Любовен хороскоп 2018 за КозирогВ годината на Кучето, за Козирозите може да се каже едно - щастлив и окончателно влюбен. Ще срещнете човека за когото отдавна мечтаете, затова почти веднага ще му/й предложите брак. Любовният хороскоп за 2018 година съветва да демонстрирате на избраника/избраницата своите най-добри качества. Още повече, че при Козирозите, които почитат семейните традиции, почти няма недостатъци. Те са твърде добри в качеството си на съпрузи – верни и стабилни. Кучето ги обожава.
В началото на годината ще бъде добре Козирозите да се заемат с външния си вид и да проследят състоянието на физическото си здраве.

Ако искате привлечете вниманието на противоположния пол, то се постарайте да се промените към по-добро – стегнете фигурата, облечете се модерно и си направете нова прическа. Но и не забравяйте да посещавате мероприятия, където може да се запознаете с интересни и симпатични хора. Стига вече сте се отегчавали самотни и сте живели от една работа.
Любовният хороскоп за 2018 година предсказва интересна среща за самотните Козирози, която е възможно да измени съдбата им. Новият избраник/избраница ще бъде за вас не само любовник/ца, но и надежден приятел/ка. Такова съчетание рядко се среща, а на вас ви е провървяло. Но трябва да отчетете, че няма идеални хора, затова се старайте да го/я опознаете отблизо, да разберете добре в кого сте хлътнали до уши. Иначе ще попаднете в лапите на меркантилен и лъжлив човек. Тогава няма да избегнете проблемите и чувството за неудовлетвореност.