Любовен хороскоп 2018 за СтрелецВ годината на Кучето, Стрелците ги очаква прилив на сили, енергия и чувства, затова те могат да разчитат на всичко, което се отнася до любовните срещи и приключения. Любовният хороскоп за 2018 година съветва отрано да разберете с кого да продължите напред, а кого да забравите завинаги. Ако Стрелците започнат нов роман, то е нужно да си държат затворена устата. По-малко говорете, че сте щастливи, защото иначе ще ви завидят и ще „хванете очи“. Още повече, че отношенията с избраника/избраницата все още са в начален стадии.

Ако не искате да се разделите с любимия човек, то усмирете ревността си. Това особено се отнася за мъжете, родени под този знак. Стига вече сте подозирали избраницата/избраника си във всичко, което можете да си представите. Да, фантазията ви е богата, но сериозните отношения се градят върху доверието, затова постарайте се да усвоите това още в началото на годината, за да не разрушите това, което е ценно за вас.
Прогнозата за любовта за 2018 година предсказва на Стрелците възобновяване на стар роман. Е, разбира се, през лятото много ще се влюбят и ще забравят за старите отношения. Нищо странно, защото вие сте така привлекателни, че обожателите се тълпят около вас и ви обсипват с комплименти. Есента, за много Стрелци, ще се окаже печално време. Възможни са раздели и разводи. Но, ако вие сами сте си виновни за такъв обрат на съдбата, то е най-добре да се разкаете. На Кучето също не му харесват изневерите и флиртовете в страни, особено от хора, които не са свободни от брачни клетви.