Хороскоп февруари 2018 за ОвенПрез февруари Овните ще се почувстват не просто господари на положението, а истински крале. Ако разгневите с действията и арогантността си Жълтото Куче, то не очаквайте подкрепата от него през февруари. Обратно, станете меки, отстъпчиви и добродушни. Хороскопът за февруари 2018 година предсказва на Овните командировки и романтични запознанства. За да не боледувате в края на зимата, закалявайте организма и тичайте сутрин.
Хороскопът за февруари 2018 година е приготвил на Овните много добри изненади и приятни новости. Кучето няма да заобиколи дома ви, но бъдете внимателни с него. В работата си трябва да работите повече, а в любовта да бъдете нежни и романтични.

За да избегнат финансова криза, Овните през февруари 2018 година не трябва да отказват командировки и запознанства с делови хора.
Ако Овните са настроени за сериозни отношения и брак, то през февруари 2018 година трябва да се вглеждат в обкръжението си. Кучето препоръчва да не чакате „принца на бял кон“, а сами да проявите инициатива. Не стойте в къщи, развличайте се и се съгласявайте на срещи с приятели. Тогава хороскопът обещава на Овните съдбоносна среща. В семейството се очаква комфортна и душевна обстановка, която ще ви позволи да преодолеете конфликтите и острите ъгли във взаимоотношенията със съпруга/та.
Хороскопът за февруари 2018 година препоръчва на Овните да бъдат емоционално сдържани и да не донасят негативите у дома. Ако се почувствате уморени, то погледнете философски на ситуацията. Половинката на Овните едва ли ще хареса ревностните им атаки и разправии за дреболии. През февруари 2018 година трябва да трупате положителна енергия, да се занимавате с творчество, и да си намерите увлечение, което да ви е интересно. Овните ще решат да сменят професията си и ще започнат да се учат. Това може да бъде някаква оригиналната специалност - от шивач до дърводелец.
Хороскопът за февруари 2018 година съветва Овните да бъдат по-самоуверени и амбициозни, за да постигнат кариерен успех. Ако нещо ви е истински интересно, не изпускайте възможността да си вземете идеи за работата. Най-добрите качества на Овните ще бъдат забелязани от околните, което ще доведе до стабилно приятелство и плодотворно сътрудничество. През февруари 2018 година Овните ще успеят да накарат много да се влюбят в тях, ако не бъдат арогантни и отворят сърцето си.
Оправяйки грешките от миналите години, Овните ще успеят лесно да постигнат желаните резултати в личната и професионална сфера. Важно е да бъдат силни духовно и да не пренебрегват дребните задачи.
За постигане на материален успех Овните може да си намерят допълнителна работа. Парите ще се окажат достатъчно за големи и полезни покупки. Съветвайки се с близките си, вие ще успеете да натрупате добра сума за бъдещата си отпуска. По отношение на здравето, Овните през февруари 2018 година трябва да бъдат бдителни дори и към незначителните симптоми.
Здравен хороскоп
През февруари 2018 година, Овните трябва да изберат спорта, който най-много им харесва. Разбира се, състезания с мотори и канадска борба могат да пропуснат, но водната аеробика, тенисът или волейболът са приветствани от Жълтото Куче. Хороскопът за 2018 година съветва Овните да се доверяват на интуицията си, за да не навредят на своето здраве. Ако усетите, че нервната ви система окончателно се е „разклатила“, то спешно си запишете час при психотерапевт.
През февруари 2018 година Овните трябва да бъдат спокойни и усмихнати, тогава никакви здравословни проблеми няма да бъдат страшни. Дори и да се появят неприятности, старайте се да гледате на тях с доза хумор. Спортните упражнения ще ви помогнат не само да стегнете фигурата и да укрепите имунитета, но и ще ви придадат настроение. Между другото, не забравяйте за външния си вид, който през февруари също трябва да промените. Хороскопът съветва Овните да се запишат за козметик, да си направят нова прическа и кардинално да променят цвета на косата си. Всичко това ще придаде на Овните неповторимо очарование и ще привлече вниманието на противоположния пол.
Хороскопът за февруари 2018 година съветва Овните да се заемат с духовни практики и медитация. Между другото, фитнесът ще ви помогне не само да свалите излишните килограми, но и да се промените вътрешно. Дори има и такава мисъл: „Променяйки тялото, ние променяме и душата си.“ През февруари 2018 година времето е непредсказуемо, затова Овните трябва да се пазят от инфекциозни и простудни заболявания. Топло се обличайте, не се простудявайте и спазвайте хранителен режим. Възможни са проблеми с щитовидната жлеза, затова Овните трябва да се запишат за ендокринолог. В почивните дни ходете на басейн, за да се абстрахирате от ежедневните неприятности и личните си проблеми.
Хороскопът препоръчва на Овните, през февруари 2018 година да разработят за себе си щадяща диета и да акцентират вниманието си върху натуралните продукти. Но помнете, че само протеиновите храни могат да ви доведат до депресия. Понякога си позволявайте шоколад и тестени храни, за да може настроението ви да бъде великолепно. През февруари 2018 година Овните трябва да се хранят повече със зеленчуци и плодове. И още един съвет от мъдрото Куче – дневно изпивайте поне два литра чиста вода, за да освободите организма си от токсините. Съвсем скоро Овните ще забележат промените във външния си вид и в самочувствието си. Не се притеснявайте да внедрите нещо ново в живота си, тогава той ще стане още по-интересен и ярък.
Финансов и кариерен хороскоп
Кариерният и финансов хороскоп за февруари 2018 година съветва Овните да не започват няколко неща едновременно. Разбира се, по натура вие сте прибързани и импулсивни, но в работата трябва да се сдържате. Тогава Овните ще успеят и кариера да изградят, и прилични пари да заработят. Ако през февруари 2018 година имате цел, съставете план за действие, за да можете да я реализирате. Без грешки и проблеми няма да се мине в професионалните дел, затова Овните трябва внимателно да подписват документи и да сключват договори. С началството са възможни разногласия в работните моменти, затова бъдете сдържани и говорете само по същество.
Хороскопът съветва Овните разумно да подходят към отчета за февруари 2018 година, за да могат в края на месеца да получат бонус или добавка към заплатата. Възможни са интересни предложения за работа, но внимателно ги разгледайте. Не бързайте да пишете молбата за напускане, ако морално още не сте готови за това. Благодарение на природния си чар, Овните могат да разчитат на помощта на по-опитните си колеги. Внимателно разпределете времето и силите си, за да не правите грешки. През февруари 2018 година Овните могат да вложат финанси в личен бизнес и за покупка на недвижимости.
Хороскопът за февруари 2018 година не препоръчва на Овните да започват нови дела и да планират преговори на Новолуние (на 16-ти). Възможен е неочакван голям приход при тези, които се трудят, а не са „скръстили“ ръцете си. Жълтото Куче ще осигури на Овните всичко необходимо, за да осъществят голям обем от дейността си. На милиони не разчитайте, но честно заработените си пари ще получите. Важно е през февруари 2018 година да избягвате рисковите начинания, авантюрите и машинациите.
Овните, през февруари, трябва да бъдат сдържани в изказванията си, дори и да искат да кажат истината, на някого в очите. Помнете, че такава позиция само може да ви навреди. Кариерният и финансов хороскоп за февруари 2018 година препоръчва на Овните да ограничат посещенията си на оживени места и масовите мероприятия. Ако някой зад гърба ви сплетници и „налива масло в огъня“, лично се разберете с недоброжелателите. През този месец, Овните трябва да сложат акцент върху финансовото си положение. Ако имате възможност за допълнителна работа, не я изпускайте в началото на месеца.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за февруари 2018 година вече е приготвил за Овните няколко романтични срещи, затова бъдете сигурни, че без избраник/ца няма да останете. Но ще се наложи сериозно да помислите, кого да изберете за спътник/ца в живота! Обожатели ще имате много, но душата и сърцето няма да можете да излъжете. През февруари 2018 година Овните дори може да научат любовни стихове, за да очароват човека, когото харесват. Благородните постъпки, подаръците и вечерите на свещи – всичко това все още е основния похват за ухажване. А ако Овните, все пак, продължат да чакат принца или кралицата си, то с такива изисквания е вероятно да си останат сами.
Любовният хороскоп за февруари 2018 година съветва Овните да бъдат по-малко критични и придирчиви, ако са срещнали достоен партньор. Не чакайте да получите официално предложение за среща, вие направете първата крачка. Например – на 14 февруари, на Деня на влюбените, можете да направите подарък на човека, към когото не сте равнодушни. Саморъчно направена изненада дори може да се окаже по-приятна от скъпите и банални подаръци. Овните трябва да проявяват грижа и внимание към избраника/цата си не само веднъж годишно – на деня на Св.Валентин, но и в другите дни на 2018 година.
Любовният хороскоп за февруари 2018 година съветва Овните по-често да организират ходене на кино, театър или концерти. Такава програма ще внесе радостни промени в отношенията с избраника/цата и ще ви помогне да го/я опознаете по-добре. Между другото, времето през февруари позволява да си стоите у дома. Пригответе заедно с любимия човек нещо изискано и вкусно. А, за да избягвате конфликтите, трябва да премълчите в моментите, когато искате да кажете нещо рязко. Съгласете се, че не е трудно да направите това?