Лщбовен хороскоп 2018 за РакРаците са привикнали да мечтаят за несбъднатата любов, изграждайте пред себе си идеалния образ на партньора/ката. Разбира се, управителя на 2018 година, Жълтото Куче ще ви помогне да устроите личния си живот, но основната част от грижите и ангажиментите, относно това, ще лежат на вашите плещи. Не се отказвайте от новите срещи, общуването с приятели и купоните. Бъдете максимално инициативни, а не просто наблюдатели. Само тогава Раците могат да разчитат не само на съдбоносно запознанство, но и на Менделсоновия марш в края на декември.

Любовният хороскоп за 2018 година предсказва на Раците промяна на местожителството. Заради любимия човек вие ще тръгнете, независимо къде, важното е да сте заедно. Но трябва предварително всичко да премислите, за да не съжалявате след това за действията си. Защото такива жертви трябва да бъдат оправдани. А, ако преместването е заради бивша любов, то не си заслужава изобщо да рискувате душевното си спокойствие.
Семейните Раци в годината на Кучето могат да очакват приятни изненади от съдбата. Ще тръгнете на дългоочаквано пътешествие, прекрасно ще си починете и ще разберете много интересни неща за друга страна. Хороскопът препоръчва на Раците, заедно със съпруга/та да започнат свой бизнес, за да не броят стотинките до заплатата. Но помнете, че не е нужно да разказвате за целите и плановете си! Е, може единствено на най-близките, разбиращи ви хора.