Любовен хороскоп 2018 за ВезниВезните, в годината на Кучето трябва да разберат едно, че е безсмислено да планират съдбоносната среща. Всичко може да се случи като в прекрасните приказки, затова по-често се оглеждайте в страни, а не витайте в облаците. Любовната астропрогноза за 2018 година препоръчва по-често да се вслушвате в зова на сърцето, а не да анализирате всичко, което се случва наоколо. Самотните Везни могат да направят запознанство, след което, в душата да остане неприятно усещане. Избраникът/избраницата да се окаже користен и меркантилен човек.

Везните често не контролират своите емоции и желания, което в личния живот не се приветства особено. Ако продължите в този дух, Кучето едва ли ще ви погали по главата. Преди всичко избраникът/избраницата ще избягат от вас, уморени от лекомислените ви постъпки и резките смени на настроението. Постарайте се да бъдете уравновесени и сериозни в отношенията.
Любовният хороскоп за 2018 година обещава на Везните добро финансово положение, затова не се очакват спорове за пари със съпруга/та. Естествено, ще се наложи да се трудите много, но затова има конкретна цел и стимули. На битова основа също няма да имате никакви проблеми, а няма да преди да добавите в отношенията романтика. Везните трябва да бъдат щедри за подаръци и пътувания. И не помисляйте да започвате роман на страни, защото ситуацията ще стигне до развод.