатрупали излишни килограми. Ако ви е скучно сами да ходите на фитнес или на басейн, вземете си приятели за компания, които също не са във възторг от отражението си в огледалото. Водолеите понякога обичат да се излежават в леглото до обяд, но през февруари 2018 година такова поведение няма да бъде простено. Разбира се, резултатът от заниманията в спортната зала няма да се видят веднага, но след месец-два Водолеите ще бъдат щастливи, че са решили да експериментират. Най-важна за вас е мотивацията!
Финансов и кариерен хороскоп
Финансовият и кариерен хороскоп за февруари 2018 година обещава на Водолеите страхотно финансово положение. Разбира се, ще се наложи да работите от сутрин до вечер, но е важно да запомните, че всички пари не можете да изработите, а здравето си може да подкопаете. В края на месеца Водолеите ще получат премия и похвала от началството. Можете смело да похарчите част от парите за почивка в компанията на приятели, излет в планината и подаръци за близките си. С пестеливост Водолеите не могат да се похвалят, затова едва ли през февруари ще успеят да спестят голяма сума.
Ако ситуацията с финансите бъде критична, Водолеите трябва спешно да си потърсят допълнителна работа. Иначе, през февруари 2018 година ще влязат в сериозни дългове. Намерете си работа по душа, което ще ви носи неголеми, но стабилни доходи. Водолеите трябва да се вгледат в себе си и да разберат, в коя област най-добре могат да развият талантите си. Например: ако вие добре рисувате или пеете, то може да развиете таланта си в тази сфера. Хороскопът за февруари 2018 година съветва Водолеите да снижат амбициите си, особено, ако те могат да навредят на кариерния им ръст и положението в обществото. Ако сте уверени в себе си и в своите способности, не трябва да се паникьосвате преди всяка нова крачка. Кариерата обича стремителните хора, помнете това.
Финансовият и кариерен хороскоп за февруари 2018 година не съветва Водолеите да преследват милиони, а да бъдат доволни от честно заработените си пари. Авантюрите и рисковите вложения ще ви поставят под чертата на кризата. Водолеите трябва спокойно да се занимават с работата, която им е поръчало началството. Но, ако решите да станете бизнесмени, то се доверете на помощта на опитни приятели, а не на интуицията си. По Новолуние (16 февруари) Водолеите не трябва да си определят срещи с партньори, да взимат решения и да подписват договори.
Любовен хороскоп
За Водолеите не е присъщо да са сами, те повече ценят приятелството, отколкото страстните чувства. Но през февруари 2018 г. няма да можете да се отървете от любовта и един чудесен роман, който ще ви се случи в края на зимата. Любовният хороскоп за февруари 2018 година обещава на Водолеите такава ярка среща, че тя ще затъмни всички предишни увлечения. Вие най-накрая ще разберете, че истинската любов същества реално, а не само в приказките. Важно е да не бъдете твърде взискателни към новия си избраник, иначе неговото търпение ще се изчерпа и той ще и тръгне.
Водолеите, през февруари 2018 година не трябва да правят виртуални запознанства в социалните мрежи. В края на краищата визуалните срещи са много по-приятни и обещаващи. Но, ако усетите, че сте се влюбили окончателно, то бъдете смели и безкористни. Любовният хороскоп за февруари 2018 година съветва Водолеите да се замислят за семейство и деца. Годините минават, а вие продължавате да мечтаете за идеала. Ако имате предвид някоя достойна кандидатура, не мислете, а поканете човека на среща. Нека през февруари 2018 година да започне приятелството, а от там до искрените чувства, пътя е кратък. Водолеите не трябва да бъдат плахи, но поне временно да се превърнат в благородни и смели рицари.
Семейните Водолеи трябва да преосмислят възгледите си за отношенията със съпруга/та си. Може би вие твърде много сте се хванали един за друг и не си позволявате свободно да мислите и да дишате. Ако е така, то трябва спешно да си починете. Да, да от брачния си партньор. Това съвсем не означава, че трябва да се развеждате. Временната почивка ще ви позволи, на вас и на съпруга/та ви, да се изпълните с още повече страст и нежност. А това означава, че отношенията ще станат хармонични. Любовният хороскоп за февруари 2018 година препоръчва на Водолеите по-често да навестяват роднините си или просто да им звънят по телефона. Не пестете от подаръци, изненади и топли думи. В края на февруари на Водолеите им предстои кратко пътуване по семейни дела.