Месечни хороскопи 2017Огнената стихия и буйния нрав на символа на 2017 година, по източния календар, ще донесат много изненади за всички знаци на зодиака.
На 28 януари 2017 година Червената Огнена Маймуна радостно ще ни помаха с лапичка за довиждане и ще предаде правата си на Червения Огнен Петел. Промяната на властта няма да забележим веднага, защото и цвета, и стихията на двамата са еднакви. Ако в началото на своята година Петелът се държи относително спокойно, оглеждайки владенията си след закачливата Маймуна, то още пролетта стопанинът ще се „разтъпче“, ще размаха ярките си крила и ще започне да ни учудва със своята непредсказуемост и приятни изненади.
Важно е, в годината на ексцентричният Петел, да се отнасяте философски към всички промени в живота. На хората, които не мързелуват, Петелът ще помогне относно кариерата – буквално ще ви затрупат изгодни и много съблазнителни предложения. Но не трябва да бързате през 2017 година, по-добре изберете внимателно, от всички пленителни и ярки предложения, едно единствено, което ще се окаже подходящо и надеждно именно за вас.

Подкатегории

Хороскопи за декември 2017Хороскопът за декември 2017 година предсказва оптимистично и добродушно настроение. Много ще се интересуват повече не от личните, а от обществените проблеми. Ентусиазмът и благородните цели ще ръководят хората през декември. Ще им се иска да следват своите желания, да вършат добри дела и да правят благотворителност.
През декември, на хората ще им бъдат присъщи философските виждания за света. Духовният ръст и вътрешната промяна ще дадат положителни резултати и ще изведат съзнанието на ново ниво. Хороскопът за декември 2017 година съветва повече да пътешествате, да правите екскурзии и да опознавате света. На хората ще им бъде присъща не само финансова, но и душевна щедрост. Можете да се обръщате към правни институции с неуспешни въпроси. Всичко ще се разреши по отличен начин, за вас. Моралните устои и нравствеността стоят на първо място. Много ще се задълбочат в четене на художествена литература и ще започнат да изучават религия. Обиколки, съвещания и конференции – всичко това ще бъде актуално, както предсказва хороскопът за декември 2017 година. Наистина, в началото на месеца са възможни аварии, конфликти и депресии. Необходимо е да анализирате всичко, което сте направили през отиващата си година. Но все още е рано да се сбогувате с Огнения Петел, защото декември е пред вас и е възможно много неща да се променят кардинално. Месецът ще бъде изпълнен с разправии, емоционални изблици и битови проблеми. За да можете добре да се подготвите за посрещане на Новата година трябва малко да се поразмърдате. Хороскопът за декември 2017 година не препоръчва да се занимавате със самообвинения и да си измисляте проблеми. Пазете нервната система и не обръщайте внимание на дребните недоразумения. Важно е вътрешно да се успокоите и да съберете мислите си. През декември трябва да върнете всички дългове, да се сдобрите с хората и да простите.

Хороскопи за ноември 2017Хороскопът за ноември 2017 година обещава напрегнато и нееднозначно време. Много, усилено ще се стремят към постигане на целите, а също и по всякакъв начин ще постигат своите желания. Слънцето в Скорпион увеличава амбициите на тези, които са тщеславни и самоуверени. Ако във вашия хороскоп са акцентирани Плутон или Слънцето, то през ноември ще бъдете изпълнени с енергия и магнетизъм.
През ноември, на много, ще бъде присъща раздразнителността, уязвимостта и апатията. Ще се появи усещане за тежест и потиснатост. На преден план ще излязат безпричинната подозрителност и мнителност, както прогнозира хороскопът за ноември 2017 година. Но много скоро ситуацията ще се промени, а хората ще станат по-искрени и дружелюбни. В средата на ноември не трябва да се доверявате на малко познати хора.
През ноември научни успехи очакват тези, които не са лишени от творчество и оригинални идеи. Може да си купите компютър, да разполагате с технически новости и да използвате различни програми. Интуицията и мъдрите решения, които ще дойдат внезапно, ще ви помогнат да излезете от трудните ситуации. Хороскопът за ноември 2017 година препоръчва да се подготвите добре за хладното време. Може да си купите топли дрехи и да започнете да отоплявате жилището. Нептун и Уран през ноември ще бъдат ретроградни, което ще придаде на хората повече сантименталност и мечтателно настроение. Житейските принципи и възгледи, при някои, ще бъдат много променливи, което ще повлияе на решенията и на бъдещите им планове. Нововъведенията в различни сфери ще бъдат от полза за много. Желателно е да не влагате парите си в банка, а в изгодни, дългосрочни проекти. Някои през този месец, обратно, ще се чувстват слаби и физически, и морално. Ще им се иска да се усамотят и да се абстрахират от проблемите. Хороскопът за ноември 2017 година не съветва да унивате и да изпадате в депресия. Нужно е да съберете цялата си воля и да се устремите напред към успех и благополучие.

Хороскопи октомври 2017 Хороскопът за октомври 2017 година предсказва невероятен успех във всички сфери на живота. Ще ви помагат близки хора, ще се обучавате и ще укрепвате материалното си положение. Важно е да не забравяте за духовното си развитие и социалния ръст. Философски се отнасяйте към всички препятствия през октомври, само тогава проблемите ще си отидат.
В средата на октомври 2017 година са възможни промени на настроението и препятствия по пътя към целта. Множеството непредсказуеми ситуации ще ви изкарат от обичайното русло, но това ще бъде временно. Възможни са конфликти и нееднозначно поведение от страна на околните.
Хороскопът за октомври 2017 година съветва да повишите самооценката си, да се изпълните с увереност и да не унивате за щяло и нещяло. Внимателно разпределете енергията си за планираните дела, тогава хармонията в живота ще ви бъде гарантирана. През октомври 2017 година ще получите помощ от влиятелни личности.
При много видимо ще нарасне интересът към парапсихология, религия и окултното. Очаквайте радикални промени в личната и служебната сфери. За съжаление не всички ще се окажат желани.
Хороскопът за октомври 2017 година препоръчва да отстоявате своите позиции и да се борите за това, което вече сте постигнали. Важно е да не се предавате в трудните моменти, иначе изпитанията ще бъдат още по-големи. Проблемите ще ви калят и ще ви дадат сили за нови постижения. През октомври можете да очаквате спокойни взаимоотношения с всички, единствено без тези, които вече са на „гребена на вълната“.
Много ще се отчаят от факта, че всичко наоколо се руши. След време ще разберете, че сътресенията през октомври 2017 година са ви довели до добри промени.
Хороскопът за октомври 2017 година не обещава лек път, но ако вие запазите бодрия си дух и не се отпуснете, то успехът ще се окаже на ваша страна. Желателно е бъдете по-чувствителни и меки към тези, които обичате. През октомври 2017 година не е желателно да се потапяте в света на фантазиите.

Хороскопи за месец септември 2017Хороскопът за септември 2017 година обещава нееднозначен месец, както във финансов, така и в духовен план. Ще ви се приискат промени и различни новости. Стремежът за осъществяване на желанията ще бъде толкова голям, че контролът на чувствата и емоциите ще отиде на втори план. През септември 2017 година трябва да бъдете особено умни и внимателни, дори и към дреболиите. От страна на близките е възможна агресия, но не трябва да се обиждате от това, особено, ако в по-голямата си част е напълно заслужена.
Хороскопът за септември 2017 година не препоръчва да се занимавате с юридически въпроси и да търсите помощ от висшестоящи инстанции. Едва ли ще успеете да „пробиете“ бюрокрацията. Дори и не помисляйте да взимате или да давате заеми, защото ситуацията ще се обърне срещу вас и ще стане по-трагична от очакваното. През септември трябва да отделите повече внимание на здравето си и на натрупването на позитивна енергия. Текущите дела могат да ви доскучаят, но от тяхното изпълнение ще зависи много в работата ви. В началото на септември 2017 година имате възможност да увеличите енергетиката си и да изгладите отношенията с хората. Дори и „най-шантавите“ мечти ще се сбъднат в първия есенен месец.
Хороскопът за септември 2017 година съветва да се заемете със спорт, плуване в басейн и щедро да раздавате творческия си потенциал за добри дела. Но, бъдете внимателни с думите и действията си, не давайте лъжливи обещания и не показвайте чувствата си на чужди хора. През септември 2017 година отлична ще бъде работата с документи, сключването на договори и уреждането на стари конфликти. Личният живот ще заискри с ярки цветове, макар, че на много ще им се иска да го променят напълно. Възможни са леки депресии и умора на фон на активната ви дейност. Желателно е да се потопите в творчество, изкуство или поезия. Екстремните личности, през септември 2017 година, ще поискат да покоряват върхове и да се реят в космичните пространства.

Хороскопи за август 2017Хороскопът за август 2017 година предсказва доста интересни събития в различни сфери на живота. Много ще спечелят голяма сума пари, ще си вземат отпуск и дори ще започнат да пишат. В политиката са възможни протести, спънки и многобройни спорове. Ще има много опасни моменти, но ще успеете да ги преодолеете. Оригиналният подход към делата и проявата на таланти ще ви помогне да създадете уникални програми и нови проекти. Хороскопът за август 2017 година предсказва, че всеки ще се стреми да доказва своята състоятелност, както в материален, така и в духовен план. Активното участие в мероприятията ще ви помогне да се развиете всестранно. Възможна е среща с хора от миналото – съученици и бивши обожатели. Хороскопът за август 2017 година препоръчва да бъдете внимателни с думите, действията и решенията си. Не е желателно да влизате в конфликти и спорове, а също и да пътувате в командировка зад  граница. Опозициите и демонстрациите могат да доведат до плачевни резултати през август 2017 година. Лятото е към края си, затова много ще бъдат във властта на топлите спомени за плажа, отпуската и курортните романи. Трябва разумно да използвате излишъкът от енергия и вътрешните си резерви. Август е подходящ за нововъведения, творчество и научни открития. Хороскопът за август 2017 година съветва да сключвате договори и да разглеждате внимателно изгодните проекти. През този месец се приветства инициативността, при това във всички възможни прояви и жизнени направления. Много ще започнат да се депресират при мисълта за предстоящия есенен, дъждовен сезон. Някои ще мислят, че не са успели да се реализират напълно като личности и са изпуснали нещо важно през август 2017 година. Но, в интерес на истината, ако имате желание и стремеж, то в любовта и финансите, а и в кариерно отношение е възможно да постигнете невероятен успех.

Хороскопи за юли 2017 Хороскопът за юли 2017 година съветва да се заемете с домашни и семейни въпроси. Старайте се да не посещавате твърде многолюдни места, а също и да не взимате участие в масови мероприятия. Желателно е през юли да отделите време и енергия на близките си – съпруг/а, деца и роднини. Спокойно можете да оставите на страна обществената дейност и кариерата. Погрижете се за това, нищо да не липсва на любимите ви хора, да бъдат надеждно защитени от всевъзможни проблеми.
В края на юли ще търсите повече внимание за себе си, външно преобразяване и изява на творчески таланти. Ще усетите осезаемо прилив на оптимизъм и амбиция. Някои ще се устремят към устойчиви отношения и любов.
Хороскопът за юли 2017 година предсказва доста събития, впечатления и повишена активност. Много възможности ще бъдат ярко изразени, а мечтите ще се сбъдват, както в приказките. Предстои ви да преосмислите някои моменти в живота, а също и да си поставите приоритети. През юли, при някои, рязко ще се променят възгледите, принципите и религиозните вярвания. Трябва да се стремите към хармония, както вътре в себе си, така и с околния свят.
Хороскопът за юли 2017 година препоръчва да пазите здравето, да следите за психическото състояние и да не пренебрегвате съветите на лекарите. Много ще се чувстват уморени, разстроени и депресирани. Но, колкото и да е чудно, сериозни причини за това състояние няма да има. Хороскопът за юли 2017 година препоръчва да отделите време за развитие на духовния свят. Важно е да не демонстрирате своето негативно настроение, не предизвиквайте скандали, научете се да контролирате емоциите си.

Хороскопи юни 2017Хороскопът за юни 2017 година предсказва енергичност във всички сфери на живота. Ще ви се иска да действате не само водейки се от собствените си желания, но и за доброто на обществото. През този месец се очакват промени, ярки емоции и срещи с нови хора. Ако се появят дребни проблеми, най-добре е да ги решите незабавно. През юни трябва по-често да общувате с приятели, да организирате излети сред природата и развлечения. За да се развивате професионално, трябва да се запишете на курс за чужд език.
Хороскопът за юни 2017 година обещава успешно разрешаване на въпросите, свързани с купуването на жилище и преместване. Внимателно попълвайте документите, за да не направите грешка и да се окажете с финансови загуби. В средата на юни 2017 година трябва да се обърнете към адвокат, а и да се заемете с оформяне на наследство. Хороскопът за юни 2017 година предупреждава, че когато въпросът се отнася до пътуване, то е нужно да бъдете много внимателни. Могат да се появят непредвидени обстоятелства, които да нарушат плановете ви. В началото на юни има възможност да израстнете в службата. Ако искате да получите нова специалност, то се стремете към осъществяване на целите.
Хороскопът за юни 2017 година предсказва истински подаръци от съдбата, които ще ви дадат увереност и самообладание. Може да разширите жилището си, да си намерите семейство и да планирате раждане на дете. Само във всичко трябва да бъдете точни и пунктуални, за да не попаднете в трудни ситуации. В любовта са възможни бурни емоционални изблици, затова трябва да контролирате настроението и поведението си. Края на юни 2017 година е много за пътуване и почивка зад граница. С финансите всичко ще бъде благополучно, затова може да зарадвате близките си с подаръци. Старайте се да създавате около себе си комфортна обстановка и да привличате към нея своите близки хора.

Хороскопи за май 2017 Хороскопът за май 2017 година съветва временно да забравите за работата, да си починете и да се отпуснете. Предстоят почивни дни, а на улицата свети слънцето. Много ще поискат любов, романтика и ярки приключения. Дори песимистите ще повярват в доброто, наблюдавайки как всичко наоколо цъфти, оживява и ухае на надежда. В живота ще се случат кардинални промени, ако вие самите се стремите към това.
В семейния живот и в службата, през май 2017 година, са възможни някои забавяния, но те ще бъдат временни. Важното е да не „провиснете“ нос, а да гледате оптимистично в бъдещето. По-малко се дразнете и се обиждайте на близките си хора. Имате шансове за станете успешни, знаменити и самостоятелни. Хороскопът за май 2017 година препоръчва да се заемете със саморазвитие и да преосмислите възгледите си относно житейските си ценности. За да постигнете целите трябва да бъдете стегнати и да осъзнавате собствените си грешки. Духовното израстване ще спомогне успеха в професионалната и личната сфера през май 2017 година. Бъдете организирани и целеустремени, за да не излезете от пътя.
Хороскопът за май 2017 година казва, че това е един превъзходен месец за организиране на приятно пътуване и делови командировки. Само не планирайте всичко това за първите дни на май, защото ще се появят непредвидени разходи, спорове и препятствия. Не трябва твърде упорито да доказвате на околните своето мнение, защото ще възникне конфликт.
Хороскопът за май 2017 година съветва да започнете да се обучавате, да преминете някакви курсове и да правите нови запознанства от романтичен характер. Купувайте само това, което наистина ви е нужно. В края на май е възможно значително подобряване на финансовото положение. Творческите личност ще успеят най-накрая напълно да се реализират и да постигнат високо обществено положение.

Хороскопи за април 2017Хороскопът за април 2017 година предсказва, че през този месец повече ще мислите за себе си, отколкото за близките хора и обществените въпроси. Слънцето преминава през знака Овен, което определя това поведение на човека. Ще се появи желание да променяте и външното, и вътрешното, а също и внимателно да следите за здравословното си състояние. Венера, до средата на април 2017 година, ще бъде в лидерска позиция. Много ще поискат да променят вида и поведението си. Хороскопът за април 2017 година не препоръчва рязко да подхождате към промяната на външния стил, защото Венера през втората половина на месеца ще „напусне“ своето място и тогава могат да възникнат желания да се върнете към миналото. През април много ще се почувстват по-уверени и напористи. Дори тези, които са се отличавали със своята скромност и никога не са се решавали на смели действия, ще се проявят като силни и волеви личности. Значително ще нарастне самооценката, както и желанието да преодолявате трудности. Много ревностно ще се захванат с домашни, битови и домакински дела. Личният живот ще излезе на преден план през април 2017 година. На някои хора ще им се прииска да изместят някого от работното му място или да изпъкнат на чужд гръб.
Хороскопът за април 2017 година предсказва на инициативните личности успех в професионалната сфера. Това е благоприятствано от аспекта на Плутон с Марс. Очакват се големи вложения на пари и изгодни договори. В началото на април Венера ще премине в Риби, което ще повлияе върху психическото състояние на хората. Някои ще станат по-обидчиви и уязвими, а други – по-сантиментални и страстни. Много през 2017 година ще поискат да се влюбят и имат стабилни отношения. Действително, през април има шанс да срещнете своята съдба, затова не изпускайте тези прекрасни възможности.

Хоросокпи за март 2017Хороскопът за март 2017 година предсказва глобални промени в ралични сфери на живота - социална, политическа и обществена. Юпитер в началото на март ще влезе в горещ „спор“ с Уран, което е създаде дисхармония в отношенията между хората. Възможни са разправии, раздели и сериозни разпри. През март Юпитер е ретрограден, затова трябва да бъдете пределно внимателни през този месец.
Могат да възникнат засечки по въпросите на педагогиката, науката и културата. Юпитер през март е във Везни, затова са възможни трудности в общуването, в любовта и в делови план. В началото на март Венера ще влезе в ретроградна фаза, което също ще измени кардинално живота на много хора. Ще бъде трудно да контролирате емоциите и психическото състояние. Хороскопът за март 2017 година обещава проблеми от материален, професионален и юридически план. Най-добре е да отмените командировките, особено тези в чужбина.
През март ще има много събития и впечатления, но не всички ще бъдат оцветени в ярки тонове. Много ще усещат подем и ще се захванат с важни и спешни дела, а други, обратно, ще усетят спад на силите и енергията си. Ще им се иска да си починат, да се усамотят и да обмислят действията си в бъдеще. Хороскопът за март 2017 година съветва всеки да намери своя начин за решаване на трудните проблеми и за възстансовяване на силите. Може да си вземете малък отпуск или да се заемете с активен спорт. Желателно е да си намерите занимание, което да ви е по душа и да ви помогне да разкриете творческия си потенциал. Ако премислите всичко внимателно и не се предавате, то победата ще бъде на ваша страна, а успехът няма да ви изостави през целия месец.

Хороскопи за февруари 2017Хороскопът за февруари 2017 година предсказва немалко интересни събития и незабравими мероприятия. За да не изпуснете успеха, трябва да бъдете не само енергични и инициативни, но и много да се потрудите. Упоритостта и целенасочеността през февруари ще ви помогнат да постигнете желания резултат във всички сфери на живота. През февруари успехът ще навести творческите личности, които са много активни, занимават се с повече дейности, хазартен тип личности, с грандиозни идеи. Важното е да не се хвърляте с главата напред в работата и да не ви остане време за близките хора, и за почивка. Трябва да си съставите точен план за действие за целия месец.
През февруари може смело да взимате важни решения, засягащи покупка на жилище, годеж, сватбена церемония и сключване на договори. Всичко това, което планирате, ще се случи по най-добрия начин. Хороскопът за февруари 2017 година съветва по-отрано да премисляте всичко, което правите и да не бързате с изводите. Добра мисъл и разумен подход към всичко – това е, което ще ви доведе до успех. През февруари може да правите запознанства, както романтични, така и в делови план. Месецът е отличен за търсене на спонсори и благотворителни мероприятия. Тези, които работят в сферата на авиацията, през февруари ще се развиват активно и ще внедряват нови технологии. Наука, обучение и всякакви експерименти ще бъдат приоритетни.
Хороскопът за февруари 2017 година препоръчва да се заемете със самообразоване и духовно преобразуване. В социалната област се набелязват дребни трудности. Необходимо е повече да мълчите, да не споделяте с всички поред своите планове за бъдещето. В противен случай, конфликтите и споровете няма да ви избегнат. Хороскопът за февруари 2017 година показва, че могат да се появят раздразнителност, агресия и неадекватни действия. За да се опазите от сериозни грешки и проблеми със законодателните органи е по-добре да се обръщате за консултации към юристи и адвокати.

Хороскопи за месец януари 2017Хороскопът за януари 2017 година съветва в началото на месеца да си почивате повече и да се абстрахирате от мрачните мисли. Дори, ако оставите на страна работата, кариерата и другите си занимания, това с нищо няма да навреди на качеството ви на живот. През януари трябва да отделите време за духовно преобразяване и по-малко да се суетите за дреболии. Само не изпадайте в тъга и не се усамотявайте, защото ще изгубите нещо важно и за дълго ще излезете от обичайния си темп. В началото на януари Луната нараства, затова не е изключено меланхоличното състояние. Много ще бъдат раздразнителни и нервни, затова няма да успеят да анализират обективно всичко, което се случва около тях.
Ако имате заветно желание, да знаете, че му е съдено да се осъществи през годината на Огнения Петел. Тази птица ще ви донесе успех в делата и ще ви помогне да погледнете на света оптимистично. Хороскопът за януари 2017 година не препоръчва да скръстите ръце и да бъдете пасивни. Обратното, на Червения Петел се харесват дейните и енергични личности. Дерзайте и всичко ще ви се получи! Ако започнете активно януари, то ще ви бъде лесно през цялата година и уверено ще се захващате с нови дела. Не случайно хората казват: „Както започнеш Новата година, така и ще я изживееш!“. През 2017 година не е желателно да отлагате за бъдещето онова, което можете да направите веднага. Бъдете в крак с всичко, което се случва, планирайте работата и личния си живот, движете се упорито към набелязаните цели. Всичко с което се захванете през януари ще бъде с благополучен край.
Хороскопът за януари 2017 година съветва да оценявате трезво ситуациите и да не бързате с изводите. Не се паникьосвайте, а обмисляйте нещата по-отрано! Успех в любовта и материални приходи ще дойдат при тези, които не се спират на половината на пътя. Януари е идеален месец за стартиране на оригинални замисли. Ако постоянно си го напомняте, то през 2017 година щастието ще ви бъде верен спътник.