Любовен хороскоп 2018 за ВодолейЛюбовният хороскоп за 2018 година предсказва на Водолеите такива чувства и отношения, каквито само в „сапунките“ се показват. Вие ще се влюбите от пръв поглед и още на втората среща ще заговорите на избраника/избраницата си за сватба. Кучето не ви съветва да правите прибързани изводи, защото грешките и разочарованията ще бъдат много. Възможно е човекът да общува с вас само заради вашия висок статус в обществото или заради парите ви. Или пък му/й харесва вашето красиво лице?!
Ако Водолеите се запознаят с човек, който се е родил под същия зодиакален знак, то не трябва да го изпускате. Съдбата сама ви е поставила на един път.

Дори не трябва дълго да мислите дали това е вашия човек или не! Разбира се, че това е именно той/тя, затова смело правете предложение за брак!
Семейните Водолеи трябва да направят всичко възможно, за да разнообразят отношенията със съпруга/та и да внесат в тях повече жар. Любовният хороскоп за 2018 година съветва да пазите енергията си за добри цели, пътувания или преместване в нов дом. Спрете да се карате със съпруга/та, тогава животът ви ще стане много по-интересен и ярък. Ако вие се обичате един друг, както и преди, то нищо няма да попречи да създадете нещо ново, да построите къща, да си родите детенце и в края на краищата да организирате още един меден месец на Канарите, например.