Хороскоп февруари 2018 за РакАстрологичната прогноза за февруари 2018 година съветва Раците да станат по-самоуверени и да се оглеждат в миналото. Ако няма възможност да промените нещо, то не се и опитвайте. През февруари Раците могат да кандидатстват за нова работа. Бъдете решителни и слушайте по-малко съвети от приятели. По отношение на здравето, сложете акцент на профилактиката на хроничните заболявания. Тогава нищо няма да ви заплашва.
Хороскопът за февруари 2018 година не съветва Раците да се вглеждат в миналото и да се съмняват в себе си, а да живеят в настоящето. Ако бъдете решителни и самоуверени, то в годината на Жълтото Куче ще преодолеете много трудности.
Раците, през февруари 2018 година трябва напълно да се потопят в чудесната атмосфера, която цари не само у дома, но и в службата.

Помнете, че със съдбата не трябва да се шегувате, затова не вървете срещу нея. Раците ги очакват нови промени, емоции и постижения, ако не се затворят за околния свят в своята непробиваема черупка. Бъдете по-често в компании, запознавайте се с хора и бъдете дружелюбни. През февруари Раците ще искат да проявят такава грижа и нежност към роднините, че временно ще забравят за личните си цели и амбиции. Но те само външно ще изглеждат затворени, в действителност, Раците са мъдри и разумни.
Хороскопът за февруари 2018 година препоръчва на Раците да премълчават, когато това е необходимо, но ако ситуацията го изисква - смело изказвайте своите желания. Възможни са слухове зад гърба в колектива, но е по-добре Раците да не влизат в спорове и конфликти. За вас е важна работата и кариерата, не обръщайте внимание на сплетните на недоброжелателите. През февруари 2018 година не трябва да приемате за приятели тези, които не го заслужават. А за личния си живот и за плановете за бъдещето, Раците е по-добре да не говорят.
Хороскопът за февруари 2018 година е приготвил за Раците не само приятни изненади. Това особено се отнася за обстановката в колектива, където много от хората, откровено ви завиждат. Това не е учудващо, защото по природа Раците са трудолюбиви и отговорни, което дразни небрежните сътрудници. През февруари Раците ще бъдат доста консервативни и всичко ще обмислят до най-дребните детайли. Това ще им помогне не само в професията, но и в любовната сфера. Важно е изключите романтичните срещи в деня на Новолуние (16 февруари).
Хороскопът за февруари 2018 година съветва Раците внимателно да планират своите действия, за да не сгрешат. Ако имате отдавнашна мечта, то стремете се да я осъществите. През февруари 2018 година Раците не трябва да купуват скъпи вещи, за да не влязат в дългове. Сами ще съжалявате за това, че сте купили нещо безполезно. В средата на февруари е възможна разправия с избраника/цата, което видимо ще подрони самочувствието и ще стане причина за по-голямо разстройство. Раците трябва да бъдат внимателни към тези, които ги обичат. И това се отнася не само за домашните, но и за колегите. Ако спорите с шефа, не се учудвайте, че не са ви повишили заплатата, както на останалите. А и за какво ви е излишно напрежение?
Здравен хороскоп
Ако Раците са небрежни към своето здраве, то и резултатите ще бъдат плачевни. Вие твърде много се грижите за другите, а за себе си – често забравяте. В резултат на това през февруари 2018 г. ще хванете простуда, депресия и ще погълнете купчина хапчета. Желателно е да се запишете за стоматолог и да лекувате зъбите си, защото тези проблеми няма да си отидат от само-себе си. Хороскопът за февруари 2018 година не съветва Раците да изоставят здравето си, защото, за себе си, ще им напомнят стари заболявания. Само при внимателен подход към самочувствието, Раците през цялата 2018 година ще се чувстват бодри и здрави. През февруари трябва да преминете изследвания, ако нещо сериозно ви безспокои. Безхаберното отношение може да повлече след себе си много неприятни симптоми. А в резултат на това - непрекъснато тичане по лекари и болници.
Хороскопът за февруари 2018 година препоръчва на Раците да бъдат бдителни, както в службата, така и на улицата. При заледяване се старайте да ходите внимателно. Отказването от вредните пристрастявания ще помогне на Раците да погледнат по различен начин на света и на своето състояние. Жълтото Куче няма да ви чака да спрете пушенето, а ще ви се разсърди основателно. Особено, ако жените, представителки на знака Рак, планират през 2018 година да станат майки.
Само здравословният начин на живот и спортните упражнения ще помогнат на Раците да станат по-оптимистично настроение и по устойчиви. Помнете, че вътрешното състояние е пряко свързано с физическата форма. Ако отдавна се каните да влезете в тренажорната, то през февруари 2018 година пътя в това направление е открит за вас. Хороскопът за февруари 2018 година ще се постарае да предпази Раците от грешки, но вие самите трябва да бъдете максимално внимателни. Особено, ако се занимавате с активен вид спорт или карате автомобил. През февруари 2018 година Раците могат да получат такава травма, че до пролетта да ходят в гипс. Важното е да си поставяте сами диагнози. Ако нещо се случи, то веднага отивайте на лекар.
Раците обожават сами да си изписват рецепти, но през февруари 2018 година този „номер няма да мине“. Не търсете съвети в социалните мрежи и от роднините, а се консултирайте с опитни специалисти.
Кариерен и финансов хороскоп
Кариерният и финансов хороскоп за февруари 2018 година препоръчва на Раците без съмнение да започнат своя дейност/бизнес. Какво да е това - бизнес или творческа дейност ще решите сами. През февруари Раците ще успеят да поставят основата за нови постижения и да достигнат високо ниво в професията си. Важното е да не се държите за старото и безперспективното, за да не съжалявате след това за нищо. В годината на Жълтото Куче всички пътища са открити за Раците, само трябва да ги открият.
Ако при Раците се появи желание да сменят работата си, то трябва от рано да подготвят почвата за старта. Веднъж реализирали се, вие ще успеете да постигнете свобода в други направления. Още повече, ако обстановката в колектива, действа на Раците като червения флаг пред бика. През февруари ви очакват ярки емоции и много впечатления. Не се страхувайте от конкуренти! Хороскопът за февруари 2018 година не препоръчва на Раците да бързат с молбата за напускане. Само внимателният подход към този въпрос ще ви помогне да направите правилния избор. Може би не сте търсили в интернет? Пратете СV-то си и чакайте отговор. Той ще бъде, по-скоро, положителен.
Ако Раците през февруари 2018 година останат на предишната си месторабота, то те трябва да преразгледат графика и отношенията си с колегите. Уморили ли сте се? Това означава, че трябва да си вземете отпуска и да си починете в семеен кръг. Всички решения трябва да бъдат обмислени, а не спонтанни. Ако си поставите приоритетите, ще избегнете много проблеми. Кариерният и финансов хороскоп за февруари 2018 година предсказва на Раците благополучно положение с финансите. Единствено, по-отрано съставете бюджета, за да не похарчите всичките си пари за необмислени покупки. Помнете, че ако през февруари 2018 година вземете кредит, то ще се наложи да го плащате дълго. Раците могат да вложат пари в собствен бизнес или да дадат на заем на роднини или приятели. Те със сигурност ще ви ги върнат.
Любовен Хороскоп
Любовният хороскоп за февруари 2018 година съветва Раците да се разделят окончателно със своята самота и преследване на идеала. Ако искате да живеете щастлив семеен живот, търсете достоен/достойна спътник/ца. И е желателно да не е в интернет, а в реалния живот. Ако жените Раци искат да срещнат надежден и състоятелен мъж, то трябва да се заемат със своята кариера и саморазвитие. През февруари 2018 година бъдете по-малко капризни, ако съдбата ви срещне с интересен човек.
През този месец Раците могат да попадна в „любовен триъгълник“, от който трудно ще излязат. Не си заслужава да започвате роман с човек, който вече има семейство. От такива отношения едва ли ще излезе нещо сериозно. Магнетизмът и обаянието на Раците ще бъде толкова голямо, че няма да могат да им попречат никакви бури и мъгли на този фронт. Вие сте чувствени и романтични, което непременно ще бъде забелязано от любимия човек.
Любовният хороскоп за февруари 2018 година не препоръчва на Раците, още на първата среща да „виждат“ съдбата си. Флиртувайте, но спазвайте мярката. Особено, ако именно през този месец сте се разделили с любимия човек. За да може да завържете запознанство, вие трябва да „пуснете“ миналото и да станете инициативни. Тези, които отдавна се срещат с избраника/цата си, може да пътуват заедно зад граница. Приятното пътешестване разгаря огъня на страстта и укрепва отношенията. През февруари 2018 година, семейните Раци трябва да бъдат внимателни и грижовни към съпруга/та и децата. Е, все пак не трябва да им „ходите по гайдата“ за щяло и нещяло. Помнете за себе и за своите желания, иначе околните ще ви „седнат на главата“. Между другото, отдавна не сте ходили на кафе с приятели и не сте танцували в дискотека! Раците трябва да отделят повече време за себе си, за да не станат зависи от другите хора.
Любовният хороскоп за февруари 2018 година съветва Раците да се държат за свободата си, в личен план. Особено, ако имате до себе си любим човек. Ако се решите на сериозни отношения, то смело поискайте ръката й/му. Промените в любовната сфера ще бъдат само за добро при Раците през февруари 2018 година. Не трябва да забравяте за реализирането на талантите си. Отворете своите граници за творчество или изкуство, които отдавна криете вътре в себе си. Всичко ново ще бъде полезно за Раците и ще им помогне да се доближат до заветната мечта. Избраникът/цата непременно ще ви подкрепя във всички начинания. Само не се притеснявайте да му/й признаете истинските си чувства и го/я заобиколите с внимание.