Хороскоп февруари 2018 за РибиАстрологичната прогноза за февруари 2018 година предсказва на Рибите много изненади и ярки промени. Успеха сам ще влиза в ръцете ви, само не пропускайте „звездния си час“. През февруари Рибите трябва да станат по-отговорни, а не да се доверяват на случайността и на близките си хора. Колкото по-сериозно подходите към личния си живот, толко по-бързо ще срещнете своята половинка. Възможно е запознанството да се случи по време на пътуване.
Хороскопът за февруари 2018 година обещава на Рибите кардинални промени в живота. Ако вие сами сте готови да се промените вътрешно, то всички предстоящи събития само ще ви радват. В края на краищата и Жълтото Куче винаги ще подкрепя Рибите във всички начинания.

Рибите, през февруари 2018 година трябва да подходят отговорно към работата и организирането на личния живот. Тогава може да разчитате на кариерен ръст и финансова стабилност. В любовта са възможни препятствия, но не трябва да се отчайвате. Важно е Рибите да не притискат събитията, на които, така или иначе, им е съдено да се сбъднат. Приемайте ситуациите такива, каквито са, а ако е нужно – плувайте по течението.
Хороскопът за февруари 2018 година препоръчва на Рибите да спестяват парите си, а не да ги харчат за дребни покупки. Това, в крайна сметка, само ви се струват дребни харчове, а ще се окаже крупна сума и всички спестявания ще се изпарят мигом. Ако имате възможност, хороскопът за февруари съветва Рибите да оставят част от средствата си в банката, с лихвен процент. През февруари, в службата, колегите и началството ще се вслушват във вашите съвети. Вие ще изобилствате от идеи, които лесно и качествено ще се превъплътят в работата.
В личния живот при Рибите всичко ще бъде благополучно, ако се запознаят със състоятелен и успешен човек. Тогава, на вас ще ви бъде не само интересно заедно, но и ще има възможност да създадете устойчив съюз. През февруари 2018 година Рибите могат да изпитат известно разочарование, ако отново започнат отношения с бившия възлюбен/възлюбена. Трудности във финансовата сфера могат да се отразят негативно, както на настроението, така и на здравето.
Хороскопът за февруари 2018 година вече е разработил бюджет за Рибите, от рамките на който не трябва да излизате. Харчете пари само за това, което наистина ви е необходимо – продукти, лечение и битови проблеми. В противен случай, в края на месеца ще останете с жълти стотинки. През февруари на Рибите им предстои да върнат дълговете си и да планират покупката на жилище. Разбира се, не забравяйте да обновите и гардероба си, все пак идва пролетта и е време за модно преобразяване.
Рибите винаги и във всичко се доверяват на подкрепата на роднините. През февруари 2018 година също бъдете близо до тези, които ви обичат и ви разбират. В средата на месеца при самотните Риби ще се появи възможност да срещнат своята половинка. Възможно е това да се случи, когато сте в командировка или на хижа. Важно е да не започнете веднага да правите дългосрочни планове, за да не изплашите избраника/цата. Семейните Риби ще добавят в отношенията със съпруга/та романтика и нежност. Но горещи спорове могат да възникнат, заради пари. Хороскопът за февруари 2018 година настоятелно препоръчва на Рибите да обърнат внимание на дейността на стомаха и червата. Възможно е отравяне с продукти, с изтекъл срок, внимателно гледайте датите.
Здравен хороскоп
През февруари времето е непредсказуемо, ту е хладно, ту слънчево. Рибите, както и много други, ще побързат да свалят шапките, ботушите и топлите якета, макар и да е още много рано за това. Хороскопът за февруари 2018 година не препоръчва на Рибите да се простудяват и да пренебрегват профилактичните мерки. Иначе простудата ще ви повали още в началото на месеца. Колкото по-сериозно се отнасят Рибите към своето здраве, толкова по-големи са шансовете им да запазят самочувствието си отлично. Грипът върлува, затова не рискувайте! За укрепване на имунната система за Рибите са полезни спортните упражнения и плуването в басейн. Още повече, че в преддверието на пролетта им се иска да зарадват себе си и околните със стройна фигура.
Хороскопът съветва Рибите, през февруари 2018 година да бъдат търпеливи и издръжливи. Ако решите да се занимавате под внимателното ръководство на треньор, не отстъпвайте от указанията. Това особено се отнася за жените Риби, на които им е трудно да свалят излишните килограми. Затова пък, резултатите след заниманията не само ще ви зарадва, но просто ще ви порази. Още през март ще забележите, че сте станали по-привлекателни външно.
Хороскопът за февруари 2018 година съветва Рибите по-често да се разхождат, но когато има поледица да се придвижват с транспорт. Защото, в такова време е много лесно да получат травми, изкълчване или счупване на крайници. Ако Рибите имат стари болежки, през февруари 2018 година те мога да напомнят за себе си. Само не изпадайте в паника, а веднага се обадете на лекуващия си лекар. Ако ви назначи изследвания не се бавете, а веднага отидете! Здравето с пари не се купува. Рибите отдавна не са посещавали стоматолог? Значи, нужно е спешно да запълнят този пропуск. А, ако ви обхване депресия, не гълтайте веднага антидепресанти, а отидете на опитен психолог. Той ще помогне на Рибите да станат по самоуверени и ще изкорени причините за стреса.
Хороскопът за февруари 2018 година е измислил за Рибите много полезни неща, които ще им позволят да укрепят своето здраве. Важно е вие самите да искате това и да се стремите към него. Ако ще седите цяла нощ в интернет, то не се оплаквайте от сънливост, слабост и апатия. През февруари 2018 година Рибите трябва да бъдат по-искрени и честни, както към себе си, така и към околните. Ще се отървете от негативите, ако си поставите за цел повече да общувате и да се зареждате с оптимизъм.
Финансов и кариерен хороскоп
Финансовият и кариерен хороскоп за февруари 2018 година не съветва Рибите да мързелуват, нещо да чакат и да отсъстват от работа. Дори дребните дела могат да ви донесат добри доходи. Още повече, че именно февруари е благоприятен месец за Рибите, които искат да направят кариера и да застанат но ново стъпало в професията. Вие искате да получите увеличение на заплатата? Тогава смело почукайте на кабинета на шефа! Мечтаете да станете заместник кмет, например? Значи действайте и се учите. През февруари 2018 година Рибите трябва сериозно и отговорно да подходящ към своите задължения към работата. Тогава ще имате шансове да укрепите финансовото си положение и репутация.
За разлика от много други знаци, Рибите умеят да трупат пари и да ги харчат умно. Дори и да искате нещо да купите, то сто пъти ще помислите и преценявате. Хороскопът за февруари 2018 година предсказва за Рибите крупни придобивки. Това може да бъде вила или автомобил, за които дълго сте спестявали. Само бъдете целенасочени и решителни, за да постигнете успех на основната си работа. През почивните дни, Рибите обратно, трябва да се абстрахират от важните дела и да се занимават с любимото си хоби. Между другото, вие отлично играе шах. Поканете приятели и организирайте турнир. През февруари 2018 година трябва да мотивирате действията си, за да се окажете пред конкурентите и завистниците.
През февруари за Рибите няма да има граници и невъзможни неща. Вие сте така самоуверени и инициативни, че сами ще се учудите. Ако намерите допълнителна работа, то видимо ще се обогатите и ще си купите всичко, което ви е необходимо, както за душата, така и за дома. Кариерният и финансов хороскоп за февруари 2018 година препоръчва на Рибите да намерят общ език с колегите си, иначе споровете и конфликтите ще повлияят на вашия авторитет. Помнете, че винаги е по-добре да замълчите, отколкото да размахвате правата си и да доказвате истината. И още повече, да демонстрирате талант и знания пред новичките в колектива.
Рибите знаят как да постигнат заветната цел, затова през февруари 2018 година ще бъдат способни да „ходят по главите“ на другите. Ето тук Жълтото Куче ще започне да си показва зъбите. На него му харесват честните, добродушни и открити личности. Рибите не трябва да забравят за почивка и излети сред природата. Дори и времето да не е много топло и слънчево, все пак, трябва често да излизате на чист въздух. По Новолуние (16 февруари) Рибите не трябва да правят дълги и големи планове, трябва да избягват и взимането на решения.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за февруари 2018 година не може да обещае на Рибите главозамайващ роман, но без срещи няма да ви остави. Вашата чувствена и изтънчена натура не е разбираема за всички, затова се старайте да бъдете достъпни и искрени в общуването. Дори в Деня на влюбените, Рибите могат да останат сами. Но какво пък, това означава, че още не е дошло времето за любов. Важно е, през февруари 2018 година да не си закачите табела „не се запознавам“, защото тогава дори и старите обожатели ще се разбягат. Тези Риби, които вече са във властта на прекрасните чувства, трябва да ценят и пазят онова, което съдбата им е подарила. Жълтото Куче ви съветва да бъдете активни в търсенето на втора половинка. Особено жените, родени под знака Риби, които седят и чакат принца на бял кон. Затова пък, мъжете Риби, през февруари ще бъде рядко инициативни, което ще им позволи да започнат няколко любовни романи наведнъж.
Любовният хороскоп за февруари 2018 година е приготвил за Рибите много приятни изненади. Но помнете, че ако си позволите излишни изказвания, то ухажорите ще се разбягат на мига. Останете с натрупалата се романтика до пролетта, не пръскайте енергията си за безперспективни връзки. През февруари 2018 година в семейството на Рибите всичко ще бъде превъзходно, ако близките не се бъркат. Отделяйте повече внимание на съпруга/та и децата, а също и не бягайте от решаването на битовите въпроси. Дори и да живеете заедно повече от десет години, все пак не забравяйте за ухажванията, комплиментите и подаръците. На 14 февруари - в деня на влюбените трябва да бъдете особено нежни и внимателни към любимия човек.
През февруари на Рибите им предстои да преживеят тягостна раздяла с избраника/цата. А много ще срещнат човек, с когото ще искат да свържат живота си. Хороскопът съветва да бъдете внимателни, за да не сключите брак с користен човек. Любовният хороскоп за февруари 2018 година предсказва на Рибите служебен роман, който ще ги окрили и вдъхнови. Но тази връзка може да доведе до много проблеми, затова премислете сто пъти преди да афиширате своите отношения. И още – не проверявайте, а се доверявайте! Ето тогава Рибите през февруари могат да разчитат, както на взаимност, така и на признателност.
През февруари Рибите могат смело да признаят любовта си на човека, към когото отдавна изпитват чувства. Страхувате се от разликата във възрастта и статуса? Не обръщайте никакво внимание на това! Защото любовта не знае граници. Ако през февруари 2018 година Рибите мислят позитивно, то техните мечти стремително ще се сбъднат.