Любовен хороскоп 2018 за ОвенКучето не съветва Овните да разказват за своя роман с човек, с когото преди просто са били приятели. Вашите отношения ще преминат в друг стадии и ще станат по-чувствени. Ако искате да ги запазите, то станете по-меки и внимателни към избраника/избраницата. Иначе караниците ще бъдат по-чести от целувките ви. Емоционалните и темпераментни Овни трябва да бъдат сдържани, за да не попаднат в конфликтни ситуации с тези, които са им наистина скъпи.
В годината на Кучето, при Овните могат да се появят проблеми на личния фронт, заради това, че партньорът/партньорката може да им се стори твърде инфантилен и хладен в отношенията.

В началото се опитайте да разберете защо той/тя се държи така, а след това направете съответните изводи. Любовният хороскоп за 2018 година препоръчва на Овните да бъдат инициативни и първи да отстъпват. Ако не сте забравили какво е „благородство“, то използвайте го по-често в отношенията си с избраника/цата.
Изменяйки се от вътре, Овните ще видят възможност да оцветят любовните отношения в ярки цветове. Не слушайте съветите на околните, а действайте самостоятелно. Вие може много да постигнете, ако поискате да оправите ситуацията. Тези, които са сами, в годината на Кучето ще срещнат любимия човек, с когото, още през декември, ще празнуват сватба или венчавка.