Хороскопи февруари 2018 Червеният Петел така е свикнал да властва, че през февруари 2018 година, за нищо на света, няма да иска да предаде управлението на Жълтото Куче. Но ще се наложи да го направи и освен това ще прехвърли грижата за знаците от Зодиака на вярното Куче. Хороскопът за февруари 2018 година ще ни подари много интересни и занимателни моменти. Но, за да преживеете всичко спокойно ще се нуждаете от здраве и търпение. Трябва внимателно да се отнасяте към самочувствието си и да укрепвате имунитета. През февруари трябва да се храните с повече плодове и зеленчуци и да пиете витамини, за да не се разболеете. Ако през февруари 2018 година се втурнете активно да работите, то може стремително да подобрите финансовото си положение.
Естествено, след празничния период ще ви бъде трудно да се заемете с професионални дела, но времето за почивка е отминало. Разбира се, в почивките дни може да се поизлежавате в леглото повече, но в другите дни работата трябва да бъде приоритет. Хороскопът за февруари 2018 година съветва по-често да общувате с роднините. Ако имате любим човек, организирайте посещение на кино, театър или на концерт. Всички тези мероприятия ще преминат страхотно, ако сте заедно с избраника/цата.
На 14 февруари се отбелязва Денят на влюбените, затова от рано купете подарък за близкия си човек. Но, ако сте сами, не се отчайвайте. Възможно е да не сте забелязали човека, който изпитва искрени чувства към вас. В края на месеца е възможно запознанство по време на делово пътуване. За семейните, хороскопът за февруари обещава хармонични отношения. Само не забравяйте за малките романтични изненади и комплименти. Може да ви струва, че това вече е „минало“, но в действителност, ще внесе в семейните отношения особена прелест.
Астрологичната прогноза за февруари 2018 година предсказва издигане в кариерата и стабилност във финансите. Смело подписвайте договори и сключвайте сделки, за да получите първите дивиденти още през пролетта. Ако сте изпълнени с творчески замисли, то през февруари 2018 година може да ги въплътите в проекти. Важното е да не разказвате за своите планове и идеи на тези, които могат да ги използват за свои цели. Ако бъдете внимателни в думите и действията си, то ще се предпазите от многобройни проблеми.
Астрологичната прогноза за февруари 2018 година обещава много нови и ярки събития. Много ще се заемат усилено със спорт, ще създадат семейство, ще сменят професията и дори ще емигрират. Само не си и помисляйте да се поддавате на апатия и депресия, иначе ще изпуснете възможностите да направите живота си наситен. В личен план са възможни кардинални промени, особено при тези, които дори и не са се надявали да срещнат своята половинка. Съдбоносно запознанство ще се случи в Деня на Св. Валентин, което ще бъде и символично, и особено приятно. Без съмнение се съгласете на предложението, което ще се превърне в перспективна работа. През февруари 2018 година могат да ви назначат на ръководна длъжност в голяма фирма, което ще предизвика голяма радост у вас. Разбира се, ще се прибавят много отговорности, но интересната работа си заслужава.

Хороскоп февруари 2018 за ОвенПрез февруари Овните ще се почувстват не просто господари на положението, а истински крале. Ако разгневите с действията и арогантността си Жълтото Куче, то не очаквайте подкрепата от него през февруари. Обратно, станете меки, отстъпчиви и добродушни. Хороскопът за февруари 2018 година предсказва на Овните командировки и романтични запознанства. За да не боледувате в края на зимата, закалявайте организма и тичайте сутрин.
Хороскопът за февруари 2018 година е приготвил на Овните много добри изненади и приятни новости. Кучето няма да заобиколи дома ви, но бъдете внимателни с него. В работата си трябва да работите повече, а в любовта да бъдете нежни и романтични.

Хороскоп февруари 2018 за ТелецАстрологичната прогноза за февруари 2018 година препоръчва на Телците да погледнат различно на своите принципи. Ако бъдете сдържани, в личния ви живот ще „светне зелена светлина“. Очакват ви трудности с финансите, но не е желателно да взимате кредити през февруари 2018 година. Укрепвайте имунитета с помощта на витамини, за да се простудявате по-рядко. През почивните дни ходете на басейн и се хранете под режим.
Телците се отличават с миролюбив нрав, затова през февруари 2018 година мигом ще установят отношения с Жълтото Куче. А, ако завържете приятелски отношения, то може да разчитате на взаимна подкрепа и помощ.

Хороскоп февруари 2018 за БлизнациПрез февруари Близнаците ще пърхат от щастие, буквално като пеперуди над цвете. Какво пък, можем само да ви поздрави – кариера сте направили, пари сте заработили и дори сте срещнали любимия човек. Само пазете всичко онова, което имате. Хороскопът за февруари 2018 година съветва Близнаците да общуват повече с роднините. Именно те ще ви помогнат да избегнете неприятностите в битовите и финансовите дела. Между другото, през този месец е добре да вземете абонаментна карта за фитнес.
Хороскопът за февруари 2018 година обещава на Близнаците кардинални промени в живота. Дори и да не вярвате в хороскопите, все пак ще се наложи, от време на време, да се зачитате в тях,

Хороскоп февруари 2018 за РакАстрологичната прогноза за февруари 2018 година съветва Раците да станат по-самоуверени и да се оглеждат в миналото. Ако няма възможност да промените нещо, то не се и опитвайте. През февруари Раците могат да кандидатстват за нова работа. Бъдете решителни и слушайте по-малко съвети от приятели. По отношение на здравето, сложете акцент на профилактиката на хроничните заболявания. Тогава нищо няма да ви заплашва.
Хороскопът за февруари 2018 година не съветва Раците да се вглеждат в миналото и да се съмняват в себе си, а да живеят в настоящето. Ако бъдете решителни и самоуверени, то в годината на Жълтото Куче ще преодолеете много трудности.
Раците, през февруари 2018 година трябва напълно да се потопят в чудесната атмосфера, която цари не само у дома, но и в службата.

Хороскоп февруари 2018 за ЛъвПрез февруари Лъвовете не трябва да бъдат твърде раздразнителни и агресивни. Дори, ако някой ви е обидил или оскърбил, не отговаряйте със същото на човека. Хороскопът за февруари 2018 година обещава на Лъвовете незабравимо пътуване, романтично запознанство и радостни, семейни събития. А за кариерно израстване времето все още не е дошло, затова пазете силите и парите си. И още нещо, никаква самодейност с личния бизнес.
Лъвовете, по природа са целеустремени и от време на време опасни, затова не трябва да се шегувате с тях. Ако са си задали цел, то със сигурност няма да се изложат. Хороскопът за февруари 2018 година обещава на Лъвовете много интересна и незабравима година.

Хороскоп февруари 2018 за ДеваХороскопът за февруари 2018 година обещава на Девите трудна борба с конкурентите, от която те ще излязат победители. Вашето очарование няма да остане незабелязано и в любовта. Толкова много обожатели и то в мразовития февруари, Девите още не са имали. Но в службата трябва да спазвате дистанция. Особено, ако решите да постигате целите си с нечестни методи. Помнете, че санкциите ще бъдат тежки и ще ви ударят по финансовото положение.
Девите са не само очарователни външно, но и вътрешно стегнати, и самоуверени. Те стоически се изправят срещу конкурентите и съперниците в личния живот. Ако Девите и поставят цели, то никой няма да може да ги отклони от правилния път.

Хороскоп февруари 2018 за ВезниВезните през февруари ще бъдат буквално като „мухи без глави“, няма да могат да си съберат мислите и отидат на работа. И не е чудно, че на вас ви се иска постоянно да си почивате и да се веселите с приятели. Хороскопът за февруари 2018 година предсказва на Везните горещ месец, по отношение на любовта. Важно е да направите правилния избор, за да създадете здраво семейство. Заниманията със спорт ще ви помогнат да укрепите мускулите и да се отървете от излишните килограми. Само се занимавайте с помощта на инструктор, а не самостоятелно.
Везните през февруари 2018 с усилие ще преживяват в зимния студ и мъглите. Те, сякаш замръзнали, ще шестват по съдбата си.

Хоросокп февруари 2018 за СкорпионХороскопът за февруари 2018 година препоръчва на Скорпионите да бъдат внимателни и сдържани в емоциите. Особено, ако решите да изкажете недоволството си от заплатата на началника. В любовната сфера Скорпионите ще „карат влака“. Вие ще можете да очаровате всеки, който прояви искрен интерес към вас. За укрепване на здравето яжте повече плодове и зеленчуци. А сутрин правете гимнастика и се обливайте с хладен душ.
Скорпионите, през февруари 2018 година, няма да останат без подкрепа от Жълтото Куче. Важно е те да бъдат изпълнени с желание да реализират своите планове. Но, за да се сбъднат мечтите трябва понякога да излизате от зоната си на комфорт. Хороскопът за февруари 2018 година съветва Скорпионите да живеят и работят по точно установен график.

Хороскоп февруари 2018 за СтрелецСтрелците през февруари трябва да укротят енергията и амбициите си, иначе ще останат без любимата си работа и близкия си човек. Разбира се, че няма да е леко да се оправят с всички натрупали се проблеми, но силите и търпението им ще стигне. Хороскопът за февруари 2018 година съветва Стрелците по-често да се обръщат за морална подкрепа към близките си роднини. Но трябва да се погрижат и за режима си на хранене и почивка.
Хороскопът за февруари 2018 година не обещава на Стрелците безгрижен и лек живот. Предстои ви да се борите за всичко, което искате да получите. Разбира се, активните по природа Стрелци, не са свикнали да се предават и да се паникьосват, но все пак ще се „хванат за главата“.

Хороскоп февруари 2018 за КозирогПрез февруари, за Козирозите може със сигурност да се каже, че са щастливци и ще им върви. Ще имате възможност не само да получите перспективна работа, но и да заработите прилични пари. Само в любовта ще ви се наложи да се потрудите над недостатъците си. Астрологичната прогноза за февруари 2018 година препоръчва на Козирозите да спазват профилактични мерки, за да не се простудят. Ако имате желание, може да си направите ваксина против грип.
По време на управлението на Червения Петел, на Козирозите не им е било лесно, затова Жълтото Куче, през 2018 година, ще ги възнагради по заслуги и ще ги предпази от неприятности. Може да се подготвите за приятни подаръци от съдбата във всички сфери на живота.

Хороскоп февруари 2018 за ВодолейНа Водолеите така им харесва нищо да не правят и да съзерцават околните, че през февруари ще им бъде трудно да се настроят на работна вълна. Е, тогава не очаквайте милост от съдбата и големи приходи. Хороскопът за февруари 2018 година съветва Водолеите да се ориентират към нови постижения и организиране на личния си живот. Но, не трябва да забравяте да следите и за здравето си. Иначе простудата дълго ще ви задържи в постелята, а в момента болнични не ви трябват.
Хороскопът за февруари 2018 година обещава на Водолеите спокоен живот без проблеми и излишни тревоги. Не трябва да се ядосвате за работа или за финанси.

Хороскоп февруари 2018 за РибиАстрологичната прогноза за февруари 2018 година предсказва на Рибите много изненади и ярки промени. Успеха сам ще влиза в ръцете ви, само не пропускайте „звездния си час“. През февруари Рибите трябва да станат по-отговорни, а не да се доверяват на случайността и на близките си хора. Колкото по-сериозно подходите към личния си живот, толко по-бързо ще срещнете своята половинка. Възможно е запознанството да се случи по време на пътуване.
Хороскопът за февруари 2018 година обещава на Рибите кардинални промени в живота. Ако вие сами сте готови да се промените вътрешно, то всички предстоящи събития само ще ви радват. В края на краищата и Жълтото Куче винаги ще подкрепя Рибите във всички начинания.