Хороскоп февруари 2018 за ЛъвПрез февруари Лъвовете не трябва да бъдат твърде раздразнителни и агресивни. Дори, ако някой ви е обидил или оскърбил, не отговаряйте със същото на човека. Хороскопът за февруари 2018 година обещава на Лъвовете незабравимо пътуване, романтично запознанство и радостни, семейни събития. А за кариерно израстване времето все още не е дошло, затова пазете силите и парите си. И още нещо, никаква самодейност с личния бизнес.
Лъвовете, по природа са целеустремени и от време на време опасни, затова не трябва да се шегувате с тях. Ако са си задали цел, то със сигурност няма да се изложат. Хороскопът за февруари 2018 година обещава на Лъвовете много интересна и незабравима година.

Важно е, не само да се усмихвате на Жълтото Куче, а да се сприятелите с него. През февруари Лъвовете ги очакват далечни пътувания, срещи с интересни хора и кариерно израстване. През февруари не трябва да бързате, когато искате да вземете важно решение. Ако прибързате, ще направите много грешки. И не само в работата, но и в личния живот.
Лъвовете ще имат много шансове за успех, а ината им ще бъде още повече. Вие дори ще можете да напишете книга или симфония, ако искате. Кипящата енергия на Лъвовете, през февруари непременно ще намери приложение в различни направления. Важно е да не я губите за глупости и за безсмислено „дрънкане“. Иначе, без обиди, отчаяние и разочарования няма да преживеете 2018 година. За щастие, на Лъвовете не им е нужно много - любимо увлечение и близки хора наоколо. Дори и да ви затрупат проблеми, вие ще можете да ги решите заедно. Отправете мислите си в позитивна посока.
Хороскопът за февруари 2018 година предсказва на Лъвовете месец, изпълнен с творчески постижения и грандиозни планове. Вие знаете как да повишите нивото на знанията си и да израстнете духовно. Не оставайте на нивото, което сте постигнали през февруари 2018 година. Ако слънцето все още не е огряло любовната сфера за Лъвовете, то значи, че още не му е време. Между другото, няма нищо лошо в уединението, дори обратното, можете да анализирате миналото и да си вземете урок от предишните си грешки. Ако Лъвовете не зациклят на личните си проблеми, то любовта сама ще ги намери. Още в края на февруари ви очаква незабравима среща, не изпускайте този шанс.
Хороскопът за февруари 2018 година препоръчва на Лъвовете да се заемат с укрепване на имунитета и общото здравословно състояние. Спазвайте хранителен режим, спете повече и ще усетите прилив на сила и енергия. Лъвовете ежедневно трябва приготвят за себе си прясна храна и да консумират много салати. Яжте кисело мляко, за да регулирате дейността на червата. През този месец, Лъвовете могат да си вземат карта за посещение на басейн или някакъв спорт. Само не казвайте, че нямате време. Пролетта е на прага, а това означава, че е време да приведете в ред фигурата си. Лъвовете винаги имат добро самочувствие, но през февруари то няма да бъде на нужното ниво. Работейки над вътрешния си свят, вие ще привлечете към себе си приятни хора, във всяко едно отношение. Но, за да се сбъднат мечтите ви, бъдете решителни и оптимистични. Ако през февруари 2018 година, Лъвовете пълнят главата си, единствено, с мисли за миналото, то никакви позитивни моменти няма да му помогнат.
Хороскопът за февруари 2018 година препоръчва на Лъвовете да слушат музика, да се срещат с приятели и да работят с удоволствие. Вие дори няма да се притеснявате, заради финансовото си положение, което не е така безоблачно, както би ви се искало. Не е желателно Лъвовете да се преуморяват през февруари, иначе организмът ще се предаде. Най-добре е да се заемете с рутинна работа, която ще ви помогне да намерите решение на много проблеми. Още в края на февруари ще ви предложат перспективна дейност, която ще ви донесе приходи. Възможно е да поканят Лъвовете на работа в чужбина, където да срещнат своята половинка.
Ако през февруари 2018 година Лъвовете усетят раздразнителност и започнат да „си го изкарват“ на околните, може да започнат да пият успокоителни средства. Макар че, ако се постараете да намерите морална подкрепа при близките си, ще минете без таблетки и рецепти.
Здравен хороскоп
Хороскопът за февруари 2018 година препоръчва на Лъвовете спешно да започнат борба с вредните навици и излишните килограми. Да, да, дори и да ви е трудно! Ако през зимата сте натрупали някой и друг излишен килограм, отървете се от товара, те не ви отиват нито на фигурата, нито на лицето. През февруари 2018 година Лъвовете трябва да оставят пушенето и да регулират храненето. Поставяйки акцент върху натуралните продукти, вие сами ще разберете, че сте станали по-стройни, по-млади и енергични. Разбира се, строга диета не е нужна на Лъвовете, но не трябва да жалят пари за плодове и зеленчуци. През февруари 2018 година се хранете с прясна, домашна храна и салати, а от газираното и чипсовете се откажете. Е, ако толкова не можете, то позволявайте си ги само на празниците.
Хороскопът за февруари 2018 година съветва Лъвовете сутрин да правят гимнастика, да тичат и да взимат хладен душ. По-често се разхождайте на чист въздух, дори и времето да не е слънчево. Разбира се, много е добре Лъвовете да имат луксозен автомобил, но няма да е лошо понякога да ходят пеша. Движението е живот и здраве, спомнете си за това през февруари 2018 година. Още повече, че в навечерието на пролетта, Лъвовете трябва да стегнат фигурата си и да станат още по-привлекателни за противоположния пол. През февруари 2018 година за Лъвовете ще бъде полезно да плуват в басейн, да ходят на сауна и да се занимават с духовни практики. Тренирайки тялото, ще укрепите духа!
Кариерен и финансов хороскоп
Кариерният и финансов хороскоп за февруари 2018 година обещава на Лъвовете не само кариерно израстване и укрепване на авторитета, но и отлично финансово положение. Но към всичко това, вие трябва да вървите постепенно и без излишни амбиции. Възможно е до началник на предприятие Лъвовете да не стигнат, но за заместник – задължително. През февруари 2018 година ще ви хвалят и ще бъдете пример за другите сътрудници. Наистина, предстои ви много работа с книжа и документи, но и това има своите плюсове. За кратко време вие ще усвоите нова професия – секретар, счетоводител и дори юрист. Старайте се да бъдете сдържани с думите си сред колегите, за да не могат недоброжелателите да разберат за вашите цели. Ако през този месец Лъвовете разказват наляво и надясно своите планове, то няма да видят нова длъжност.
В края на февруари 2018 година вие ще получите бонус за качествена работа. Част от финансите можете да вложите в любимото си увлечение. На 16 февруари е Новолуние, затова, на този ден Лъвовете не трябва да взимат решения и да се захващат с нововъведения. Ако искате да повишите нивото на знанията и майсторството си, запишете се на курс и посещавайте специални тренинги.
Хороскопът за февруари 2018 година съветва жените, представителки на знака Лъв, да се държат достойно в колектива. Тогава никой няма да може обвини нито вас, нито работата ви. Успех очаква Лъвовете, занимаващи се с личен бизнес и реклама. През февруари 2018 година трябва да поставите акцент върху деловите дрехи, за да си създадете имидж на бизнес дама. Ако сами не можете да прецени какво да подберете, обърнете се към специалисти. И още един съвет от Жълтото Куче - не спорете с тези, които са по-възрастни и по-опитни от вас. Колкото по-ясно Лъвовете изразяват своите мисли, толкова по-бързо ще предизвикате уважението на колегите си.
Кариерният и финансов хороскоп за февруари 2018 година съветва Лъвовете да проявят таланти на лидери и оратори. Предстои ви да водите не едно масово мероприятие, а също и да станете участник в международен конгрес. Важно е Лъвовете през февруари 2018 година да бъдат самоуверени дори в минутите, когато им струва, че земята под краката им потъва. Не се вълнувайте и не се паникьосвайте! Смело разкрийте богатия си потенциал, тогава ще постигнете високи резултати.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за февруари 2018 година предсказва на Лъвовете душевни преживявания относно не състояла се любов. Но какво пък, понякога в живота се налага да се разделяме с тези, с които не ни е писано да вървим заедно по пътя. Но не си заслужава да тъгувате и да сте силно подтиснати, защото Лъвовете са на прага на нова, взаимна любов. Но, ако ситуацията с депресията е отишла твърде далече, то през февруари 2018 година може да се обърнете към психолог. Опитният специалист ще ви подскаже как да се справите с вътрешния дискомфорт и как да повишите самооценката си. Важно е да пуснете старото, за да живеете ярко в настоящето. Вглеждайте се в обкръжението си, тогава, през февруари съдбата ще ви покаже достоен и надежден човек. Той не само, че ще избави Лъвовете от стреса, но може и да ги зареди с много оптимизъм. Между другото, именно за такава грижа и подкрепа сте си мечтали отдавна, ценете я!
Любовният хороскоп за февруари 2018 година е приготвил за Лъвовете ново и увлекателно хоби. Ако то започне да ви носи доходи, ще бъде още по-приятно. Единствено, вие самите трябва да бъдете енергични, за да реализирате замисленото. Тогава и избраникът/цата ще погледне с други очи на вас и ще се влюби още повече. При семейните Лъвове, през февруари 2018 година се очаква не най-безоблачния период. Може би студеното време действа по този начин на отношенията ви със съпруга/та. Семейните двойки преживяват не най-добрия период за съвместен живот. Лъвовете трябва да сдържат поривите си и да бъдат по-отстъпчиви. Дори, ако темпераментът ви предизвиква да сте настъпателни, контролирайте се, когато се приберете в къщи. В краен случай, Лъвовете могат временно да се разделят с любимия човек. Поживейте при родителите или при приятели, за да поутихне леко бурята от страсти. По време на своеобразната „почивка“ един от друг, вие може да преразгледате възгледите си за много от нещата.
Любовният хороскоп за февруари 2018 година съветва Лъвовете да се доверяват повече на избраника/цата, а не да го/я преследват. Честите позвънявания, подозренията и изясняването на отношенията могат да развалят добрите ви отношения. През февруари 2018 година, Лъвовете дори, от време на време, ще се усъмнят в избора си и ще решат да променят личния си живот. Важно е да не прибързвате с изводите. Състоянието на раздразнение и гняв ще премине, но любовта няма да може да я върнете. Добър начин да се отървете от съмненията си и да вземете важното решение в спокойна обстановка е да заминете за седмица в провинцията. Между другото – риболов, лов или разходка в планината също ще позволи на Лъвовете да се разсеят от проблемите.