Хороскоп февруари 2018 за ТелецАстрологичната прогноза за февруари 2018 година препоръчва на Телците да погледнат различно на своите принципи. Ако бъдете сдържани, в личния ви живот ще „светне зелена светлина“. Очакват ви трудности с финансите, но не е желателно да взимате кредити през февруари 2018 година. Укрепвайте имунитета с помощта на витамини, за да се простудявате по-рядко. През почивните дни ходете на басейн и се хранете под режим.
Телците се отличават с миролюбив нрав, затова през февруари 2018 година мигом ще установят отношения с Жълтото Куче. А, ако завържете приятелски отношения, то може да разчитате на взаимна подкрепа и помощ.

Хороскопът за февруари 2018 година предсказва на Телците дребни затруднения по пътя към целите, но те няма да посмеят да се отпуснат в песимистично настроение.
Важно условие за постигане на успех е трудолюбието. Ако Телците ще мързелуват и ще лежат на дивана, те не могат да разчитат нито на кариера, нито на финанси. На първо място, Телците през февруари 2018 година трябва да се мотивират сами за действията си. Ако съставят точен план за работа и почивка, всичко замислено, с лекота ще въплътят в живота. Само спазвайте мярката във всичко. Поработите – почивате! Поразходете се, срещнете се приятели! А след това отново се хванете усърдно за важните дела. Помнете, вашите лични проблеми никой няма да ги реши, ако вие само съзерцавате и мечтателно примигвате.
Хороскопът за февруари 2018 година препоръчва на Телците да се разделят с дълговете си, а след това да съставят бюджет за бъдещето. Ако някой от приятелите или роднините е задлъжнял към вас с крупна сума, не се притеснявайте, напомнете им за това. В любовната сфера Телците ще успеят да преодолеят всичко, за да постигнат благоразположението на избраника/цата си. През февруари 2018 година е възможна проява на ревност и неотстъпчивост от ваша страна, но ако разберете, че любовта е над всичко, то ще укротите собственическите си чувства. Телците дори могат да направят предложение на любимия човек. А Кучето ще им помогне да организират пищна сватба. Важното е любовта да е взаимна, без упреци и претенции. Телците сами себе си ще изненадат, когато през февруари организират романтична вечер на свещи, с шампанско. А е възможно и серенада да направят под прозорците, независимо, че е студено и мразовито.
Хороскопът за февруари 2018 година предсказва много приятни изненади и перспективни пътувания. Планираната отпуска ще премине гладко, ако отрано Телците са се погрижили за билетите и всички останали резервации. Важно е по време на почивката да не мислите за работа и проблеми, а да се изпълните с позитивни емоции. Хороскопът за февруари 2018 година не съветва Телците да си купуват дом или автомобил. Ще им бъде много трудно да запълнят финансовите „дупки“. Затова, Кучето препоръчва да промените обстановката у дома – мебели и по-дребни вещи. Само дизайнерските въпроси решавайте заедно с роднините. Иначе ще се разрази скандал, а на Телците не им трябва стрес и напрежение.
Хороскопът за февруари 2018 година обещава на Телците топъл и романтичен месец. Въпреки „вдървеното“ ви състояние, вие ще се влюбите от пръв поглед, което отдавна не ви е случвало. Страстта ще бъде толкова силна, че Телците ще забравят за целия свят. Но, ако се „вземете в ръце“, ще успеете да оползотворите положителната енергия в нужното направление. Например, през февруари 2018 година Телците ще успеят да започнат свое дело, ще направят кариера и видимо ще се обогатят.
Единствено за здравето си, Телците трябва много да внимават. През февруари 2018 година вие може да се простудите и да вдигнете висока температура. Но, ако до вас стои любимия човек, то вие бързо ще оздравеете и ще тръгнете на работа. В средата на месеца очаквайте пътуване по лични дела. През това време може да направите делово запознанство, което в скоро време да ви доведе до материален успех.
Здравен хороскоп
Зимата вече приключва, а Телците още нито веднъж не са посетили спортната зала. Какво нехайно отношение към собственото здраве! Разбира се, че е много по-приятно да си лежите пред телевизора. Но, ако и през февруари, вие по същия начин игнорирате спорта, хранителния режим и профилактичните мерки, то се сърдете на себе си. Хороскопът за февруари 2018 година напомня на Телците, че здравето и нервната им система не са от желязо. Спешно отивайте на ски, разработете си диета и оставете пушенето. На масата си Телците винаги трябва имат зеленчуци, сушени плодове и белтъчна храна. През февруари изобщо не трябва да си помисляте за кола, чипс, алкохол и подобни. Иначе стомахът и черният дроб на Телците ще реагират. Между другото, именно през февруари 2018 година тези органи ще се нуждаят от особено грижливо отношение.
В случай на заболяване, Телците трябва да отидат на лекар – специалист. Не оставяйте ситуацията да стане критична, защото след това ще се наложи болничен престой, кръвни изследвания, хапчета... Хороскопът за февруари 2018 година не препоръчва на Телците да се занимават със самолечение, дори и да се смятат за светило в медицината. Да, защото именно така мислят за себе си представителите на този самоуверен знак. Жълтото Куче съветва да не се претоварвате с физически упражнения, защото ще увредите гърба и мускулите. През февруари 2018 година за Телците ще бъдат полезни масажите, сауната и дихателната гимнастика. А най-важното е, да бъдете позитивни във всеки един момент. Вие, разбира се, не сте свикнали да мрънкате за дребни неща, но не трябва да си затваряте очите за неприятните симптоми.
Финансов и кариерен хороскоп
Кариерният и финансов хороскоп за февруари 2018 година обещава на Телците страхотно финансово положение, като приходи ще постъпват ежедневно. Дори Кучето ще се зачуди, дали те открили съкровище или сте започнали работа под земята, в златна мина. Не, чисто и просто Телците през февруари 2018 година ще работят за десетима, което ще им донесе приличен капитал. Месецът е благоприятен за подписване на договори, сключване на сделки и командировки. Само бъдете тактични с партньорите и колегите, за да не възникнат разправии и конфликти. През февруари 2018 година Телците трябва да сдържат раздразнението и недоволството си, когато общуват с началството.
Още повече, че шефа много искрено хвали упоритите и дейни Телци. Хороскопът за февруари 2018 година е подготвил за Телците списък с важните дела, спешните пътувания и печелившите дни. Ще успеете да завържете тясно и изгодно сътрудничество с чуждестранна фирма, което дава „зелена светлина“ за кариерно израстване. Жълтото Куче съветва Телците да не рискуват с парите, да не дават на заем и да не влагат пари в малко познати проекти. Работете спокойно за себе си и за общото благо. А в края на месеца си пригответе по-голям чувал за парите, бонусът ще се окаже приличен.
Кариерният и финансов хороскоп за февруари 2018 година обещава на Телците плодотворен месец, когато ще им се иска да творят и съзидават. Но и не изоставайте от колегите си в службата. Амбициите ще ви бъдат от полза, но в никакъв случай не критикувайте другите сътрудници. Ако през февруари Телците работят по план, а не според настроението си, то лесно ще се изкачат нагоре по кариерната стълбица. Но, ако нещо наистина не ви устройва в службата, намерете си по-подходящо място. Например: със свободен график. За Телците е важна мотивацията и творческия порив, а със всичко останало те са способни да се адаптират много по-лесно и по-бързо, в сравнение с останалите знаци.
Любовен хороскоп
За самотните Телци, през февруари 2018 година ярко ще свети слънцето на любовта. Вие ще успеете не само да се влюбите, но и още на първата среща ще направите предложение на избраника/цата си. Любовният хороскоп за февруари 2018 година не съветва Телците да бързат с взимането на това решение. В личния живот бързането може да струва скъпо. Но, Телците не трябва да се отказват и от срещи, и флиртове. Общувайте повече, запознавайте се, не стойте в интернет да търсите половинка. С приятелите си, Телците могат да бъдат малко по-потайни, защото през февруари 2018 година не трябва да излагат на всеобщо обсъждане всички нюанси на новия си любовен роман. Едва ли това ще се хареса на избраника/цата ви.
Любовният хороскоп за февруари 2018 година препоръчва на Телците по-малко да се съмняват в чувствата на партньора/ката си, а също и повече да му/й се доверяват. И още нещо – не се дръжте за „свободата си“ като удавник за сламка. Ако сте обикнали човека от цялото си сърце, то изцяло (напълно) се наслаждавайте на това чувство. През февруари 2018 година Телците трябва да избягват служебните романи. Ситуацията може да отиде така далече, че да се наложи да си търсите друга работа. Помислете, заслужава ли си? Телците могат да станат по-разкрепостени и по-рискови, когато се отнася до любовни интриги и авантюри. Бъдете внимателни за резки обрати на съдбата.
Любовният хороскоп за февруари 2018 година съветва семейните Телци да не влизат в конфликти със съпруга/та. Ако си позволите излишни думи и действия, то разводът ще ви бъде гарантиран. Желателно е мирно и спокойно да обсъждате всички натрупали се семейни проблеми. Ако Телците считат, че „който ревнува, значи обича“, то през февруари 2018 година ще получат пълна порция претенции от страна на избраника/цата. Дръжте под контрол емоциите, не предизвиквайте скандали и истерии, тогава семейния живот ще бъде чудесен, от където и да го погледнете. Колкото по-често Телците правят отстъпки на любимия/любимата, толкова повече той/тя ще ги уважава и цени. Хороскопът съветва Телците да прекарват повече време с децата и да звънят често на възрастните си родители. И не им отказвайте подкрепа, особено морална.