Месечни хороскопи 2018 за всички зодииХороскопът за 2018 година обещава на знаците по-малко изненади и повече стабилност. Това, което ще бъде започнато в началото на годината, ще продължи дълго време.
През 2018 година може смело да се захващате с всичко, защото и Кучето ще се хвърли да ви помага, без да се замисля за последствията. Земната стихия се свързва със закони и традиции, затова в годината на Земното Куче е важно да се придържате към своите принципи. Независимо от това, че Кучето не обича промените, то ще направи всичко, за да могат хората да подобрят жилищните си условия.
След зимата много могат да разчитат на финансов успех. Тези, които са работливи и упорити могат да очакват повишение, поощрения и всякакви блага. Жълтия цвят е основният за тази година, а той се асоциира с енергията на слънцето и зарежда всички с позитивизъм, бодрост и добро настроение.
През 2018 година ще бъдат приветствани качества, като честност и приятелско отношение. Към всичко, през Новата 2018 година е важно да подхождате творчески, да проявявате своята фантазия. За интелектуалците, годината на Жълтото Куче ще бъде успешна, те до сега не са виждали толкова много проекти! Трудолюбивото Куче ще помогне на всички, които вярват в своя успех.
В годината на Кучето не се очакват проблеми със здравето. Закаленото Жълто Куче няма да ни позволи нито да кихаме, нито да кашляме. Но ще се наложи да се разделите с вредните навици, защото Кучето не обича да се харчат пари за цигари, алкохол и други „глупости“. По-добре е да пестите и да използвате средствата за пътувания, да обиколите света, да намерите нови приятели, да се заредите с нови впечатления за няколко години напред.
Приказни промени ви очакват в любовната сфера, 2018 година ще бъде преизпълнена със срещи и запознанства. Семейните двойки ще се чувстват „на седмото небе“, защото цялата година ще се превърне в меден месец. А за „свободните“, Кучето е приготвило доста изненади. То се е договорило с Купидон да приготви много, много любовни стрели, за да стигнат за всички, особено за тези, които дълго мечтая за своя половинка!
За да може 2018 година да ви донесе щастие, любов и всякакви блага, трябва да запомните няколко правила: не „джавкайте“ за дреболии, не „хапете“ напразно, вярвайте на хората и не се конфронтирайте, решавайте въпросите дипломатично и търпеливо! Тогава, животът ще бъде по-лек!

Подкатегории

Хороскопи за декември 2018Гледай в youtubeХороскопът за декември 2018 година съветва сериозно да се заемете с работа, а не да мислите за предстоящите празници. Ако върнете дълговете, завършите старите си дела и станете отговорни, то достойно и весело ще посрещнете Новата 2019 година. Още повече, че Жълтото Куче не ви е оставило без успех, а постоянно и във всичко ви е помагало. И така, какво постигнахте през изминаващата година и към какво сте се прицелили? Време е да направите подробен анализ.
През декември предстои да се погрижите за подаръците за близките си и да се изпълните с позитивно настроение. Не се разстройвайте за глупости, за да не разклатите психическото си здраве. Разбира се, емоциите ще бушуват, особено в работна обстановка. Хороскопът за декември 2018 година не препоръчва да взимате решения без предварителна проверка. Важното е да не провалите отношенията си с шефа, иначе в началото на месеца ще се наложи да си търсите нова месторабота. Успокойте се, премислете всичко и си намерете хоби, което ви е по душа.
Не е желателно да седите сами и да тъгувате, още повече, че ви предстои време на общуване с приятели и роднини. Разхождайте се често на улицата, запознавайте се и сложете в ред своите мисли. Не трябва да трупате обиди и да се карате с тези, които са добре благоразположени към вас.
Хороскопът за декември 2018 година препоръчва да се сдобрите с всички, с които сте били скарани. През този месец не трябва да разчитате на среща с втората си половинка. Всичко ще се случи по-късно, затова не бързайте! Самотните хора ще открият нещо ново за себе си, което ще им помогне да се сближат дори с тези, които по-рано не са им били интересни. През декември не трябва да живеете само за работата, а трябва да отделяте внимание на семейството и роднините. На Новолуние (7 декември) не се препоръчва да взимате решения и да се занимавате с нови проекти.
Хороскопът обещава не само наситен и ярък, но и щастлив месец. Настроението ще бъде празнично, в душата ще цари любов, а околните ще ви радват с изненади. Може смело да пуснете миналото, да станете по-самоуверени и да решите старите си проблеми. Нека всичко лошо и угнетяващо да остане в отиващата си година.
Хороскопът за декември 2018 година съветва да се хванете здраво за тези възможности, които съдбата ви поднася. Вие можете да заемете висока длъжност, да получите приходи и предложение за брак от избраника/цата. А, ако решите да започнете свой бизнес, със сигурност ще постигнете успех в него. За да изключите рисковите и опасни за здравето ситуации е нужно внимателно да използвате новогодишните фойерверки на оживени места.

Хороскопи за ноември 2018 Ноември е доста хладен и непредсказуем месец, затова няма да минете без топли дрехи и вещи. Това означава, че не трябва да харчите финансите за дреболии и глупости, а трябва добре да се подготвите за есенния сезон.
Хороскопът за ноември 2018 година съветва да се подготвите за промени във всички сфери на живота. Желателно е да се изпълните с позитивни емоции, за да не бъдете тъжни в края на есентна. Не трябва да зацикляте само на работата си, а по-често да се срещате с приятели и роднини. Може да поседите в кафе или да отидете на дискотека, за да добавите добро настроение.
Изненадите и новостите в личната сфера ще бъдат много. Ако морално сте готови за ново любовно увлечение, то не забравяйте да посещавате многолюдни места и да правите запознанства. Хороскопът не препоръчва да се заглеждате само по външно симпатични личности, защото умът и достойството трябва да бъдат приоритетни.
Хороскопът за ноември 2018 година препоръчва понякога да плувате по течението, за да привлечете на своя страна успеха. Ако в полезрението ви се появи интересен човек, то бъдете смели и проявете инициатива. Разбира се, че е хубаво да мечтаете, но е добре да имате и реалистичен поглед върху нещата. В службата се очакват както резки спадове на трудоспособността ви, така и творчески подеми. Ако се появи възможност да вложите пари в изгоден проект, то не се съмнявайте в успеха. Всичко ще се получи, ако не се оставите на есенната тъга.
Тези, чийто живот е пасивен и меланхоличен, трябва да променят поведението си. Иначе, всичко ще се получи не така, както сте го планирали. Хороскопът за ноември 2018 година обещава перспективни предложения на тези, които са активни и не се оглеждат за предишните си грешки. По-малко стойте в интернет, а повече общувайте, разхождайте се и бъдете сред хората. Ако душата ви е готова за благородни действия, то дайте й възможност да се прояви. От вашата бодрост и комуникативност ще зависи много, в това число и любовната сфера. През ноември се приветстват дори и екстремните видове спорт. Важно е да спазвате мярката въвв сичко.
Хороскопът предсказва нееднозначна финансова ситуация. Ту ще идват пари, в огромни количества, ту изобщо няма да ги има. Трябва да се придържате към икономии, за да запазите спестените средства. В семейния живот са възможни най-различни моменти – от разправии до бурни помирявания. Пазете се от изневери и флиртове на страни, за да не стигне работата до развод. Самотните хора, в средата на ноември, е възможно да срещнат своята половинка. Но, увличайки се в любовта, не забравяйте за кариерата и личния бизнес.
Хороскопът за ноември 2018 година съветва да отделите голямо внимание на здравето. Върлуват грипа и простудите, това означава, че не е лошо да вземете профилактични мерки, а и да си направите ваксина. Проблеми със стомаха и червата могат да се появят при тези, които не спазват хранителен режим. Това особено се отнася за мъжете. В началото на месеца ви очакват чести делови командировки, затова трябва да бъдете много внимателни на пътя. А и емоциите дръжте под контрол, за да избегнете конфликтите и разправиите.

Хороскопи за октомври 2018Гледай в youtubeАко през септември ви се е налагало да работите постоянно, то през октомври 2018 година може малко да си починете. Смело планирайте отпуската и купувайте билетите. Дори и в намръщеното есенно време може да се разхождате по плажа и да показвате усмивката си на околните. Тога, в края на октомври, ще усетите повече сили за нови постижения и активна работа. Хороскопът за октомври 2018 година съветва в началото да довършите всичко започнато, за да не разочаровате началника. Вие не се нуждаете от допълнителни напомняния, че от енергичността ви зависят и кариерата, и финансовото положение.
Имате важна мисия в октомври? Тогава не си позволявайте да мързелувате, дори, ако на пътя ви се появят сериозни препятствия. Вие имате достатъчно сили и възможности, за да ги преодолеете. В началото на месеца очаквайте интересни срещи, някои от тях ще прераснат в стабилно приятелство. На любовния фронт могат да се появят както разочарования, така и настойчиви съперници. Ако харесвате някого, не му позволявайте да си отиде, правейки избор не във ваша полза.
Хороскопът за октомври 2018 година препоръчва да отделяте по-малко време на приятелите и приятелките си. Иначе няма да можете да организирате личния си живот. Много, през октомври, ще успеят да преосмислят не само духовните си приоритети, но и да се ограничат в общуването с нужните хора. Хороскопът съветва повече да мечтаете, да фантазирате и да не забравяте за романтиката. Още повече, че ще получите възможност за изпълнение на отдавнашно желание. На Новолуние (9 октомври) не е желателно да взимате решения, да тръгвате на път и да се карате с близките си.
Кой е казал, че депресията настъпва през есента? Тя може да ви „награби“ по всяко време на годината, ако се отпуснете и се оставите „в море“ от въображаеми проблеми. Хороскопът за октомври 2018 година препоръчва да се заобиколите с позитивни хора, да излизате често сред природата, на хижа и да забравите за дребните недоразумения. Дори и да не сте срещнали любимия си човек, това не е повод да тъгувате. В деловата сфера ще се появи възможност да направите перспективно запознанство. Особено, ако станете по-комуникативни и отстъпчиви.
Хороскопът обещава искрени отношения с човек, на когото не сте обръщали внимание по-рано. Относно финансите – трябва да изключите авантюрите и рисковете. Това в по-голяма степен се отнася за жените и творческите личности.

Хороскопи за септември 2018 Не се ядосвайте, че не сте успели да изкарате отпуската си на морето, защото е възможно, през септември да ви се предостави такава възможност. Вие ще успеете не само прекрасно да си починете, но и да се запознаете с интересен човек. Хороскопът за септември 2018 година обещава любовен роман далече от дома. Ако сте сами, не изпускайте този шанс. Важното е да не се опитвате да правите прибързани изводи, а добре да се вгледате в новия си избраник/новата си избраница. Ако между вас се появи духовна близост, това вече е благоприятен знак.
Хороскопът за септември 2018 година предсказва промени в личния живот на тези, които преследват не само красивата външност, а търсят човек с богат, вътрешен свят. Не е желателно да капризничите по този повод, за да не изплашите онзи/онази, които действително ви подхождат по интереси и по характер. В службата, през септември, отношенията с началника може да бъдат обтегнати, но, ако се изявите по начин, по който шефа изисква, то в края на месеца ще получите добър бонус. Постарайте се да похарчите част от парите за близките си. Подаръци всички обичат, особено малките членове на семейството.
През септември 2018 година трябва уверено да се заемете с работата си. Тогава ще може да разчитате на увеличение на доходите и повишение в длъжност. Не се спирайте пред трудностите, защото те ви закаляват. На Новолуние (9 септември) не трябва да започвате нищо ново, защото то едва ли ще ви доведе до успех. Затова пък е възможно да разговаряте с любимите си и да направите планове за бъдещето.
Астрологичната прогноза за септември 2018 година съветва да се отнасяте внимателно към всичко, което ви е малко познато. Това особено се отнася до професионалните дела. В началото на септември ще провърви на тези, които са усърдни и отговорни. Възможни са изгодни договори и делови връзки с чуждестранни партньори. Творческите личности ще въплътят удачно в живота всичко, което отдавна е в мислите им. В средата на септември е възможно не просто да се влюбите, но и да сключите брак.
Финансовото положение ще бъде стабилно, както предсказва хороскопът за септември 2018 година. Но излишната суета може да ви попречи, затова трябва отрано да планирате всички вложения и покупки. За да не разклатите здравето си, закалявайте организма и се занимавайте със спорт. Но не забравяйте и за начина си на хранене.

Хорскопи за август 2018Ако от началото на лятото сте работили непрекъснато, то през август 2018 е най-доброто време да си вземете отпуска и да отидете до морето. В края на краищата сте заслужили пълноценната си почивка, което подсказва да отидете на пазар и да си купите куфари. Хороскопът за август 2018 година съветва да изберете маршрут, който не само да ви изпълни с бодрост и енергия, но и да разгледате красотите и забележителностите на други градове. Ще видите как депресията и тъгата си отиват.
През август е необходимо временно да забравите за проблемите и да се потопите в атмосфера на радост и комфорт. Има шанс да си намерите нови приятели, интересна информация и да смените местоработата си. Между другото, хороскопът ви съветва да не забравяте и любимото си хоби. А, ако нямате хоби, спешно открийте талантите в себе си! Защото вие сте невероятни кулинари, художници, творци, нали така? Значи, трябва да покажете майсторството си и да учудите околните с шедьоврите си.
Хороскопът за август 2018 година препоръчва да се вгледате в себе си, да научите нещо ново и да разрушите стереотипите към които сте привикнали. Още повече, че творческият ви потенциал сам иска да изскочи от вас. Помнете, ако имате желание и вдъхновение, то и успехът непременно ще ви посети. Вие постигате всичко, което искате, но не трябва да се вглеждате в предишните си грешки и да се разочаровате. Важно е през август 2018 година да не си седите у дома и да гледате сериали и скучни филми. Разхождайте се повече, излизайте сред природата и се любувайте на красотата на града.
Хороскопът обещава страшно много възможности за привличане на успех, затова не ги пропускайте през август. Вие може да се качите на сцена, да участвате в съревнования и масови мероприятия. И така, въоръжете се с търпение, сили и позитивизъм и всичко ще ви се получи! Хороскопът за август 2018 година препоръчва да не тъжите за онова, което е преминало през лятото, защото и есента може да ви подари много ярки събития и впечатления. И така, не си и помисляйте за нещо тъжно и печално, защото е сигурно ще се вселят в душата ви. Съдбата ще бъде с вас през август, ако сами не я отблъснете със съмненията си. Всеки нов ден започвайте с усмивка и вярвайте в доброто, а също и се настройвайте оптимистично. По Новолуние (11 август) не е желателно да внедрявате нови дела и да планирате бъдещето.
Астрологичната прогноза за август 2018 година предсказва промени във всички области, затова взаимната любов и финансовото благополучие няма да ви остави на спокойствие. Веселете се, почивайте с приятели и не си позволявайте да мързелувате. Само не се захващайте за дела, които изначално са безперспективни. Занимавайте се само с това, което наистина ви харесва и ви зарежда с позитивизъм. Хороскопът ви съветва през август да се заобиколите с искрени и доброжелателни хора. Именно те ще ви подкрепят във всички начинания, а също и ще ви помогнат да решите текущите проблеми. От вашето усърдие и решителност ще зависят кариерата, материалното състояние и душевното ви равновесие.

Хороскопи за юли 2018Гледай в youtubeХороскопът за юли 2018 година ще ви подари само ярки и положителни впечатления. Вие ще се радвате искрено на тези дреболии, които съдбата ви изпраща. Търсите ли промените? Значи те ще се случат. Не ви устройва предишната работа? Без съмнение я сменете за по-перспективна и доходна. Мечтите и старите планове лесно ще се въплътят в реалността през юли, но ако вие самите не изпуснете шансовете си за успех и финансово благополучие.
През този месец трябва да си поставите постижими цели, да бъдете самоуверени и упорити. Променяйки принципите си и поставяйки си приоритети, вие ще успеете да погледнете по различен начин на личния си живот. При самотните ще се появи възможност да срещнат любим човек, с когото да сключат официален брак. В работата трябва да станете истински професионалисти в своята дейност, а не да се надявате на помощта на състоятелни „чичковци“. За да се появи хармония в душата, необходимо е леко да се промените вътрешно, а също и да се заобиколите с приятни и добродушни хора.
Хороскопът за юли 2018 година препоръчва да бъдете внимателни към себе си по време на работа, защото влиянието на Сатурн ще устрои истински изпитания за вашата сила. Може да се появи чувство за вина, отчужденост и апатия. Помнете, че само вие сте в състояние да се отървете от рутината и депресията. Общувайки със заобикалящата ви природа, приятелите и нови хора, вие ще се изпълните с позитивна енергия. Важно е да не се терзаете от съмнения и да бъдете търпеливи. Повярвайте, съдбата е особено хитра, тя знае на кого да даде шанс за успех и да го защити от проблеми.
В любовните дела трябва да бъдете сдържани емоционално, тогава може да разчитате на дълготрайни и искрени отношения. Хороскопът за юли 2018 година не обещава голяма любов, но и самотата понякога може да бъде от полза. Вашата очарователна усмивка и пленителен поглед няма да оставят равнодушен нито един ухажор. По Новолуние (13 юли) е най-добре да се откажете от интимни удоволствия, срещи, предложения за брак и взимане на съдбоносни решения.
И така, контролирайте своите желания, отнасяйте се съчувствено към хората и бъдете по-меки. През юли 2018 година трябва да прекарвате повече време със семейството, да се занимавате с домашни дела, а не да мислите само за работа. Иначе, споровете и конфликтите с роднините ще бъдат неизбежни, битовите проблеми ще се „нажежат“ и ще се стигне до спешно преместване. Хороскопът за юли 2018 година препоръчва да бъдете внимателни, занимавайки се с активен спорт. Веселете се, но с мярка, за да не попаднете в неприятни ситуации и аварии. В средата на юли не трябва да планирате собствен бизнес, това ще бъде напразно загубено време. Творческите проекти ще бъдат успешни, а личният бизнес, дори при крупни вложения, ще ви донесе само загуби.

Хороскопи за юни 2018 Дълго чаканото лято на 2018 година дойде. Това значи, че може да разчитате на почивка, зареждане с бодрост и нови впечатления. Всичко това непременно ще го има в живота ви, ако не забравите за решаването на настоящите задачи. Хороскопът за юни 2018 година съветва да бъдете прозорливи и оптимистични, за да не изпуснете успеха в любовта и в работата. В личния живот се очакват такива промени, че ще се наложи да промените не само принципите си, но и обкръжаващата ви обстановка. Вие може да се влюбите така силно и внезапно, че всички останали връзки да бледнеят.
През юни 2018 година трябва да бъдете самоуверени и настойчиви, за да се харесате на онези, за които си мечтаете в летните нощи. Защо да се терзаете от съмнения, когато може просто да поканите човека на среща! Бъдете инициативни в любовта, защото това чувство обича решителните и смелите. Само, преди да започнете нов роман, приключете старите отношения. Иначе, те ще ви теглят назад и ще затрудняват пътуването ви към искрените и устойчиви чувства.
Хороскопът за юни 2018 година препоръчва да обмисляте всичко внимателно, за да не направите грешни действия. В средата на юни са възможни интриги, запознанства и роман по време на почивка. Съгласете се, че лятото е приготвило доста приятни моменти за вас! Важно е да не скучаете, като седите сами в уединение. Общуването ще ви донесе повече ползи, отколкото приятния ви вид.
През юни 2018 година, в отношенията в семейните двойки много неща ще се променят. Тези, които държат един на друг, ще бъдат възнаградени. Възможно е раждане на първо дете и преместване в нов дом. Но, ако вие постоянно се карате и все нещо делите, то семейството бързо ще се разпадне. Вие няма да имате възможност отново да възстановите прекрасните си отношения. По-често причината за раздора през юни ще бъде ревност и собственически чувства.
Хороскопът за юни 2018 година предсказва стабилно положение с финансите. Парите видимо ще растат, но само при тези, които не мързелуват и не се търкалят по дивана. Ако в началото на годината сте сложили голяма сума пари в банка, то през юни може да изтеглите събралата се лихва. Не е желателно да взимате пари на заем, а също и да раздавате парите си. Иначе, към края на месеца ще откриете, че сте останали без пари в джоба. Само не се опитвайте да смените рязко професията или служебното си място. Подготвяйте се внимателно за командировките, съвещанията и преговорите, защото от всичко това зависи бъдещата ви кариера.
Астрологичната прогноза за юни 2018 година препоръчва да се отнасяте внимателно към здравето си, защото, дори и лятото, може да се простудите и да вдигнете температура. Не е желателно да лежите под палещите лъчи на слънцето от сутрин до вечер. Най-добре е да плувате във водоеми, да играете футбол или волейбол, купете си колело или кънки. Отдавна не сте пътували до провинцията при роднини? Организирайте бързичко това малко, но приятно пътуване в началото на лятото. Разбира се, не забравяйте и за храненето. Плодовете и зеленчуците ще укрепят имунитета ви така, че нито една болест няма да ви доближи.
Хороскопът не съветва Рибите през юни 2018 година да се занимават с продажба или покупка на недвижим имот. Разговорът с шефа относно повишаване на заплатата трябва да отложите за по-добри времена. Ако, все пак, нещо съвсем не ви устройва, то отидете и учете за друга специалност. През юни ще се наложи повече да плувате по течението, отколкото да предприемате нещо кардинално, ново. Отлични качества за периода са скромност и отстъпчивост. Именно те ще ви помогнат да запазите репутацията си, отношенията с хората и вътрешния си комфорт.

Хороскопи за май 2018Гледай в youtubeПрез май 2018 година, успехът ще се усмихне за всички представители на зодиакалните знаци. Топлината, която дава слънчево време, ще се разпространи нежно и всичко планирано, лесно, ще се превърне в реалност. Важно е да не позволявате на душата си да тъгува, а на тялото да мързелува. Жълтото Куче ще се погрижи целите ви да са реални, а мечтите да се сбъдват, по вълшебен начин. Хороскопът за май 2018 година съветва да се отърсите от всички съмнения и мрачни мисли. Дори и да се изпитали любовно разочарование, все пак гледайте оптимистично на света. Защото всичко започва с идването на пролетта.
Ако не сте настроени за сериозни отношения с новия си избраник, то просто се наслаждавайте на срещите, разговорите и ласките. Може да се срещате с приятели и да правите романтични запознанства. А тези, които влязат в месец май влюбени, трябва да се замислят за законен брак. Не мъчете този/тази, които чакат от вас радикални решения. Още повече, че от доста време живеете на семейни начала.
При семейните двойки, нещата ще се получават много благополучни и може да помислите за разширяване на дома и попълване на семейството. Хармония, щастие и взаимно разбирателство обещава хороскопът за май 2018 година на семейните. Само се старайте да отделяте повече време на втората си половинка, подарявайте цветя и правете изненади. Финансовото положение е нужното ниво, парите ще ви стигат както за реализирането на целите, така и за подаръци за любимите хора.
Важно е мързелът да няма място в живота ви. За постигане на всичко, което сте замислили, трябва да станете от дивана и да започнете да действате. Ако мечтаете да бъдете успешни и богати бизнесмени, то не се страхувайте да вложите пари в свое начинание. Старайте се да се развивате, както физически, така и духовно. Не губете енергия и нерви за празни неща, още повече, за ненужни хора.
Хороскопът за май 2018 година съветва да се отнасяте внимателно към здравето си, особено към психическото. Честите вълнения могат да доведат до тежък стрес. Тогава няма да ви радва нито слънцето, нито пеенето на птиците, нито пролетната еуфория. Ще бъде необходимо бързо да се обърнете към психолог. Има риск да получите травма или счупване, особено, ако работата ви е свързана с някаква екстремност или височина.
През май 2018 година трябва да сложите под контрол не само работата и финансите, но и мислите си. Вие знаете, че всичко негативно бързо се превъплъщава в живота. Ако искате да преживеете пролетта леко и безгрижно, то се заобиколете с прекрасни творения, дружелюбни хора и ярки събития. За да срещнете през май достоен спътник в живота си, трябва да станете по-активни и по-често да бъдете в обществото. Това особено се отнася за тези, които са родени под знаците на Водата.
Астрологичната прогноза за май 2018 година препоръчва да си почивате повече, да си вземете отпуск и да попътувате. Помнете, че всичко е възможно, ако го поискате силно. Не трябва да живеете само за работата и кариерата, защото така нервният срив не е далече.

Хороскопи април 2018Гледай в youtubeЧудесно пролетно настроение ще ви съпътства на всякъде – в службата, на улицата и в домашна обстановка. Ако вие сте в празнична еуфория, то е време сериозно да се замислите за укрепване на здравето и за внедряване в работа. Хороскопът за април 2018 година съветва да оправите хранителния си режим, сутрин да правите гимнастика и да започнете борба с вредните навици.
И така, колкото по-рано се заемете с подобряване на самочувствието си, толкова по-добре. През април не трябва да пренебрегвате мерките за профилактика и да бъдете лекомислени. Ако имате желание да промените външния си вид, то се обърнете към опитни фризьори, козметици и стилисти. Именно те ще могат да ви преобразят до неузнаваемост. Естествено, в най-добрият смисъл на тази дума. Позитивното настроение през април 2018 година ще ви помогне да избегнете дългата депресия. Но, ако вие продължите да общувате с негативни хора, то може да загубите положителния си заряд и безценното си време.
Хороскопът за април 2018 година съветва да се разходите по магазините, за да се зарадвате с модни дрехи. Понякога, дори и дребните придобивки повдигат настроението, нали така? Важно е, вие да вървите уверено по пътя си и да не се съблазнявате по разни авантюри. В любовната сфера се очакват такива ярки промени, че душата ви ще бъде изпълнена от удоволствие. През април 2018 година много ще срещнат не просто „своя“ човек, но и ще създадат щастлив и устойчив съюз.
Хороскопът за април 2018 година препоръчва да не хленчите и да не се оплаквате от съдбата, най-добре е да станете от дивана и да се разхождате вечер в парка. Възможно е да се запознаете с интересни хора или да срещнете любимия човек. Важно е да не преследвате идеала, а да приемете човека такъв, какъвто е. Защото вие също не искате да променяте кардинално характера или навиците си, нали? В семейния живот ще царят тишина и благодат, макар и не винаги. Ако започнете да критикувате съпруга/та и игнорирате неговите/нейните знаци на внимание, флиртувате наляво и надясно, то конфликтът ви е „в кърпа вързан“.
Астрологичната прогноза за април 2018 година препоръчва да бъдете сдържани в думите и благородни в действията си. Пролетното време позволява да излизате сред природата, да се занимавате активно със спорт и, разбира се, да се влюбите. Не забравяйте да се срещате със старите си приятели, да пътувате и да се развличате. Особено, ако вашия живот е в затворен кръг – дом – работа – дом. През април 2018 година трябва да се радвате на дреболиите, наслаждавайте се на природата и дори пейте от щастие. А, ако си вземете отпуска отидете на санаториум или в някой курорт. Всичко ще бъде по-добро отколкото да си седите у дома пред телевизора и да съжалявате, че сте си взели отпуска.
Природата наоколо разцъфтява, затова, вие трябва да вземете пример от нея. Важното е да не прекалявате с любовните романи, интимните срещи и емоции. Иначе, вашите планове не само, че ще рухнат, но и ще ви създадат много проблеми. Активността през април 2018 година ще помогне само на тези, които до този момент са спали добре и само са наблюдавали случващите се събития.
Хороскопът за април 2018 година обещава добър период. Внимателното и меко отношение към близките хора трябва да бъде приоритет! Вие постоянно сте заети с работа, което може да не се харесва на домашните. Защото битовите и жилищни въпроси няма да се разрешат от само себе си. Има възможност да разширите или да купите по-просторно жилище. През април 2018 година много ще се върнат към предишни обожатели, а някои ще срещнат „единствения/та и неповторим/а“. Пролетта е време за романтика, нежност и любов, затова никой, през този месец, няма да остане без надежди и ярки чувства. Трябва да бъдете много внимателни на пътя, у дома и в службата, когато работите с режещи предмети, защото има риск да получите травма или счупване.

Хороскопи за март 2018Хороскопът за март 2018 година обещава ярки промени в различни сфери на живота. Но особено ще им върви на тези, които мечтаят да срещнат нова любов. Важно е да не забравяте за личните си интереси докато преследвате кариерното израстване. Позитивните мисли ще се превъплътят в реалността, затова през март трябва точно да планирате своите действия. Ако забравяте, записвайте си в дневник. Защото всички идеи, които ви дойдат през пролетта, непременно ще се реализират, успешно, в годината на Жълтото Куче.
През март 2018 година е възможно израстване в службата и финансово благополучие. Но, за да постигнете успех без да губите нещо, трябва да изградите схема на действията си. Тези, които цяла зима са тъгували сами, през пролетта ще се наслаждават на романтика и любов. Вие дори няма да си спомняте за приятелите, когато се появи любимия/любимата.
Хороскопът за март 2018 година предсказва дребни затруднения в личния живот, но всичко ще се оправи до края на месеца, ако вие самите отделяте повече внимание на близкия си човек. За да бъдат прекрасни настроението и самочувствието ви, трябва да се разхождате повече, да си почивате сред природата и да се занимавате със спорт. Ако харесвате повече танците или йогата, тогава не си отказвайте това удоволствие. Всякакви натоварвания през март 2018 година ще ви бъдат от полза за организма. Сутрин правете гимнастика, а вечер се разхождайте дълго в парка. Ако чувствате, че сте натрупали излишни килограми, то незабавна влезте във фитнес залата или отидете на басейн. Не се замисляйте да икономисвате за сметка на здравето си през март. А, ако сте решили да спестявате за отпуската си, то не харчете пари за дреболии и развлечения.
Астрологичната прогноза за март 2018 година обещава много приятни изненади, незабравими събития и впечатления. Срещите с нови хора ще ви донесат не само радостни емоции, но и интересни открития. С някои от познатите или приятелите си ще се наложи да се разделите, заради причини, които не можете да избегнете. Но не трябва да съжалявате, ако това решение е обмислено, а не спонтанно. Ако възникнат проблеми с финансите или на битова основа, то ще получите подкрепа от влиятелни хора. През март 2018 година много желания ще се сбъднат, затова може да разчитате на душевен комфорт и стабилност.
Жълтото Куче съветва по-малко да разказвате на околните за своите планове за бъдещето. На около има много завистници и конкуренти, затова бъдете внимателни. Хороскопът препоръчва през март 2018 година да контролирате емоциите си, особено тези, които от вас, които по природа са импулсивни и агресивни.

Хороскопи февруари 2018 Червеният Петел така е свикнал да властва, че през февруари 2018 година, за нищо на света, няма да иска да предаде управлението на Жълтото Куче. Но ще се наложи да го направи и освен това ще прехвърли грижата за знаците от Зодиака на вярното Куче. Хороскопът за февруари 2018 година ще ни подари много интересни и занимателни моменти. Но, за да преживеете всичко спокойно ще се нуждаете от здраве и търпение. Трябва внимателно да се отнасяте към самочувствието си и да укрепвате имунитета. През февруари трябва да се храните с повече плодове и зеленчуци и да пиете витамини, за да не се разболеете. Ако през февруари 2018 година се втурнете активно да работите, то може стремително да подобрите финансовото си положение.
Естествено, след празничния период ще ви бъде трудно да се заемете с професионални дела, но времето за почивка е отминало. Разбира се, в почивките дни може да се поизлежавате в леглото повече, но в другите дни работата трябва да бъде приоритет. Хороскопът за февруари 2018 година съветва по-често да общувате с роднините. Ако имате любим човек, организирайте посещение на кино, театър или на концерт. Всички тези мероприятия ще преминат страхотно, ако сте заедно с избраника/цата.
На 14 февруари се отбелязва Денят на влюбените, затова от рано купете подарък за близкия си човек. Но, ако сте сами, не се отчайвайте. Възможно е да не сте забелязали човека, който изпитва искрени чувства към вас. В края на месеца е възможно запознанство по време на делово пътуване. За семейните, хороскопът за февруари обещава хармонични отношения. Само не забравяйте за малките романтични изненади и комплименти. Може да ви струва, че това вече е „минало“, но в действителност, ще внесе в семейните отношения особена прелест.
Астрологичната прогноза за февруари 2018 година предсказва издигане в кариерата и стабилност във финансите. Смело подписвайте договори и сключвайте сделки, за да получите първите дивиденти още през пролетта. Ако сте изпълнени с творчески замисли, то през февруари 2018 година може да ги въплътите в проекти. Важното е да не разказвате за своите планове и идеи на тези, които могат да ги използват за свои цели. Ако бъдете внимателни в думите и действията си, то ще се предпазите от многобройни проблеми.
Астрологичната прогноза за февруари 2018 година обещава много нови и ярки събития. Много ще се заемат усилено със спорт, ще създадат семейство, ще сменят професията и дори ще емигрират. Само не си и помисляйте да се поддавате на апатия и депресия, иначе ще изпуснете възможностите да направите живота си наситен. В личен план са възможни кардинални промени, особено при тези, които дори и не са се надявали да срещнат своята половинка. Съдбоносно запознанство ще се случи в Деня на Св. Валентин, което ще бъде и символично, и особено приятно. Без съмнение се съгласете на предложението, което ще се превърне в перспективна работа. През февруари 2018 година могат да ви назначат на ръководна длъжност в голяма фирма, което ще предизвика голяма радост у вас. Разбира се, ще се прибавят много отговорности, но интересната работа си заслужава.

Хороскопи януари 2018Хороскопът за януари 2018 година предсказва ярки промени в различни сфери на живота за всеки зодиакален знак. Може да очаквате изненади, добри новини и финансово благополучие. Когато Червеният Петел изкукурига за довиждане, покровител на новата 2018 година ще стане Жълтото Куче.
Желателно е в началото на годината да направите инвентаризация на мислите и на предишните си постъпки. Хороскопът за януари 2018 година съветва бързо да планирате делата си и смело да тръгнете към набелязаните цели. Но в началото трябва да завършите започнатата работа, за да може да осъществите надеждите и грандиозните си идеи.
Важното е през 2018 година да не мързелувате. Ако бъдете упорити и инициативни, то всяка работа ще ви бъде „по мярка“. Не пилейте позитивното настроение, което сте имали в годината на Огнения Петел. Ако се трудите ще можете да укрепите материалното си положение.
Астрологичната прогноза през януари 2018 година обещава енергия и сили, които трябва да използвате за добри цели. След празниците е възможно незначително спадане на силите, но това е само временно състояние. Най-добре е да изключите спиртните напитки и да сложите акцент на диетичното хранене. За да не попаднете в лапите на депресията трябва да гледате на живота по-оптимистично. Хороскопът не ви съветва да се вглеждате в миналото.