Любовни хороскопи септември 2017Хороскопът за септември 2017 предсказва страшно противоречиво време. От една страна вашият живот се отбелязва с известен напредък, а от друга, той постоянно ще бъде ограничават от различни странични фактори. Осъзнаването на това, че успехът е за вас, но все още не е приел окончателна форма, ще стане основния препъни камък за представителите на много от знаците на Зодиака. В резултат на това, някои хора ще стигнат до извода, че началото на есента на 2017 година е труден период. В същото време други, могат да сметнат подаръците на съдбата за не най-приятните септемврийски събития. Късметът е приготвил истинска изненада за тези, които се окажат истински силни и решителни, тях ги очаква успех във всеки аспект на живота.
Практически през целия месец планетите в Дева - Слънце, Меркурий, Марс, а по-късно и Венера ще бъдат в опозиция на Нептун в Риби. Девата се основава на логиката, практическият смисъл, пресмятането и реализма, а в същото време Рибите се свързват с интуицията, творчеството, идеализмът и липсата на яснота. Тези противоречия са подчертани през септември 2017. Влиянието на Нептун може да се изразява като лъжа, илюзии и неопределеност. Много от нас ще попаднат в различни капани, ще вземат грешни решения. Важното е различавате лъжливата от истинската информация. Постарайте се да бъдете по-рационални.
За знаците, принадлежащи на земната стихия (Телец, Дева, Козирог) месецът ще бъде продуктивен. Звездите ще бъдат също благосклонни към знаците на Водата (Рак, Скорпион, Риби), обещавайки им добро време. Хороскопът съветва представителите на огнената стихия (Овен, Лъв, Стрелец) да бъдат близо до основополагащите ценности, поддържайки баланса между иновациите и традициите, да бъдат отговорни и трудолюбиви. На знаците на Въздуха (Близнаци, Везни, Водолей) периодът носи свежи идеи, макар да присъства факторът „непредсказуемост“.
Ако говорим за любовните дела, то септември 2017 обещава да бъде хармоничен, особенно последни десет дни. Две планети, които имат отношение към любовта - Марс и Венера, ще действат съгласувано, преминавайки транзитно през знака Дева, където ги подкрепя позитивния аспект със страстния Плутон. Ако вие сте самотни, вероятно ви очаква съдбоносна среща. А ако вече имате любим човек, използвайте този месец, за да го съблазните още повече. Семейните двойки няма да страдат от недостиг на романтика. Но, за да бъдем точни, съпрузите ще бъдат по-заинтересовани от решаването на рутинни въпроси, които изискват повече внимание, а не толкова от романтика.

Любовен хороскоп Овен септември 2017Овен
Първият есенен месец на 2017 година може да доведе до промени в любовта и отношенията. Може да се надявате, че ще бъдат за добро, защото Венера е на ваша страна. За първите двадесетина дни на месеца тя се намира в дома на любовта за Овен.
В това време е хубаво да флиртувате и дори да съблазнявате, да водите възбуждащи разговори или да тръгнете в търсене на любовни приключения. Не е нужно всеки ден да следвате познатия сценарии - дом, работа, среща с приятели. Ако сте сами се постарайте да променяте ежедневния си маршрут или поне понякога. По този начин ще получите не само нови впечатления, но и възможност да срещнете интересни хора.
Освен това звездите ви съветват да използвате възможността за романтично запознанство чрез социалните мрежи. Кой знае, може би човека, с когото сте разменили няколко, нищо незначещи фрази в интернет, действително да стане вашата идеална втора половинка.
В последните десетина дни на месеца, когато планетата на любовта Венера преминава в дома на работата, страстите леко ще поутихнат. Ако преди сте робували на чувствата си, то сега ще предпочетете да не си губите главата, решенията ви ще бъдат продиктувани от логика и обективност. Но при този транзит е възможно зараждане на служебен роман. Друг вариант е вие, заедно с любимия/та да работите над някакъв съвместен проект.

Любовен хороскоп Овен септември 2017Телец
На Телците звездите предсказват месец за романтични пътувания и страсти. През вашия дом на любовта преминават Слънцето, Меркурий и Марс, а на 20 септември 2017 към тези планети се присъединява Венера, създавайки неповторима любовна атмосфера.
Любовта може неочаквано да нахлуе в живота ви, когато най-малко я очаквате. И това ще бъде любов, която ще бъде ярка и ще привлича с голям пламък, ще бъде взаимна и придава вкус на живота. Не е задължително това да бъде нова любов, възможно е възраждане на стари чувства.
През септември планетите в дома на любовта на Телец образуват положителни аспекти с Плутон, което ви прави активни. Вие ще бъдете изпълнени с желание да действате, готови да бъдете инициативни в отношенията. Ако отдавна имате романтичен интерес към някой, сега ще ви бъде лесно да направите първата крачка. Настройте се за позитивни събития и ще получите всички възможности да си спомняте за първия есенен месец на 2017 година с щастлива усмивка.
Но все пак трябва да бъдете предупредени, че планетарните енергии не подхранват само страстта и любовния ентусиазъм, но могат да подбудят и конфликти. Постарайте се да контролирате изявата на чувства, за да не създадете нежелани ситуации.
Семейните представители на този знак ги очаква спокоен период. Благоприятното въздействие на Венера ще направи отношенията между съпрузите хармонични. Напълно е възможно вие най-накрая да започнете ремонта на дома, за който сте мечтали отдавна.

Любовен хороскоп Близнаци септември 2017Близнаци
Първият месец на есента на 2017 година е изключително благоприятен по отношение на личния живот. Юпитер, в дома на любовта за Близнаци, образува хармоничен аспект с Венера, планетата на любовта, така че звездите ви обещават подкрепа. Дори и да има някакви препятствия, късметът ще бъде на ваша страна.
До 20 септември 2017 Венера остава в дома на комуникациите, предсказвайки нови запознанства и приятни срещи. Романтичните разходки и пътувания ще станат източник на положителни емоции, а общите впечатления ще помогнат да развиете отношенията си.
През четвърти дом за Близнаци, който е свързан със семейството и домашните дела, през септември 2017 преминават Слънцето, Меркурий и Марс. Аспектите на тези планети с Плутон говорят за промени и обновяване на семейните отношения. Ако имате разногласия с някой от роднините или преживявате труден период, използвайте месеца за конструктивно общуване, за да разрешите противоречията.
Тези от вас, които вече са семейни, през септември 2017 ще бъдат заети с домашни задължения, неща от бита. Може би ще организирате семеен празник, ще поканите гости. Много от вас ще положат усилия, за да направят жилището си уютно и красиво. Родителите ви ще присъединят към вас и ще ви помогнат с действия или съвети. Или обратното, те ще се нуждаят от вашата помощ. Като цяло, през този месец роднините ще се намесват във вашите отношения повече от обикновено, независимо дали искате или не.
На 23 септември 2017 във вашия дом на любовта влиза Слънцето и ще изпълни личния ви живот с нови цветове. Ще настъпи добро време за самотните представители на вашия знак, което ще продължи и през октомври. Ще имате добри шансове да срещнете някой интересен човек и да започнете любовни отношения. Ако вече имате любим човек до себе си, глезете го с подаръци и знаци на внимание, колкото е възможно по-често, не забравяйте да му/й кажете за искренната си любов и привързаност.

Любовен хороскоп Рак септември 2017Рак
През първия есенен месец на 2017 година, Раците ги очакват нови впечатления и интересни срещи, някои от които ще се окажат абсолютно неочаквани. Романтичните приключения няма да ви накарат дълго да чакате.
Любовта и отношенията са тясно свързани с общуването, което ще бъде разнообразно и интересно. Ако има важни въпроси, които искате да обсъдите със съпруга/та или възлюбения/та, то периодът е изключително подходящ за това. Лесно ще се разберете един друг и ще постигнете съгласие.
Звездите са благосклонни към самотните Раци. Външната привлекателност ще ви позволи съществено да разширите кръга от обожатели. Ако отдавна имате интерес към някого, но сте събирали смелост да разкриете чувствата си, то сега периодът е подходящ за любовни признания. Организирайте неочаквана романтична среща, а след откровено му/й кажете какво чувствате.
Ако сте семейни, звездите също ви препоръчва да изразите чувствата си. Няма смисъл да криете, когато нещо в поведението на съпруга/та не ви харесва. Намерете време, за да изразите мнението си. Ако правилно изградите монолога, то имате всички шансове, вашата половинка да анализира своите действия и престане да ви създава неприятности.
Влиянието на Плутон, в партньорския дом за Рак, през този месец се подчертава от аспектите на други планети. Активизирането на Плутон може да даде начало на промени в личния живот. Любимият човек ще стане главен герой на периода, а ако вие сте самотни, то това ще стане проблем номер едно, който може да бъде решен напълно.

Любовен хороскоп Лъв септември 2017Лъв
В първия месец на есента на 2017 година вас ви очаква интересно време, изпълнено със събития. Планетата на любовта, Венера, се намира във вашия знак до 20 септември. Нейното въздействие ще ви дари с изключителна привлекателност, така че няма да ви бъде трудно да съблазните и очаровате когото и да било.
Присъствието на Венера в Лъв може да бъде достатъчно, за да ви осигури добра перспектива в личния живот. Като сега, през този месец, планетарните конфигурации ще станат още по-благоприятни, защото Венера формира хармонични връзки с Юпитер, Сатурн и Уран. Обърнете внимание, че вие се намирате под особено влияние и нещо особено трябва да се случи.
От друга страна, общия астрологичен контекст на месеца е доволно напрегнат, не са изключени трудности в отношенията. Но, ако преобладава хармонията в отношенията с любимия човек, то любовта и добротата ще победят.
В последните десет дни на месеца, в любовните дела, активно ще се намесват финансите. В отношенията ще има по-малко романтика, ваш приоритет ще бъдат материалните интереси. Възможно е, вие заедно със своята половинка, да бъдете заети с планирането на семейния бюджет, да обсъждате големи придобивки, да се замисляте за покупка на недвижим имот или луксозен предмет, украшение.


Любовен хороскоп Дева септември 2017Дева
В първия есенен месец на 2017 година звездите ви обещават богат на събития период. Със Слънце и Марс в Дева вие ще бъдете изпълнени с енергия и страст. Планетните влияния видимо ще оживят личния ви живот. Ще се повиши желанието да обичате, да бъдете обичани, действията и жестовете ви ще станат по-чувствени и по-съблазнителни. Вие като магнит ще привличате вниманието на противоположния пол. Ако сега сте сами, търсете си любим/а – в този период всичко е възможно.
Макар, че в астрологичен контекст влиянието е доста напрегнато и не е изключено безразсъдно емоционално поведение. Марс провокира към покоряване на обекта на любовта ви, но ако не се контролирате е възможно нарастване на агресивността и в следствие - конфликти. Обуздавайте страстите си, тогава няма да попаднете в неприятни ситуации.
До 20 септември 2017 година Венера остава в сумрачния дванадесети дом на Дева. Такова положение на планетата на любовта намеква за тайна или забранена любов, емоционални зависимости, разочарования и даже за раздяла.
В периода на последните десет дни от месеца, когато Венера преминава в знака Дева, ви очаква повече хармония в любовните отношения. Последните дни на септември, когато започва да действа позитивният аспект на Венера с Плутон във вашия дом на любовта, предвещават изпълнение на желанията.

 

Любовен хороскоп Везни септември 2017Везни
Първият есенен месец на 2017 година ще донесе на Везните противоречие между тенденцията за полет върху крилата на идеалистичната романтика и трезвия и реалистичен поглед върху личните отношения.
Марс, управителят на вашия партньорски дом, формира аспект с коварния Нептун, а след него и Меркурий. Ситуациите в личния живот изглеждат доста мъгливи, при вас може да се създаде впечатление, че в любовта и отношенията присъства някаква тайна, невъзможна за разбиране. В същото време Венера, небесната покровителка на Везни, има добра позиция, затова може да се надявате, че всичко ще приключи във ваша полза.
Звездите съветват самотните представители на този знак да не проявяват инициатива, а да оставят обстоятелствата в личния живот да се случват от само себе си. Успехът може да ви се усмихне независимо от това, колко усилия ще вложите. Например, ако искате да започнете романтични отношения, откажете се от опитите да се сближите с противоположния пол. На човека, на когото му е съдено да свърже с вас съдбата си, сам ще направи първата крачка. И това запознанство ще се случи в момент, когато вие сте най-малко готови за него.
Но ако възможността за романтика не идва, то най-добре не форсирайте събитията, отпуснете се. Понякога е полезно да „притихнете“ и просто да наблюдавате случващото се. В дванадесети дом, дома на тайнственото и подсъзнателното за Везните, през този месец има концентрация на планети – тук са Слънцето, Меркурий и Марс, а на 20 септември 2017 към тях се присъединява Венера. Планетните влияния обострят интуицията и ви правят по-проницателни, благодарение на тези качества вие ще успеете да откриете много от това, което е било скрито по-рано. Вие ще постигнете дълбочина в любовта, анализирайки нюансите на взаимоотношенията ви с любимия/та, ще погледнете в лицето страха и тревогите. Понякога ще намирате скрития смисъл на отношенията и ще разберете тайните мотиви на втората си половинка.

 

Любовен хороскоп Скорпион септември 2017Скорпион
Атмосферата в любовните отношения през септември 2017 остават доста практични и романтиката ще се появи едва в края на месеца. Периодът е важен за укрепване на материалните и финансови аспекти на отношенията.
Планетата на любовта, Венера, през първите двадесет дни от септември се разполага в дома на кариерата за Скорпион, така че могат да се очакват постижения в сферата на личните отношения. Те могат да бъдат свързани с пари или да изразяват социалния ви статус, например, любимия ви човек да получи повишение в службата, да преуспее в бизнеса, да придобие популярност и др. Нещо такова ще се случи, в резултат – материалната основа ще стане по-солидна.
На 20 септември 2017 Венера преминава в сектора на приятелството и обществените връзки на Скорпион. Това означава, че за любовта много важни ще бъдат разговорите и срещите с приятели. Ако вие все още сте сами, то посещавайте публични мероприятия и бъдете активни в обществените дела – може да ви очаква романтична среща с близък по дух човек.
Активизирането на Плутон в сектора на комуникациите за Скорпион говори за това, че общуването, знанията и интелектуалните интереси ще бъдат сред ключовите теми на месеца. Както е известно, знанието е сила. Възможен израз на това планетно въздействие ще бъде желанието ви да трансформирате отношенията посредством общуване и получаването на нови знания.

 

Любовен хороскоп Стрелец септември 2017Стрелец
Представителите на знака Стрелец ги очаква период на приятни промени, особено в личния живот. През първите двадесет дни от септември 2017 планетата на любовта и хармонията, Венера, е разположена в оптимистичния девети дом на Стрелец, което се явява добър предвестник. Вие ще се смеете и шегувате значително по-често и най-накрая ще можете да прекарвате времето така, както вие наистина искате.
В първия месец на есента едва ли ще се наложи да се оплаквате от недостиг на внимание към собствената си персона. От страна на приятелите ще идват много предложения за съвместно прекарване на времето и разбира се вие ще се радвате и ще отговорите със съгласие. Ако още не сте срещнали своята втора половинка, вие имате отлични шансове да се запознаете с много интересен човек по време на приятелско събиране. Но по-скоро вие и вашият нов познат няма да изпитвате страстни чувства един към друг, вашите отношения ще бъдат основани изключително на общи увлечения и интереси.
На 20 септември 2017 Венера преминава в дома на кариерата за Стрелец, което ще повлияе на отношенията ви по положителен начин. Възможно е да срещнете човек, който притежава висок статус или такъв, който ще ви окаже подкрепа в професионалните дела. Така или иначе ще се появи връзка между любовта и деловите въпроси. Ако вече сте част от отношения, в плановете на двойката ще влезе развитието на общ проект, съвместен бизнес или вие ще помогнете на любимия/та в кариерното израстване.

 

Любовен хороскоп Козирог септември 2017Козирог
В първия есенен месец се очакват много приятни моменти в личния живот. Слънцето, Меркурий и Марс са разположени в приятелския за Козирог знак Дева, така че звездите обещават период на хармония.
Септември 2017 ще донесе ярки събития, ще отвори вратата за любов и чувственост. Сега при представителите на вашия знак ще има достатъчно оптимизъм и чувство за хумор, благодарение на което ще се появят благоприятни обстоятелства за любов и романтика. Времето е подходящо както за укрепването на съществуващи връзки, така и за зараждане на нов любовен роман.
Семейният живот на Козирозите също ще бъде спокоен. Вие ще забележите, че ви е по-лесно да намерите общ език с роднините. Ако помолите за съвет приятели, за решаването на някакви въпроси, едва ли ще получите действително полезни съвети. По-добре е да се доверите на собственото си мнение и да действате по свой начин, защото никой друг не знае вашите обстоятелства така добре, както самите вие.
На 20 септември 2017 планетата на любовта, Венера, преминава в експанзивния девети дом на Козирог, хоризонтите в любовта се разширяват. Периодът е подходящ за романтични пътувания. Може да започнете романтични отношения с човек отдалеч или да се влюбите по време на пътуване. За любовта е важно да установите общи духовни и културни интереси с възлюбения/та. Тази позиция на Венера може да се изрази и по друг начин – съвместно изучаване на нов предмет, заедно с половинката, чужд език, посещаване на образователни курсове или да работите заедно над проект, който има отношение зад граница.

Любовен хороскоп Водолей септември 2017Водолей
Планетата на любовта, Венера, до 20 септември 2017 е разположена в партньорския дом на Водолей. И ако отчетете позитивните аспекти на Венера с Уран, Юпитер и Сатурн, то изводът ще излезе от само себе си – през този месец нещо ще се случи. Всичко това, което е добро за вашата душа, за любовта ви, за семейството. Събитие, което ще ви зарадва и за което ще искате да разказвате на всички.
Ако сте сами, то във вашия живот може да се появи много привлекателен човек, от противоположния пол, който няма да се опитва да скрие факта, че изпитва към вас голям интерес. Опитайте да намерите време да опознаете този човек малко по-добре, за да не изпуснете възможността да започнете отношения с достоен кандидат.
Струпването на планети в метафизичния осми дом за Водолей привлича вниманието ви към дълбокото, мистично съдържание на любовта. Вие ще бъдете заети с разгадаването на тайни, като някои от тях ще успеете да разгадаете. Освен това, осми дом е свързан със съвместните финанси, затова приоритетни ще бъдат финансовите въпроси. Дори и в любовта няма да избягате от това. Заедно със своята половинка ще разработвате финансови планове, ще обсъждате въпроси, които имат отношение към пари, кредити, големи покупки. Някои от вас ще работят над делови проект заедно с любимия човек или ще се заемат с търсене на допълнителни източници на доходи.
Планетните влияния през септември 2017 са такива, че практическите интереси ще бъдат пред романтичните, но те ще ви сближат със съпруга/та или възлюбения/та още повече. Благодарение на това вие ще усетите както физическа, така и духовна близост.

 

Любовен хороскоп Риби септември 2017Риби
Първият есенен месец обещава да бъде активен период, изпълнен със събития в личния живот. В партньорския дом на Риби са струпани планети – Слънце, Меркурий и Марс, предвещавайки интересно време. На 20 септември 2017 към тях ще се присъедини планетата на любовта и красотата Венера. Такива планетарни конфигурации не се случват често, затова използвайте този период максимално.
Влиянието на Марс ви прави страстни и стимулира желанието да тръгнете да търсите приключения. Въздействието на Слънцето ще придаде блясък при изявата на вашата личност и ще ви направи по-привлекателни. С подкрепата на Венера и Меркурий ще ви бъде лесно да изразите чувствата си, да намерите правилните думи и жестове, за да изразите емоциите си.
Действайки активно, вие ще се приближите към осъществяването на своите мечти. Напълно е възможно да ви се усмихне късмета. Ако отдавна мечтаете за нови романтични отношения, но до сега не сте успявали да намерите достойния човек, през този месец има големи шансове да срещнете някой специален, който да съответства на вашия идеал.
Но не трябва да забравяте да бъдете внимателни, защото присъствието на Марс в партньорския дом повишава вероятността от конфликти. Ако в брака или в любовта имате трудни моменти, не трябва да активирате обсъждането на тези „болни“ теми. Но, ако все пак е необходимо, бъдете много деликатни.
Във вашия знак – Риби, от доста време се намира Нептун, планетата на тайните и илюзиите. Сега неговото влияние е по-видимо, заради негативните аспекти. Пълнолунието на 6 септември 2017 в Риби, в съвпад с Нептун може да предизвика тайнствени случки, лъжи, разочарования от любимия човек и несбъднати надежди. Останете реалисти и подхождайте към сърдечните дела възвишено.
Заедно с това, енергията на Нептун действа и положително. Заедно с любимия/та може да преуспеете в творчеството. Интерес към изкуство, кино, музика, живопис ще ви сближат още повече и ще отрият нови граници на отношенията.