Месечни хороскопи 2018 за всички зодииХороскопът за 2018 година обещава на знаците по-малко изненади и повече стабилност. Това, което ще бъде започнато в началото на годината, ще продължи дълго време.
През 2018 година може смело да се захващате с всичко, защото и Кучето ще се хвърли да ви помага, без да се замисля за последствията. Земната стихия се свързва със закони и традиции, затова в годината на Земното Куче е важно да се придържате към своите принципи. Независимо от това, че Кучето не обича промените, то ще направи всичко, за да могат хората да подобрят жилищните си условия.
След зимата много могат да разчитат на финансов успех. Тези, които са работливи и упорити могат да очакват повишение, поощрения и всякакви блага. Жълтия цвят е основният за тази година, а той се асоциира с енергията на слънцето и зарежда всички с позитивизъм, бодрост и добро настроение.
През 2018 година ще бъдат приветствани качества, като честност и приятелско отношение. Към всичко, през Новата 2018 година е важно да подхождате творчески, да проявявате своята фантазия. За интелектуалците, годината на Жълтото Куче ще бъде успешна, те до сега не са виждали толкова много проекти! Трудолюбивото Куче ще помогне на всички, които вярват в своя успех.
В годината на Кучето не се очакват проблеми със здравето. Закаленото Жълто Куче няма да ни позволи нито да кихаме, нито да кашляме. Но ще се наложи да се разделите с вредните навици, защото Кучето не обича да се харчат пари за цигари, алкохол и други „глупости“. По-добре е да пестите и да използвате средствата за пътувания, да обиколите света, да намерите нови приятели, да се заредите с нови впечатления за няколко години напред.
Приказни промени ви очакват в любовната сфера, 2018 година ще бъде преизпълнена със срещи и запознанства. Семейните двойки ще се чувстват „на седмото небе“, защото цялата година ще се превърне в меден месец. А за „свободните“, Кучето е приготвило доста изненади. То се е договорило с Купидон да приготви много, много любовни стрели, за да стигнат за всички, особено за тези, които дълго мечтая за своя половинка!
За да може 2018 година да ви донесе щастие, любов и всякакви блага, трябва да запомните няколко правила: не „джавкайте“ за дреболии, не „хапете“ напразно, вярвайте на хората и не се конфронтирайте, решавайте въпросите дипломатично и търпеливо! Тогава, животът ще бъде по-лек!

Подкатегории

Хороскопи януари 2018Хороскопът за януари 2018 година предсказва ярки промени в различни сфери на живота за всеки зодиакален знак. Може да очаквате изненади, добри новини и финансово благополучие. Когато Червеният Петел изкукурига за довиждане, покровител на новата 2018 година ще стане Жълтото Куче.
Желателно е в началото на годината да направите инвентаризация на мислите и на предишните си постъпки. Хороскопът за януари 2018 година съветва бързо да планирате делата си и смело да тръгнете към набелязаните цели. Но в началото трябва да завършите започнатата работа, за да може да осъществите надеждите и грандиозните си идеи.
Важното е през 2018 година да не мързелувате. Ако бъдете упорити и инициативни, то всяка работа ще ви бъде „по мярка“. Не пилейте позитивното настроение, което сте имали в годината на Огнения Петел. Ако се трудите ще можете да укрепите материалното си положение.
Астрологичната прогноза през януари 2018 година обещава енергия и сили, които трябва да използвате за добри цели. След празниците е възможно незначително спадане на силите, но това е само временно състояние. Най-добре е да изключите спиртните напитки и да сложите акцент на диетичното хранене. За да не попаднете в лапите на депресията трябва да гледате на живота по-оптимистично. Хороскопът не ви съветва да се вглеждате в миналото.