Хороскоп февруари 2018 за ДеваХороскопът за февруари 2018 година обещава на Девите трудна борба с конкурентите, от която те ще излязат победители. Вашето очарование няма да остане незабелязано и в любовта. Толкова много обожатели и то в мразовития февруари, Девите още не са имали. Но в службата трябва да спазвате дистанция. Особено, ако решите да постигате целите си с нечестни методи. Помнете, че санкциите ще бъдат тежки и ще ви ударят по финансовото положение.
Девите са не само очарователни външно, но и вътрешно стегнати, и самоуверени. Те стоически се изправят срещу конкурентите и съперниците в личния живот. Ако Девите и поставят цели, то никой няма да може да ги отклони от правилния път.

Хороскопът за февруари 2018 година предсказва на Девите успех, както в професионалните дела, така и в любовта. Те са комуникативни и обожават да правят запознанства.
Стопанинът на 2018 година съветва Девите през февруари да не излизат от рамките на позволеното, иначе могат да попаднат в неприятна ситуация. В любовната сфера бъдете особено внимателни, защото до вас може да се окаже, че стои користен избраник/ца. Хороскопът за февруари 2018 година препоръчва на Девите внимателно да планират бюджета си и да не влагат пари в малко познати проекти. Преди да започнете някакво свое дело, премислете всичко. Но и не си заслужава да слушате тези, които малко разбират от бизнес и икономика. През февруари Девите трябва да пестят парите си, не да ги харчат. Особено, ако планират пътувания и покупки за дома.
Хороскопът за февруари 2018 година е приготвил за Девите много интересни и приятни неща. В личния живот вие ще се „надскочите“, когато решите да завоювате сърцето на човека, когото сте харесали. Само не се увличайте прекалено, иначе ще се прославите като истински авантюристи. Вашите гениални идеи ще бъдат забелязани от партньорите и приятелите, и ще ви помогнат да ги реализирате с малки загуби. Важно е Девите да вярват искрено в себе си, да не се суетят излишно и да бъдат максимално организирани. Внимавайте за здравето си, за да не може една простуда да ви остави в леглото, в разгара на усилената работа.
Девите винаги знаят какво и кога да кажат, затова няма да имат проблеми в това отношение. Отношенията с колегите и домашните, през февруари 2018 година ще бъдат благополучни, затова може да разчитате на подкрепа и съвети от тяхна страна. Дори да възникнат препятствия и проблеми, Девите ще ги решат самостоятелно.
Хороскопът за февруари 2018 година предсказва на Девите напрегнато време, когато ще се наложи да се занимават повече с дома и семейството, отколкото да се забавляват. Не бързайте с изводите, ако ситуацията с роднините се нажежи. Девите също не винаги са прави, дори и да смятат така. През февруари 2018 година трябва да бъдете по-малко принципни и по-често да отстъпвате на близките си. Гордейте се със своите успехи в работата, но не забравяйте за семейните задължения.
Финансовото положение при Девите, през февруари 2018 година ще бъде трудно. Но, ако вземете пари на заем или изтеглите банков кредит, то се подсигурете срещу кризи за бъдеще. Важно е да не се ядосвате прекалено, заради недостига на пари, иначе е възможно дори до депресия да се докарате. Търсете подкрепа от тези, които ви обичат. Тогава и с нервите, и с финансите всичко ще бъде прекрасно.
Здравен хороскоп
Хороскопът за февруари 2018 година съветва Девите да бъдат бдителни, когато се отнася до здравето им. Понякога вие твърде повърхностно се отнасяте към своето самочувствие, което довежда до чести простуди. Понякога бабешките лекове не могат да бъдат панацея за сериозното заболяване. Непременно се обръщайте към лекар, ако усетите, че не ви е добре.
През февруари 2018 година нищо не пречи на Девите да преминат изследвания, на направят анализи, особено, ако ги безпокоят неприятни симптоми. Ако има възможност, вземете си болничен и се лекувайте у дома. Психическото състояние също може да се разклати, заради чести стресове и преумора.
През февруари Девите трябва да се пазят от инфекциозни и вирусни заболявания. Укрепвайте имунитета, за да боледувате по-малко през студеното време. Жълтото Куче препоръчва да пиете витамини, да се храните с плодове и зеленчуци и да закалявате организма си. В хладилника ви винаги да има лимони, портокали, замразени ягоди или компот. Хороскопът за февруари 2018 година препоръчва на Девите да вземат абонаментна карта за фитнес или басейн. Тези занимания може да редувате, за да стегнете фигурата, да отслабнете и да укрепите гръбначния стълб. Сутрин тичайте, през деня правете гимнастика за гръбнака, а вечер, може с приятели да ходите на кънки. И не трябва да казвате, че за всичко това нямате време! Ако Девите имат желание, то и всичко останало ще се намери.
Важно е да не мързелувате и да се мотивирате за спортни занимания. Не ви ли се иска всички наоколо да се възхищават от вашата фигура? Водна аеробика, танци, йога и фитнес – всичко това ще подхожда отлично на Девите през февруари 2018 година. Но не забравяйте да се поглезите с нещо ново. За приятен шопинг винаги се намират време и пари. Трябва да посетите стилист, фризьор и стоматолог. Тогава ще ви заглеждат на улицата дори известни моделиери и топ-модели. По Новолуние (16 февруари ) Девите трябва да избягват пътуванията, подписването на договори и взимането на важни решения.
Финансов и кариерен хороскоп
Кариерният и финансов хороскоп за февруари 2018 година съветва Девите да си спомнят, какво е това икономия. Само тогава могат да разчитат на спестявания и дори успешни вложения. Но, ако Девите харчат пари за всичко, което видят в магазина, то е сигурно, че кризата им е в „кърпа вързана“. През февруари са възможни крупни придобивки, но само такива, които се отнасят към раздел „семейни нужди“. Старайте се да купите само това, без което наистина не можете да минете. В края на месеца е възможен неочакван приход от далечен роднина.
Хороскопът за февруари 2018 година препоръчва на Девите да съставят бюджет, за да не излязат от набелязания график. Ако в службата възникнат проблеми с получаването на заплата, то помислете за смяна на дейността. Възможно е Девите отдавна да искат да се преместят на друго място или да започнат да се обучават. През февруари 2018 година вие можете да си намерите хоби, което да ви донесе радост и пари. Само не бързайте да получите всичко и веднага, за постиженията са нужни време и сили. Възможна е допълнителна работа през февруари, но на Девите ще им се наложи да работят по нов график. В творческата сфера вие също ще успеете, ако покажете проектите си на грамотен и влиятелен човек.
Кариерният и финансов хороскоп за февруари 2018 година предсказва още няколко перспективни идеи за Девите. Единствено, те ще се нуждаят от упоритост и самоувереност. Ако отдавна сте искали да работите в телевизия или в сферата на рекламата, то не се отказвайте от желанията и амбициите си. Още повече, че имате предостатъчно способности и знания. Изобщо, Девите се отличават с разностранни интереси, затова могат да постигнат успех във всички направления. Практичността е в кръвта ви, затова през февруари 2018 година имате шанс да натрупате нужната сума. За какво? Разбира се, за обучение в институт или за преместване зад граница. Защото умни и опитни специалисти се търсят навсякъде.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за февруари 2018 година обещава на Девите страхотен период, изпълнен с романтика и щастие, ако, разбира се, вие сами не зациклите на предишните си отношения. Опитайте се да се разделите мирно и красиво, особено, ако любовната връзка вече се е изживяла. За да срещнат нова любов, на самотните Деви, през февруари 2018 година им трябва не само желание, но и сериозна работа над себе си. Ако дори вътрешно се съпротивлявате на отношенията, то нищо сериозно от тях няма да излезе. Девите трябва повече да отстъпват и да не бъдат прекалено критични към избраника/цата си.
Любовният хороскоп за февруари 2018 година предсказва за Девите съдбоносна среща, но тя ще се случи в края на месеца. Не трябва да се отказвате от романтичните срещи и ухажвания, вие не сте пуритани. Ако даден човек ви харесва, то се постарайте да го/я опознаете по-отблизо. Важно е да не поставяте акцент на външността му/й, а да се вгледате в душата. В семейството на Девите, през февруари 2018 година могат да възникнат проблеми в отношенията със съпруга/та. По-скоро нажежаването на страстите ще дойде от страна на близки роднини. Не позволявайте на никого да се меси в семейния ви живот, сами ще се разберете. Ако семейството на Девата живее под един покрив с родителите на съпруга/та, то трябва спешно да се изнесат. Иначе, битовите проблеми и честите разправии ще ви доведат до развод.
Любовният хороскоп за февруари 2018 година препоръчва на Девите сериозно да се замислят за покупка на собствено жилище. Ако имате възможност, вземете ипотека или просто сменете сегашната си квартира. В противен случай, личният живот на Девите е възможно да се застопори от проблеми, които не е възможно да решите сами. Не са ви нужни разправии и спорове с роднини, защото по този начин, нервния срив е съвсем близо.