Любовен хороскоп 2018 за РибиПоловин година Рибите ще плуват в любовта като в топъл океан. Ще има и неочаквани срещи, и красиви ухажвания, и много признания. Само не трябва да бързате да взимате решение. Иначе ще се омъжите/ожените за човек, когото след това ще ненавиждате. Любовният хороскоп за 2018 година съветва Рибите да не си изграждат измислен идеал или образ на благородния рицар. Ако човека ви харесва, не е нужно да го разглеждате под лупа. Защото той ще си отиде от вас, а вие ще останете сами.
В годината на Кучето много семейни Риби ще се окажат на границата на развода. И всичко е заради това, че животът не е уреден, не достигат финансите и страстта е угаснала.

Може би има шансове всичко да възкръсне от пепелта! Постарайте се да направите всичко това още в началото на 2018 година. Може да се заемете с организирането на общ бизнес или да планирате раждането на дете. А и Рибите са говорили за преместване в по-комфортен дом. Кучето ще се радва да може да ви помогне, затова не отстъпвайте от плановете си.
Прогнозата на любовния хороскоп за 2018 година обещава на самотните Риби прекрасен роман с продължение. Наистина, по това време вие може да разберете за избраника/цата си доста неприятни неща. Но, ако не започнете да ровите в миналото, то всичко ще си остане както до сега - стабилно и искрено. Някои от Рибите ще се върнат при предишната си любов, с която са поставили точка на отношенията през 2017 година.