Хороскоп февруари 2018 за ВезниВезните през февруари ще бъдат буквално като „мухи без глави“, няма да могат да си съберат мислите и отидат на работа. И не е чудно, че на вас ви се иска постоянно да си почивате и да се веселите с приятели. Хороскопът за февруари 2018 година предсказва на Везните горещ месец, по отношение на любовта. Важно е да направите правилния избор, за да създадете здраво семейство. Заниманията със спорт ще ви помогнат да укрепите мускулите и да се отървете от излишните килограми. Само се занимавайте с помощта на инструктор, а не самостоятелно.
Везните през февруари 2018 с усилие ще преживяват в зимния студ и мъглите. Те, сякаш замръзнали, ще шестват по съдбата си.

Жълтото Куче приветства тези, които смело и решително се захващат за делата. Иначе ще изпуснете шанса да станете успешни и състоятелни. А и да срещнете човека, с когото да споделите личния си живот.
Хороскопът за февруари 2018 година съветва Везните по-бързо да излязат от „спящото“ си състояние и да се заемат усърдно с работа. Ако сте свикнали да работите по план, то съставете списък с делата и го сложете на голям плакат. Тогава дори дреболиите няма да се изплъзнат от погледа на упоритите и самоуверени Везни. През февруари 2018 година вас ви очакват много промени – смяна на работата, далечно пътуване и нова любов. Ако искате приключения и ярки емоции, то можете да си намерите работа по душа и да се запознаете с интересни хора. Важно е да не седите на едно място, а постоянно да се движите. Тогава съдбата ще ви подари незабравими впечатления във всички сфери на живота.
Хороскопът за февруари 2018 година препоръчва на Везните да бъдат отговорни и трудолюбиви. Началството и така ви цени, като разумни сътрудници, но с вашата пунктуалност ще бъде „върхът“. Везните не трябва да посвещават цялото си време на работа, иначе личният им живот ще остане без внимание. През февруари 2018 година самотните Везни могат най-накрая да се запознаят с човек, за когото са мечтали отдавна. Единствено трябва да се постараят да завоюват неговото благоразположение и симпатии. Но помнете, ако имате намерение да създавате сериозни отношения, то не трябва да си позволявате никакви флиртове и краткотрайни романи.
Везните не трябва да се стремят към идеала, те трябва да бъдат внимателни при общуването с избраника/цата. Ако не искате да развалите отношенията, то бъдете сдържани в думите и действията си. Хороскопът за февруари 2018 година препоръчва на Везните да се въоръжат с търпение и да се доближат до изпълнение на желанията си. За това, разбира се, трябва да се активизирате до краен предел. Не се опитвайте да поемете повече, отколкото можете да изпълните. През февруари 2018 година на Везните ще им се наложи да се разкъсват между работата и семейството си, но ще се наложи да направите избор. Важно е да бъдете дипломатични и да се вслушвате в съветите на тези, които са ви скъпи.
От финансова гледна точка февруари 2018 година е отличен месец за Везните. Вие ще получите дори повече, отколкото сте разчитали. А, ако успеете да избегнете простудите през този последен зимен месец, то ще запазите бодростта на духа си и доброто си здраве.
Здравен хороскоп
Хороскопът за февруари 2018 година препоръчва на Везните да се водят от професионално лечение, а не да гълтат безразборно таблетки. Дори и да знаете как се лекува простуда, може да сгрешите. Защото вирусите всяка година са различни, затова и средствата за лечение не са едни и същи. През февруари е желателно Везните да преминат профилактични прегледи и да се запишат за стоматолог. Ако нещо сериозно ви безпокои, то е най-добре да отидете в болница. Важно е да не се паникьосвате и да не си поставяте сами диагноза. Ако през зимния период Везните се отнасят нехайно към самочувствието си, то без таблетки и сиропи няма да минат.
Хороскопът за февруари 2018 година съветва Вените понякога да стават от дивана, за да правят гимнастика и да пообщуват с позитивни хора. Ако на Везните не им харесва, особено, собственото им отражение в огледалото, то през февруари 2018 година трябва да влязат в спортна зала. Разбира се за един месец няма да придобиете фигура на топ модел, но от излишните килограми ще се отървете. Везните трябва по-малко да седят зад компютъра, особено, ако вече имат проблем със зрението и съдовете. Слушайте музика, заемете се с духовни практики и четете книги. Колкото по-малко се движите през февруари, толкова по-лошо ще бъде вашето физическо и психическо здраве.
Хороскопът за февруари 2018 година препоръчва на Везните да преразгледат режима си за хранене и сън. Ако заспивате нощем в 3 часа, то не разчитайте на бодър външен вид. Бъдете по-често на улицата, правете гимнастика сутрин и ходете на ски. През февруари 2018 година Везните могат да се заемат с активен спорт, а през почивните дни да ходят на сауна. Ако ви е нужна компания, поканете приятелите!
Хороскопът за февруари 2018 година е приготвил за Везните ценни съвети за грижата за външния им вид. За да бъдат привлекателни и да останат вечно млади, не са нужни скъпоструващи средства. С помощта на народните рецепти за маски, Везните могат да освежат кожата и да станат още по-очарователни. През февруари 2018 година не забравяйте за културните мероприятия, ходенето на кино и на премиери в театъра. Обогатявайте вътрешния си свят и се занимавайте със саморазвитие. През февруари Везните ще открият за себе си толкова много възможности, в различни сфери на живота, че нито веднъж няма да си спомнят, че някъде нещо ги дърпа или боли. Но внимателното отношение към здравето още на никого не е навредило.
Финансов и кариерен хороскоп
Кариерният и финансов хороскоп за февруари 2018 година не обещава на Везните крупен приход и успех в работата. Желателно е да се заемете с битови и домашни дела. Например, да направите ремонт в дома или да купите строителни материални за вилата. Що се отнася до боклуците, то тях Везните трябва внимателно да изчистят. Иначе, загубите през февруари 2018 година ще бъдат сериозни. Може да вложите пари в личния си бизнес или да ги оставите на лихва в банка.
Ако Везните искат малко да си починат, то хороскопът за февруари препоръчва да организирате пътуване извън града. Това може да бъде пътуване до морето или на хижа в планината. Заедно с близките си, Везните ще е почувстват спокойни и уверени, което ще им помогне да възстановят енергията и силите си.
Хороскопът за февруари 2018 година препоръчва на Везните да се обърнат към началството с молба за повишение на заплатата. По-скоро шефът внимателно ще ви изслуша и няма да ви откаже. А, ако вие отдавна мислите да напуснете, тогава не отлагайте този въпрос. През февруари Везните трябва да разглеждат всякакви предложения за нова работа. Особено, ако е перспективна и отразява вътрешните ви интереси. Везните трябва да избягват риска и авантюрите, за да не загубят спестените си пари. Помнете, че следващия голям приход ще бъде в края на пролетта на 2018 година. февруари е подходящ за капиталовложение в бизнеса, но преди това трябва да пресметнете всичко, подробно.
Кариерният и финансов хороскоп за февруари 2018 година съветва Везните да си намерят някаква дейност, която да им е по душа, дори и да не им носи доходи. Вие ще получите максимум удоволствие и ще проявите талантите си. Везните могат да открият в себе си способности да рисуват, пеят и дори да танцуват. А, ако през този месец привлечете към хобито си близките си хора и децата, то те ще ви бъдат благодарни. Заедно вие ще успеете да създадете истински шедьоври. На Новолуние (16 февруари) Везните не трябва да се занимават с нови дела, да организират пътувания и, още повече, да влагат пари в начинания. Всички интриги и авантюри ще ви струват скъпо.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за февруари 2018 година предсказва на Везните чудесно време, когато чувствата ще ги завладеят с нова сила. Дори тези, които вече обичат и са обичани. Ако Везните сами се стремят към устройване на личния си живот, то никой няма да им пречи. Но помнете, че трябва да споделяте тайните си само с хора, на които имате пълно доверие. През февруари 2018 година Везните ще имат много обожатели, затова ще могат да направят избор за най-добрия от най-добрите. Важно е да отдадете предпочитанията си на човек, който наистина е достоен и надежден. Иначе разочарованието и раздялата ще подкопаят вашето морално състояние.
Любовният хороскоп за февруари 2018 година препоръчва на Везните да мислят позитивно, за да превърнат мечтите в реалност. Ако сте сами, не се притеснявайте първи да започвате запознанството и първи да каните на среща избраника/цата. Този/тази на която Везните се харесват, непременно ще отговорят с взаимност. През февруари 2018 година имате шансове не само силно да се влюбите, но и да създадете семейство. Смело изразявайте своите чувства, подарявайте подаръци и ухажвайте рицарски. Романтиката още не е отменена, затова бъдете инициативни. А тези Везни, които вече са срещнали любимия си човек, трябва да побързат с официалното предложение. Иначе вашата „половинка“ ще ви намери съперник.
Любовният хороскоп за февруари 2018 година обещава на Везните хармонични отношения в семейството. Разбира се, ще ви се наложи да положите усилия и да се въоръжите с търпение. Но, повярвайте, всичко това си струва. Важно е Везните да не потискат морално партньора си, иначе като отговор ще получат същото отношение. В семейния живот е важно не само взаимното разбирателство, но и отстъпчивостта. И още – дръжте емоциите си здраво, когато ви влече да направите скандал от нищото.
През февруари 2018 година в любовта на Везните много ще им помогне интуицията. Ако й се доверявате в неразбираеми ситуации, то може безпогрешно да направите своя избор. Кризисни отношения са възможни в двойките, които са живели заедно повече от десет години. Везните трябва да станат по-мъдри и компромисни, за да не разрушат устойчивия си съюз. Иначе през февруари ще изпитате върху себе си хладното и равнодушно отношение на любимия човек. Отличен съвет за съпружеските двойки: кажете нещата откровено, а след това си правете изводите. Важно е да „не сечете с брадвата“, за да не съжалявате след това за своята грубост.