Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби

Любовни хороскопи август 2016Хороскопът за август 2016 година предвещава благоприятен месец за много от знаците на Зодиака. Разбира се, че не трябва да очаквате, че успехите ще дойдат с минимални усилия. Както винаги, за получаване на оптимални резултати е необходимо да се работи, да се влагат сили и време. Но късметът ще се усмихва по-често, проблемите ще бъдат по-малко, а удовлетворението – по-голямо. През този период е важно взаимодействието с другите хора, ще успеете, ако действате заедно.
Месецът обещава успех в любовта. Преимущество ще имат общителните хора. На тях ще им бъде по-лесно да срещнат нова любов или да подобрят вече съществуващи отношения. Венера, планетата на любовта, на 5 август 2016 ще премине в знака Дева, известен със своята практичност. Това е време, когато е по-добре да показвате своите чувства чрез грижа за любимия човек и внимание към детайлите.
Противоречив може да се окаже периодът на първата половина на август 2016, когато ще действат както позитивни, така и негативни планетни влияния. Меркурий и Венера в Дева ще образуват напрегнат аспект със Сатурн в Стрелец и Нептун в Риби. Възможни са разочарования. Положително върху финансите ще се отрази тригона между планетите в Дева и Плутон в Козирог.
Втората половина на месеца ще донесе повече хармония – тогава много ще се почувстват по-свободни. В последните дни на август, в знака Дева, ще се срещнат Меркурий, Венера и Юпитер. Тази рядка планетарна конфигурация ще донесе позитивни събития и ще окаже благоприятно влияние на бъдещето.

 

Любовен хороскоп август 2016 за ОвенОвен
Позитивното послание на звездите, разбира се, ще засегне и любовните отношения на Овните през август 2016 година. Кардинално ще се промени душевното състояние на закостенелите ергени, при много от тях ще се засели любовно чувство в душата, което ще доведе до преоценка на житейските им принципи и устои.
Семейните Овни ще обърнат поглед към семейството си, ще възстановят разговорите до сред нощ на чашка вино. Ще нахлуят топли чувства, ако имате възможност в този период да се усамотите, то ще преживеете още един меден месец, разбира се вероятно не цели тридесет дни, но поне седмица на страстни ласки ви е гарантирана. Като цяло август ще премине спокойно, а семейните отношения ще станат по-хармонични. По-възрастното поколение и децата няма да ви създават много грижи, но представителите на знака Овен ще се стараят максимално да ги обградят с внимание.

 

Любовен хороскоп август 2016 за ТелецТелец
За несемейните Телци август 2016 година ще стане период изпълнен с романтика и страст. Дори и романът да бъде кратък, той ще бъде бурен и вие ще запомните този момент като период на щастие и радост. Хороскопът съветва влюбените представители на знака Телец да започнат съвместно съжителство. Сега периодът е добър за укрепване на отношенията ви.
Семейните представители на знака Телец ще прекарат много време в обкръжението на семейството си. Които имат деца ще ги водят на разходка, кино или сладкарница, а половинката ще ви обсипе с любов и ако вие отговорите с взаимност, то интимният ви живот ще избухне с нова страст. Звездите ви съветват да сложите ред в дома си и в отношенията с роднините си. Това ще ви донесе усещане за хармония и умиротвореност. За Телците е много важно да знаят, че техният дом е „тяхната крепост“!

 

Любовен хороскоп август 2016 за БлизнациБлизнаци
Близнаците, които нямат постоянни любовни отношения, през август ще направят няколко нови запознанства. Романът, който ще избухне в този период ще бъде краткотраен, защото този човек ще се окаже непостоянен и нечестен в отношението си към вас. А ако Близнаците възстановят свои стари отношения или започнат роман с човек, когото отдавна познават, то съдбата ще им подари голяма любов и страст, в добрия смисъл на тази дума.
Семейните представители на знака Близнаци ще преживеят трудни времена. Но това ще бъде свързано повече с проблеми в бита и грижа за родителите и децата. Но стабилните двойки бързо ще намерят общ език и ще се справят с всички възникнали въпроси. Края на месеца ще донесе в дома ви умиротворение и усещане за щастие.

 

Любовен хороскоп август 2016 за РакРак
Семейните Раци ще усетят подобрение в отношенията, макар, че стабилността е още далече. Но ще има примирие. Някои от представителите на знака Рак ще решат да се разделят. Цялата обстановка не предполага веселие, но от друга страна, смяната на партньора през този период ще донесе на Раците нови възможности в бизнес сферата. Хороскопът за август 2016 година предсказва скорошна поява на нов романтичен период във вашия живот.
Много Раци през август 2016 година ще направят някои промени в личните отношения, което ще доведе до преоценка на ценностите и ще им позволи да видят нещата под друг ъгъл. Някои от вас ще поискат напълно да изменят отношението си към хората, към любовта като цяло и към семейните ценности в частност.

 


Любовен хороскоп август 2016 за ЛъвЛъв
На Лъвовете през август им предстои да се потопят в море от семейна топлина и обожание. Близките ще ви подкрепят и ще ви обградят с грижи и любов. Хороскопът за август 2016 година показва, че всички предишни изпитания ще допринесат за осъзнаването на Лъвовете за правилния избор на спътник. През този месец ще се чувствате щастливи и в безопасност, това ще ви покаже, че момента е благоприятен за зачеване на дете. Двойките, които вече имат подрастващи деца, цялото свободно време ще посветят на тях. Ще организират различни развлечения и ще им показват прекрасната страна на живота.
Ергените, представители на знака Лъв, ще бъдат заети с дълбоки душевни преживявания, ще се замислят за брак и към края на месеца ще изменят своя социален статус.

 

Любовен хороскоп август 2016 за ДеваДева
Девите, през август 2016 година, ще имат много малко време за романтични срещи, защото работата ще ги погълне изцяло. Това ще усложни живота на много. Възможно е да бъдат прекратени стари любовни връзки, заради постоянни разправии, които ще извадят Девите от равновесие. Ако връзката ви е стабилна и не бихте искали да се разделяте, то в средата на август е възможно да оправите ситуацията. Постарайте да се да не се влияете от външни дразнители и да прекарвате свободното си време в компанията на своята половинка, гарнирано с романтични „атрибути“.
Семейните Деви покрай всичко това ще трябва да решават проблеми с възпитанието на децата си. Хороскопът за август 2016 година съветва да прекарате отпуската си заедно с близките си. Това ще ви сплоти и ще ви даде усещане на защитеност. Вашата половинка ще ви подари много положителни емоции. Топлината от този период ще остави за дълго следи в душата ви.

 

Любовен хороскоп август 2016 за ВезниВезни
Август 2016 година, за Везните, ще бъде изпълнен с романтизъм и приятни срещи. Хороскопът за август 2016 година предсказва, че любовните срещи на лунна светлина и курортните романи ще прераснат в сериозни и дълготрайни отношения. Влюбените двойки ще успеят да се насладят един на друг пътувайки по море.
Съпрузите ще "потънат" в семейна идилия, забравяйки за всички спорове и несъгласия. Времето, което ще прекарате заедно, ще открият нови граници за вашите отношения и ще сплотят съюза ви. Този период е идеален за зачеване на дете, защото духовното и физическо единение ще бъдат в най-високата си точка.

 

 

Любовен хороскоп август 2016 за СкорпионСкорпион
Любовният хороскоп ви е подготвил много ярък период в живота ви. Тези Скорпиони, които познават истинската любов, ще попаднат в мрежите на страстта, което ще им донесе много полезен опит. Някои през август ще срещнат истинската любов и да първи път ще преживеят много нови усещания.
Звездите съветват семейните представители на знака Скорпион да проявяват повече внимание и загриженост за близките си хора. Възможно е някой от близките ви да поиска от вас финансова помощ. Не отказвайте, в скоро време това ще ви се върне с лихва.

 

 

Любовен хороскоп август 2016 за СтрелецСтрелец
Личният живот на самотните Стрелци, през август 2016 година, ще бъде изпълнен с романтизъм. Голяма е вероятността за запознанство с човек, който ще стане ваша пътеводна звезда за дълги години. Жените, представителки за знака Стрелец, ще срещнат своето щастие по време на далечно пътуване, това може да бъде отпуска или командировка. Хороскопът за август 2016 година не съветва представителите на силния пол, родени под знака Стрелец, да започват служебен роман, защото ще бъдат подложени на обществено обсъждане и последствията няма да бъдат приятни.
Звездите подсказват на семейните Стрелци, че да работят е добре, но не трябва да забравят и за своята половинка. Прекарвайте почивните дни заедно, без да забравяте за подрастващото поколение. През втората половина на месеца ще чуете добри новини от близки роднини, като за някои от Стрелците те ще се изявят като паричен еквивалент.

 

Любовен хороскоп август 2016 за КозирогКозирог
За представителите на знака Козирог любовта ще отиде на втори план. Това не е много добре, много ще ви осъждат за хладината и предвзетостта в семейните отношения. Постарайте се да не наранявате близките си хора, пазете любимите си. Ако съюза ви е на границата на раздялата не взимайте прибързани решения, отложете изясняването на отношенията за известно време.
Самотните представители на знака Козирог през август могат да срещнат своята втора половинка. Ако зад гърба си имате вече опит в дългите любовни отношения, които обаче са претърпели пълно фиаско, то новият съюз ще ви позволи да погледнете на миналото от друг ъгъл. Звездите предсказват на някои Козирози прекрасни емоции, а на другите – възможност да се замислят за правилността на постъпките си.

 

Любовен хороскоп август 2016 за ВодолейВодолей
Личният живот на представителите на знака Водолей през август 2016 година ще стане източник на позитивизъм. Романтизмът на Водолеите и тяхната страст като магнит ще привлича противоположния пол. Има всички шансове да си загубите главата в новите отношения. Е, наистина, в края на месеца илюзорното щастие ще се разсее и всичко ще си застане по местата.
Хороскопът препоръчва на семейните представители на знака Водолей да изгладят отношенията с близките си роднини и с половинката си. Няма нищо особено в това, просто съдбата за пореден път ще ви учи да живеете правилно. Отнесете се с хумор и всичко ще мине. Началото на месеца е много подходящ за разпределение на семейния бюджет за големи покупки – направените планове в този период ще бъдат много удачни.


Любовен хороскоп август 2016 за РибиРиби
През август 2016 година Рибите ще бъдат много привлекателни за противоположния пол. Много от представителите на знака Риби ще изпитат чувство, че най-накрая са срещнали своята втора половинка. Звездите ви съветват да не правите прибързани изводи. Към края на месеца страстите ще утихнат, ще се появят по-важни дела и Рибите ще разберат, че са се объркали. Няма нищо страшно, разривът ще премине абсолютно безболезнено, няма да остави никаква следа в душата ви. А приятелските отношения ще продължат дълги години.
Взаимоотношенията в семейството, между партньорите, ще бъдат сложни. Любимият човек ще започне често да променя линията на поведението си, което ще доведе представителите на знака Риби до път без изход. Въоръжете се с търпение и оптимизъм. Най-добре е да решавате конфликтните ситуации с помощта на хумор. Периодът на разногласия няма да продължи дълго. Към края на месеца всичко ще си застане на местата. Рибите ще изпитат успокоение. Секрета на вашето семейно щастие ще крие в децата и тяхната бройка. Звездите ви съветват да поработите над това, август 2016 година е много благоприятен период за зачеване.

{tag}link rel="canonical" href="https://astrobg.eu/lyubovni-horoskopi-avgust-2016"{/tag}