Любовен хороскоп 2018 за ЛъвНе е възможно да си представите Лъва без любов, както и без кралската корона, която дори и в моменти на близост не сваля. Лъвовете обожават признанията, комплиментите и всичко произтичащо след това, но Кучето препоръчва да бъдат внимателни. Или вие ще излъжете някого, или ще бъдете предадени. Любовната астропрогноза за 2018 година съветва Лъвовете по-малко да рискуват с чувствата си, иначе може цялата година да преживеят във вълнения и раздели. Ако вече имате любим човек, то отделяйте му/й повече време, а не се заглеждайте в страни, за да намерите следващото увлечение. Още повече, че вие отдавна вече говорите с избраника/избраницата си за съвместен живот.

Макар, че някои семейни Лъвове все пак ще се решат на прелюбодейство, за което ще разбере съпруга/та. Възможно е това да се случи не защото сте разлюбили брачния си партньор, а просто от банална скука. Иска ви се разнообразие? Любовният хороскоп за 2018 година съветва Лъвовете да организират пътуване със семейството в чужбина или на морето. Иначе, вие така ще се потопите в кръговрата на лекомислените романи, че половинката ви ще подаде искане за развод. Помнете, че няма да може вече да се върнете към старите, искрени отношения.
Самотните Лъвове може да срещнат своята половинка, ако сами започнат да се отнасят сериозно към личния си живот. Никакви флиртове и съмнителни интимни връзки, тогава Кучето ще ви подари среща, който ще стане вашата съдба. Най-добре е пазите енергията и чувствата си за човек, който наистина ги заслужава. Защото от обаянието и чара на Лъвовете всички наоколо ще се побъркат.