Хороскоп февруари 2018 за БлизнациПрез февруари Близнаците ще пърхат от щастие, буквално като пеперуди над цвете. Какво пък, можем само да ви поздрави – кариера сте направили, пари сте заработили и дори сте срещнали любимия човек. Само пазете всичко онова, което имате. Хороскопът за февруари 2018 година съветва Близнаците да общуват повече с роднините. Именно те ще ви помогнат да избегнете неприятностите в битовите и финансовите дела. Между другото, през този месец е добре да вземете абонаментна карта за фитнес.
Хороскопът за февруари 2018 година обещава на Близнаците кардинални промени в живота. Дори и да не вярвате в хороскопите, все пак ще се наложи, от време на време, да се зачитате в тях,

за да знаете в какво направление ще се движите през февруари 2018 година, за да постигнете успех в личната и професионална сфера. Близнаците, в годината на Жълтото Куче, трябва да отделят повече внимание на близките и любими хора.
На Близнаците ще им се наложи да се справят сами с някои възникващи проблеми, но една част от тях ще се решат без ваше участие. През февруари 2018 година Близнаците трябва да бъдат бдителни, за да преодолеят трудните моменти. Ако се отнасяте отговорно към работата си, то може да укрепите материалното си положение за целия период. Хороскопът за февруари 2018 година е подготвил на Близнаците специална програма, следвайки която, можете да направите живота си по-ярък и многоцветен. Не се стремете да заработите много пари, а по-добре сложете акцент върху повишаване на квалификацията. Важно е Близнаците да са по-самоуверени и да си намерят увлечение, което да им е по душа. По-малко мислете, а повече действайте. Ако през февруари се появят трудни въпроси, то търсете отговорите вътре в себе си. В любовта ви предстои истинска борба за човека, с когото искате да свържете съдбата си.
Хороскопът за февруари 2018 година съветва Близнаците да направят избор върху този избраник/ца, който се е отнасял към тях искрено и с пълно доверие. Ако разпилявате чувствата си към всички обожатели, ще останете сами. В личния живот Близнаците трябва да бъдат по-активни, меки и отстъпчиви. Ако любимият/та ви забележи тези качества у вас, през февруари, до края на 2018 година вие ще сключите с него/нея брак. Финансовата ситуация при Близнаците ще бъде на високо ниво, но не чак толкова, че да сменяте коли и апартаменти всеки месец. Хороскопът препоръчва да бъдете рационално пестеливи, защото само тогава ще имате възможност да спестите за крупна придобивка. Близнаците не трябва да дават пари на заем на хора, които познават малко.
Хороскопът за февруари 2018 година предсказва на Близнаците невероятен „вървеж“ в приятелската и делова сфера. Вие ще успеете да се запознаете с хора, с които ще започнете плодотворно сътрудничество. Стари творчески планове ще се реализират успешно и бързо. През февруари 2018 година, при вас ще дойдат роднини от далече, а е възможно да пътувате в друга държава. Важно е, че заветната мечта на Близнаците ще се сбъдне още в началото на годината на Жълтото Куче. Сериозни заболявания не се предвиждат, но това не означава, че може да бъдете нехайни към своето здраве. Изпийте курс от витамини, закалявайте се и се изпълвайте с оптимизъм. В средата на февруари 2018 година при Близнаците може да се обостри заболяване на стомаха. Спазвайте диета и хранителен режим.
Здравен хороскоп
През февруари 2018 година е гарантирано отличното здраве на Близнаците. Дори и хроничните заболявания ще напомнят по-рядко за себе си, което също е добър знак. Истината е, че от простудите никой не е застрахован, затова не контактувайте с тези, които вече кашлят и кихат. През февруари, Близнаците трябва да спят не по-малко от 7 часа, да живеят и работят под режим. От позитивното настроение ще зависи общото състояние на организма. Сутрин тичайте, след това хладен душ и добра закуска. А вечерта може да вземете отпуската вана с ефирни масла и правите гимнастика за гърба.
Хороскопът за февруари 2018 година препоръчва на Близнаците да си запишат час за преглед при личния лекар, за да изключат някакво сериозно заболяване. А през зимния период, старите проблеми могат отново да се обадят. Освен това, Близнаците трябва да бъдат много внимателни при поледица. Почивайте повече, разхождайте се, не стойте до късно пред компютъра. Ако през февруари усещате, че сте на края на силите си, а настроението ви е на нула, то прегледайте работния си график. Ходете пеша, дори и да имате възможност да ползвате транспорт. Близнаците могат да си вземат карта за басейн и фитнес, за да стегнат фигурата си за пролетта. Между другото, заниманията с йога също ще ви бъдат от полза. Кучето не препоръчва да хабите енергията си напразно и ви съветва да не общувате с негативни хора. През февруари 2018 година Близнаците могат да посетят салон за красота и козметик, за да се преобразят външно.
Хороскопът за февруари 2018 година съветва Близнаците да отидат на масаж и на ортопед, особено, ако имат проблеми със ставите и гръбначния стълб. В средата на февруари 2018 година е възможна депресия, но тази сезонна меланхолия скоро ще премине. Само не се отпускайте морално, до степен, при която ще трябва да се обърнете към психотерапевт. Близнаците трябва правилно да се хранят, като изключат от рациона си мазните, солени и тестени храни. Сутрин се старайте да закусвате с кисело мляко и овесени ядки, не пийте силно кафе и не яжте сандвичи. През февруари 2018 година трябва да правите всичко с удоволствие, а не да ви бъде досадно. Тогава отличното самочувствие ще стане обичайно за Близнаците, а за лекарите изобщо ще забравят.
Кариерен и финансов хороскоп
Кариерният и финансов хороскоп за февруари 2018 година предсказва на Близнаците кариерно израстване, прилична заплата и взаимно разбирателство с колегите. Важно е вие да не казвате всичко, което мислите и да се отнасяте с уважение към началството. През февруари 2018 година в колектива е възможно всичко – от сплетни и разправии, до разместване на кадрите. Но ако Близнаците поемат върху себе си отговорността за небрежните служители, то ще им се наложи да я носят дълго. Помнете, през февруари 2018 година вие трябва да се занимавате със своята си работа, да правите почивка за обяд и да участвате в ненужни спорове.
Хороскопът за февруари 2018 година предсказва на Близнаците бонус и похвала от началството. Вие така усърдно се трудите, че ще бъде просто невъзможно да не се забележи. Само не стойте до полунощ в офиса, работата може да се прехвърли за другия ден. През февруари 2018 година Близнаците могат забележимо да се придвижат по кариерната стълбица. Шефът ще ви предложи нова и перспективна длъжност. Но не си „вирете“ носа, иначе, от вас ще се отдръпнат дори и близките ви приятели. През този месец Близнаците не трябва да говорят пред всички за своите планове за бъдещето. Помнете, че завистливи хора има във всеки колектив. Препоръчва се на Новолуние (16 февруари ) да не започвате нищо ново, да не подписвате договори и да не влагате пари в каквито и да било начинания.
Кариерният и финансов хороскоп за февруари 2018 година не съветва Близнаците да взимат кредит от банка, дори, ако ситуацията с парите им струва напрегната. Вие непременно ще излезете от това положение, ако се успокоите и всичко внимателно обмислите. На Близнаците през февруари 2018 година могат да им предложат сътрудничество със западна фирма, което обещава добри доходи. Ако вие отдавна събирате пари за ново жилище, то е добре през февруари да не бързате с такава покупка. Пазете се от машинации и мошеничества, иначе ще останете без средства за съществуване. Близнаците трябва да премислят всичко до най-дребните детайли, за да не изпуснат възможностите и изгодните сделки. Ако се улавяте, че забравяте, направете си дневник. Записвайте дори и грешките в работата, така ще успеете да избегнете много недоразумения.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за февруари 2018 година съветва Близнаците да организират личния си живот, защото вече адски много са се уморили от самотата. Разбира се, по характер вие сте общителни и жизнерадостни, но истинската любов все не я срещате. Около Близнаците има много очарователни и привлекателни личности, но сърцето „не пърха“. През февруари 2018 година трябва по-често да посещавате места, където има много нови хора и ярки събития. Тогава ще се появи възможност да се запознаете с човек, който ще ви бъде близък по дух и интереси. Важно е Близнаците да си изберат партньор/ка, с който/която да могат лесно да си прекарват времето. Интимностите оставете в страни, за да видите достойнствата на избраника/цата. Ако някой от ухажорите през февруари се окаже твърде настоятелен, то ограничете общуването с него. Едва ли от това ще излезе нещо сериозно. Близнаците трябва да се вглеждат в тези, които са умни и с разностранни интереси. В тези случаи любовта ще избухне и създаването на семейство ще бъде близо.
Любовният хороскоп за февруари 2018 година препоръчва на Близнаците да бъдат максимално сдържани и тактични при общуването с избраника/цата, ако не искате да се покажете като твърде лекомислени. Комуникативността на Близнаците е безпределна, но в личния живот ще ви пречи. Помнете, че ако през февруари 2018 година пропуснете половинката си, ще съжалявате за това. Но не бързайте да каните на среща, а още повече да правите предложение на човек, когото познавате едва от месец. Близнаците трябва да бъдат внимателни в любовта, за да не се разочароват окончателно.
Любовният хороскоп за февруари 2018 година обещава на Близнаците интриги, служебен роман и дори съдбоносна среща. Във всичко това ще се чувствате уверени. Само бъдете внимателни, иначе ще се объркате сред ухажорите и те, всички заедно, ще дойдат на среща с вас. В семейния живот на Близнаците, през февруари 2018 година, всичко ще бъде ясно и безоблачно, няма да има за какво да се упреквате. Вие още веднъж ще осъзнаете, че до вас е именно този човек, който вие така дълго сте търсили. Само бъдете по-малко критични и претенциозни към съпруга/та си. Близнаците обожават да се шегуват и да бъдат язвителни по всеки повод, затова трябва да внимават с изказванията си. През февруари 2018 година трябва да бъдете внимателни и тактични към партньора/ката, иначе отношенията ви ще се разклатят. Старайте да прекарвате почивните дни с децата сред природата.