Любовен хороскоп 2018 за СкорпионВ годината на Кучето, на Скорпионите със сигурност ще им върви в любовта, но къде да сложат неуморния си темперамент? Помнете, ако не се научите да управлявате емоциите и страстите, то няма да може да става дума за никакви сериозни любовни отношения. Прогнозата за любовта, за 2018 година, съветва Скорпионите да укротят ревността и лидерските си навици, а да бъдат учтиви и по-меки в отношенията с избраника/избраницата. Особено, ако вие искрено преживявате всичко, което се случва с вашата съдба.

Съветите на Кучето са добри, затова Скорпионите трябва да се сприятелят истински с него. То ще помогне да изгладите отношенията си с човека, когото обичате от цялото си сърце. Емоциите дръжте здраво за юздите, за да не разрушите личния си живот. Някои Скорпиони ще сменят местожителството си, някои ще се разделят с любимия/любимата, а на някои, съдбата ще подари съдбоносна среща. Важно е да не се вглеждате в миналото и да не обвинявате хората за това, което те не са направили. Не пречи да поработите над себе си!
Любовният хороскоп за 2018 година предсказва на Скорпионите незабравими романтични срещи. Ако вие сте се родили през ноември, очаква ви сключване на официален брак или венчавка. Възможно е вие отново да сложите халка на пръста, на човек, с когото вече сте били в законен съюз. Но няма от какво да се страхувате, винаги може да влезете в една и съща локва два път. Особено, ако истински обичате човека и не се водите по хорските предразсъдъци.