Хороскоп февруари 2018 за СтрелецСтрелците през февруари трябва да укротят енергията и амбициите си, иначе ще останат без любимата си работа и близкия си човек. Разбира се, че няма да е леко да се оправят с всички натрупали се проблеми, но силите и търпението им ще стигне. Хороскопът за февруари 2018 година съветва Стрелците по-често да се обръщат за морална подкрепа към близките си роднини. Но трябва да се погрижат и за режима си на хранене и почивка.
Хороскопът за февруари 2018 година не обещава на Стрелците безгрижен и лек живот. Предстои ви да се борите за всичко, което искате да получите. Разбира се, активните по природа Стрелци, не са свикнали да се предават и да се паникьосват, но все пак ще се „хванат за главата“.

Толкова проблеми отведнъж, това вече е твърде много! През февруари 2018 година, близки роднини ще ви помогнат да се справите с депресията и да преодолеете трудностите.
В любовната сфера при Стрелците също не всичко е гладко и приятно, както би им се искало. Възможни са както радостни срещи, така и тъжни раздели. Важно е Стрелците да не изпадат в състояние на апатия и равнодушие. Дори, ако през февруари 2018 година вие не срещнете своята половинка, то Жълтото Куче ви я обещава в разгара на лятото. А след това ще бъде доволни, че я имате! Събирайте сили, търпение и вдъхновение. Хороскопът за февруари 2018 година препоръчва на Стрелците по-малко да седят пред телевизора и правят запознанства в интернет. По-добре е да си вземете седмица-две отпуска и да попътувате. Тогава ще се разсеете от проблемите и ще се запознаете с приятен човек.
Разбира се, дългото самотно пътуване не е за Стрелците. Затова може да поканите приятел/приятелка за компания. По време на пътуването е възможна не само съдбоносна среща, но и перспективно предложение за работа от спътник. Важно е да не бързате с изводите и взимането на решение. Иначе, ще направите официално предложение на човек, който абсолютно не е готов за такъв обрат на съдбата. През февруари 2018 година животът на Стрелците ще бъде ярък и наситен, защото ще се осъществи ваше съкровено желание. С какво ще бъде свързано, нека бъде тайна.
Хороскопът за февруари 2018 година съветва Стрелците да бъдат по-самоуверени, когато се отнася до пари. Не трябва всички средства да отиват за развлечения, приятели и модни дрехи. Но, ако възникне критична ситуация, то не се изненадвайте. Влагайки пари в проверени начинания, Стрелците, още в края на февруари 2018 година ще си ги върни с печалба. Не се съмнявайте в това, че финансовото положение ще се оправи. Стрелците трябва да слушат гласа на интуицията си, за да знаят в какво направление да се движат.
Хороскопът за февруари 2018 година съветва Стрелците по-малко да мечтаят и повече да действат. В реалния живот имате повече шансове да реализирате своите желания. Макар че, за бъдещето трябва да се замисляте, за да набележите своите перспективи и цели. В колектива на Стрелците, през февруари, могат да възникнат проблеми в отношенията със сътрудниците. Но всичко ще зависи от вашата тактичност и сдържаност. Стрелците могат да засегнат някого с думите си, защото рядко мислят какво казват. Затова пък, в любовта и във финансите не се задава нито едно тъмно облаче през февруари 2018 година. В семейството е възможно попълнение и пристигане на далечни роднини. В края на месеца се запишете на стоматолог.
Здравен хороскоп
От страни Стрелците изглеждат невъзмутими и устойчиви, но в действителност те са подложени на стрес и депресии. Особено, ако нарушават режима си на хранене и почивка. Хороскопът за февруари 2018 година препоръчва на Стрелците да стават рано сутрин, да правят гимнастика и да се обливат с хладен душ. Трябва да се разхождат, независимо от време навън, за да закаляват организма и да избегнат нервната преумора. През февруари 2018 година, хороскопът предсказва на Стрелците възобновяване на стари болежки. Те ще напомнят за себе си така неочаквано, че вие няма да успеете да се опомните.
Ако улиците са заледени, Стрелците трябва да бъдат много внимателни. Възможни са травми и изкълчвания, ако бързате и не си гледате в краката. Жените Стрелци е най-добре да сменят ботушите с високи токчета, с такива на устойчива платформа. Важно е да не тичате, ако имате време да изчакате. През февруари 2018 година е възможно да се разболеете от грип, ангина или възпаление на белия дроб, но ако бъдете внимателни към здравето си, ще може да избегнете проблемите.
Хороскопът за февруари 2018 година препоръчва на Стрелците да укрепват имунитета, да се хранят със салати и повече плодове. От хранителния ви рацион ще зависи не само дейността на стомаха, но и общото ви състояние. Ако Стрелците се чувстват добре здравословно, то през февруари трябва да започнат да се занимават със спорт и да отслабнат. Тогава никой няма да смята, че талията ви се е увеличила, а бедрата са се поналели. За сутрешния крос и гимнастиката Стрелците ще отделят не повече от половин час, затова пък удоволствието и бодростта на организма ще бъдат неописуеми.
Стрелците през февруари 2018 година трябва да работят не само над фигурата, но и да започнат борба с вредните навици. Вие сте енергични и издръжливи, което вече говори за огромна сила на волята. Хороскопът за февруари 2018 година предсказва на Стрелците отлично настроение дори и в студеното време. Но за това има едно условие – да общувате с приятели, да се усмихвате и да се зареждате с оптимизъм. А е и време да се разделите с мрачните мисли, които са ви нападнали! Мислете положително за това, че скоро ще дойде пролетта, слънцето и дългоочаквания отпуск. Грижата за близките ви хора, инициативността и търсенето на нещо ново – това ви е необходимо! Между другото, в края на месеца е възможна среща, която да преобърне целия ви живот.
Финансов и кариерен хороскоп
Кариерният и финансов хороскоп за февруари 2018 година съветва Стрелците да бъдат търпеливи и решителни, за да постигнат успех в професионалните дела. За да не съжаляват, че парите не им достигат, трябва да се научат да бъдат пестеливи. Разбира се, че за прахосниците Стрелец ще бъде трудно да го направят, но е необходимо. Хороскопът ви съветва да търсите през февруари 2018 година допълнителна работа в интернет, за да може без да излизате от дома си, да получавате пари.
През февруари Стрелците трябва да съставят бюджета не само за последния зимен месец, но и за март. Това заслужава похвала, защото по този начин ще можете да отделите прилична сума за почивката си. Хороскопът за февруари 2018 година предсказва на Стрелците изгодни сделки и договори, които в бъдеще ще донесат добър приход. Но помнете, че ако мислите само за пари и богатство, то всичко ще се разпилее. През февруари 2018 година Стрелците трябва да си намерят занимание, което да им носи морално удоволствие. Търсете надеждни партньори, ако решите да започнете собствен бизнес. Но и се старайте да се проявите като талантливи и идейни личности. Ето тогава Стрелците ще получат всичко, за което са мечтали. В краен случай, финансите ще стигнат за подаръци, пътувания и развлечения.
Кариерният и финансов хороскоп за февруари 2018 година не съветва Стрелците да търсят допълнителна работа, ако в сферата на финансите нямат притеснения. Постарайте се повече да почивате, планирайте бъдещите дела и общувайте с близките си хора. Те са се затъжили по вечно заетите и стремителни Стрелци. В средата на февруари 2018 година вие можете да направите перспективно запознанство. Състоятелен човек ще ви помогне финансово, а също ще прояви и симпатия. Макар че едното не пречи на другото, нали така? Само с кариерният ръст Стрелците не трябва да бързат. Защото през февруари няма да имате толкова ентусиазъм и творчески заряд, които са необходими за високи постижения. По Новолуние (16 февруари) Стрелците не е желателно да започват нищо ново и да не сключват сделки.
Любовен хороскоп
Понякога Стрелците сами бягат от любовта и задълженията, но през февруари 2018 година няма да успеят да се скрият от истинските чувства. Те ще бъдат така силни и светли, че ще се разтреперят и душата, и коленете ви. Любовният хороскоп за февруари 2018 година обещава на Стрелците незабравима среща, която ще стане за тях знаменателна в съдбата им. Но не трябва да се ограничавате само с приятелски взаимоотношения, защото вашият избраник/избраница е настроен/а на по-сериозна вълна.
Хороскопът съветва Стрелците да бъдат по-уверени в любовта. Въпреки, че не сте особено срамежливи, през февруари ще се покажете като прекалено скромни. Особено, ако се влюбите от пръв поглед ще изгубите „и ума, и дума“. Ако постоянно се оглеждате за предишните си увлечения, то едва ли ще отворите сърцето си за нова любов. Стрелците трябва да престанат със самообвиненията, иначе така и ще прекарат времето си в самота. Любовният хороскоп за февруари 2018 година обещава на Стрелците романтични отношения с човек, който по-рано им е бил просто приятел. Само не го използвайте за „отдушник“, защото ще развалите всичко. Укрепвайки любовната връзка, Стрелците сами ще се убедят, че са срещнали „своя“ човек.
Стрелците имат богат опит в любовта, но не си заслужава да разказват за това на тези, с които имат намерение да започнат роман. А, ако изобщо не искате да устройвате личния си живот през февруари 2018 година, то не давайте излишни надежди на обожателите. В семейството на Стрелците предстоят промени в битов план. Възможно е преместване, ремонт или препланиране на жилището. Макар, че на много семейни двойки им предстои да преживеят напрегнат период. Любовният хороскоп за февруари 2018 година съветва Стрелците да преосмислят възгледите си за много от обичайните неща. В краен случай, не бързайте да продавате дома си преди да сте разгледали новото жилище. На фона на жилищните проблеми могат да възникнат разногласия с роднините. Помнете, ако през февруари 2018 година работата стигне до скандал, то дълго време бурята няма да утихне. Макар, че със Стрелци е много трудно да се спори, особено, ако те имат конкретна цел.