Тодишени любовени хороскопи 2017В годината на Огнения Петел се очакват много приятни и неочаквани промени в личния живот. Това ще засегне всички представители на зодиакалния кръг, които са в процес на търсене на половинка. Любовният хороскоп за 2017 година предсказва на самотните хора съдбоносни срещи, които кардинално е изменят възгледите им относно близките отношения, лекия флирт и брака.
Много ще поискат да определят приоритетите си: да прекъснат ненужните връзки и да създадат щастливо семейство. Всичко ще се подреди по-добре, отколкото са очаквали, ако в годината на Петела бъдат инициативни и по-малко мислят за миналото. Любовният хороскоп за 2017 година прогнозира възможни внезапни срещи с бивши възлюбени, които сериозно ще повлияят на настроението и здравето ви.
В трудните моменти не се усамотявайте и по-често се обръщайте за съвети към роднините. Любовният хороскоп за 2017 година съветва да живеете с повече разум, за сметка на чувствата. Не се водете по емоциите си, а повече вярвайте на слуха си. Тогава много моменти, в личния живот, ще ви се сторят незначителни, а новият ви избранник ще стане разбиращ приятел и страстен любовник, в едно лице.
Венера е планетата на любовта и красотата и в зависимост от това, в кой зодиакален знак се намира, зависят отношенията между мъжете и жените. Влиянието на Венера върху вашите чувства е доста голямо, затова трябва да следите движението на тази планета в небесното пространство. Любовният хороскоп за 2017 година ще ви помогне да разберете кои са удачните и кои негативните дни за романтични запознанства, любовни срещи и бракосъчетание.

Годишен любовен хороскоп 2017 за ОвенПо отношение на чувствата, емоциите и взаимността, представителите на зодиакалния знак Овен, е напълно възможно да станат едни от най-успешните през 2017 година. Вероятно още от първите дни на Новата година Овните ще усетят прилив на сили, буквално физическа потребност да очароват и съблазняват. През 2017 година Овните определено ще станат по-открити и по-активни в сферата на любовта и взаимоотношенията. Още от самото начало на годината Огненият Петел ще способства обстоятелствата да се случват много успешно. Овните могат да разчитат на всякакви преференции, разбира се при определени действия от тяхна страна. Никой не разчита всичко да се случи веднага, дори без и най-минимални усилия, нали така? Като цяло е глупаво да се предполага нещо подобно, а особено, когато говорим за Овните! На някои моменти трябва да се обърне особено внимание, например: важно е, през първата половина на 2017 година внимателно как се отнасят към вас колегите и познатите ви! По отношение на комуникациите и новите контакти, вие сами, обективно няма да успеете да оцените своите възможности, което може да се случва по различни причини, но сега е важно да се намери най-оптималният вариант за развитие на ситуацията.

Годишен любовен хороскоп 2017 за ТелецТелците, като представители на земната стихия, през 2017 година едва ли ще могат да разчитат на някакви изключителни бонуси, но от друга страна, не им е съдено да срещат препятствия, които да не могат да преодоляват. Въпреки това, що се отнася до сферата на личните отношения, този годишен цикъл ще бъде наистина интересен, да не кажем съдбоносен. Независимо, че във всяка отделна ситуация всичко може да се случи много индивидуално, най-общо казано, Телците на този етап могат да се похвалят с повишаване на чувствата. Вашата интуиция внезапно ще стане основното ви оръжие, тоест, при равни условия, ще бъде правилно да слушате гласа на сърцето, а не да следвате рационалните обещания. Сърцето ще побеждава разума и независимо, че лично за вас това ще води до не най-позитивните последствия, в перспектива всички ваши действия ще се окажат еднозначно правилни! Важно е да не се съмнявате в своите сили, дори и когато околния свят, буквално, се надига срещу вас. Вашите близки ще бъдат до вас, когато е необходимо, разбира се, не всички. Това също не е маловажен момент, който още в първите месеци на 2017 година ще помогне на Телците да определят приоритетите си.

Годишен любовен хороскоп 2017 за БлизнациВ годината на Червения Петел, представителите на знака Близнаци ще се чувстват уверено. Тяхната въздушна стихия ще си взаимодейства достатъчно хармонично със стихията на годината – огъня. Вероятно, именно затова по отношение на личния живот, Близнаците ги очакват изключително положителни събития. Разбира се няма да мине без лъжица „катран“, но в дадения случай, лъжицата катран едва ли ще развали бъчвичката с любовен мед. Като цяло 2017 година, от гледна точка на чувствата, за Близнаците ще бъде интересна. Една от ключовите тенденции се крие в това, че събитията ще се случват във ваша полза само при определени обстоятелства, а именно – в момента, в който решите да действате, без да се съмнявате и без излишно да се двоумите. В това и ще се изявява взаимодействието на стихиите, защото въздухът разгаря огъня, позволява му да гори по-ярко и по-интензивно. И вие сами трябва да решите какво да правите по-нататък, а обстоятелствата ще ви помогнат с осигуряване на възможности. Разбира се, това не означава, че самотните Близнаци непременно ще си намерят втора половинка. През 2017 година има такава вероятност, но тя съществува почти винаги.

Годишен любовен хороскоп 2017 за РакРаците, които са деца на любовта, ще посрещнат 2017 година с надежда и вяра в прекрасното. Не би могло и да бъде по друг начин, защото без надежда за скъпите ни Раци няма живот. Но трябва веднага да отбележим, че нито една от планетите, покровителстващи Раците, няма да бъде обладана от максимална динамика през 2017 година.
Това съвсем не означава, че представителите на този зодиакален знак, са обречени, буквално, във всяка ситуация, която е свързана с чувства. Разбира се, че няма да е лесно, защото стихията на Рака е водна и в отношенията е антагонист на огъня, което е стихията на актуалния период - годината на Червения Петел. Но би било глупаво да се откажат, защото всички тези факти не предполагат, че Ракът през 2017 г. не може да бъде щастлив. Дори и обратното може да се твърди, т.е. колкото по-трънлив и труден е пътя, толкова по-ярка и значима може да се окаже победата. С други думи, постиженията на представителите на знака Рак, на любовния фронт, могат да бъдат толкова невероятни, особено в светлината на сложните обстоятелства. Вероятно е тази година да бъде съдбоносна за много Раци, само не трябва да се страхувате, че една от ключовите тенденции гласи, че много отношения ще останат в миналото.

Годишен любовен хороскоп 2017 за ЛъвЛъвът е ярък, динамичен знак. Именно затова, през 2017 година, в любовната сфера, на Лъвовете им предстои да направят много, да постигнат много. И още нещо, за вас, скъпи Лъвове, най-важни ще бъдат не действията, а изводите. Още през първите месеци на годината на Червения Петел, Лъвовете сами много добре ще разберат основните тенденции на предстоящия етап. Вероятно в самото начало на 2017 година, някои от отношенията ще отидат на втори план, други внезапно ще възкръснат от небитието, а трети – просто ще се появят на хоризонта. Не си заслужава труда да се осмислят тези ситуации, но без проблеми няма да минете. При това, вие вероятно няма да успеете да отделите нужното внимание на всички свои контакти. А такива ще има много, при това говорим не само за нови запознанства. Много стари приятели ще се върнат при вас, много отношения, вече забравени, ще разцъфнат с нова сила и в това вие ще видите само позитивни тенденции. И все пак бъдете внимателни, на фона на многобройните ви любовни победи вашата бдителност значително ще намалее и някой може да се възползва от това. И повярвайте, заболяванията идващи след честите интимни контакти ще бъдат най-малките ви проблеми.

Годишен любовен хороскоп 2017 за ДеваПрез 2017 година планетата Меркурий няма да бъде в най-силната си позиция по отношение на любовта. Освен това Огненият Петел ще бъде доста спокоен по отношение на взаимодействието си със знаците от земната стихия, към които се отнася знака Дева. Това означава, че представителите на този знак ще получат значително повече свобода в любовта, отколкото са предполагали. Това означава, че много отношения изведнъж ще се окажат в състояние на неопределеност и неочаквано ще се наложи да взимате редица решения, за които е вероятно да не сте готови. Важното е, че това ще бъде единствения проблем за Девите, за цялата 2017 година. Ще имат странични грижи и дребни недоразумения, разбира се. Например, много е вероятно да се появи в не особено добър вид пред своите близки. Ще се създаде известна конфузна ситуация, като това ще бъде свързано с някакъв семеен празник – есента или зимата. Всичко това все пак са нюанси. Важното е, че през 2017 на Девите им предстои да се научат да взимат тактически правилни решения и да поемат отговорност за това. Всъщност, именно това с отговорността ще създава сериозни проблеми на Девите и в този смисъл 2017 година ще бъде изпълнена с истински изпитания.

Годишен любовен хороскоп 2017 за ВезниВ годината на Огнения Петел някои от Везните окончателно ще се разочароват от своите отношения. Не съжалявайте, говорим за тези, които действително имат проблеми в тази сфера. Така че тази ситуация няма да бъде за Везните удар от съдбата или много неочаквано събитие! Това се отнася за ситуациите, които са вече закономерност и всичко отдавна ви е дотегнало. Естествено е, че Везните малко ще съжаляват, но бързо ще се съвземат и ще се втурнат с нови сили в боя. Не е необходимо да се фокусирате от самото начало върху новата връзка, това се отнася за всички Везни, които по една или друга причина са останали свободни в началото на 2017 година. Бързането при търсенето на спътник ще доведе до нови разочарования, не се съмнявайте в това. Така или иначе, в този период, при вас ще се появи повече време за приятели и роднини, върху това трябва да обърнете внимание на първо място. От друга страна не е нужно да заемате смирена позиция, защото Огненият Петел се слави със своята динамика, той предпочита първо да действа, а после да мисли. И понеже 2017 година принадлежи към огнената стихия и към вашата въздушна стихия се отнася индиректно, то не трябва да приемате за основа на своите действия всички огнени тенденции на годината.

Годишен любовен хороскоп 2017 за СкорпионПредставителите на знака Скорпион се отнасят към водната стихия, която на този етап не е най-силна, интензивна и динамична. Защото 2017 година принадлежи към огнената стихия, а и покровителя й – Червения Петел също. От друга страна Сатурн ще се чувства добре през цялата2017 година, което няма да донесе особени бонуси за любовната сфера, но може би ще помогне да не губите сили напразно. Важно е отбележите, че в началото на годината, за Скорпионите на първо място трябва да бъде участието в делата на околните и вниманието към тях. Далеч не всички от сегашните ви взаимоотношения са продуктивни, но важното е, че някои от тях могат да се окажат истински разрушителни. А още по-важно е това, че едва ли ще успеете да се ориентирате в ситуацията. Така, че не бързайте и в никакъв случай не отказвайте помощ на приятели. През цялата първа половина на 2017 година именно приятелските отношения в живота на Скорпионите трябва да бъдат на първо място, защото точно в любовната сфера ще ви очакват разочарования. Приятелите ще ви подкрепят в трудните минути на разочарование. Извън всяко съмнение е, че вие, скъпи Скорпиони, се чувствате щастливи с всички сериозни и краткотрайни романи,

Годишен любовен хороскоп 2017 за СтрелецСтрелците са ярки представители на огнената стихия, което гарантира определени бонуси през 2017 година. Червеният Петел също принадлежи към огнената стихия, именно затова веднага може да се каже, че обстоятелствата ще бъдат на ваша страна. Разбира се, това не означава, че с лекота може да си осигурявате вниманието на тези, които са ви интересни. Това, също така не означава, че в семейството ви ще цари хармония и покой без някакви съществени усилия от ваша страна. В действителност, относно сферата на отношенията, покровителството на Червения Петел трябва да тълкува по различен начин – когато ви е нужно, ще намирате на кого да се облегнете. Ако в отношенията сте искренни и честни и в последния момент не ви достига малко сила, то непременно някой ще ви помогне. С други думи, важни са вашите усилия. Затова пък удовлетворението от постигането на целите ще бъде огромно, още повече, че вие сами сте свършили работата – плодовете от собствените ръце са значително по-ценни от получените в подарък. В сферата на любовта и отношенията 2017 година, за Стрелците, ще бъде стабилен период, без някакви съществени промени или ситуации, на които да трябва да обръщате повишено внимание.

Годишен любовен хороскоп 2017 за КозирогЗа Козирозите 2017 година, в любовен план, може да се окаже изключително успешна. А може и да не се окаже… Работата е в това, че Огненият Петел, покровител на годината, ще влияе върху живота на представителите на този зодиакален знак само непряко и не винаги в положителна посока. От друга страна, планетата Сатурн ще бъде достатъчно силна, за да осигури на своите подопечни всичко необходимо. Така че, ключовата тенденция на този етап, в контекста на темата за личните връзки, е в никакъв случай не се съмнявайте и давайте ход назад. С други думи, за съмнения ще имате хиляди причини, но ако решите да завоювате вниманието на човека, който ви е изключително симпатичен, то го направете, без да обръщате внимание на нищо! В противен случай ви очакват неуспехи. Ако отстъпите и се откажете на половината път, то съществено ще пострада вашия имидж и емоциите ви. Дори и за това да няма явни причини, след такова фиаско вие може да изпаднете в дълбока депресия, без шансове да излезете от нея за дълъг период. С други думи, минута слабост може да повлечете след себе си редица проблеми, които изобщо не са ви нужни. Трябва да се фокусирате върху това, което ви е необходимо.

Годишен любовен хороскоп 2017 за ВодолейЗнакът Водолей, принадлежащ на въздушната стихия, на любовният фронт, през 2017 година ще успеят да постигнат позиция за която дори и не са си мечтали. Независимо, че съдбата благосклонно ви протяга своята щастлива ръка, Водолеите не трябва да разчитат на лека победа. Сега, актуалният покровител на 2017 година – Червеният Петел - ще ви помага само непряко, ще подкрепя вашите начинания само при много остри обрати. Водолеите не трябва да очакват преки инструкции и предимства, просто появили се от нищото. Всички ваши постижения през 2017 година ще бъдат в някаква степен закономерни.
Между другото, за много Водолеи 2017 година ще бъде съдбоносна, защото вие вероятно ще срещнете човека, когото ще можете да наречете любовта на своя живот. За съжаление, всички знаем, че далеч не всяка такава ситуация е обречена на положително развитие. Човешките отношения са толкова сложни и непредсказуеми, че само един Господ Бог знае, какво може да се случи в един или в друг случай … Така че тук всичко зависи от вас, няма кого да вините. Любовният хороскоп само може да ви посочи правилния курс. В прогнозата на хороскопа за 2017 година за Водолей има признаци за взимане на някои превратни решения,

Годишен любовен хороскоп 2017 за РибиЗа представителите на знака Риби, които са представители на водната стихия, 2017 година, която е покровителствана от огнената стихия, може да се окаже трудно време, включително и в сферата на личните отношения. Но въпреки това, спонтанният дисонанс по отношение на Рибите ще бъде минимален, като причината за това ще бъде доста успешната позиция на Венера и Юпитер. Като цяло, за 2017 година, подобни метаморфози ще бъдат закономерност. На вас дори няма да ви се наложи да се напрягате особено, всичко ще се подреди от само себе си, както е и нужно. Трябва да преосмислите всички свои предишни отношения. Някои контакти вече са се изчерпали, така че може да се откажете от тях без излишно да преживявате. Също така не трябва да се съмнявате в необходимостта да създавате нови отношения, дори и да ви се струва, че не са ви нужни. Вие опитайте, а динамиката на актуалния годишен цикъл сама ще ви подскаже направлението, в което трябва да се движите. Ще се учудите колко лесно всичко ще ви се получи. Рибите, по отношение на чувствената сфера, винаги са притежавали особени предимства, макар, че почти никога не ги използват. Може би е дошло времето?