Любовни хороскопи 2020Всичко материално е много важно за Плъха, това е общоизвестен факт, но това не означава, че управителят на 2020 година не е способен на искрени и чисти чувства. Обратно, зад маската на хладнокръвие и спокойствие, често се крие крехко създание, което се нуждае от внимание, а самотата го потиска. На него му е нужна подкрепа, семейство, любов, макар че самият той е скъп на проява на чувства, относно човекът, който ги заслужава.
Не трябва да се страхувате от факта, че годината е високосна. Истинските чувства ще преодолеят всички препятствия. Всички 12 месеца ще преминат под влиянието на Плъха, чието сърце, въпреки страховете на мнозина, не е стоманено. Той ще подкрепя всеки, който иска да сложи началото на сериозни отношения и да създаде устойчиво семейство.
Изучавайки любовния хороскоп за 2020 година, вие ще се убедите, че заради особеностите на своя характер, Плъхът ще се старае да отдалечава от романтиката, с всички методи. Ще се намесват и нови проекти, и работа. Хората ще трябва сами да решават какво са готови да жертват, заради отношенията.
Любовният хороскоп за 2020 година обещава много нови, интересни запознанства, защото Плъхът ще направи всичко възможно, животът да „гори“. Сред новите познати е вероятно да си намерите подходящ партньор за сериозна романтична връзка. С безкористни действия и добре развит нюх ще успеете да завоювате избраника/цата. Благодарение на Плъха, вие с лекота ще се нагаждате към трудния нрав на партньора, запазвайки, при това, своята загадъчност.
Годината се очертава наситена и богата на ярки събития в различни сфери на живота, но, все пак, любовта няма да остане на втори план. Тя ще се превърне в истински отдушник за тези, които я открият.
Любовен хороскоп за жените за 2020 година
Мишката ще се отнася благосклонно към семейните жени, защото тя самата е грижлива майки и умела домакиня. Господарката на годината ще помогне на самотните дами, които искат да намерят своята половинка, но няма да бъде опора за тези, които са се затворили в себе си и не искат да пуснат в сърцето си светлите чувства.
Любовният хороскоп за 2020 година напомня, че Мишката/Плъхът обича активните хора, което означава, че не трябва да се бавите и да чакате мъжът да реши нещо. Направете първата крачка, вземете ситуацията в своите ръце. Инициативните хора ги очаква успех.
Любовен хороскоп за 2020 година за жените по стихии
Дамите, представителки на въздушната стихия (Везни, Водолей, Близнаци), ще се потопят с главата напред в страстите. Самотните ще отворят сърцето си за любовта, семейните ще освежат отношенията си с постоянния си партньор с помощта на експерименти в спалнята. Важна препоръка: не крийте своите емоции, споделяйте с избраника преживяванията си.
Представителките на стихията Земя (Козирог, Телец, Дева) могат да бъдат спокойни. Настъпва благоприятен период, когато, реално, не само ще завържат нови отношения, но и ще оправят старите, които са на границата на краха. Самотните жени няма да бъдат лишени от мъжко внимание. Важно е, според любовният хороскоп за 2020 година, в поведението си да се придържате към „златната среда“, да не бъдете лекомислени и да не скромничите.
Представителките на водната стихия (Риби, Скорпион, Рак) прекалено често ще действат необмислено. Омъжените ще се решат на интрижка, което не трябва да правят. Не бягайте от проблемите в отношенията, решавайте ги и отново ще бъдете щастливи с отдавнашния си партньор. Ако сърцето ви е свободно, изборът между кандидатите за титлата „ ваш любим“ ще бъде труден.
Жените, представителки на огнената стихия (Стрелец, Лъв, Овен), трябва да поработят над самоконтрола. Ще имат много възможности да започнат главозамайващ роман, но трябва да слушат не сърцето, а гласът на разума. Омъжените огнени жени трябва да станат по-малко взискателни към партньора. В противен случай няма да усетите хармония до 2021.
Любовен хороскоп за 2020 година за мъжете
На мъжете ще им се наложи да се научат да мислят трезво, когато ги завладяват различни емоции и чувства. Плъхът не подкрепя тези, които игнорират гласът на разума и взимат необмислени решения. Любовният хороскоп за 2020 година прогнозира, че под въздействието на управителя на годината, всеки представител на силния пол ще усети повече увереност в себе си и в собствените си сили. Плъхът ще подари на мъжете необходимата енергия, която да използват в ежедневието си. При семейните тя ще помогне за укрепване на отношенията с партньорката, за подреждане на бита, отстраняване на пречките по пътя към щастието, а на самотните ще помогне намиране на любима, която ще срещнат съвсем случайно.
Любовен хороскоп за 2020 година за мъжете по стихии
В живота на семейните представители на Водната стихия всичко ще бъде гладко и спокойно. Времето е подходящо да се отпуснат в компанията на близките си. На самотните се препоръчва да се заемат с търсенето на спътница, но трябва да се пазят от меркантилните жени.
Огнените мъже, чието сърце е свободно, ще станат популярни сред жените. Няма да са заплашени от липса на внимание. През тази година, те едва ли ще сключат брак, но с голяма вероятност ще срещнат жена, която ще стане тяхна надеждна, любяща и грижлива партньорка. Двойката ще преодолее всички изпитания, ще стане по-стабилна. Семейните представители на тази стихия трябва да се откажат от навиците си да плуват по течението. Работата над самите тях ще подобри романтичната им връзка със съпругата. Ергените, намиращи се под влиянието на Въздуха, трябва да се подготвят за ярък и незабравим роман, който ще предизвика у тях цял калейдоскоп от емоции. А тези, които вече са част от отношения и държат на тях, трябва да помислят как да ги подобрят, как да направят приятелката си щастлива. В противен случай всичко ще приключи с раздяла. Любовният хороскоп за 2020 година предупреждава представителите на стихията Земя за големи промени в сърдечните дела. Семейните мъже ще станат бащи, а самотните ще срещнат съдбата си.

Любовен хороскоп за Овен 2020Представителите на този огнен знак ще усещат подкрепата на съдбата в сърдечните дела. Плъхът ще помогне на Овните да се „сблъскат“ с подходящия партньор. Но не си помисляйте, че всичко ще бъде оставено на късмета. Следете за имиджа си, посещавайте салон за красота, обновявайте гардероба си. Поработете над собствената си самоувереност. Тогава ще постигнете добър резултат. Не се стеснявайте първи да разкриете чувствата си. Говорете за тях на тези, които заслужават да ги чуят. Бъдете истински „господари“ на положение, вслушвайте се във вътрешния си глас, не слушайте съветите на околните. Тази препоръка е особено актуална за мъжете Овни.

Любовен хороскоп за Телец 2020Не си губете времето и енергията си за тези, които не са достойни за вас. Време е да се отървете от „розовите си очила“, за да различите по-добре онези, които се възползват от вас. Докато не започнете да мислите, не очаквайте чудо. Лекомислието и прекалената доверчивост пречат на Телците да срещнат човека, който би могъл да ги направи щастливи. Съсредоточете се върху самообразованието, което ще ви позволи да отделите важното от второстепенното. Дръжте се уверено.

Любовен хороскоп за Близнаци 2020През 2020 година, за Близнаците, настъпва добър период за романтика, ярки емоции, главозамайващи чувства. Но много ще зависи от това, каква позиция ще заемете. Важно е да бъдете инициативни. Не се старайте да анализирате всяка дреболия, бъдете внимателни към околните и тогава, и във вашата, и в тяхната душа ще се възцари спокойствие. Спорове с партньорите се предвиждат само, заради неща, които ще решите сами да си измислите. Важно е през 2020 година ваше основно „оръжие“ да бъде нежността, допълнена с чувственост. Забравете, макар и временно, за парите, съсредоточете върху нематериалните подаръци и изненади.

Любовен хороскоп за Дева 2020Настроението на Раците ще бъде променливо, което ще се отрази на личния им живот. За един миг заядливите ергени ще решат да сключат брак и обратно, да се разделят. Не разчитайте на това, че човекът до вас ще търпи такива промени. Тези, които не могат да контролират своите емоции, не могат да очакват сериозен роман. Намерете време, за да разберете сами себе си. Само тогава ще срещнете на пътя си надежден човек, с когото ще бъдете щастливи.

Любовен хороскоп за Лъв 2020През 2020 година ще има достатъчно романтика за Лъвовете, но все пак няма да бъде толкова, че представителите на този огнен знак да забравят за работата си. През всичките 12 месеца ще ви се наложи да се разкъсвате между личния живот и работата. Дори и натискът от страна на партньорите няма да помогне, вие все така ще закъснявате да се прибирате у дома, ще пропускате семейните вечери, разговорите. А, ако сте сами, бъдете инициативни! Не сте свикнали така? Работете над себе си, защото друга тактика, през тази година, няма да ви помогне. Пасивната позиция няма да ви даде възможност да завоювате тези, които отдавна харесвате.

Любовен хороскоп Дева 2020Девите прекалено са зациклили върху личния си живот. Научете се да се отнасяте към сърдечните дела с лекота, тогава истинските чувства ще влязат във вашето сърце и ще останат там за дълго. Някой отдавна ви харесва? Спрете да притискате човека, пуснете го и той ще иска да се доближи до вас. Неотдавна сте преживяли раздяла? Спрете да се измъчвате, това не е края на света. В противен случай ще станете заложници на лошото си настроение и постоянно ще плачете. По-често общувайте с близките си, с по-възрастните роднини, които се нуждаят от вашето внимание.

Любовен хороскоп за Везни 2020Везните ще се потопят в света на собствените си мечти и фантазии. Учудващо е, но това, обратно, ще ги стимулира да търсят достоен партньор. И всичко това е, защото на Везните им иска да намерят някой, който да им помогне да реализират смелите си мечти. Истината е, че тези мечти могат да изплашат някого, затова се контролирайте и проявявайте страст там, където е подходящо.
Търсите умен и надежден партньор? Трябва да го търсите не по кафенета и баровете, а на културни мероприятия. Купонясвайте само когато е удобно, в зависимост от работата и състоянието на здравето ви.

Любовен хороскоп Скорпион 2020През 2019 година, Скорпионите не са искали дори да си помислят за семейство и деца, но Плъхът действа различно и през 2020 година, представители на този знак рязко ще сменят своите принципи. Те ще се откажат от интрижките и бързите романи, флиртовете ще им доскучаят. За сметка на това, ще искат да встъпят в сериозни, хармонични отношения, ще почувстват истинската любов. Не е изключено, през първата половина на годината да срещнат този/тази, които ще им помогнат да реализират тази мечта. Скорпионите ще усетят, че най-накрая им е истински комфортно и леко. Това чувство няма да ги остави, ако не насочат любовта си към нов партньор/ка.

Любовен хороскоп за Стрелец 2020На Стрелците ще им се наложи да се сблъскат с любовна дилема. Много ще останат с впечатлението, че са станали герои на опера с постоянни прояви и страсти. Омръзна ли ви такъв живот? Изходът е един, оставете всичко, тръгнете си без да се сбогувате. При това е желателно да бъдете благородни в поведението си, не обиждайте партньора/ката. Не сте готови да пуснете избраника/цата си? Положете усилия, за да запазите отношенията, но се постарайте всичко да мине гладко, без да уроните своя авторитет.

Любовен хороскоп Козирог 2020Личният живот на Козирозите, през 2020 година, ще бъде пълна драма. И виновни за това ще бъдат самите представители на този знак, на които няма да им стигат острите усещания, ярките чувства и емоции. По този начин, Козирозите ще се опитват да се спасят от скуката. Искате да покорите някого? Откажете се от обичайните си модели на поведение, станете по-романтични, не се скъпете на подаръци за обектна на своята симпатия. Действайки така, както ви показва Плъхът, ще получите възможност да устроите личния си живот, да преразгледате възгледите си за него, да се простите с лекомисленото си поведение.

Любовен хороскоп за Водолей 2020Настъпва един от най-интересните периоди за личния живот на Водолеите. Сега, представителите на този знак, ще си направят много ценни изводи, благодарение на уроците, които им поднася животът. Заедно с новия опит ще дойдат и новите впечатления. Демонстрирайте на околните не само своята оригиналност и ефектност, покажете им своята чувственост. Не си мислете, че маската „на мен никой не ми е нужен“, ще ви помогне да си намерите добър партньор. Едва ли с нейна помощ ще успеете да покорите човека, към когото изпитвате трепетни чувства. Не се страхувайте да показвате своите емоции, бъдете искрени и честни.

Любовен хороскоп Риби 2020Време е Рибите да оставят притворството. Не трябва да се крият зад маската на небрежен човек, който си е самодостатъчен и сто процента щастлив. Така рискувате да изкарате сами годината, изпускайки възможности да се сближите с тези, които могат да ви подарят много ярки емоции и впечатления. Постарайте се да се разделите с негативизма си, започнете борба с комплексите си за непълноценност. Желателно е да се заемете с това още в началото на 2020 година, за да покажете на Плъха, че сте готови да изградите хармонични, романтични отношения. Потиснете в себе си чувството на завист по отношение на тези, които отдавна са семейни.