Месечни хороскопи 2017Огнената стихия и буйния нрав на символа на 2017 година, по източния календар, ще донесат много изненади за всички знаци на зодиака.
На 28 януари 2017 година Червената Огнена Маймуна радостно ще ни помаха с лапичка за довиждане и ще предаде правата си на Червения Огнен Петел. Промяната на властта няма да забележим веднага, защото и цвета, и стихията на двамата са еднакви. Ако в началото на своята година Петелът се държи относително спокойно, оглеждайки владенията си след закачливата Маймуна, то още пролетта стопанинът ще се „разтъпче“, ще размаха ярките си крила и ще започне да ни учудва със своята непредсказуемост и приятни изненади.
Важно е, в годината на ексцентричният Петел, да се отнасяте философски към всички промени в живота. На хората, които не мързелуват, Петелът ще помогне относно кариерата – буквално ще ви затрупат изгодни и много съблазнителни предложения. Но не трябва да бързате през 2017 година, по-добре изберете внимателно, от всички пленителни и ярки предложения, едно единствено, което ще се окаже подходящо и надеждно именно за вас.

Подкатегории