Хоросокп февруари 2018 за СкорпионХороскопът за февруари 2018 година препоръчва на Скорпионите да бъдат внимателни и сдържани в емоциите. Особено, ако решите да изкажете недоволството си от заплатата на началника. В любовната сфера Скорпионите ще „карат влака“. Вие ще можете да очаровате всеки, който прояви искрен интерес към вас. За укрепване на здравето яжте повече плодове и зеленчуци. А сутрин правете гимнастика и се обливайте с хладен душ.
Скорпионите, през февруари 2018 година, няма да останат без подкрепа от Жълтото Куче. Важно е те да бъдат изпълнени с желание да реализират своите планове. Но, за да се сбъднат мечтите трябва понякога да излизате от зоната си на комфорт. Хороскопът за февруари 2018 година съветва Скорпионите да живеят и работят по точно установен график.

Тогава може да разчитате на успех и финансово благополучие.
Скорпионите трябва внимателно да следят за здравословното си състояние, правилно да се хранят и да не лягат да спят след полунощ. Иначе организмът ви ще отслабне, а положителната енергия ще отиде за безполезни дела. Хороскопът за февруари 2018 година препоръчва на Скорпионите да работят над своя вътрешен свят. От душевното настроение ще зависи изходът на всички дела, с които се захванете. Ако Скорпионите усетят, че всичко го дразни и той си го изкарва на близките си, то спешно трябва да влязат в спортната зала. Емоциите не са най-добрия помощник в работата и в личния живот. Занимавайки се със спорт, Скорпионите през февруари 2018 година сами ще разберат, че са станали по-стройни и устойчиви духом, но и сдържани в морален план.
Ако Скорпионите си намерят хоби или се занимават с творческа дейност, то ще успеят да разберат какви таланти си струва да развиват. Възможно е да се изявите не само в хуманитарните науки, но и в кулинария, танци, изкуство. Хороскопът за февруари 2018 година съветва Скорпионите да довеждат до край започната работа. Не се хващайте веднага за всичко, иначе нито едно няма да реализирате успешно. Важно е да имате цел и да координирате действията си. Скорпионите не трябва да привличат към своите увлечения роднините, особено, ако дейността е доходна. В любовната сфера през февруари не трябва да се надявате на случайността, трябва сами да бъдете инициативни.
Хороскопът за февруари 2018 година обещава на Скорпионите наситено и трудно време. Особено по отношение на кариерния ръст и финансите. Тук ще ви бъде нужно не само усърдие, но и отговорен подход към делата. Ако Скорпионите чувстват, че имат творчески потенциал, то трябва да работят усърдно именно в това направление. Не се стремете да заработвате повече пари, отколкото сте очаквали. Стабилността ще дойде, когато Скорпионите, през февруари 2018 година сключат изгоден договор със западна кампания.
В любовните дела, Скорпионите няма за какво да се оплакват. Нови срещи и признания – всичко това ще бъде в изобилие през февруари 2018 година. В средата на месеца са възможни разправии със съперници, което ще повлияе на отношенията ви с избраника/цата. Семейните Скорпиони трябва повече време да посвещават на битовите въпроси и на възпитанието на децата. Ремонт, преместване и дори покупка на вила ще ви отнеме доста сили и средства.
Здравен хороскоп
Ако Скорпионите усетят дискомфорт в областта на стомаха и червата, то е най-добре да се прегледат при гастроентеролог. Но и не трябва да забравят за диетата. Изключете тестеното, пърженото и соленото, така ще можете сами да нормализирате работата на тези органи. Хороскопът за февруари 2018 година предсказва на Скорпионите проблеми с ендокринната система. Ако имате възможност направете си кръвни анализи и УЗД. Важно е да не бъдете мнителни и да не си поставяте сами диагнозата. През февруари Скорпионите трябва повече да ходят пеша, да закаляват организма си и да спазват профилактичните мерки.
Не стойте до късно в офиса и зад компютъра. През февруари 2018 година Скорпионите трябва да бъдат внимателни на пътя, в дома и при работа с електро уреди. Ако решите да тренирате във фитнеса, то се вслушайте в съветите на треньора. Ако Скорпионите живеят под режим, то никакви болести и умора не ги заплашва. Стимул за вас ще бъде пролетта, която ще ви подари много ярки впечатления и ще повиши самооценката ви.
Хороскопът за февруари 2018 година препоръчва на Скорпионите по-малко да нервничат, иначе ще стигнат до кабинета на психиатъра. Старайте се спокойно да се отнасяте към всичко, което се случва наоколо. Общувайте с позитивни хора, изключете конфликтите и споровете. Скорпионите по природа са емоционални и темпераментни, затова през февруари 2018 година трябва да внимават за психическото си състояние. В краен случай си спомнете, че ако проблемите могат да бъдат решени, то не си заслужава да се безпокоите за тях. А, ако Скорпионите не знаят как да си помогнат, то е нужно да се обърнат за подкрепа към близките си. Животът не е толкова лош и несправедлив, както ще ви се стори през февруари.
Важно е Скорпионите уверено да гледат в бъдещето и да не се страхуват от кардиналните промени. Защото всичко наоколо се намира в движение, а това зарежда с бодрост. Ако през февруари 2018 година поискате временно да се усамотите, то Жълтото Куче ще ви намери уединено и уютно местенце. Скорпионите могат да заминат при роднини за седмица-две, в друг град. Не отказвайте от културни мероприятия и развлечения в обкръжението на приятели. По Новолуние (16 февруари) Скорпионите трябва да се откажат от трудната работа, взимането на решения и нововъведенията.
Кариерен и финансов хороскоп
Кариерният и финансов хороскоп за февруари 2018 година предсказва на Скорпионите отлично финансово положение. Важно е да си намерите такава работа, която да ви носи стабилен доход. Няма да се наложи Скорпионите да влагат особени усилия, а амбициите си трябва да „укротят“. Очаква се тежка борба с конкурентите, но към края на февруари 2018 година вие ще успеете да намерите общ език с някои от тях. Но, ако Скорпионите вече имат планове за какво да похарчат спестяванията си, то трябва да ги реализират. Особено приятни ще бъдат подаръците за роднините, децата и любимия човек. През февруари няма да се затрудните да разпределите бюджета си, защото вие сте практични и икономични.
Хороскопът за февруари 2018 година е подготвил за Скорпионите допълнителна работа. Възможно е да ви се наложи да се трудите не само през седмицата, но и в почивните дни. Макар че, самите вие сте мечтали, работата ви да бъде достатъчна, а парите още повече. Смело внедрявайте в живота старите си планове и идеи, за да излезете на по-високо ниво на професионализъм. Умните, образовани и находчиви Скорпиони, през февруари 2018 година ще успеят да започнат курсове за усвояване на нова специалност. Проявявайки своите таланти и развивайки се всеки ден след ден, вие ще направите главозамайваща кариера.
Важно е, през февруари Скорпионите, в колектива, да бъдат сдържано и тактично. Някой от колегите си „точи зъбите“, затова бъдете внимателни. Не споделяйте с тези, които ви гледат „косо“! Общувайте, разбира се, с всички, но душата си разкривайте само пред избрани. Кариерният и финансов хороскоп за февруари 2018 година не препоръчва на Скорпионите да се сприятеляват с някой от колегите си. Нека ви свързва само съвместната дейност, но нищо повече. Своите гениални идеи поверявайте само на началството, тогава изкачването ви по служба ще се случи стремително и безболезнено. В края на февруари 2018 година Скорпионите ще получат добър бонус, което ще им позволи да си купят всичко, което са планирали.
Любовен хороскоп
Скорпионите по природа са страстни, което понякога отблъсква от тях обожателите. Макар че е напразно, защото на тях им харесват ярките отношения, в които има място за експерименти. Любовният хороскоп за февруари 2018 година съветва Скорпионите да бъдат леко по-уравновесени в чувствата. Вашите емоции и темперамент, за съжаление, не са разбираеми за всички. В краен случай, не трябва при запознанство веднага да се хвърляте в обятията на избраника/цата. Особено се отнася за жените Скорпиони. Помнете, скромността и сдържаността красят дамите във всяка възраст.
Скорпионите, които още не са срещнали истинската си любов, трябва сериозно да се заемат с личния си живот. Разбира се, ергенуването е добро, но времето и годините минават. Любовният хороскоп за февруари 2018 година предсказва на Скорпионите много интересни запознанства. Единствено трябва да спрете погледа си върху онзи, към когото ви тегли душата. Скорпионите, по природа са дарени с интуиция, затова, в любовта, те могат да се ориентират по подсказването на вътрешния си глас. Търсете човек, с когото ще ви бъде добре и може да споделите най-съкровеното. Ако през февруари 2018 година, Скорпионите се затрудняват с някои отношения, то е по-добре веднага да поставят всичко по местата си. Не губете сили и време за този/тази, който дори не се опитва да свърже с вас съдбата си.
Скорпионите няма да бъдат склонни да тичат след идеала, което, вече, ще се отрази благоприятно на личния им живот. Вие не сте мнителни, но сте подозрителни, затова през февруари 2018 година се старайте по-малко да ревнувате и да досаждате на избраника/цата си с разпитите си. А, ако любовния живот носи на Скорпионите непрекъснати разочарования и душевен стрес, то е най-добре да се „заровите“ в работата си.
Любовният хороскоп за февруари 2018 година не съветва Скорпионите да възстановяват отношенията си с бивши любими. Но, ако това наистина е любов, то се постарайте да запазите искрените чувства, заедно с избраника/цата. В семейството на Скорпионите, през февруари се очакват горещи страсти. Макар, че емоциите и битовите проблеми могат да ви заведат, заедно със съпруга/та, в „дивата джунгла.“ Скандалите могат да разклатят нервната система, дори и на самоуверените и търпеливи Скорпиони. Вие, през февруари 2018 година, трябва намерите онази ниша, в която да ви бъде максимално комфортно с любимия човек. И това се отнася не толкова до духовната, но и до интимната страна на живота. Лидерските качества трябва да дозирате, а и да внасяте разнообразие и романтика в отношенията си. Със Скорпионите рядко се скучае, така че може да се надявате на устойчив и щастлив съюз.