Любовен хороскоп 2018 за ТелецТелците, в годината на Кучето, ще се къпят в любов, в пълния смисъл на думата, затова не ги заплашва самота. Очакват се много признания, ухажвания и предложения за брак. Дори съседите и колегите ще гледат Телците с влюбени очи. Ако искате да срещнете „единствения/та и неповторимия/та“, то трябва по-често да бъдете сред хора, да правите запознанства и да не се ограничавате в общуване само с роднини. Ето тогава Телците непременно ще намерят своята половинка и няма да го/я сменят с никого, през целия си живот.

Важно е Телците да не разказват на всички за чувствата си. В началото опознайте човека, а след това признавайте чувствата си. В противен случай, съдбата ще подлага на изпитание Телците, изпращайки им користни и ласкателни личности. По-често се доверявайте на интуицията си, тя няма да ви подведе и ще ви даде добри съвети.
2018 година обещава на Телците общи интереси и съвместно занимание с човека, към когото те изпитват дълбоки чувства. Вие дори може да започнете собствен бизнес, ако и двамата го искате и да обмислите всички подробности. Кучето непременно ще ви помогне. При Телците, заедно с тяхната половинка, ще се появи възможност да укрепят финансовото положение. Възможен е служебен роман в средата на годината. Но помнете, че Кучето не обича тези, които флиртуват извън връзката.